کاربر گرامی  خوش آمدید ... 


پاورپوینت تدریس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی از کتاب تکنولوژی فراورش غذا ( اصول و کاربرد )

دانشگاهی
مشخص نشده
190
پاورپوینت
1 MB
1795
قیمت: ۳۹,۵۵۰ تومان
افزودن به سبد خرید
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت تدریس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی از کتاب تکنولوژی فراورش غذا ( اصول و کاربرد )

    ***2

     واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی)

    نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی

     

    ***3

    جایگاه درس

    درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است.

     

    ***4

    از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصه‌های احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی توسط خریداران می‌شود. تفاوت های جزئی بین تولیدات تجارتی از یک ماده غذایی خاص می‌تواند اثر مهمی بر پذیرش محصول یک کارخانه معین داشته باشد.

     

    ***5

    بسیاری از غذاهای مایع، طی فراورش از محلی به محل دیگر منتقل می‌شوند .

     غذاهایی به صورت گرد نرم و یا متشکل از قطعات کوچک را نیز برای سهولت عمل به شکل سیال در می‌آورند.

    سیالات معمولاً به استاتیک (ایستایی) و دینامیک (پویایی) تقسیم می‌شوند.

     

    ***6

    هنگامی که سیالی در یک دستگاه فراورش جریان یابد با اتلاف انرژی ناشی از اصطکاک و تغییرات انرژی‌های پتانسیل، جنبشی و فشاری، همراه خواهد بود.

    طبق معادله‌ برنولی:

     

    (روابط در فایل اصلی موجود است)

     

    که P(Pa) فشار، r(kg.m-3)چگالی سیال، g(9.81ms-2) شتاب گرانشی زمین، v(m.s-1) سرعت سیال، وz(m) ارتفاع است. زیروند 1 به موضع 1 و زیروند 2 به موضع 2 در خط لوله ارتباط دارند.

     

    ***7

    جریان سیال با عدد رینولدز (Re) مشخص می‌شود. عدد مذکور به صورت زیر محاسبه می‌شود:

    که D(m) قطر لوله ،  ( m.s-1) vسرعت متوسط ،

     .m-3)kgp( چگالی سیال و(N.sm-2) μ گرانروی سیال است.

     

    ***8

    جریان سیال با عدد رینولدز (Re) مشخص می‌شود. عدد مذکور به صورت زیر محاسبه می‌شود:

    که D(m) قطر لوله ،  ( m.s-1) vسرعت متوسط ،

     .m-3)kgp( چگالی سیال و(N.sm-2) μ گرانروی سیال است.

     

    ***9

    بسیاری از عملیات واحدی در فراورش غذا با تبادل حرارت با ماده‌ غذایی همراه است.

    حرارت معمولاً به سه طریق منتقل می‌شود:

    .1تابش

    .2رسانش

    .3مرفت

  • فهرست و منابع پاورپوینت تدریس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی از کتاب تکنولوژی فراورش غذا ( اصول و کاربرد )

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی

پاورپوینت درسی تولیدات تجاری مواد غذایی, پاورپوینت درسی تکنولوژی مواد غذایی, پاورپوینت درسی شیمی, پاورپوینت درسی شیمی مواد غذایی, پاورپوینت درسی عدد رینولدز, پاورپوینت درسی معادله‌ برنولی, پاورپوینت دانشگاهی تولیدات تجاری مواد غذایی, پاورپوینت دانشگاهی تکنولوژی مواد غذایی, پاورپوینت دانشگاهی شیمی, پاورپوینت دانشگاهی شیمی مواد غذایی, پاورپوینت دانشگاهی عدد رینولدز, پاورپوینت دانشگاهی معادله‌ برنولی, پاورپوینت پایان نامه تولیدات تجاری مواد غذایی, پاورپوینت پایان نامه تکنولوژی مواد غذایی, پاورپوینت پایان نامه شیمی, پاورپوینت پایان نامه شیمی مواد غذایی, پاورپوینت پایان نامه عدد رینولدز, پاورپوینت پایان نامه معادله‌ برنولی, دانلود پاورپوینت تولیدات تجاری مواد غذایی, دانلود پاورپوینت تکنولوژی مواد غذایی, دانلود پاورپوینت شیمی, دانلود پاورپوینت شیمی مواد غذایی, دانلود پاورپوینت عدد رینولدز, دانلود پاورپوینت معادله‌ برنولی, دانلود نمونه پاورپوینت تولیدات تجاری مواد غذایی, دانلود نمونه پاورپوینت تکنولوژی مواد غذایی, دانلود نمونه پاورپوینت شیمی, دانلود نمونه پاورپوینت شیمی مواد غذایی, دانلود نمونه پاورپوینت عدد رینولدز, دانلود نمونه پاورپوینت معادله‌ برنولی, پاورپوینت آماده درسی تولیدات تجاری مواد غذایی, پاورپوینت آماده درسی تکنولوژی مواد غذایی, پاورپوینت آماده درسی شیمی, پاورپوینت آماده درسی شیمی مواد غذایی, پاورپوینت آماده درسی عدد رینولدز, پاورپوینت آماده درسی معادله‌ برنولی, پاورپوینت آماده دانشگاهی تولیدات تجاری مواد غذایی, پاورپوینت آماده دانشگاهی تکنولوژی مواد غذایی, پاورپوینت آماده دانشگاهی شیمی, پاورپوینت آماده دانشگاهی شیمی مواد غذایی, پاورپوینت آماده دانشگاهی عدد رینولدز, پاورپوینت آماده دانشگاهی معادله‌ برنولی, دانلود قالب پاورپوینت تولیدات تجاری مواد غذایی, دانلود قالب پاورپوینت تکنولوژی مواد غذایی, دانلود قالب پاورپوینت شیمی, دانلود قالب پاورپوینت شیمی مواد غذایی, دانلود قالب پاورپوینت عدد رینولدز, دانلود قالب پاورپوینت معادله‌ برنولی

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان