پاورپوینت نقش و بررسی گوشت حلال در بازار جهانی علوم تغذیه ۲۴ ***3 ای مومنان :غذاهای پاکیزه ای که خدا بر شما حلال کرده است حرام نکنید و از حدود (احکام خدا) تجاوز ننماییدزیرا خداوند متجاوزان را دوست ندارد. از نعمتهای حلال و پاکیزه ای که خدا به شما روزی داده است بخورید و از مخالفت خدایی که به او ایمان دارید بپرهیزید از آنچه خدا روزی شما قرار داده است ،حلال و پاکیزه بخورید. یکی از شاخص های اساسی تو سعه در دنیای امروز افزایش متوسط عمر یا امید ...
پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع علوم تغذیه ۲۶ ***3 üروشهای نگهداری مواد غذایی üالف)روشهای فیزیکی در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود. üب)روشهای شیمیایی ***4 üاشعه دهی(Irradiation ) üاشعه دهی مواد غذایی نوعی فرآیند «سرد» برای نگهداری غذا محسوب می شود. üاشعه دهی مواد غذایی نوعی روش فیزیکی برای فرآوری محسوب می شود که شامل قرار دادن ماده غذایی بسته بندی شده در برابر اشعه های گاما، اشعه X و ...
پاورپوینت یولاف مهندسی کشاورزی زراعت ۲۳ ***2 lیولاف Avena sativa/Oat یولاف در ابتدا علف هرز مزارع گندم و جو بوده و با گسترش دامنه ی کشت گندم و جو به صورت گیاه زراعی درآمده است ***3 دلیل اصلی عملکرد بالای این گیاه در عرض های جغرافیایی بالا سازش آن با سرما است.تولید جهانی یولاف در سال 2005 حدود 4/21 میلیون تن بوده است.دارای گونه های تترا پلوییدو دیپلویید و هگزاپلوییدی می باشد.مهمترین کشورهای تولید کننده ی یولاف ...
پاورپوینت مدیریت کیفیت (گسترش عملکرد کیفیت) مدیریت ۲۰ ***6 qتاریخچه از نظر تاریخی ( QFD(Quality Function Deploymentدر ژاپن و بر اساس کنترل کیفیت جامع((TQM به وجود آمدو اولین مطالب مربوط به آن را دکتر شیگرومیزونو و یوجی آکائو منتشر کردند qتعریف :QFD فرآیند گروهی منظم برای برنامه ریزی و طراحی محصولات جدید یا بهبود محصولات/خدمات با توجه به مسایل زیر است: 1-تمرکز روی نیازمندیهای مشتری 2-استفاده از اطلاعات محیط رقابتی و نیازمندیهای ...