کاربر گرامی  خوش آمدید ... 


پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

دانشگاهی
مشخص نشده
25
پاورپوینت
1 MB
903
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
افزودن به سبد خرید
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

    ***6

    نقطه دود بعضی روغن ها به ترتیب زیر است:

    روغن گلرنگ 265 درجه سانتیگراد

    روغن آفتابگردان 246 درجه سانتیگراد

    روغن سویا 241 درجه سانتیگراد

    روغن کانولا (گلزا) 238 درجه سانتیگراد

     روغن ذرت  236 درجه سانتیگراد

     روغن بادام زمینی  231 درجه سانتیگراد

     روغن زیتون  190درجه سانتیگراد

    بعضی عوامل نقطه دود روغن را پایین می آورند و به تخریب زودتر روغن کمک می کنند که عبارتند از:

    - مخلوط کردن روغن های گیاهی باهم

    - ورود ذرات خارجی در روغن

    - وجود نمک در روغن

    - میزان حرارتی که روغن می بیند

    - تعداد دفعاتی که روغن حرارت داده شده است

    - مدت زمان حرارت

    - شرایط نگهداری روغن( بودن در معرض اکسیژن، نور و گرما) 

     

    ***7

    نکاتی که باید در سرخ کردن غذا به خاطر داشت:

    ¨قبل از این که مواد غذایی را به داخل روغن بیندازید، باید ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبی گرم کنید

    ¨از افزودن نمک به ماده غذایی قبل از سرخ کردن آن بپرهیزید

    ¨از ظروف آلومینیومی برای سرخ کردن غذا و نگهداری روغن استفاده نکنید

    ¨از انباشتن زیاد مواد غذایی در روغن اجتناب کنید، زیرا باعث می شود حرارت روغن پایین بیاید و روغن قبل از تشکیل لایه ی عایق به داخل غذا نفوذ کرده و غذا چرب شود. 

     

    ***11

    ¨گزینش انتخابی از مخلوط کاتالیست ها در هیدروژناسیون     15                                             روغن کانولا

    فعالیت بالا-قیمت ارزان-جداشدن اسان از روغن-تولید ترانس بالا

    ¨Ni,[MeBeCr(co)3]وNi,Ru

    تولید سیس بیشتر

     

    ***13

    تغییرات کیفی ناگت مرغ در روغن هایی که درجه 17                  هیدروژناسیون متفاوتی دارند

    افزایش هیدروژناسیون رنگ سطح ناگت سرخ شده روشن ترو افزایش بافت بیشتر شده

    زمان سرخ کردن ونوع روغن هم مهم است

     

     

     

     

  • فهرست و منابع پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی روغن, پاورپوینت درسی روغن سرخ کردنی, پاورپوینت درسی روغن های سرخ کردنی, پاورپوینت درسی سرخ کردنی, پاورپوینت دانشگاهی روغن, پاورپوینت دانشگاهی روغن سرخ کردنی, پاورپوینت دانشگاهی روغن های سرخ کردنی, پاورپوینت دانشگاهی سرخ کردنی, پاورپوینت پایان نامه روغن, پاورپوینت پایان نامه روغن سرخ کردنی, پاورپوینت پایان نامه روغن های سرخ کردنی, پاورپوینت پایان نامه سرخ کردنی, دانلود پاورپوینت روغن, دانلود پاورپوینت روغن سرخ کردنی, دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی, دانلود پاورپوینت سرخ کردنی, دانلود نمونه پاورپوینت روغن, دانلود نمونه پاورپوینت روغن سرخ کردنی, دانلود نمونه پاورپوینت روغن های سرخ کردنی, دانلود نمونه پاورپوینت سرخ کردنی, پاورپوینت آماده درسی روغن, پاورپوینت آماده درسی روغن سرخ کردنی, پاورپوینت آماده درسی روغن های سرخ کردنی, پاورپوینت آماده درسی سرخ کردنی, پاورپوینت آماده دانشگاهی روغن, پاورپوینت آماده دانشگاهی روغن سرخ کردنی, پاورپوینت آماده دانشگاهی روغن های سرخ کردنی, پاورپوینت آماده دانشگاهی سرخ کردنی, دانلود قالب پاورپوینت روغن, دانلود قالب پاورپوینت روغن سرخ کردنی, دانلود قالب پاورپوینت روغن های سرخ کردنی, دانلود قالب پاورپوینت سرخ کردنی

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان