پاورپوینت کشت ارگانیک بابونه مهندسی کشاورزی زراعت ۴۲ ***4 مقدمه امروزه مصرف بیش از حد سموم شیمیائی شامل آفت کش ها٬ علف کش ها٬هورمون ها وکودهای شیمیایِی باعث آلودگی محیط زیست ومنابع آبی و خاکی شده و سلامتی آحاد بشر را شدیداً درمعرض تهدید قرار داده است.مدیریت خاک به عنوان چارچوب اصلی توسعه کشاورزی و حفظ منابع طبیعی و شاخص های زیست محیطی برای رسیدن به اهداف والای توسعه اقتصادی کشور محسوب می شود. ***5 تعریف کشاورزی ارگانیک براساس ...
پاورپوینت کود در زراعت دیم Fertilization of dry land مهندسی کشاورزی زراعت ۱۰ ***2 میدانیم هر مادهای که حاوی مقداری عناصر و مواد غذایی برای گیاه باشد کود نامیده میشود. ***3 انواع کود کودهای آلی یا طبیعی کودهای معدنی یا شیمیایی ***4 انواع و زمان مصرف کودهای شیمیایی در زراعت دیم کودهای شیمیایی فسفره و ازته در دیمزارها مورد استفاده قرار میگیرد
پاورپوینت کاربرد فناوری نانو در بسته بندی غذا مهندسی صنایع غذایی ۲۱ ***4 نانو تکنولوژی: واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین 1 تا 100 نانومتر) - نانومتریک بیلیونیم متر است. - فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهی مولکولی است ***5 پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی ،هدف بسیاری از شرکتهاست .این سیستم های بسته ...
پاورپوینت کمپوت آناناس علوم تغذیه ۱۰ ***3 }قوطی کردن آناناس: کمک دستورالعمل زیر می توان آناناس را در منزل کنسرو کرد به این منظور می توان آناناس را به تکه های حلقه ای و یا بزرگ خورد کرد. ما پیشنهاد می کنیم که پس از باز کردن کنسرو مقداری شکر برای درست کردن شربت رقیق آناناس اضافه کنیم و در صورت تمایل می توانیم از شربت غلیظ تر در این فرآیند استفاده کنیم. به یاد داشته باشیم که در این حال از دستور العمل غذایی مختلف پیروی ...