پاورپوینت تدریس شیمی آلی 3 - تألیف : سید احمد میرشکرایی دانشگاهی ۲۲۵ ***3 فصل اول : پلیمر های سنتزی ***5 هدف های رفتاری مرحله ای اهمیت و کاربرد عمومی پلیمرها طبقه بندی پلیمرها بر اساس روش تهیه و مکانیسم سنتز آن ها پلیمریزاسیون رادیکالی و مراحل آن پلیمریزاسیون کاتیونی و پلیمریزاسیون آنیونی شیمی فضایی پلیمریزاسیون و نقش کاتالیزورها پلیمرهای دی انی و لاستیک های طبیعی و مصنوعی بیان تفاوت کوپلیمر و هوموپلیمر تعریف پلیمر رشد مرحله ای ***7 طبقه بندی ...
پاورپوینت تدریس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی از کتاب تکنولوژی فراورش غذا ( اصول و کاربرد ) دانشگاهی ۱۹۰ ***2 واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی) نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی ***3 جایگاه درس درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است. ***4 از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصههای احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی ...
پاورپوینت شیمی تجزیه دانشگاهی ۲۲۶ ***1 فصل اول الکترود ها و پیل های الکتروشیمیایی ***2 •هدف های رفتاری فصل اول •بعد از مطالعه این فصل باید درک شود. • واکنش هایی که در سطح یک الکترود اتفاق میافتند . • ساختمان سطح مشترک الکترود محلول. •معادلات شیمیایی واکنش های اکسایش کاهش در الکترود ها . • پیلهای گالوانی به صورت دونیمه پیل. •طداحی پیل های گالوانی مورد استفاده در اندازهگیری پتانسیل استاندارد الکترود را طراحی. • ...