کاربر گرامی  خوش آمدید ... 


پاورپوینت زرشک در پزشکی

دانشگاهی
1389
9
پاورپوینت
4 MB
1864
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
افزودن به سبد خرید
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت زرشک در پزشکی

    ***2

    خواص درمانی زرشک

    مصرف طبی زرشک به دوره ی مصر باستان می رسد که فراعنه و ملکه ها، این گیاه را با تخم رازیانه به منظور درمان طاعون مصرف می کردند.

    ریشه و ساقه این گیاه زرد رنگ است و اروپایی ها و آمریکای شمالی برای رنگ آمیزی لباس از آن استفاده می کردند. اما ترکیبات موجود در پوست گیاه زرشک، آن را به یک گیاه درمانی تبدیل کرده است.

    پوست این گیاه حاوی آلکالوئیدهایی است که مهم ترین آنها Berberine است. این آلکالوئیدها خواص آنتی بیوتیکی (ضد باکتری و ضد عفونت) دارند و سبب تحریک بخش هایی از سیستم ایمنی بدن می شوند. برای پی بردن به این اثر،قطره ای زرشک را روی زبان خود بگذارید، خواهید دید دهان شما آبکی می شود. به گفته کارشناسان طب گیاهی،آبکی شدن دهان سبب می شود که بدن بتواند با عفونت مبارزه کند.

     

    ***3

    انواع عفونت هایی که زرشک می تواند در درمان آنها مؤثر واقع شود عبارت است از:

    عفونت گلو، مجاری ادراری، مجاری معده ای – روده ای، ریه ها، عفونت های مخمری و اسهال.

    پوست، ریشه و ساقه زرشک در درمان ناراحتی های کلیوی و سنگ های اداری و برای تحریک فعالیت های معده و کبد استفاده می شود.

    از پوست گیاه زرشک برای مشکلات جریان خون استفاده می شود و حتی اثر سمی روی انگل سالک دارد و در درمان یرقان، مالاریا، درمان کیسه صفرا به کار می‌رود.

    این گیاه منقبض کننده طحال بوده و اثر ضد تهوع دارد، اما استفاده مقدار زیاد آن باعث اسهال و حتی فلج مرکز تنفسی می شود.

    مصرف زرشک دو گرم در طول روز و به مدت سه بار توصیه می‌شود و مصرف بیش از اندازه آن می تواند مشکلات زیادی ایجاد کند.

     

    ***4

    معرفی گیاه زرشک

    زرشک درختچه ای است دارای ساقه ای خاردار که ارتفاع آن تا ۴ متر نیز می رسد. چوب این درخت قهو ه ای، قرمز و یا زردرنگ می باشد. برگ های آن بیضی شکل با                       دندانه های اره ای و گل های آن خوشه ای و زرد رنگ است. شاخه های زرشک تیغ زیادی دارد. میوه ی زرشک قرمز رنگ، گوشتی، بیضی شکل و دارای طعمی ترش است. قسمت مورد استفاده این گیاه ریشه، پوست ریشه و ساقه، برگ، گل و میوه آن است.
    شهرستان قاین در جنوب استان خراسان بیش از ۹۰% زرشک دنیا را تولید می کند.

    انتهای بهار و ابتدای تابستان، فصل شکوفه دادن بوته زرشک است.غنچه‌های آن زرد رنگ است که در فصل پاییز رنگ قرمز گیلاسی به خود می‌گیرند.

     

    ***5

    ترکیبات گیاه زرشک:

    در این گیاه آلکالوئیدهای بربرین Berberine، اکسیاکانتین Oxyaconthine، بربامین Berbamine وجود دارد. مقدار آلکالوئیدها در پوست ریشه زرشک بیشتر از قسمت های دیگر این گیاه است. زرشک گونه های مختلفی دارد که مهم ترین آنها زرشک بی هسته و زرشک با هسته (دارای دو هسته) می باشد.

  • فهرست و منابع پاورپوینت زرشک در پزشکی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی پوست زرشک, پاورپوینت درسی خواص زرشک, پاورپوینت درسی زرشک, پاورپوینت درسی زرشک هسته دار, پاورپوینت درسی گیاه زرشک, پاورپوینت دانشگاهی پوست زرشک, پاورپوینت دانشگاهی خواص زرشک, پاورپوینت دانشگاهی زرشک, پاورپوینت دانشگاهی زرشک هسته دار, پاورپوینت دانشگاهی گیاه زرشک, پاورپوینت پایان نامه پوست زرشک, پاورپوینت پایان نامه خواص زرشک, پاورپوینت پایان نامه زرشک, پاورپوینت پایان نامه زرشک هسته دار, پاورپوینت پایان نامه گیاه زرشک, دانلود پاورپوینت پوست زرشک, دانلود پاورپوینت خواص زرشک, دانلود پاورپوینت زرشک, دانلود پاورپوینت زرشک هسته دار, دانلود پاورپوینت گیاه زرشک, دانلود نمونه پاورپوینت پوست زرشک, دانلود نمونه پاورپوینت خواص زرشک, دانلود نمونه پاورپوینت زرشک, دانلود نمونه پاورپوینت زرشک هسته دار, دانلود نمونه پاورپوینت گیاه زرشک, پاورپوینت آماده درسی پوست زرشک, پاورپوینت آماده درسی خواص زرشک, پاورپوینت آماده درسی زرشک, پاورپوینت آماده درسی زرشک هسته دار, پاورپوینت آماده درسی گیاه زرشک, پاورپوینت آماده دانشگاهی پوست زرشک, پاورپوینت آماده دانشگاهی خواص زرشک, پاورپوینت آماده دانشگاهی زرشک, پاورپوینت آماده دانشگاهی زرشک هسته دار, پاورپوینت آماده دانشگاهی گیاه زرشک, دانلود قالب پاورپوینت پوست زرشک, دانلود قالب پاورپوینت خواص زرشک, دانلود قالب پاورپوینت زرشک, دانلود قالب پاورپوینت زرشک هسته دار, دانلود قالب پاورپوینت گیاه زرشک

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان