کاربر گرامی  خوش آمدید ... 


پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته

دانشگاهی
مشخص نشده
53
پاورپوینت
44 MB
462
قیمت: ۱۵,۹۰۰ تومان
افزودن به سبد خرید
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته

    ***3

    •مقدمه

    •مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده انواع ماکارونی واقع در کیلومتر 17 جاده سنتو مشهد قوچان در سال 1357 تأسیس گردیده است ، مالکیت مجتمع غذائی رشته به رشته خصوصی بوده و ماشین آلات آن توسط شرکت ایتالیایی Braibanti نصب و راه اندازی شده است که کلیه مراحل تولید و بسته بندی محصول اتوماتیک می باشد . و با نام تجارتی رشته به رشته که کیفیت بالای آن موجبات رضایت مشتریان را فراهم آورده و در حال حاضر سهم عمده ای را در بازار فروش به خود اختصاص داده است و با عنایت به ضرورت استاندارد اجباری ، کلیه محصولات شرکت دارای پروانه کاربرد استاندارد ملی ایران می باشند . شرکت در راستای تحقق اهداف و فعالیت های خود مجوزها و پروانه های ذیل را از ارگانهای ذیربط اخذ نموده است .

     

    ***4

    • 111  ثبت شرکتها                                 1509

    • 112  پروانه تأسیس صنایع           ص 65        ردیف 7

    • 113  پروانه بهره برداری صنایع     ص 25       ردیف 7

    • 114  پروانه تأسیس نظارت                            

    • 115  پروانه بهره برداری نظارت         مورخ      

    • 116  پروانه ساخت :                                2791

    • 117  پروانه کاربرد علامت استاندارد :          ....

     

    ***5

    •ظرفیت تولید شرکت در حال حاضر 2500 تن در سال بوده که تماماً مشمول استاندارد اجباری می باشد و در برنامه طرح و توسعه شرکت در آینده نزدیک افزایش خواهد یافت .

    •این مجتمع در زمینی به مساحت 11000 متر مربع و با بیش از 2000 متر مربع زیر بنا مشتمل بر 1800 متر سالن های تولید و 220 متر اداری احداث گردیده است .

     

    ***7

    •فهرست کمیته راهبری

    •اعضاء کمیته راهبری در مجتمع غذایی رشته به رشته به شرح زیر می باشند .

    •1 مدیر عامل رئیس کمیته راهبری

    •2 مدیر داخلی

    •3 مسئول کنترل کیفی

    •4 اداری

    •5 مالی

    •6 فروش

    •7 سرپرست تولید

    •8 سرپرست بسته بندی

     

    ***8

    •اصطلاحات و تعاریف

    •1 دما : اصطلاح فیزیکی جهت نمایش کمی و کیفیت حرارتی اجسام

    •2 رطوبت نسبی : نسبت میزان رطوبت هوا به درجه رطوبت اشباع

    •3 تهویه : جابجائی و تعویض هوا در محیط با استفاده از فن

    •4 پالت : صفحات فلزی یا چوبی جهت چیدن بسته های ماکارونی و جابجائی آنها

     

  • فهرست و منابع پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی رشته به رشته, پاورپوینت درسی صنایع غذایی, پاورپوینت درسی ماکارونی, پاورپوینت دانشگاهی رشته به رشته, پاورپوینت دانشگاهی صنایع غذایی, پاورپوینت دانشگاهی ماکارونی, پاورپوینت پایان نامه رشته به رشته, پاورپوینت پایان نامه صنایع غذایی, پاورپوینت پایان نامه ماکارونی, دانلود پاورپوینت رشته به رشته, دانلود پاورپوینت صنایع غذایی, دانلود پاورپوینت ماکارونی, دانلود نمونه پاورپوینت رشته به رشته, دانلود نمونه پاورپوینت صنایع غذایی, دانلود نمونه پاورپوینت ماکارونی, پاورپوینت آماده درسی رشته به رشته, پاورپوینت آماده درسی صنایع غذایی, پاورپوینت آماده درسی ماکارونی, پاورپوینت آماده دانشگاهی رشته به رشته, پاورپوینت آماده دانشگاهی صنایع غذایی, پاورپوینت آماده دانشگاهی ماکارونی, دانلود قالب پاورپوینت رشته به رشته, دانلود قالب پاورپوینت صنایع غذایی, دانلود قالب پاورپوینت ماکارونی

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان