پاورپوینت کربوهیدرات ها دانشگاهی ۴۵ ***3 کربوهيدراتها : هيدراتهاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکولهاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پليهيدروکسيآلدئيد يا پليهيدروکسيکتون ميدانند. هيدراتهاي کربن از اتمهاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شدهاند. کربوهيدراتها بيشتر به عنوان مولکولهاي ذخيرهکننده انرژي عمل ميکنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...
پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد دانشگاهی ۱۴ ***2 منجمد کردن يکي از اسان ترين و قابل قبول ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. يخ زدن باعث کشتن ميکروب ها در مواد غذايي نمي شود بلکه سبب کند شدن عمل ميکرو ارگانيزم ها شده و با کند شدن تغييرات شيميايي که بر کيفيت غذا تاثير مي گذارند از خراب شدن انها جلوگيري مي کند. ***3 nتغييرات شيميايي در پي انجماد در طي انجماد فعاليت انزيم هاي موجود در ميوه ها کند مي شود. در صورت غير فعال ...
پاورپوینت نور – آینه – عدسی دانشگاهی ۴۹ ***3 •ماهيت ذرهاي •اسحاق نيوتن (Isaac Newton) در کتاب خود در رسالهاي درباره نور نوشت پرتوهاي نور ذرات کوچکي هستند که از يک جسم نوراني نشر ميشوند. احتمالاً اسحاق نيوتن نور را به اين دليل بصورت ذره در نظر گرفت که در محيطهاي همگن به نظر ميرسد در امتداد خط مستقيم منتشر ميشوند که اين امر را قانون مينامند و يکي از مثالهاي خوب براي توضيح آن بوجود آمدن سايه است. ***4 •ماهيت موجي ...