پاورپوینت تکنولوژی ساخت پنیر های صنعتی دانشگاهی ۱۵ ***3 مقدمه بدون شک يکي از کهن ترين فنون نگهداري فرآورده هاي غذايي که بشر آن را فرا گرفته ، توليد پنير از شير بوده است. فن پنير سازي در گذشتهء نه چندان دور يک هنر محسوب مي شده تا دانش ، ولي اکنون يکي از شاخه هاي علوم غذايي محسوب مي شود. وضعيت اين صنعت در ايران در مراحل اوليهء رشد و تکامل قرار دارد و مشکلات فني آن هنوز حل نشده است . لازم است با برنامه ريزي هاي فشرده تر گام هاي ...
پاورپوینت توق دانشگاهی ۲۵ ***1 Xanthium strumarium Common cocklebur (Heart leaf cocklebur) علف هرزي يکساله و از خانواده Asteraceae که از طريق بذر توليد مثل مي کند،داراي ريشه هاي زيرزميني و منشعب بوده و کل گياه ظاهري پشم آلود دارد.ساقه هاي گياه بالارونده و منشعب و شياردار و زبر مي باشند. برگهاي اين گياه متناوب بوده مثلثي تا قلبي شکل است،هر دو طرف برگ زبر است،برگ داراي دمبرگ طويل است.گلها کوچک و داراي ...
پاورپوینت خرد کن دانشگاهی ۱۹ ***2 مقدمه : خرد کردن علوفه روشي است که در کنار روش بسته بندي کردن علوفه خشک و کاه ، به طور وسيعي مورد استفاده قرار مي گيرد . از خرد کنهاي علوفه ( ماشينهاي برداشت علوفه سيلو کردني ) به طور عمده براي خرد کردن علوفه در مزرعه و پرتاب کردن مواد به داخل تريلي يا کاميون جهت حمل به محل نگهداري مي شود . در بعضي از نقاط ، ذرت محصول عمده سيلو کردني است ، در حالي که در نقاط ديگر ، ذرت خوشه ...