کاربر گرامی  خوش آمدید ... 

دانلود پاورپوینت تغییرات ساقه

شما عبارت تغییرات ساقهرا در سایت جستجو کرده اید. براساس درخواست جستجوی شما برای دانلود پاورپوینت تغییرات ساقه درباره پاورپوینت تغییرات ساقه و پاورپوینت آماده تغییرات ساقه، دانلود قالب پاورپوینت تغییرات ساقه و یا تم پاورپوینت، دانلود تم پاورپوینت و پس زمینه پاورپوینت تغییرات ساقهتعداد 259 مورد در سایت یافت گردید که در لیست زیر نمایش داده شده اند:

پاورپوینت آفت سرخرطومی برگ یونجه

***5 1)مقدمه مقدمه:يکي ازآفات مهم برگ يونجه سرخرطومي برگ يونجه است که دراکثرمناطق يونجه کاري کشور شيوع دارد.ميزان خسارت سرخرطومي يونجه درايران دقيقاتعيين نشده ولي مي توان گفت که??درصدازخسارت هاي کليه آفات يونجه مربوط به سرخرطومي مي باشد.زماني که ميزان آلودگي مزارع بالااست مديريت مبارزه بااين آفت درطول سال اهميت دارد.باتوجه به اين که دربعضي سالها خسارت سرخرطومي يونجه ازنظراقتصادي ...

پاورپوینت توق

***1 Xanthium strumarium Common cocklebur (Heart leaf cocklebur) علف هرزي يکساله و از خانواده Asteraceae که از طريق بذر توليد مثل مي کند،داراي ريشه هاي زيرزميني و منشعب بوده و کل گياه ظاهري پشم آلود دارد.ساقه هاي گياه بالارونده و منشعب و شياردار و زبر مي باشند. برگهاي اين گياه متناوب بوده مثلثي تا قلبي شکل است،هر دو طرف برگ زبر است،برگ داراي دمبرگ طويل است.گلها کوچک و داراي ...

پاورپوینت خرد کن

***2 مقدمه : خرد کردن علوفه روشي است که در کنار روش بسته بندي کردن علوفه خشک و کاه ، به طور وسيعي مورد استفاده قرار مي گيرد . از خرد کنهاي علوفه ( ماشينهاي برداشت علوفه سيلو کردني ) به طور عمده براي خرد کردن علوفه در مزرعه و پرتاب کردن مواد به داخل تريلي يا کاميون جهت حمل به محل نگهداري مي شود . در بعضي از نقاط ، ذرت محصول عمده سيلو کردني است ، در حالي که در نقاط ديگر ، ذرت خوشه ...

پاورپوینت درختان میوه

***2 درخت ميوه به درختي اطلاق مي شود که داراي ميوه مي باشد – ساختارهايي که ازتخمدان رسيده يک گل که داراي يک يا چند دانه است تشکيل شده است. بنابراين چون تمام درختان گياهان گلدار ميوه توليد مي کنند ( همه درختان بجز سرخس درختي و بازدانگان) اين اصطلاح در باغداري در مورد درختاني بکار مي رود که ميوه آنها مورد مصرف غذايي انسان قرار مي گيرد.انواع ميوه ها در جاي ديگري تعريف و توصيف ...

پاورپوینت زراعت غلات علوفه ای

***3 گياه علوفه اي مرغوب ازخانواده بغولات جهت تهيه علوفه سبز و خشک که در تناوبهاي زراعي باغات و يا بصورت کود سبز استفاده مي شود.گياه علوفه اي مرغوب ازخانواده بغولات جهت تهيه علوفه سبز و خشک که در تناوبهاي زراعي باغات و يا بصورت کود سبز استفاده مي شود. ***4 دوره رشد : اين گياه را در اواخر زمستان و اوايل بهار زماني که هيچ گياه ديگري شروع به رشد نکرده مي توان به عنوان علوفه استفاده ...

پاورپوینت زعفران

***2 مقدمه الف ) تاريخچه مصارف زعفران : زعفران خودروي ، با نام گويش کهن « کرکميس » و اسم قديمي « کرکمينه » و نام گويشي کنون « جد قاسم » ب ) نخستين زعفران زارهاي جهان : نخستين زعفران زارهاي جهان در نواحي همدان و کرمانشاه داير شده و با نام پارسي کهن و ميانه کرکم و نام گويشي کرکيماس شهرا داشته است . و با نام علمي کرکوس تيوس ( Crocus Sativus ) گياهي از تيره زنبقيان مي باشد ***3 نحوه ...

پاورپوینت سفره های آب زیرزمینی

***3 •با ورود آبهاي جديدتر و تجمع آنها در آن نقطه زير زميني ، بمرور يک انبار و مخزن زيرزميني از آب تشکيل ميشود که بعلت عبور از لايه هاي مختلف شن و ماسه و سنگهاي متنوع دچار تغييراتي نيز شده اند . •اين تغييرات از نوع کيفي است و در برخي جاها ممکن است باعث بهبود کيفي و تصفيه آب شده و در برخي نقاط نيز باعث تخريب کيفي و آلودگي آب گردد، و اين نکته بستگي به کيفيت اوليه آب و لايه هاي ...

پاورپوینت روانشناسی رشد 2 - مؤلف : دکتر علی اکبر شعاری نژاد

***14 •کلي درس: آشنايي با کم و کيف رشد و تکامل آدمي در دوران نوجواني، مفهوم خصايص، تغييرات و خطرهاي دوران بلوغ، نيازها و بزهکاري نوجوانان •جايگاه درس: از دروس پايه رشته علوم تربيتي (در کليه گرايش ها) • تعداد ساعت – 8 ساعت ***16 •مقدمه •1-روان شناسي رفتار آدمي را مطالعه مي کند •2-روان شناسي مي تواند محيط روان شناختي مساعدي براي آدمي فراهم آورد تا افراد بشر بتوانند از زندگي سالم ...

پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک)

***2 nهدفهاي کلي اصلاح نباتات nهدفهاي کلي اصلاح نباتات افزايش عملکرد در واحد سطح بهتر نمودن کيفيت محصولات کشاورزي و توليد مواد اوليه مورد نياز جوامع انساني است. ارقام و واريته‌هاي اصلاح شده گياهان زراعي و زينتي هر ساله از کشوري به کشور ديگر انتقال داده مي‌شود. بدين طريق کيفيت و کميت محصولات کشاورزي افزايش يافته و احتياجات فراورده‌هاي زراعي رفع مي‌شود. ***3 در اغلب گياهان يک يا ...

پاورپوینت بازو پایان

***3 بى‌مهرگان دريايى که اسکلت خارجى آنها از دو کفه (valve) تشکيل شده است. اين دو کفه بهم متصل بوده و از اتصال اين دو، محور يا خطى بوجود مى آيد که به آن خط لولا يا خط دندانه يا Hing line مى گويند. براکيوپودها غالبا در محيط هاى کم عمق و همراه با مرجان ها و اسفنج ها زيست مى کنند. اين شاخه از جانوران در ديرينه شناسى داراى اهميت فوق العاده اى بوده و در دوران پالئوزوييک و مزوزوييک ...

پاورپوینت خانواده شب بو cruciferae _ brassicase

***5 •مقدمه: •ما پذيرفته‌ايم که هوش را از روي کارها بسنجيم ، زيرا کارهايي که انجام مي‌دهيم نشان مي‌دهند که در مغز ما چه مي‌گذرد. بنابراين، چون گياهان خاموش و بي‌‌جنبش به چشم مي‌آيند، زياد تيز هوش و زرنگ به نظر نمي‌رسند. اما گياهان با حساسيت چشمگيري دست کم 15 متغير محيطي گوناگون را بررسي مي‌کنند. توان محاسبه‌گري گياهان بي‌ مغز شايد به اندازه‌ي بسياري از جانوران با مغزي باشد که ...

