پاورپوینت تعاریف استهلاک دانشگاهی ۳۰ ***3 •1. در سیستم حسابداری سنتی ، مفهوم استهلاک به فرآیند تسهیم و تخصیص بهای اولیه دارایی ثابت از طریق روش منظم و سیستماتیک و منطقی به دوره های مالی که انتظار کسب سود و فایده از تحصیل آنها می رود ، اطلاق می گردد . •2. طبق استانداردهای بین المللی حسابداری شماره 4 (استهلاک) سرشکن کردن مبلغ قابل استهلاک یک دارایی به عمر مفید برآوردی آن . •3. طبق استانداردهای حسابداری ایران ، تخصیص ...
پاورپوینت تهیه اسید بوریک از بوراکس جدید دانشگاهی ۱۸۵ ***2 §آزمایش شماره 1 §تهیه اسید بوریک از بوراکس و بررسی برخی از خواص آن q هدف از انجام این آزمایش تهیه اسید بوریک از بوراکس می باشد. ابتدا بوراکس را در آب گرم حل کرده و در مرحله بعد عمل خنثی سازی را با استفاده از اسید کلریدریک انجام دهید. ***3 q اسید بوریک (اسید ارتوبوریک) اسیدی بسیار ضعیف است که از بوراتها و یا هیدرولیز هالیدهای بور با هیبریداسیون sp2 به دست می آید. این اسید به ...
پاورپوینت قرارداد ها دانشگاهی ۶۱ ***2 مقدمه (تعریف قرارداد) (Definition of contract) INTRODUCTION. ***3 قرارداد را می توان به عنوان توافقی که به وسیله قانون به اجرا گذاشته می شود و یا به عنوان توافقی که بر حقوق یا وظایف قانونی طرفین قرارداد، تأثیر می گذارد و به وسیله حقوق به رسمیت شناخته می شود، تعریف کرد. بنابراین، اصولاً حقوق قراردادها با سه مسأله در ارتباط است: 1- آیا توافقی موجود است؟ 2- آیا این توافق، آن ...
پاورپوینت فیزیک دانشگاهی ۱۹ ***2 نیروی الکتریکی دید کلی چرا وقتی لباس پلاستیکی را از تن خود در میآورید لباس به تن شما می چسبد؟ چرا بعد از شانه نمودن سر ، شانه میتواند خردههای کاغذ را بلند کند؟ چرا بعد از راه رفتن روی فرش ، اگر به دستگیره در دست بزنید به دست شما شوک وارد میشود؟ اینها نمونههایی از نیرویی هستند که از بسیاری جهات شبیه به نیروی گرانشی است. زیر ظاهرا از راه دور و از طریق خلا اثر میکند. اگر ...
پاورپوینت بندپایان و فسیل آن ها (حشرات - سخت پوستان – هزارپایان - عنکبوتیان ) دانشگاهی ۸۰ ***3 •بند پایان •مقدمه شاخه بندپایان بزرگترین شاخه در میان جانوران و اصولا همه جانداران است. گوناگونی بندپایان به تنهایی از گوناگونی همه جانوران و گیاهان نیز بیشتر است. در حدود 75 درصد از گونههای شناخته شده بندپایان را حشرات تشکیل میدهند. اندازه بندپایان از کنههای میکروسکوپی تا خرچنگهای غول پیکر 1.5 متری که وسعت پاهایشان به 4 متر میرسد متغیر است. این جانوران بیشتر از هر نوع ...
پاورپوینت گروه خبری News Group دانشگاهی ۳۷ ***3 گروه خبری ، محلی برای گفتگو کاربران مختلف در مورد مطالب متنوع می باشد که معمولا این مطالب در قالب نوشتار است. کاربران مختلف این مطالب را خوانده به آنها جواب می دهند. یکی دیگر از امکانات این گروه ها امکان به اشتراک گذاری اطلاعات مختلف نظیر مقاله ، فیلم ، عکس و موسیقی است . در سالهای اخیر شاهد بوجود آمدن روزنامه های الکترونیکی در قالب این گروه های خبری هستیم.گروه های خبری می ...
پاورپوینت زراعت گیاه یونجه دانشگاهی ۲۴ ***2 •کلیات گیاه شناسی یونجه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا یک متر میرسد برگهای آن دارای سه برگچه میباشد برگچههای نوک تیز، سبز رنگ و بیضی شکل است. گلهای یونجه بشکل سبز و برنگ بنفش تیره یا آبی روشن است میوه یونجه مانند صدف بوده و دانه داخل میوه مانند لوبیا ولی کوچکتر از آن میباشد. یونجه ریشهای بسیار عمیق درد و ریشه آن تا سه متر بداخل زمین نفوذ میکند و بنابراین ...
پاورپوینت سبزی کاری دانشگاهی ۳۳ ***2 گرچه امروز مطابق اصول و قواعد فنی میتوان با اصلاح سختترین و بدترین زمینها از آن استفاده کرد ولی این اصلاح نسبت به وضعیت زمین که از چه نوع باشد فرصت زیادی را توأم با خرج بسیار در بر دارد که از موضوع عملی که ما میخواهیم انجام دهیم به دور است، زیرا در این کتاب ما فقط میخواهیم این موضوع را روشن کنیم خوانندگانی که دارای زمینی حاضر برای کشت هستند برای حداکثر استفاده از زراعت ...
پاورپوینت سیستم بسته بندی ضد عفونی شده دانشگاهی ۱۲ ***2 •تعریف ASEPTIC •پر کردن بسته های استریل با محصولات استریل شده . •کلمه آسپتیک از کلمه یونانی SEPTICOS گرفته شده که معنی آن عدم وجود آنزیم های فاسد کننده است ،به این مفهوم که ماده مورداستفاده در بسته بندی خواص مکانیکی مطلوب برای جلوگیری از نفوذ گازها ویا مایعات غیر مجاز را داشته باشد . ***4 فواید تکنولوژی بسته بندی ضد عفونی شده : •در این سیستم انواع مختلف مواد و ظروف بسته ...
پاورپوینت شکلات علوم تغذیه ۶۷ ***2 شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 کیلو کالری انرژی را تامین می کند. ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد , چربی 5/32 درصد , کربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 ...
پاورپوینت پژمردگی آوندی گوجه فرنگی مهندسی کشاورزی زراعت ۳۵ ***3 دوعلت اصلی دچار شدن به بیماری پژمردگی وپلاسیده شدن گوجه فرنگی مربوط به پژمردگی ناشی از فوزاریوم و قارچ ناشی از آفت گیاهی می باشد. پژمردگی فوزاریومی در بین این دو بیماری متداولتر است در kansasبه طور کلی در نیمه تابستان زمانی که هوا و خاک درجه حرارت بالایی دارند اتفاق می افتد. نخستین گیاهان مریض در برگهای پیر به صورت زرد شدن گسترش می یابند(آنها نزدیک سطح زمین). اغلب این زردی ...
پاورپوینت کلیات انار مهندسی کشاورزی زراعت ۳۲ ***2 •تاریخچه، خاستگاه و پراکندگی باغهای انار: •انار، درخت یا درختچهای است که در مناطق نیمه گرمسیری و مدیترانهای میروید و در اصطلاح محلی به انار، نار میگویند. خاستگاه انار، دامنه جنوبی البرز، بلندیهای زاگرس و نواحی شمال آفریقا و جنگلهای شمال میباشد ***3 •در حال حاضر افزون بر ایران، عراق، یونان، ایتالیا، اسپانیا، قبرس، روسیه، پرتغال و فرانسه کشت و کار میشود. •انواع باغی ...
پاورپوینت کاربرد فناوری نانو در بسته بندی غذا مهندسی صنایع غذایی ۲۱ ***4 نانو تکنولوژی: واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین 1 تا 100 نانومتر) - نانومتریک بیلیونیم متر است. - فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهی مولکولی است ***5 پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی ،هدف بسیاری از شرکتهاست .این سیستم های بسته ...
پاورپوینت کمپوت آناناس علوم تغذیه ۱۰ ***3 }قوطی کردن آناناس: کمک دستورالعمل زیر می توان آناناس را در منزل کنسرو کرد به این منظور می توان آناناس را به تکه های حلقه ای و یا بزرگ خورد کرد. ما پیشنهاد می کنیم که پس از باز کردن کنسرو مقداری شکر برای درست کردن شربت رقیق آناناس اضافه کنیم و در صورت تمایل می توانیم از شربت غلیظ تر در این فرآیند استفاده کنیم. به یاد داشته باشیم که در این حال از دستور العمل غذایی مختلف پیروی ...
پاورپوینت کنسرو هلو علوم تغذیه ۱۲ ***5 دستور تهیه تیکو کنسروهلو هلو رسیده را می توانید انتخاب کنید ، میوه های تازه بالغ از کیفیت مطلوبی برای غذا خوردن و یا پخت و پزهستند. هلو شربت قند می تواند بسیار در نور ، نور متوسط و یا بسته بندی می شود . آنها همچنین می توانند در آب بسته بندی شده باشد ، آب سیب یا آب انگور سفید. مایع شربت و نگه داشتن آن در حمام آب گرم است. ***6 را در آب جوش برای مدت 30 تا 60 ثانیه تا نرم شده. ...
پاورپوینت گیاه توتون مهندسی کشاورزی زراعت ۱۶ ***6 شرح گیاه گیاهی است یکساله به ارتفاع یک تا 2 متر و گاهی بیشتر و پوشیده از تارهای چسبنده بسیار کوتاه که از کلیه اندامهای آن بوی قوی و ناپسند استشمام می شود. این گیاه ریشه راست دارد که طول آن با توجه به شرایط اقلیمی محل رویش بین 50 تا 60 سانتی متر بوده که در مناطق خشک به 200 سانتی متر هم می رسد . برگهای توتون نسبتاً بزرگ و فاقد دمبرگ و به اشکال قلبی شکل، تخم مرغی شکل نیزه ای ...
پاورپوینت مشخصات تراکتور مسی فرگوسن مدل 285 مهندسی صنایع ۶۲ ***5 §مقدمه تراکتور اصولاً برای کار حمل وجایجایی مواد کارهای مزرعهای و فراهمنمودن قدرت برای راهاندازی ماشینهای کشاورزی درنظر گرفته شده است. در هنگام حرکت، تراکتور باید با کشش نسبی کم، ولی محدوده وسیعی از سرعت کار کند. در فعالیتهای مزرعهای، تراکتور اغلب با نیروی کششی بالا و محدوده سرعت 4 تا 12 کیلومتر در ساعت کار میکند. پس مجموعه تراکتور و ادوات متصل شده به آن باید بتواند ...
پاورپوینت معرفی مهمترین آفات کلزا مهندسی کشاورزی زراعت ۶۷ ***4 ککهای نباتی، مهمترین آفات اول فصل کلزا ککهای نباتی یا Flea beetles ، سوسکهای ریزی هستند که به خانواده Chrysomelidae و زیر خانواده Alticinaeتعلق دارند. همزمان با سبز شدن مزارع کلزا فعالیت خسارتزای دو گونه کک به نامهای Psylliodes cuprea (Koch) و Phyllotreta corrugata Reiche در مزارع کلزای استان گلستان مشاهده می شود. خسارت گونه های فوق کاملأ مشابه یکدیگر و به صورت سوراخ های ...
پاورپوینت نحوه احداث باغ سیب و مراحل مختلف تولید آن مهندسی کشاورزی زراعت ۳۱ ***3 nسیب ) یک میوه شفتدار) میوه درختی ازطبقه Malus که عضوی از خانواده گل سرخیان می باشد. بیشتر گروه سیب ها به گونه M. domesticaیا پیوندی های آن تعلق دارند. nاجداد وحشی سیب ها احتمالاً درختی به نام ( Malus sieversii ) است که فاقد اسم همگانی است.و هنوز هم در قزاقستان یافت می شود .محققان در حال مطالعه روی M. sieversii که در برابر بسیاری از بیماریها و آفات مقاوم است می باشند تا ...
پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع علوم تغذیه ۲۶ ***3 üروشهای نگهداری مواد غذایی üالف)روشهای فیزیکی در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود. üب)روشهای شیمیایی ***4 üاشعه دهی(Irradiation ) üاشعه دهی مواد غذایی نوعی فرآیند «سرد» برای نگهداری غذا محسوب می شود. üاشعه دهی مواد غذایی نوعی روش فیزیکی برای فرآوری محسوب می شود که شامل قرار دادن ماده غذایی بسته بندی شده در برابر اشعه های گاما، اشعه X و ...
پاورپوینت یولاف مهندسی کشاورزی زراعت ۲۳ ***2 lیولاف Avena sativa/Oat یولاف در ابتدا علف هرز مزارع گندم و جو بوده و با گسترش دامنه ی کشت گندم و جو به صورت گیاه زراعی درآمده است ***3 دلیل اصلی عملکرد بالای این گیاه در عرض های جغرافیایی بالا سازش آن با سرما است.تولید جهانی یولاف در سال 2005 حدود 4/21 میلیون تن بوده است.دارای گونه های تترا پلوییدو دیپلویید و هگزاپلوییدی می باشد.مهمترین کشورهای تولید کننده ی یولاف ...
پاورپوینت مدیریت دانش مدیریت ۲۹ ***3 بیان دقیق تاریخچه پیدایش و نزج مدیریت دانش امکان پذیر نمی باشد. در حقیقت ، مدیریت دانش از نخستین سالهای زندگی بشر وحتی در عصر شکارنیز وجود داشته است وبشر به جمع آوری و انتقال اطلاعات و دانش مرتبط با موضوع شکار و گسترش درک و شناخت خود از محیط پیرامونشان در زمینه های میزان منابع غذایی و فرصتها وخطرات موجود در قلمروشان می پرداختند. انسانها بطور مستمر بدنبال دستیابی به علم ...
پاورپوینت آنتی بیوتیک ها دانشگاهی ۱۱ ***2 آنتی بیوتیک های بتا لاکتام الف) پنیسیلین ها :Penicillin's دارای حلقه تیازولیدون و بتالاکتام در ساختمان خود می باشند وجود حلقه بتا لاکتام برای ایجاد اثرات لازم است بعضی میکروب ها باترشح آنزیم بتالاکتاماز ( پنی سلیناز ) باعث باز شدن حلقه و ازبین رفتن اثر پنی سلین ها می شوند باز شدن حلقه باعث ایجاد اسید پنی سیلوئیک می شود ( نور و حرارت نیز این ماده را میتواند تولید نماید) اسید ...
پاورپوینت فشار خون دانشگاهی ۵ ***1 فشار خون : برون ده قلبی + مقاومت محیطی مکانیسم های کنترلی فشار خون : الف) بارورسپتورها : ( سریع ) افزایش فشار باعث تحریک گیرنده های کاروتید ( قوس آئورت و ابتدای شریان کاروتید) تحریک مرکز وازوموتور در بصل النخاع مهار سیستم سمپاتیک به قلب و عروق کاهش برون ده قلبی کاهش ضربان قلب و کاهش قدرت انقباضی آن مهار B1 کاهش فشار خون کاهش مقاومت محیطی اتساع عروقی مهار a1 ***2 رنین – ...