کاربر گرامی  خوش آمدید ... 


پاورپوینت کارآفرینی پرورش قارچ

مشخص نشده
مشخص نشده
32
پاورپوینت - PDF
1 MB
253
قیمت: ۱۰,۰۰۰ تومان
افزودن به سبد خرید
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت کارآفرینی پرورش قارچ

    ***5

    مقدمه

    از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندوقارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز2000سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزءهنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این سرزمین ها بوده است،فقط تاریخ مشخص درپرورش قارچ دکمه ای بدست آمده است که طبق آن کاشت این قارچ درحدود 700سال قبل ازمیلاد درحومه ی پاریس بوسیله ی یک باغبان ناشناس فرانسوی صورت گرفت.کشت قارچ درگلخانه ها برای اولین بار درحدود سال 1754درسوئد ابداع شد وسپس به انگلستان وسایرنقاط اروپا گسترش یافت. درسال 1901 درایالات متحده ی آمریکا،سالنهای استاندارد پرورش قارچ ساخته شد.توسعه تجربه ی  تکنولوژی، ازیک سو ویاری جستن از دانشمندان ازسوی دیگرزمینه ی بوجود آمدن ایزوله های خالص-درنهایت تهیه ی بذر خالص-امکان تولید صنعتی قارچ را درسطح وسیع فراهم آورد ودرانستیتو پاستورفرانسه،روش های علمی کشت وجوانه زدن اسپور وتولید آسان درشرایط تبدیل ابداع نمودند وتا سال 1905به صورت یک راز دراختیار انستیتوپاستور باقی ماند.

     

    ***7

    تهیه ی بذر قارچ

    سیندن:درسال1932تهیه ی بذرقارچ روی غلاّت را ابداع کرد وسبب تحویل انقلاب صنعتی در تهیه ی کمپوست مصنوعی برای صنعت پرورش قارچ های خوراکی را بوجود آورد. درطی 20 سال گذشته به دلیل ماشینی شدن تکنولوژی پرورش قارچ وانجام تحقیقات بنیادی بسیاری از مسائل ومشکلات صنعتی حل شد ومسائل علمی مختلف مورد بررسی وتجزیه تحلیل قرار گرفته است تا حاکثر تولید محصول در واحد سطح به دست آید.

    نکته ی جالب: پرورش قارچ تروفل  بر روی نهال های جوان درخت بلوط  صورت می گیرد،که این بستر کاشت درخت بلوط را قبل ازکاشت با قارچ تروفل آلوده کرده و سپس به مدّت 2 تا 3 سال در گلخانه به طورموقت کشت می شوند.

     

    ***6

    پروتئین

    میزان پروتئین قارچ های خوراکی ازحداقل 1.8تا 5.9 درصد  وزن قارچ گزارش شده است. بهترین عوامل مؤثر در میزان پروتئین قارچ عبارتند از:

    گونه خوارقارچ،شرایط زراعی اندام مورد آزمایش،مرحله ی رشدی قارچ، میزان آب موجود،دریافت چرخه ی باردهی وفاصله ی زمانی بین زمان برداشت و زمان اندازه گیری پروتئین.

    درمقایسه با سایرغذاها پروتئین قارچ تازه درحدود دوبرابرپروتئین اغلب سبزیجات (به استثناء نخود سبزوکلم)وحبوبات(نخود،لوبیا،عدس)است.امّا قارچ خوراکی ازلحاظ پروتئین نسبت به منابع پروتئینی استاندارد مانندگوشت(20-14درصد)، ماهی(20-15درصد)، تخم مرغ(13 درصد)، پنیر(25درصد) در درجه ی دوم اهمیت قرار دارند.قابلیت هضم پروتئین قارچ خوراکی،عامل بسیارمهم درتعیین ارزش غذایی آن میباشد.درحدود  %71 تا  %90 پروتئین قارچ قابل هضم است که این مقدار تا حدودی کمتراز میزان هضم پروتئین گوشت(%99)است.

  • فهرست و منابع پاورپوینت کارآفرینی پرورش قارچ

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی پرورش قارچ, پاورپوینت درسی قارچ, پاورپوینت درسی قارچ های خوراکی, پاورپوینت درسی کامپیوتر, پاورپوینت دانشگاهی پرورش قارچ, پاورپوینت دانشگاهی قارچ, پاورپوینت دانشگاهی قارچ های خوراکی, پاورپوینت دانشگاهی کامپیوتر, پاورپوینت پایان نامه پرورش قارچ, پاورپوینت پایان نامه قارچ, پاورپوینت پایان نامه قارچ های خوراکی, پاورپوینت پایان نامه کامپیوتر, دانلود پاورپوینت پرورش قارچ, دانلود پاورپوینت قارچ, دانلود پاورپوینت قارچ های خوراکی, دانلود پاورپوینت کامپیوتر, دانلود نمونه پاورپوینت پرورش قارچ, دانلود نمونه پاورپوینت قارچ, دانلود نمونه پاورپوینت قارچ های خوراکی, دانلود نمونه پاورپوینت کامپیوتر, پاورپوینت آماده درسی پرورش قارچ, پاورپوینت آماده درسی قارچ, پاورپوینت آماده درسی قارچ های خوراکی, پاورپوینت آماده درسی کامپیوتر, پاورپوینت آماده دانشگاهی پرورش قارچ, پاورپوینت آماده دانشگاهی قارچ, پاورپوینت آماده دانشگاهی قارچ های خوراکی, پاورپوینت آماده دانشگاهی کامپیوتر, دانلود قالب پاورپوینت پرورش قارچ, دانلود قالب پاورپوینت قارچ, دانلود قالب پاورپوینت قارچ های خوراکی, دانلود قالب پاورپوینت کامپیوتر

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان