کاربر گرامی  خوش آمدید ... 


پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

دانشگاهی
مشخص نشده
37
پاورپوینت
305 KB
544
قیمت: ۱۱,۱۰۰ تومان
افزودن به سبد خرید
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

    ***2

    تعریف

    عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شیر و جلوگیری از فساد و زمانی برای تبدیل شیر فاسد و خراب به شیری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه میگردند.

    حالت اول طبیعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.

     

    ***3

    اصول آزمایش:

    جستجو و اندازه گیری بیکرمات دوپتاس:

    بیکرمات دوپتاس معمولاً برای نگهداری نمونه های شیر اضافه می گردد, بدین جهت اینگونه شیرها زرد رنگ میباشند. برای تشخیص بیکرمات دوپتاس در شیر میتوان از نیترات نقره استفاده نمود که با آن رسوب کرمات نقره قرمز نارنجی میدهد.

     

    ***4

    معرفهای لازم برای آزمایش:

    -محلول 1 درصد نیترات نقره

    طرز عمل: در یک لوله آزمایش تقریباً یک میلی لیتر از شیر مشکوک و 3 تا 5 میلی لیتراز یک محلول یک درصد نیترات نقرهوارد مینماییم چنانچه رنگ زرد شیر مربوط بوجود بی کرمات دوپتاس باشد, تبدیل به قرمز نارنجی میشود. برای تشخیص بهتر رنگ میتوان از یک لوله آزمایش حاوی شیر معمولی بعنوان شاهد استفاده نمود.

     

    ***5

    آزمایش بر روی خاکستر شیر انجام میشود؛ بدین ترتیب که کرماتها را بکمک یک محلول سولفات فروز و آمونیاک (یا ملح Mohr) بفرمول :

    احیا نموده , زیادی این محلول را با پرمنگنات دوپتاس تیتره مینماییم SO4FC.SO4(NH4)2,6H2o

    :

    آزمایش

    اصول

    ب) اندازه گیری:

    آزمایش تقریباً 1/0 گرم بیکرمات دوپتاس را در یک لیتر شیر نشان میدهد.

    دقت آزمایش:

     

    ***6

     معرفهای لازم برای آزمایش:

     محلول آبکی 8 گرم در لیتر سولفات فروز و آمونیاک که در موقع استعمال تیتره میگردد( برای پایدار نمودن این محلول میتوان به نسبت 12 میلی لیتر در لیتر به آن اسید سولفوریک اضافه نمود).

     محلول پرمنگنات دو پتاس 02/0 نرمال که هر میلی لیتر آن معادل است با 00098/0 گرمCr2O7K2 

    اسید سولفوریک بوزن مخصوص 83/1=d 

     

    ***7

     طرز عمل:

     خاکستر شیر را ابتدا چند مرتبه با /اب مقطر و سپس با یک محلول آبکی اسید سولفوریک 5 درصد میشوییم تا اینکه جمعاً 25 تا 30 میلی لیتر مایع بدست آید, بعد آنرا در یک بشر ریخته تقریباً 5 میلی لیتر اسید سولفوریک و دقیقاً 20 میلی لیتر محلول سولفوریک یا ملح Mohr بآن اضافه می نماییم. اسید کرمیک فوراً احیا میگردد 

     

    ***8

    زیادی ملح مور را با محلول تیتره پرمنگنات دوپتاس تیتره مینماییم تا اینکه رنگ گلی پایدار بدست آید فرض میکنیم n  تعداد میلی لیترهای محلول پرمنگنات دوپتاس لازم باشد. 20 میلی لیتر از همان محلول سولفوریک (ملح مور) را درهمان شرائط با محلول پرمنگنات دو پتاس تیتره مینماییم و فرض میکنیم  تعداد میلی لیترهای لازم باشد

     

     

     

  • فهرست و منابع پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی اندازه گیری عوامل نگهدارنده, پاورپوینت درسی شیر, پاورپوینت درسی مواد افزودنی, پاورپوینت درسی مواد افزودنی در شیر, پاورپوینت دانشگاهی اندازه گیری عوامل نگهدارنده, پاورپوینت دانشگاهی شیر, پاورپوینت دانشگاهی مواد افزودنی, پاورپوینت دانشگاهی مواد افزودنی در شیر, پاورپوینت پایان نامه اندازه گیری عوامل نگهدارنده, پاورپوینت پایان نامه شیر, پاورپوینت پایان نامه مواد افزودنی, پاورپوینت پایان نامه مواد افزودنی در شیر, دانلود پاورپوینت اندازه گیری عوامل نگهدارنده, دانلود پاورپوینت شیر, دانلود پاورپوینت مواد افزودنی, دانلود پاورپوینت مواد افزودنی در شیر, دانلود نمونه پاورپوینت اندازه گیری عوامل نگهدارنده, دانلود نمونه پاورپوینت شیر, دانلود نمونه پاورپوینت مواد افزودنی, دانلود نمونه پاورپوینت مواد افزودنی در شیر, پاورپوینت آماده درسی اندازه گیری عوامل نگهدارنده, پاورپوینت آماده درسی شیر, پاورپوینت آماده درسی مواد افزودنی, پاورپوینت آماده درسی مواد افزودنی در شیر, پاورپوینت آماده دانشگاهی اندازه گیری عوامل نگهدارنده, پاورپوینت آماده دانشگاهی شیر, پاورپوینت آماده دانشگاهی مواد افزودنی, پاورپوینت آماده دانشگاهی مواد افزودنی در شیر, دانلود قالب پاورپوینت اندازه گیری عوامل نگهدارنده, دانلود قالب پاورپوینت شیر, دانلود قالب پاورپوینت مواد افزودنی, دانلود قالب پاورپوینت مواد افزودنی در شیر

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان