پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی دانشگاهی ۳۴ ***2 •1. توصيف فرآورده: •بستني (Ice cream) فرآورده لبني منجمد آماده مصرفي است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روي خامه يا ساير فرآورده هاي لبني با شکر و مواد طعم دهنده خوراکي بدست مي آيد. همچنين حاوي, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ هاي خوراکي مجاز نيز ميباشد. •اين برنامه صرفاً ه ک فرآورده يعني "بستني" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده هاي ...
پاورپوینت پرورش قارچ خوراکی صدفی دانشگاهی ۷۷ ***8 مقدمه انسان از هزاران سال گذشته از قارچها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمين غذا استفاده کرده است. قارچها که بيشتر در مناطق جنگلي به صورت خودرو رشد ميکنند به علت بالا بودن پروتئين بهعنوان پروتئين جنگل معروف شدهاند. زمينهايي که داراي خاک غني از مواد آلي هستند مکان مناسب براي رويش قارچها ميباشند. استفاده از قارچها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا اين که ...
پاورپوینت بیماری های مهم گیاهی دانشگاهی ۳۸ ***3 •بلاست مرکبات: Citrus blast •بيماري ناشي از باکتري Pseudomonas syringae pv. Syringae است که در مرکبات ايجاد لک ههاي نکروتيک در برگها، دمبرگها و ميوه مينمايد. لکههاي تيره رنگ روي ميوه black pit نيز ناميده شدهاند. نشانههاي بيماري در شاخ و برگ جوان شبيه نشانههاي سرمازدگي است. ***4 •کنترل: •سمپاشي با ترکيب بردو 0.5درصد و اکسي کلرور 1 درهزار. هرس شاخههاي آلوده واقدامات ...
پاورپوینت فیدر دانشگاهی ۱۶ ***3 ميتوند هر بسته علوفه به هر شکل و ترکم واندازه را ظرف چند دقيقه خرد کرده و ساختار مواد راحفظ کند . ***4 مدل SG : اين مدل به سفارش مشتري طراحي و عرضه مي شود که مواد را قطع نمي کند ، بلکه به روش استثنايي مواد خرد شده از قبل را با هم مخلوط مي سازد تا مخزن را در پايان عمليات وزيع کاملا تخليه نمايد . ***5 اندازه معقول : تکنولوژي موجود در منوفيدر ، دستيابي به دستگاههائي با ...
پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک) دانشگاهی ۳۲ ***2 nهدفهاي کلي اصلاح نباتات nهدفهاي کلي اصلاح نباتات افزايش عملکرد در واحد سطح بهتر نمودن کيفيت محصولات کشاورزي و توليد مواد اوليه مورد نياز جوامع انساني است. ارقام و واريتههاي اصلاح شده گياهان زراعي و زينتي هر ساله از کشوري به کشور ديگر انتقال داده ميشود. بدين طريق کيفيت و کميت محصولات کشاورزي افزايش يافته و احتياجات فراوردههاي زراعي رفع ميشود. ***3 در اغلب گياهان يک يا ...
پاورپوینت بازو پایان دانشگاهی ۶۴ ***3 بىمهرگان دريايى که اسکلت خارجى آنها از دو کفه (valve) تشکيل شده است. اين دو کفه بهم متصل بوده و از اتصال اين دو، محور يا خطى بوجود مى آيد که به آن خط لولا يا خط دندانه يا Hing line مى گويند. براکيوپودها غالبا در محيط هاى کم عمق و همراه با مرجان ها و اسفنج ها زيست مى کنند. اين شاخه از جانوران در ديرينه شناسى داراى اهميت فوق العاده اى بوده و در دوران پالئوزوييک و مزوزوييک ...
پاورپوینت زیر رده دیلنیده DILLENIIDAE دانشگاهی ۱۰۳ ***5 گياهاني علفي يا چوبي هستند . 2- از نظر مورفولوژيک داراي ناهمگني اند. 3- اعضاء اين زيررده داراي برچه هاي متصل بهم اند ( به جز راسته ديلنيالس) 4- پرچم ها زياد و دور از مرکز گل شکل گرفته اند. ***6 دانه هاي گرده دو هسته اند. 6- تمکن جداري دارند ( به جز راسته پريمولالس) 7- دانه ها به ندرت داراي پريسپرم هستند. 8- ترکيب بتالانين در آنها ديده نمي شود. 9- ابتدائي ترين راسته اين ...
پاورپوینت گیاه شناسی دانشگاهی ۸۵ ***3 رشد رويشى مجدد )1( ذخاير غذائى مواد آلى ذخيره شده براى شروع رشد ضرورى است. مطالعاتى که روى رشد در تاريکى انجام شده است مشخص کرده است که کربوهيدراتها بهعنوان ذخيره غذائى گياه عمل مىکنند. اسميت نشان داد که ريشههاى يونجه، نشاسته و قند يعنى کربوهيدراتهاى غيرساختماني، ذخيره مىکنند. کربوهيدراتهاى غيرساختمانى در طول تاريکى به مصرف سوخت و ساز گياه مىرسند. درصورتىکه ...
پاورپوینت مبارزه بیولوژیکی علف های هرز دانشگاهی ۳۱ ***2 کنترل گياه هرز به روش بيولوژيکي: نخستين منظورازکنترل بيولوژيکي کاهش آلودگي گياهان هرز در سطحي غيراقتصادي است.اين منظور بابکارگيري مستقيم يا غير مستقيم موجودات زنده اي مانند گياهان زراعي،انگلها،شکارگرهاوعوامل بيماريزا برآورده مي شود. کنترل بيولوژيکي شامل دو روش اصلي است: 1)استفاده ازرقابت گياه زراعي و گياه هرز، 2)استفاده از انگل،شکارگر و عوامل بيماريزا. ***3 استفاده از رقابت ...
پاورپوینت یونجه دانشگاهی ۹۷ ***3 •يونجه •يونجه براي درمان کمبود ويتامين A,C,E,K بهکار ميرود. بهعنوان مغذي و منبع نمکهاي معدني کلسيم، فسفر و آهن ميباشد. ***4 •ريختشناسي گياه: گياهي پايا، ايستاده يا خيزان است که گاهي خوابيده با بن محکم و قوي، کم و بيش چوبي شده و طويل که ارتفاع آن به ??-?? سانتيمتر ميرسد. ساقه متعدد، ايستاده يا خيزان، گاهي خوابيده بر خاک، سبز علفي، برگپوش است. برگ داراي سه برگچه، ...
پاورپوینت کنترل گیاه هرز به روش بیولوژیکی دانشگاهی ۳۰ ***1 نخستين منظوراز کنترل بيولوژيکي کاهش آلودگي گياهان هرزدرسطحي غيراقتصادي است.اين منظور بابکارگيري مستقيم يا غير مستقيم موجودات زنده اي مانند گياهان زراعي،انگلها،شکارگرهاوعوامل بيماريزا برآورده مي شود. کنترل بيولوژيکي شامل دو روش اصلي است: 1)استفاده از رقابت گياه زراعي و گياه هرز، 2)استفاده از انگل،شکارگر و عوامل بيماريزا. ***2 استفاده از رقابت گياه زراعي و گياه هرز: در اين ...
پاورپوینت ساخت برنامه چت توسط زبان برنامه نویسی دلفی دانشگاهی ۲۹ ***2 تاريخچه دلفي در قلب دلفي ،يک کامپايلر (همگردان) پاسکال است . دلفي 6 مرحله ديگري از تکامل همان کامپايلر پاسکالي است که شرکت بورلند از هنگامي که (17 سال پيش) Anders Hejlberg ، اولين کامپايلر توربو پاسکال را نوشت مشغول توسعه آن بوده است . طي سالها ، برنامه نويسان پاسکال از پايايي و موزون بودن و نيز سرعت کامپايل که توربو پاسکال ارائه مي دهد ، لذت برده اند . دلفي 6 نيز از اين ...
پاورپوینت شیمی تجزیه دانشگاهی ۳۳ ***2 سير تحولي و رشد اصولا توسعه و تغيير پايدار در فنون و روشهاي تجزيه وجود دارد. طراحي دستگاه بهتر و فهم کامل مکانيسم فرآيندهاي تجزيهاي ، موجب بهبود پايدار حساسيت ، دقت و صحت روشهاي تجزيهاي ميشوند. چنين تغييراتي به انجام تجزيههاي اقتصاديتر کمک ميکند که غالبا به حذف مراحل جداسازي وقت گير ، منجر ميشوند. بايد توجه داشت که اگر چه روشهاي جديد تيتراسيون مانند کريوسکوپي ، ...
پاورپوینت فاز دانشگاهی ۱۳ ***2 معرفي فاز فاز به حالت يک ماده گفته ميشود. منظور از فاز در فيزيک زاويه ميباشد. sh2oh(shoh)4ch2oh ***3 فاز (ماده) به قسمتي همگن (هموژن) و مشخص از يک ماده که در آن خواص فيزيکي و ساختار شيميايي بصورت پيوسته (نه گسسته) تغيير کند، فاز گفته ميشود. ***4 هر فاز توسط مرزهاي حقيقي از فازهاي مجاور خودش جدا ميشود که در اين مرزها خواص بصورت گسسته تغيير ميکنند. لازم نيست که اين بخش ...
پاورپوینت بهبود مستمر فرآیندها عارضه یابی و بهره وری) ( دانشگاهی ۱۶۳ ***6 تعاريف و مفاهيم فرآيند q مجموعهاي از فعاليتهاي مرتبط به هم يا متعامل که وروديها را به خروجيها تبديل ميکند. مجموعه ورودي هاي يک فرآيند عمومأ خروجيهاي سايرفرآيندها هستند. فرآيندها در سازمان عمومأ برنامهريزي ميشوند و تحت شرايط کنترل شده به اجرا درميآيند تا ارزشافزوده ايجاد شود. يک فعاليت که با استفاده از منابع و بصورت هدايت شده در جهت کسب توانايي براي تبديل داده ها به ...
پاورپوینت سموم مواد غذایی دانشگاهی ۲۲ ***3 •سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده •شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود ***4 •سازمان خواربار جهاني (FAO) و سازمان جهاني بهداشت (WHO) ...
پاورپوینت کربوهیدرات ها دانشگاهی ۴۵ ***3 کربوهيدراتها : هيدراتهاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکولهاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پليهيدروکسيآلدئيد يا پليهيدروکسيکتون ميدانند. هيدراتهاي کربن از اتمهاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شدهاند. کربوهيدراتها بيشتر به عنوان مولکولهاي ذخيرهکننده انرژي عمل ميکنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...
پاورپوینت نوشابه دانشگاهی ۲۵ ***3 •تاريخچه توليد کوکاکولا •120 سال پيش وقتي دکتر ( جان پمبر تون ) در آزمايشگاه کوچکش با ترکيب چند ماده معجون جديدي را اختراع کرد و آنرا با نام کوکاکولا به دنيا معرفي نمود ، هيچ گاه فکر نمي کرد که اين نوشيدني روزي چنان مرزهاي دنيا را در نوردد که در هر گوشه اي از جهان جزء ثابتي از سفره غذا باشد . اين در حالي است که با ورود و عرضه ي انواع نوشابه هاي رژيمي ، معدود افرادي هم که از ...
پاورپوینت HACCP در تولید بستنی دانشگاهی ۲۷ ***4 •1. توصيف فرآورده: •بستني (Ice cream) فرآورده لبني منجمد آماده مصرفي است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روي خامه يا ساير فرآورده هاي لبني با شکر و مواد طعم دهنده خوراکي بدست مي آيد. همچنين حاوي, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ هاي خوراکي مجاز نيز ميباشد. •اين برنامه صرفاً ه ک فرآورده يعني "بستني" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده هاي ...
