پاورپوینت تکنیک های خلاقیت دانشگاهی ۷۷ ***3 اهداف آموزشي کارگاه: -آشنايي شرکت کنندگان با مفهوم خلاقيت ، موانع و منابع آن. 2-آشنايي شرکت کنندگان با گزيده اي از کاربردي ترين تکنيک هاي خلاقيت . 3- افزايش توان ايده پردازي شرکت کنندگان جهت دستيابي به راه حلهاي بهترجهت حل مسايل. ***4 خلاقيت چيست؟ 1-توانايي حل مسايلي که فرد قبلا حل آنها را نياموخته است(Weisberg) 2-فرآيندي که نتيجه آن کار تازه اي باشد که توسط گروهي در يک ...
پاورپوینت گزارش افزایش تولید محصولات زراعی در سال زراعی 81-1380 دانشگاهی ۶۳ ***2 واقع در سالن کنفرانس حافظيه کاخ سعد آباد توسط آقاي دکتر بخشنده (معاون برنامه ريزي و اقتصادي) که با همکاري آقايان مهندس مجتبي پالوج و جهانبخش امامي تنظيم و تدوين گرديده ، ارائه شده است گرارش فوق بر اساس مستندات مشروح زير تهيه ، تنظيم ، تدوين و ارائه گرديده است ***4 بخش کشاورزي کشور با عنايات خاص خداوند متعال و پشتيباني مجلس محترم شوراي اسلامي و هيأت محترم دولت و با همت ...
پاورپوینت چگونگی کارکرد گیربکس های اتوماتیک - شماتیک و مسیر قدرت دنده ها - هیدرولیک و نحوه ی تعویض دنده ها دانشگاهی ۱۰ ***2 مکانيزم گيربکس هاي اتوماتيک در سال 1938 کرايسلر کلاچ هيدروليکي را توليد نمود که با وجود آن در حالي که جعبه دنده مي توانست در وضعيت درگيري باشد موتور با دور آرام به کار خود ادامه مي داد . و با اين طرح گام موفقيت آميزي در ابداع جعبه دنده هاي نيمه اتوماتيک برداشته شد و بدين لحاظ کرايسلر مشهور گرديد . جعبه دنده هاي نيمه اتوماتيکي که طراحي گرديد به نام هاي مختلف در تجارت شناخته ...
پاورپوینت پروژه کارآفرینی بررسی و تهیه طرح تولید تلفن رومیزی دانشگاهی ۱۵۱ ***3 •پيش گفتار هر محصول ويژگيها و مشخصات خاصي دارد که بيش از هر گونه بررسي فني مالي و اقتصادي طرح لازم است اين خصوصيات به درستي شناخته شوند شناخت صحيح مشخصات و انواع مختلف محصول، بدون ترديد راهنماي مناسبي جهت تصميم گيريهاي لازم در انتخاب روش و عمليات توليد و محاسبات بعدي مورد نياز خواهد بود در اين ارتباط يکي از مؤثرترين روشهاي قابل استفاده، به کارگيري استانداردهاي مدرن ملي و ...
پاورپوینت طرح کسب و کار تولید انواع کارتن بسته بندی دانشگاهی ۲۱ ***6 •کليات طرح کسب و کار عنوان طرح: توليد مقواي بسته بندي شرح مختصري از طرح: مرحله 1- مواد اوليه ( کاغذ و کارتن خريداري شده) به ايجاد سفارش داده شده مشتريان توسط دستگاه برش قطع و برش داده شده ميشود . مرحله 2- در مرحله دوم برروي درب برخي مقوا بوسيله دستگاه چاپ مشخصات سفارش شده مشتريان و همچنين مشخصات شرکت به چاپ مي رسد . مرحله 3- در اين مرحله درب کارتن و زيره آن به صورت بسته هاي ...
پاورپوینت هوش های چندگانه MULTIPLE INTELLIGENCES دانشگاهی ۲۳ ***3 هوش زباني هوش رياضي - منطقي هوش مکاني هوش حرکتي - جسماني هوش موسيقيايي هوش ميان فردي هوش درون فردي هوش طبيعت گرا هوش وجودي ***4 شرايط را براي تجارب عملي آماده مي سازد. M I معلم روش تدريس خود را از زباني به تصويري و از تصويري به . . . تغيير مي دهد. کلاس را گروه بندي مي کند. فرصت انديشيدن را فراهم مي کند. از ابزار هاي متنوع در آموزشي استفاده مي کند. ***5 تکنيک هاي آموزش هوش ...
پاورپوینت ویژگیهای مدیریت کارآفرینی دانشگاهی ۱۰۶ ***4 (مهارتهاي کارآفرينانه) انقلاب کارآفريني (مهارتهاي دانش محور) جامعه صنعتي به جامعه اطلاعاتي (مهارتهاي کسب و کار) اقتصاد ملي به اقتصاد جهاني 2- کسب و کارگرا بودن 1- همگام بودن با تغييرات جهاني 4- مديريت استراتژيک 3- بازارگرا بودن 5- دانايي – مديريت دانش 6- نوآوري 7- رشد هفت اصل موفقيت کارآفريني ***5 تعاريف کارآفرين واژه کارآفرين : از کلمه فرانسوي Entreprendre به معناي متعهد ...
پاورپوینت آمار خسارت علف های هرز در گندم دانشگاهی ۲۹ ***3 علف هرز چيست؟ گياهي است که درمکاني غير از مکان اصلي خود يا در جاي نا خواسته رشد کرده است. در محصولات رشد مي کنند و به آنهاخسارت مي نند. نسبت به علفکشها مقاوم مي شوند. در زيستگاههاي تخريب شده مستقر مي شوند. از نظر اقتصادي ارزش چنداني ندارند. بافعاليتهاي انسان درمکانها يا زمانهاي خاص دخالت ميکنند ***4 گندم واهميت آن کشت آسان منبع غذايي اصلي انسان توانايي تطابق وسازگاري بالا ...
پاورپوینت مقدمات تکنولوژی آموزشی - مولف : خدیجه علی آبادی دانشگاهی ۲۱۸ ***2 vاين کتاب شامل سه بخش است : 1. بخش اول : تاريخ و مفهوم تکنولوژي آموزشي در جهان . 2. بخش دوم : آشنايي با طراحي منظم آموزشي . 3 . بخش سوم : معرفي رسانه ها . ***3 آشنايي با مفهوم تکنولوژي آموزشي ، طراحي منظم آموزشي و انواع رسانه ها . ***4 هدف هاي کلي : آ شنايي با تکنولوژي آموزشي ،تاريخچه و مفاهيم وابسته ***5 vمفهوم تکنولوژي آموزشي vتعريف ت ...
پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی دانشگاهی ۳۴ ***2 •1. توصيف فرآورده: •بستني (Ice cream) فرآورده لبني منجمد آماده مصرفي است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روي خامه يا ساير فرآورده هاي لبني با شکر و مواد طعم دهنده خوراکي بدست مي آيد. همچنين حاوي, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ هاي خوراکي مجاز نيز ميباشد. •اين برنامه صرفاً ه ک فرآورده يعني "بستني" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده هاي ...
پاورپوینت بیماری های هلو دانشگاهی ۴۱ ***3 سفيدک پودري هلو و شليل سفيدک پودري هلو و شليل Peach powdery mildew ***4 •بيماري سفيدک سطحي يا سفيدک نمدي هلو اولين بار در ايران دراطراف تهران درسال 1326 توسط اسفندياري گزارش شده است. معمولا درهرجا که هلو کشت ميشود بيماري نيز ديده ميشود. علاوه بر هلو به شليل نيز حمله ميکند. عامل بيماري قارچ Sphaerotheca pannosa var. Persica است. علت نامگذاري آن به پانوزا بواسطه توليد حالت ...
پاورپوینت استفاده از ارزیابی مدفوع برای کمک به تغذیه ی گاوهای شیرده دانشگاهی ۳۳ ***3 •مقدمه •ابزارهاي زيادي وجود دارد که متخصصان تغذيه ممکن است از آنها براي ارزيابي و کنترل وضعيت تغذيه اي گاوهاي توليده کننده ي شير فراوان استفاده کنند. ارزيابي و بررسي مدفوع يا کود، مي تواند اطّلاعاتي در مورد سلامت کلي، تخمير در سيرابي و عملکرد هضمي در گاوها به ما بدهد. گاوهاي بالغ فرصت زيادي براي مشاهده و بررسي مدفوع در آنها ايجاد مي کنند زيرا آنها تقريباً هر 5/1 تا 2 ساعت ...
پاورپوینت پرورش طیور گوشتی دانشگاهی ۵۰ ***3 •اهميت گوشت طيور در تغذيه انسان •گوشت طيور به عنوان يک منبع غني پروتئين در سال هاي اخير به طور وسيعي در تغذيه انسان در دنيا و در کشور ما مورد استفاده قرار گرفته است به طوري که در بعضي از کشورها که از نظر شرايط طبيعي و کمبود مرتع دچار مضيقه هستند گوشت طيور به سرعت جانشين گوشت دام هاي ديگر شده است. •ارزش غذايي گوشت مرغ: مي دانيم که منظور اصلي استفاده از گوشت در جيره هاي غذايي ...
پاورپوینت روش های آبیاری دانشگاهی ۳۳ ***3 مقدمه با توجه به افزايش سريع جمعيت کشور، نياز به توليد بيشتر مواد غذايي احساس مي?گردد. بهترين راه براي نيل به اين هدف و همچنين تامين قسمتي از ارز مورد نياز، افزايش توليد در واحد سطح است. در بين نهادهاي کشاورزي، اضافه نمودن متعادل کودهاي شيميايي بيشتر از ساير نهادها در افزايش توليد محصولات کشاورزي موثر است. نظر به اينکه توليد کنندگان محصولات کشاورزي کشور براي توليد بيشتر، ...
پاورپوینت معرفی نژاد های گاو های بومی ایران و نژاد های شیری جهان دانشگاهی ۲۹ ***3 بهنظر مىرسد که اين نژاد از اختلاط و آميزش گاوهاى بومى ايران با گاوهائى که از کشور شوروى سابق وارد منطقه سراب شده بودند بهوجود آمده و بعداً به نام سرابى معروف گشته است رنگ آن زرد طلائى و قهوهاى سوخته است کوچک و خوش اندام است. اخيراً از گاوهاى سرابى بهصورت گلههاى نيمه صنعتى پرورش داده مىشوند. سرابي (Saraby) ***4 •يک نژاد شيري محسوب ميشود که موطن آن شهرستان سراب در ...
پاورپوینت شناسائی گونه های علف های هرز اموزشکده کشاورزی دانشگاهی ۱۵۸ ***4 مقدمه علف هاي هرز بعنوان جزء جدايي ناپذير اکوسيستم هاي زراعي و غير زراعي و يکي از مهمترين عوامل کاهش دهنده محصولات کشاورزي به شمار ميروند، به طوريکه مشکلات اين گياهان،ميليونها کشاورز و هزاران محقق را به خود مشغول داشته است. به عقيده برخي از محققين، خسارت علفهاي هرز به محصولات زراعي مي تواند بين10 تا 100 درصد متغير باشد و به طوري که اگر اين گياهان بدرستي کنترل يا مديريت ...
پاورپوینت علف های هرز دانشگاهی ۳۱ ***2 مقدمه امروزه علف هاي هرز از جمله مسائل و مشکلاتي است که کشاورزان سراسر دنيا با آن دست به گريبان مي باشند. علف هاي هرز معمولا ازطريق دانه هاي گياهي، پرندگان، حيوانات و باد پراکنده شده و تکثير مي شوند. اکثر علف هاي هرز خطرناک نيستند و تعدادي از آنها را مي توان را بايک زراعت خوب که لازمه توليد اقتصادي محصولات زراعي است قابل کنترل نگهه داشت. علفهاي هرز بعنوان جزء جدايي ناپذير ...
پاورپوینت تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی دانشگاهی ۲۶ ***3 •مقدمه •رب گوجه فرنگي عصاره تغليظ شده گوجه فرنگي مي باشد که به عنوان چاشني و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زيادي دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوي مطبوع از خواص ظاهري آن مي باشد بريکس آن حدود 28% وداراي ph اسيدي در حدود3/4 مي باشد.3%-2% نمک به آن افزوده مي شود وبه دو صورت فله اي و بسته بندي در بازار موجود مي باشد. •نوع بسته بندي آن معمولاًدر دو نوع يک کيلويي ونيم ...
پاورپوینت تولید مثل و تشکیلات کندوی زنبور عسل دانشگاهی ۵۰ ***3 بکرزايي بکرزايي نوعي توليد مثل در جانداران است که در آن تخمک بدون آنکه بوسيله گامت نر تلقيح شود، خودبخود تقسيم شده و به جاندار جديد ، تبديل ميشود که اين نوع توليد مثل هم در گياهان و هم در جانوران ديده ميشود. ***4 ديد کلي در هر جاندار ، اعم از اينکه تک جنسي باشد يا هرمافروديت ، بسيار اتفاق ميافتد که نتوانند جفت مناسبي پيدا کنند. بيشتر چنين گامتهاي ناموفقي پس از اندک زماني ...
پاورپوینت سمینار مدیریت علف های هرز گندم دانشگاهی ۴۶ ***3 گندم واهميت آن کشت آسان منبع غذايي اصلي انسان توانايي تطابق وسازگاري بالا در مناطق مختلف مهمترين محصول کشاورزي ازنظرتوليدوسطح زيرکشت توانايي توليد عملکرد بالا ***4 اجزاي اصلي براي عملکرد گندم جمعيت گياهي تعدادپنجه اندازه سنبله تعداد دانه هاي موجود در سنبلچه وزن بذر ***5 عوامل مهم وتاثير گذار در توليد گندم واريته 2- شرايط اقليمي 3- خاک 4- نوع ومقدار وزمان مصرف کود ...
پاورپوینت بررسی راهکار های عملی فعال سازی کارگاه های کامپیوتر مدارس دانشگاهی ۳۲ ***5 جامعه آماري پژوهش را مديران، معلمان و دانشآموزان مدارس متوسطه استان اصفهان که کارگاههاي کامپيوتر آنها در سال 1380 به 5 دستگاه کامپيوتر و يک دستگاه اسکنر و چاپگر تجهيز شدهبودتشکيل ميداد (380 مدرسه)، که به روش نمونه گيري خوشهاي چند مرحلهاي صورت رفت. در نهايت 60 نفر مدير، 180 نفر دبير و 240 نفر دانشآموز، انتخاب، و در پژوهش شرکت داده و پرسشنامه بين آنها توزيع گرديد. ...
پاورپوینت داده کاوی الگو های تکرارشونده در جریان داده ها دانشگاهی ۴۰ ***2 ?جريان داده ?بسياري از برنامه هاي کاربردي نوع داده جديدي به نام جريان داده را توليد و تحليل مي کنند که در آن داده ها به صورت پويا به يک بستر ( يا پنجره ) وارد و يا از آن خارج مي شوند . ?خواص جريان داده : ?حجم زياد و گاه نامحدود ?تغييرپويا ?جريان به درون و خارج با يک ترتيب مشخص ?پيمايش يکبار يا تعدا د محدود ?نيازمند زمان پاسخ سريع ( اغلب بلادرنگ ) ?ممکن است داراي چندين منبع ...
پاورپوینت سیستم های دودویی دانشگاهی ۳۰۲ ***2 نمايش داده ها •انواع داده ها •مکملها •نمايش با مميز ثابت •نمايش با مميز شناور •ديگر کد هاي باينري •کشف خطا ***3 نمايش دا ده ها اطلاعاتي که يک کامپيوتر با آن سر و کار دارد: •داده ها داده هاي عددي (اعداد طبيعي و حقيقي) داده هاي غير عددي (حروف ،علائم) •ارتباط بين عناصر داده اي ساختمان هاي داده اي(ليست هاي پيوندي،درخت ها و....) •برنامه ها (دستورات) ***4 نمايش عددي دا ...
پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر دانشگاهی ۵۴ ***3 : هدف سابقه و نانو فناوري يکي از جديد ترين علومي است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه اي اينده زندگي بشر را دگرگون خواهد ساخت . يکي از مهمترين زمينه هاي تاثير گذاري نانو فناوري در زندگي انسان ، علم غذا است که به دليل احتياج روزمره و دائمي انسان به غذا هر گونه تغيير و تحو لي در ان نقش به سزايي در تغيير کيفيت زندگي انسان خواهد داشت . لذا به منظور تبيين جايگاه نانو فناوري و ...