پاورپوینت تقلبات شیر و آزمایشات تشخیص آن دانشگاهی ۲۰ ***2 شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیاز بدن را به طور کامل و متعادل تامین کند. ترکیبات عمده شیر را آب، چربی، پروتئین، لاکتوز (قند شیر)، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند. به علت هضم آسان، این ماده همواره در رژیم تغذیه ای بیماران قرار داشته و مصرف آن در برنامه غذایی روزانه بیشتر افراد جامعه توصیه می شود . تعریف شیر مطابق استاندارد شماره 1756: منحصرا به ...
پاورپوینت تأثیر بلوغ دانشگاهی ۱۱ ***2 آثار گوناگون هورمون جنسی بر متغیرهای آمادگی: اگر تستوسترون هورمونی مردانه و استروژن هورمونی زنانه باشد، اعمالشان باید عضلانی بودن را از زنانهبودن، رشد عضله مردانه از انباشت چربی و باروری متمایز کند فرانک (1995) بیان میدارد: اندکی حس اعتقاد به سرنوشت ایجاب میکند تصور کنیم دو مسیر گیرندهای- هورمونی جداگانه و مجزا تکامل مییابند که آثار فیزیولوژیکی مشابهی دارند که در اسکلت ...
پاورپوینت فیلتر های سرامیکی دانشگاهی ۳۸ ***3 مقدمه : امروزه با افزایش تعداد کارخانه های ریخته گری استفاده کننده از فیلترهای فلز مذاب، نیاز به درک بیشتر تکنولوژی فیلترسازی و نحوه استفاده از آن، بیش از پیش احساس می شود. یک فیلتر مناسب، نه تنها باید کارآیی فیلتر کردن خوبی داشته باشد، بلکه می بایستی دارای مشخصات ذیل باشد: 1. سرعت جریان یکنواخت و بالا 2. استحکام خوب 3. ظرفیت بالا 4. دقت ابعادی مناسب 5. هزینه اندک در این ...
پاورپوینت دهیدراتاسیون و رهیدراتاسیون در ورزش dehydration & rehydration in sport دانشگاهی ۹۵ ***3 ابتدا به بررسی کلیات هیدراتاسیون در ورزش می پردازیم و سپس در رشته های ورزشی مختلف این پدیده را بررسی می نماییم ***5 مواد مغذی به 6 دسته تقسیم شود : کربوهیدرات چربی پروتئین ویتامین ها مواد معدنی آب ***7 •آب •مهمترین ماده غذایی است.نرسیدن آب به بدن به مراتب خطر مرگ بیشتری نسبت به محرومیت از سایر مواد غذایی به همراه دارد. • •مهم ترین اعمالی که آب انجام می دهد انتقال و واگذاری ...