کاربر گرامی  خوش آمدید ... 


پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید

دانشگاهی
مشخص نشده
44
پاورپوینت
801 KB
917
قیمت: ۱۳,۲۰۰ تومان
افزودن به سبد خرید
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید

    ***1

    طراحی محصولات از ایده تا تولید

    طراحی محصولات جدید در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی فرایند پیچیده ای است که متضمن عبور از مراحل مختلف بوده و نیازمند مطالعات گسترده و صرف زمان مناسب است.

    این عملیات در واحدهایی تحت عنوان واحدهای تحقیق و توسعه انجام می پذیرد. واحدهای طراحی و توسعه در هر سازمان بعنوان مغز متفکر سازمان محسوب شده و مهمترین اهداف آن ها بشرح زیر است:

    1- توسعه محصولات جدید

    2- بهینه سازی محصولات تولید شده ثبتی

    3- رفع عدم انطباقها و مشکلات تولید محصولات

    4- رفع شکایات و نارضایتیهای ناشی از محصول

    ***2

    بعبارت دیگر واحدهای تحقیق و توسعه در هر سازمان نقش رهبری و هدایت کننده فرایند تولید را بر عهده دارند و استراتژی های توسعه محصول در این واحدهای شکل گیری می یابد و به همین علت افرادی که در این واحدها مشغول به فعالیت هستند باید دارای ویژگی ها و توانایی های خاصی باشند.

    متاسفانه در ایران به واحدهای تحقیق و توسعه بویژه در صنعت غذا اهمیت کمتری داده می شود و بهمین علت است که محصولات غذایی پس از تولید و ورود به بازار با مشکلات متعددی روبرو می گردد و یا محصولات جدید تولید شده ناشی از ورود تکنولوژی از سایر کشورها است

     

    ***3

    ویژگی های افراد شاغل در واحدهای طراحی و توسعه

    نظر به اهمیت واحدهای طراحی و توسعه افرادی که در این واحدها مشغول به بکار هستند باید دارای توانایی های خاصی باشند که از جمله مهمترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

    -دارای دانش کافی در رابطه با صنعت غذا (حداقل مدرک کارشناسی ارشد و یا کارشناسی باتجربه بالا و مفید)

    -دارای تجربه و سابقه کاری و فعالیت در صنعت مورد نظر

    -مسلط به تکنیک های مدیریت

    -مسلط به زبان انگلیسی

    -مسلط به روش ها و اصول طراحی و تحقیق و فرمولاسیون محصولات غذایی

    -مسلط به تکنیک های آماری

    -مسلط به کامپیوتر مخصوصاً استفاده از اینترنت و نرم افزارهایی از جمله کنترل پروژه (MSP) – Minitab و ... 

     

    -مسلط به شناسایی و بکارگیری استانداردهای ملی و بین المللی در طراحی محصول بویژه سیستم های مدیریت کیفیت ISO-9000 - استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO-22000 و استاندارد مدیریت کیفیت در آزمایشگاهها ISO-1725، GMP، GLP و ...

    -مسلط به روش های تست، کنترل و تجهیزات آزمایشگاهی صنایع غذایی

    -مسلط به آیین نامه ها و مقررات بهداشت مواد غذایی

    -آشنایی با روشها، فرایندها و تجهیزات تولید

    -دارای خلاقیت و نوآوری

    -دارای توانایی در انجام محاسبات دقیق مهندسی و اصول نقشه کشی

     

     

  • فهرست و منابع پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

پاورپوینت درسی ایده تا تولید, پاورپوینت درسی طراحی, پاورپوینت درسی طراحی محصولات, پاورپوینت درسی طراحی محصولات از ایده تا تولید, پاورپوینت دانشگاهی ایده تا تولید, پاورپوینت دانشگاهی طراحی, پاورپوینت دانشگاهی طراحی محصولات, پاورپوینت دانشگاهی طراحی محصولات از ایده تا تولید, پاورپوینت پایان نامه ایده تا تولید, پاورپوینت پایان نامه طراحی, پاورپوینت پایان نامه طراحی محصولات, پاورپوینت پایان نامه طراحی محصولات از ایده تا تولید, دانلود پاورپوینت ایده تا تولید, دانلود پاورپوینت طراحی, دانلود پاورپوینت طراحی محصولات, دانلود پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید, دانلود نمونه پاورپوینت ایده تا تولید, دانلود نمونه پاورپوینت طراحی, دانلود نمونه پاورپوینت طراحی محصولات, دانلود نمونه پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید, پاورپوینت آماده درسی ایده تا تولید, پاورپوینت آماده درسی طراحی, پاورپوینت آماده درسی طراحی محصولات, پاورپوینت آماده درسی طراحی محصولات از ایده تا تولید, پاورپوینت آماده دانشگاهی ایده تا تولید, پاورپوینت آماده دانشگاهی طراحی, پاورپوینت آماده دانشگاهی طراحی محصولات, پاورپوینت آماده دانشگاهی طراحی محصولات از ایده تا تولید, دانلود قالب پاورپوینت ایده تا تولید, دانلود قالب پاورپوینت طراحی, دانلود قالب پاورپوینت طراحی محصولات, دانلود قالب پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان