کاربر گرامی  خوش آمدید ... 


پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر

دانشگاهی
مشخص نشده
54
پاورپوینت
28 MB
550
قیمت: ۱۶,۲۰۰ تومان
افزودن به سبد خرید
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر

    ***3

    : هدف  سابقه و      

    نانو فناوری یکی از جدید ترین علومی است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه ای اینده زندگی بشر را دگرگون خواهد ساخت . یکی از مهمترین زمینه های تاثیر گذاری نانو فناوری در زندگی انسان ، علم غذا است که به دلیل احتیاج روزمره و دائمی انسان به غذا هر گونه تغییر و تحو لی در ان نقش به سزایی در تغییر کیفیت زندگی انسان خواهد داشت . لذا به منظور تبیین جایگاه نانو فناوری و نانو علم در علوم غذا و صنایع این مقاله نوشته شده است.

     

    ***4

    : روش مواد و

    پژوهش به صورت مروری و با استفاده از کلمات کلیدی نانوفناوری ، نانو علم ، علوم غذایی و صنایع غذا یی انجام شد . خلاصه و اصل مقالات در سایت های جستجو گر همچون ، Yahoo ، Google ، Med ، Pub ، Elsevir و نیز در کتب ، مجلات ، مقالات کنگر ه ها جستجو و پس از   میل با دیدی تحلیلی مورد بررسی قرار گرفتند.

     

    ***5

     یافته ها :

    نانو فناوری و نانو علم از پتا نسیل قوی برای بهبود اقتصاد و استاندارد های زندگی بشر برخودار است و کاربرد ان در حوزه های مختلف از جمله ساخت مواد ، الکترونیک و رایانه ، پزشکی و بهداشت ، امنیت ملی و دفاعی ئ غیره روز به روز بیشتر می شود . مهمترین ابزار نانو فناوری ساخت نانو مواد است که در شاخه های مختلف علوم از جمله علوم ذا کاربرد دارند . از جمله کاربرد های نانو مواد در علوم غذا و صنایع غذایی ، می توان به بسته بندی ، تولید غذا های ملکو لی ، برچسب گذاری و پایش ، افزودنی های غذایی ، غذا های دارای انتشار مخصوص در بدن و انزیم ها اشاره نمود روکش کردن .

     

    ***6

    نتیجه گیری و توصیه ها :

    بر اساس نظر غالب پژوهشگران نانو فناوری و نانو علم ، دستیابی به فناوری نانو یکی از پایه های تحیکم استقلال و امنیت ملی کشور ها است . جایگاه نانو فناوری در علوم غذا از دو جنبه سلامت غذا و تغذیه و نیز مبارزه با گرسنگی اشکار و پنهان قابل بررسی می باشد . با تو جه به ضرورت اشنایی دانشجویان و پژوهشگران رشته های و ابسته به علو م غذا ، تد ریس مبانی کاربردی نانو فناوری در دور ه های تحصیلات تکمیلی رشته های وابسته به علو م غذا همچون علوم صنایع غذا یی ، دامپزشکی و تغذیه توصیه می گردد .

     

    ***7

    مقدمه :

    توانا یی کار در سطح ملکو لی یا اتمی ، برای ایجاد ساختار های بزرگ و کاملا نو با سازماندهی ملکو لی است . تاکنون تعاریف متعدد ی بای نا نو فناوری ارایه شده است . در حالی که برنامه های پیشگامی ملی نانو تکنو لو ژی امریکا برای اینکه موضوعی را درسطح نانو فناوری سه شرط قایل است بشناسد :

    1- هر گونه تحقیق یا توسعه فناوری که در سطح اتمی ، ملکو لی یا ماکرو ملکولی و در مقیاس طولی تقریبی یک تا 100 نانو متر انجام شود.

    2-  ایجاد ویا استفاده از ساختارها، ابزار ها ودستگاه ه ها یی که دارای ویژگی ها و عملکرد ها ی جدید به دلیل اندازه کوچک یا متوسط خود باشند 

     

     

  • فهرست و منابع پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی چربی شیر, پاورپوینت درسی درصد چربی شیر, پاورپوینت درسی روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر, پاورپوینت دانشگاهی چربی شیر, پاورپوینت دانشگاهی درصد چربی شیر, پاورپوینت دانشگاهی روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر, پاورپوینت پایان نامه چربی شیر, پاورپوینت پایان نامه درصد چربی شیر, پاورپوینت پایان نامه روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر, دانلود پاورپوینت چربی شیر, دانلود پاورپوینت درصد چربی شیر, دانلود پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر, دانلود نمونه پاورپوینت چربی شیر, دانلود نمونه پاورپوینت درصد چربی شیر, دانلود نمونه پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر, پاورپوینت آماده درسی چربی شیر, پاورپوینت آماده درسی درصد چربی شیر, پاورپوینت آماده درسی روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر, پاورپوینت آماده دانشگاهی چربی شیر, پاورپوینت آماده دانشگاهی درصد چربی شیر, پاورپوینت آماده دانشگاهی روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر, دانلود قالب پاورپوینت چربی شیر, دانلود قالب پاورپوینت درصد چربی شیر, دانلود قالب پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان