***3
مقدمه 
آلو از میوه های مهم مناطق معتدله  بوده وپس از هلو در درجه دوم است .
 درخت آلو درمناطق سردسیربه خوبی رشد کرده ومحصول تولید می کند.
 آلو یک میوه  آبدار، خوشمزه وباارزش است .
 
***4
رده بندی
دربین میوه های هسته دار، آلوها خیلی متنوع هستند.
جنس prunus ، زیر خانواده prunoideae ،خانواده Roseaceae
تعداد کروموزوم پایه آلو X=8
طبقه بندی ارقام آلو براساس :
1)  رابطه بین ظهور جوانه گل وجوانه برگ.
2)  تعداد گل درهرجوانه .
3)  قطر جام گل.
4)  فاصله گلبرگ درجام گل
5)  شکل گلبرگ.
6)  شکل کاسه گل.
7)  شکل کاسبرگ.
8)  طول دم میوه
9)  درجه کرکدار بودن دم میوه
         
***5
ترکیبات میوه آلو
 
(آب ،چربی ، فیبر ،خاکستر، پروتئین)
( انرژی ، مواد معدنی ،مواد جامد قابل حل )
(اسیدهای آلی، اسیدمالنیک ، اسیدکونیک، اسیدیته قابل تیتراسیون )
(ساکارز، گلوکز ، فروکتوز )
(سدیم ،پتاسیم، کلسیم ،آهن، منیزیم، روی)                                (ویتامین C ،تیامین ،کاروتن ،ریبوفلامین)
ترکیبات مغز هسته آلو
(آب، پروتئین،چربی، لیسیتین ،موادقندی)
 (فیبر،خاکستر، آمیگدالین ،فسفر)
 
***6
منشأ وپراکندگی آلو                                               
درسال 1976 واتکینز 5 مرکز پیدایش برای آلو تعیین کرد که عبارتنداز:
اروپا :prunus domestica  ( آلوی اروپایی)
آسیای غربی :  P.insititia ( آلوی دامسن)
آسیای غربی وآسیای مرکزی : P.cerasifera (آلوی گیلاسی)
چین : P. salicina (آلوی ژاپنی)
 آمریکای شمالی : P.americana (آلوی آمریکایی)