پاورپوینت گل گندم خاردار

***1 گل گندم خاردار Centaurea solstitialis not available گياهي است يکساله يا دائمي به ارتفاع30 تا 60 سانتي متر که توسط بذر تکثير مي شود. داراي ساقه هاي راست، از محل طوقه منشعب و شياردار است. برگ هاي قاعده بوته به صورت روزت، داراي بريدگي هاي زياد، برگهاي ساقه اي باريک به رنگ سبز تيره و دمبرگ روي ساقه ها يا شاخه ه ***2 شبدرک Coronilla varia Crownvetch گياهي است دائمي، به ارتفاع 30 ...

پاورپوینت گیاه شناسی

***3 رشد رويشى مجدد )1( ذخاير غذائى مواد آلى ذخيره شده براى شروع رشد ضرورى است. مطالعاتى که روى رشد در تاريکى انجام شده است مشخص کرده است که کربوهيدرات‌‌ها به‌عنوان ذخيره غذائى گياه عمل مى‌کنند. اسميت نشان داد که ريشه‌هاى يونجه، نشاسته و قند يعنى کربوهيدرات‌هاى غيرساختماني، ذخيره مى‌کنند. کربوهيدرات‌هاى غيرساختمانى در طول تاريکى به مصرف سوخت و ساز گياه مى‌رسند. درصورتى‌که ...

پاورپوینت گیاهان زینتی

***2 گياهان زينتي بخشي از کل گياهان موجود در دنيا هستند که بر اساس سليقه انسان و دارا بودن خصوصيات ويژه اي از جمله رنگ، شکل اندازه گل، برگ و ساقه جزء گروه گياهان زينتي قرار داده شده اند. يک گياه را نمي توان به يک گروه خاصي از گياهان محدود و منحصر نمود. با توجه به اين امر مشاهده مي شود که روز به روز تعدادي از گياهان، از يک گروه به گروه ديگري وارد مي شوند و بر تعداد گياهان مشترک ...

پاورپوینت ماشین های برداشت چغندر

***3 ماشين هاي برداشت چغندر قند تکامل ماشين هاي برداشت چغندرقند در کشور هاي پيشرفته به قدري با موفقيت همراه بوده است که امروزه کمتر کشاورزي است که چغندقند کشت نمايد اما فاقد يکي از انواع ماشين هاي برداشت اين محصول باشد . حتي کشاورزاني که فقط چند هکتار محصول چغندرقند مي کارند نيز مي توانند مالک يک ماشين برداشت چغندرقند به نيروي کارگري زيادي نياز دارد ، گواينکه طوقه زدن ها و ...

پاورپوینت مرغ (بندواش)

***2 گياهي است چندساله و چهار کربنه که توسط بذر،ريزوم و استولون تکثير مي يابد.از خانواده poaceae که به ان پنجه مرغي و بندواش نيز مي گويند.علفي با ريزوم هاي فلسي که قسمتهاي هوايي از ريزوم ها خارج ميشود و زمين را مثل چمن ميپوشاند اين گياه در برابر لگدکوبيها مقاومت زيادي دارد.ارتفاع ساقه هاي مرغ بين10تا30سانتيمتر و طول برگهاي ان به10تا20سانتيمتر ميرسد.برگها به رنگ خاکستري تا سبز ...

پاورپوینت معرفی و شناسایی مهمترین علف های هرز ایران

***2 بدون گلبرگ ها( (Apetalae: مهمترين خانواده هاي علف هاي هرز دولپه اي بدون گلبرگ عبارتند از: تاج خروس Amaranthaceae اسفناجيان Chenopodiacea هفت بند Polygonaceae گزنه Urticaceae ***3 مهمترين ويژگيهاي خانواده تاج خروس (Amaranthaceae) گياهان اين تيره علفي يا چوبي برگها معمولا‌ً متناوب، عمدتاً کامل و بدون گوشواره ريشه راست گل آذين خوشه و گلها دو جنسي و منظم روش تکثير : ...

