پاورپوینت صمغ کتیرا و خواص رئولوژیکی آن مهندسی کشاورزی زراعت ۲۵ ***4 ¨صمغ ها صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند. v صمغ های ترشحی vصمغ های جلبکی vصمغ های دانه ای v صمغ های میکروبی v مشتقات نشاسته و سلولز ***5 ¨تمامی صمغ ها ملکولهای ...
پاورپوینت اجزاء مخلوط ماهیچه دانشگاهی ۵۶ ***2 •مقدمه •اگر چه قوانین ویژه ای برای ترکیب مخلوط های ماهیچه وجود دارد ولی موفقیت یا شکست یک مخلوط خاص معمولا مشخص نیست مگر آنکه عملا در کارگاه مورد استفاده یا آزمایش قرار گیرد متغیر های بسیاری در این زمینه از عملیات ریخته گری در یک کارگاه خاص وجود دارد که ممکن است در کارگاه دیگری وجود نداشته باشد.مثلا ماسه ای که در اختیار یک کارگاه ریخته گری است و مشکلات اقتصادی موجود، اغلب ...
پاورپوینت افزودنی های مخلوط ماهیچه دانشگاهی ۴۷ ***2 •مقدمه •گذشته از سه جز اصلی مخلوط ماهیچه گیری یعنی ماسه چسب و اب مواد دیگری در مخلوط ماهیچه گیری وجود دارند که افزودنی نامیده میشوند و به منظور کسب برخی خواص ویژه به کار میروند ***3 •افزودنی ها •حبوبات و غلات :چسب غله ای مصرفی در ریخته گری عبارت است از پودر ذرت ریز و یا نشاسته که ازذرت گرفته میشود •به منظور افزایش استحکام تر یا خشک و قابلیت فرو پاشی تا حد 2 در صد اضافه ...