کاربر گرامی  خوش آمدید ... 


پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روش های بهبود کیفیت آن

دانشگاهی
مشخص نشده
29
پاورپوینت
967 KB
881
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
افزودن به سبد خرید
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روش های بهبود کیفیت آن

    ***3

    vپنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود.

    vپنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است.

    vدر 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است.

    vرهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، باعث افزایش خرید مصرف کنندگان از این پنیرها بوده است.(4)

     

    ***6

    با کاهش محتویات چربی پنیر پیتزا زیر 10% تغییرات زیر بوجود می آید :

    1- نسبت کمتر رطوبت به Pro

    2- آزاد سازی کمتر چربی آزاد در طی پخت و ایجاد لایه ی پلاستیکی نامطلوب روی پنیر

    3- ذوب شدن دیرتر پنیر

    4- پروتئولیز کمتر و بافت سفت

    5- رنگ روشن تر

    6- بی مزگی طعم (بدلیل کاهش اسیدهای چرب + شستن پنیر

     

    ***7

    روشهای تولید پنیر پیتزای کم چرب :

    1- پردازشی (رطوبت – pH – Ca – دما و ...)

    2- انتخاب کشت آغاز گر (S.thermophilus )

    3- استفاده از جایگزین های چربی ( Simplesse – Salatrim – Stareh و ....) (4)

     

    ***8

    -روشهای پردازشی :

    1- استفاده از دمای پخت پائین oc (25 – 30 ) و بکار گیری از Ph بالا برای حفظ رطوبت

    2- شستن دلمه با آب سرد (oc 22) : به منظور حفظ رطوبت و قابل حل کردن کلسیم که به نرمی بافت کمک می کند.

    3- وارد کردن 5% دوغ کره شیرین (sweet butter milk) که با روش اولترافیلتراسیون تغلیظ شده :

    به منظور حفظ رطوبت – این پنیرها باعث کاهش درصد چربی آزاد شده و بهترین ساختار بافتی را از خود نشان دادند.

    4- هموژنیزاسیون خامه : به منظور کاهش اندازه گلبولهای چربی و بافت یک نواخت تر و بازده بالاتر

    * هموژنیزاسیون خامه تأثیری در ذوب شدگی پنیر نداشت اما ورود دوغ کره اولترافیلتره شده ، قابلیت ذوب شدن را کاهش داد. ( 6 و4 )

     

  • فهرست و منابع پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روش های بهبود کیفیت آن

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی پنیر پیتزای کم چرب, پاورپوینت درسی پنیر پیتزا, پاورپوینت درسی روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب, پاورپوینت دانشگاهی پنیر پیتزای کم چرب, پاورپوینت دانشگاهی پنیر پیتزا, پاورپوینت دانشگاهی روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب, پاورپوینت پایان نامه پنیر پیتزای کم چرب, پاورپوینت پایان نامه پنیر پیتزا, پاورپوینت پایان نامه روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب, دانلود پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب, دانلود پاورپوینت پنیر پیتزا, دانلود پاورپوینت روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب, دانلود نمونه پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب, دانلود نمونه پاورپوینت پنیر پیتزا, دانلود نمونه پاورپوینت روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب, پاورپوینت آماده درسی پنیر پیتزای کم چرب, پاورپوینت آماده درسی پنیر پیتزا, پاورپوینت آماده درسی روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب, پاورپوینت آماده دانشگاهی پنیر پیتزای کم چرب, پاورپوینت آماده دانشگاهی پنیر پیتزا, پاورپوینت آماده دانشگاهی روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب, دانلود قالب پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب, دانلود قالب پاورپوینت پنیر پیتزا, دانلود قالب پاورپوینت روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان