پاورپوینت کشاورزی پایدار در حاصلخیزی خاک مهندسی کشاورزی زراعت ۱۰ ***2 سال های اخیر در ایلات متحده و دیگر کشورهای مناطق معتدله جهان، نظامهای زراعی متداول که اساساً بر مصرف زیاد انرژی و نهادههای شیمایی متکیاند. از جنبههای مختلف مورد بازنگری و موشکافیهای دقیق قرار گرفته است؛ بطوریکه در سالهای 1980 روند روبه گسترش این بازنگری در ایالات متحده ابعاد گستردهتری یافت و ارکان اصلی نظام کشاورزی در این کشور مانند دانشگاه ها، وزارت کشاورزی، تجارت ...
پاورپوینت کاربرد فناوری نانو در بسته بندی غذا مهندسی صنایع غذایی ۲۱ ***4 نانو تکنولوژی: واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین 1 تا 100 نانومتر) - نانومتریک بیلیونیم متر است. - فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهی مولکولی است ***5 پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی ،هدف بسیاری از شرکتهاست .این سیستم های بسته ...
پاورپوینت کمپوت آناناس علوم تغذیه ۱۰ ***3 }قوطی کردن آناناس: کمک دستورالعمل زیر می توان آناناس را در منزل کنسرو کرد به این منظور می توان آناناس را به تکه های حلقه ای و یا بزرگ خورد کرد. ما پیشنهاد می کنیم که پس از باز کردن کنسرو مقداری شکر برای درست کردن شربت رقیق آناناس اضافه کنیم و در صورت تمایل می توانیم از شربت غلیظ تر در این فرآیند استفاده کنیم. به یاد داشته باشیم که در این حال از دستور العمل غذایی مختلف پیروی ...
پاورپوینت گل ارکیده مهندسی کشاورزی زراعت ۱۷ ***2 oمقدمه تیره میخک به راسته سانتروسپرمال و زیر راسته Caryophyllales تعلق دارد. گیاهان این راسته دارای دانههایی با جنین خمیده و نعل اسبی شکل است که نام سنتروسپرمال را نیز از آن گرفتهاند. این راسته دارای چندین زیر راسته است. گیاهانی علفی و بوتهای هستند و گاه با انشعابات و شاخههای فشرده بوتههای بالشتکی یا کوسنی شکل را تشکیل میدهند. برگها ساده ، بدون دندانه ، باریک ، کشیده ...