پاورپوینت فیزیک پایه 1 - موئلف :محمد رضا بهاری دانشگاهی ۲۴۲ ***11 علم بنيادي اساس علوم فيزيکي ديگر تقسيم بندي به پنج شاخه مکانيک ترموديناميک الکترومغناطيس نسبيت مکانيک کوانتمي پايه نظريه هاي آزمون در علوم نياز به داشتن سيستمهاي خودسازگار از واحدها براي اندازه گيري عدم قطعيتها ذاتي هستند نياز به قواعدي براي ارتباط با عدم قطعيتها اندازه گيري ***12 سيستمهاي استاندارد توافق با کشورهاي مختلف ?سيستم بين المللي SI -- توافق در يک کميته بين ...
پاورپوینت کارآفرینی در قالب یک مکتب - نویسندگان: هنری مینتزبرگ، بروس آلستراند، ژوزف لمپل دانشگاهی ۱۸۰ ***5 مکتب مکتب طراحي : تدوين استراتژي به عنوان يک فرايند مفهومي مکتب برنامه ريزي: تدوين استراتژي به عنوان يک فرايند رسمي مکتب موقعيت يابي : تدوين استراتژي به عنوان يک فرايند تحليلي مکتب کارآفريني : تدوين ايتراتژي به عنوان يک فرايند تخيلي و بينشي مکتب شناختي : تدوين استراتژي به عنوان يک فرايند ذهني و فکري مکتب يادگيري : تدوين استراتژي به عنوان يک فرايند نو ظهور مکتب قدرت : تدوين ...
پاورپوینت مراحل توسعۀ مدیریت دانشگاهی ۴۳ ***2 پيدايش اين علم در حقيقت به توسع? علم مديريت باز ميگردد.مديريت به معناي حرفه اي از لحاظ زماني نهايتا ًبه يک قرن ونيم قبل بازميگردد امّا معناي عام مديريت به ابتداي تشکيل جوامع مربوط ميشود. جوامع تاکنون ? دوره راگذرانده اند: 1- خوراکجو(عصر کشاورزي): مواد مورد نياز مستقيم تهّيه ومصرف ميشد. ?- عصرکشاورزي : توليد از مصرف بيشتر بود براي مازاد توليد بايد سازو کارهائي ارائه ميشد ...
پاورپوینت آشنایی مسئولان دفاتر با اصول و مهارت های لازمه دانشگاهی ۳۳ ***2 فهرست مطالب کليات سازمان و مديريت هدف و وظايف اداره امور دفتري روابط اداري سيستم گردش نامه هاي اداري و نقش مسؤول دفتر بايگاني فراگرد تلفني- نقش و وظايف مسؤول دفتر عمليات اداري مسؤول دفتر مديريت و برنامه ريزي استفاده از تلفن جلسه چند نکته مهم مختصري از آيين نگارش ***4 سازمان مکانيکي (داراي ساختار تشکيلاتي و فرايندي به نسبت ثابت که در اثر برنامه ها و محيط ثابت پديد مي آيد.) ...
پاورپوینت مقدمات مدیریت آموزشی دانشگاهی ۲۴۷ ***3 nسازمان عبارت است از هماهنگي معقول تعدادي از افراد که براي تحقق هدف يا منظور مشترکي از طريق تقسيم وظايف و برقراري روابط منظم و منطقي به طور مستمر فعاليت مي کنند. ***4 عناصر و ويژگيهاي مشترک سازمانها - سازمانها هدف دارند .يعني براي دستيابي به هدفها و مقاصد معيني به وجود آمده اند . - سازمانها از ترکيب اجتماعي افرادي که به طور گروهي کار ميکنند تشکيل مي شوند . فعاليت سازمانها ...