پاورپوینت یونجه

***3 •يونجه •يونجه براي درمان کمبود ويتامين A,C,E,K به‌کار مي‌رود. به‌عنوان مغذي و منبع نمک‌هاي معدني کلسيم، فسفر و آهن مي‌باشد. ***4 •ريخت‌شناسي گياه: گياهي پايا، ايستاده يا خيزان است که گاهي خوابيده با بن محکم و قوي، کم و بيش چوبي شده و طويل که ارتفاع آن به ??-?? سانتي‌متر مي‌رسد. ساقه متعدد، ايستاده يا خيزان، گاهي خوابيده بر خاک، سبز علفي، برگ‌پوش است. برگ داراي سه برگچه، ...

پاورپوینت ترفندهای فتوشاپ

***3 •چگونه سايه هايي واقعي تر ايجاد کنيم؟ •در زير چند عمليات اضافي رو بعنوان روشي براي حقيقي تر جلوه دادن سايه ها ملاحظه خواهيد کرد . توسط اين مراحل شما قادر خواهيد بود از يک عکس Flat به يک عکس سه بعدي سايه دار برسيد که بجاي شناور بودن در هوا بيشتر بنظر برسه در پس زمينه قرار گرفته. خوب شروع ميکنيم:اول عکس مورد نظر را در فتوشاپ باز کنيد و با دو بار کليک کردن روي background آنرا ...

پاورپوینت VRML زبان مدلسازی حقیقت مجازی

***2 مفهوم حقيقت مجازي •حقيقت مجازي Virtual Reality : • شبيه سازي فضاي سه بعدي توسط تکنيکهاي نرم افزاري روي فضايي که ذاتا دوبعدي است، بگونه اي که کاربر ميتواند به غير از مشاهده اين فضا در آن سير کرده و در محيط تغييراتي را نيز ايجاد نمايد • مثال: چرخاندن يک صفحه شطرنج و نگريستن به آن از زواياي مختلف و جابجا کردن مهره ها • قابليت تغيير اشياء در محيط VR بدليل حفظ دقيق مشخصات و ...

پاورپوینت طراحی سایت الکترونیک خودرو شرق

***2 معرفي ASP.Net ***3 چکيده: .NET يک API جديد است که ابزارهاي جديدي را براي نوشتن برنامه هاي کاربردي تحت Windows و Web را مهيا ميکند که اين سايت توسط اين زبان نوشته شره است که در مورد شرکت الکتريک خودرو شرق ميباشد که اين شرکت در کيلومتر 2 جاده آسيايي مشهد به قوچان واقع گرديده که هم اکنون با تعداد 814 نفر پرسنل مشغول فعاليت توليدي مي باشند و زير مچموعه گروه صنعتي قطعات اتوبيل ...

پاورپوینت شیمی تجزیه

***2 سير تحولي و رشد اصولا توسعه و تغيير پايدار در فنون و روشهاي تجزيه وجود دارد. طراحي دستگاه بهتر و فهم کامل مکانيسم فرآيندهاي تجزيه‌اي ، موجب بهبود پايدار حساسيت ، دقت و صحت روشهاي تجزيه‌اي مي‌شوند. چنين تغييراتي به انجام تجزيه‌هاي اقتصادي‌تر کمک مي‌کند که غالبا به حذف مراحل جداسازي وقت گير ، منجر مي‌شوند. بايد توجه داشت که اگر چه روشهاي جديد تيتراسيون مانند کريوسکوپي ، ...

پاورپوینت سموم مواد غذایی

***3 •سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده •شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود ***4 •سازمان خواربار جهاني‎ (FAO) و سازمان جهاني‎‎ بهداشت (WHO)‎ ...

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد

***2 منجمد کردن يکي از اسان ترين و قابل قبول ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. يخ زدن باعث کشتن ميکروب ها در مواد غذايي نمي شود بلکه سبب کند شدن عمل ميکرو ارگانيزم ها شده و با کند شدن تغييرات شيميايي که بر کيفيت غذا تاثير مي گذارند از خراب شدن انها جلوگيري مي کند. ***3 nتغييرات شيميايي در پي انجماد در طي انجماد فعاليت انزيم هاي موجود در ميوه ها کند مي شود. در صورت غير فعال ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان