پاورپوینت اصول و مبانی معماری دانشگاهی ۴۵ ***5 عوامل موثر بر کانسپت در طراحی: هدف - تحلیل سایت و مکان یابی ساختمان - عوامل فرهنگی اجتماعی- عوامل جغرافیایی- شرایط آب و هوایی - برنامه فیزیکی طرح - خواسته کار فرما - مقیاس و تناسبات - بررسی مصالح و تکنولوژی ساخت بنا - ابعاد انسانی و فضا های معماری (حرایم) و الزامات تاسیساتی روش های مختلف طراحی معماری: - روش طراحی فرم گرا که برای طراحی بناهایی مثل سینما، تئاتر، موزه، ...
پاورپوینت اختلالات شخصیتی دانشگاهی ۱۶ ***3 اختلال هاي شخصيتي يا اختلال هاي رفتاري جاي ترديد وجود ندارد که هر دستگاهي اختلال پيدا مي کند؛ مثلاً موتور اتومبيل ،هواپيما،کامپوتر و ... هميشه اختلال پيدا مي کنند و لازم مي شود که دوباره تعمير شوند. دستگاه عصبي مرکزي (مخ، نخاع و اعصاب) نيز اختلال پيدا مي کند و اين اختلال در رفتار منعکس مي شود. ***4 طبقه بندي اختلال هاي رفتاري - اختلالهايي که معمولاً در دوره هاي اول و دوم ...
پاورپوینت آشنایی اولیه با روتر دانشگاهی ۲۶ ***3 دراين پروژه سعي شده است وظايف روتر را به صورت کلي بيان کنيم وببينيم که روترها چگونه در پشت صحنه اينترنت به فعاليت مشغول مي باشند. ***4 مقدمه اينترنت به عنوان يکي از بزرگترين وسايل ارتباطي به کاربران اجازه مي دهد تا در کسري از ثانيه از سراسر دنيا براي يکديگر ايميل بفرستند وبه راحتي از بين ميليون ها مطلب مختلف به مطالعه مقالات مورد نظر بپردازند.اين باعث شده تا اينترنت تبديل ...
پاورپوینت تالاموس - ANATOMY دانشگاهی ۴۰ ***3 تالاموس ها : هسته هايي به شکل تخم مرغ در دوطرف بطن سوم و پائين بطن هاي طرفي هستند ***5 عملکرد تالاموس با دستگاه هاي حسي. دستگاه حرکتي. دستگاه تعادلي. دستگاه ليمبيک .حافظه ودستگاه بيدار نگهدارنده مغز در ارتباط است . 1- دريافت تمام حس هاي بدن ( بجز بويايي ) وانتقال آنها به قشر مغز. 2 - دريافت اطلاعات حرکتي از مخچه و هسته هاي قاعده اي مغز و ارسال آن به قشر حرک ...
پاورپوینت دستگاه گوارش دانشگاهی ۴۶ ***2 لوله گوارش از دهان تا رکتوم امتداد دارد غذا از دهان در طول مري به معده مي رسد، سپس از معده به سوي دوازدهه، ژژنوم، ايلئوم (روده باريک) پيش مي رود و بخش عمده غذا در روده باريک جذب مي شود. باقيمانده جذب نشده غذا از راه سکوم، کولون بالا رو، کولون افقي، کولون پايين رو و سيگموئيد به رکتوم و مجراي مقعدي مي رسد غذا در طول لوله گوارش تغييرات مکانيکي و شيميايي داشته و علاوه بر لوله ...
پاورپوینت زردآلو و خواص آن دانشگاهی ۱۹ ***3 •زرد آلو نام علمي: Prunus armeniaca) ) نام يکي از ميوهها از خانواده گلسرخيان است. نام علمي زردآلو Armeniaca bulgar مي باشد. درخت زرد آلو بومي چين است . ***4 •توليدکنندگان زردآلو •کشورهاي اصلي توليدکننده زردآلو عبارتاند از ترکيه، ايران، ايتاليا، اسپانيا، يونان و آمريکا. ***5 •زردآلو؛ طلاي تابستان •درخت زردآلو بومي نواحي چين است و هنوز هم به صورت وحشي در اين مناطق مي رويد. ...
پاورپوینت سیستم های اطلاعات مدیریت (MIS) - بر اساس کتاب: MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS 8/E 2001 Raymond McLeod, Jr. and George Schell دانشگاهی ۲۹۵ رشته مهندسي و علوم کامپيوتر ***2 مقدمه اي بر سيستم هاي اطلاعاتي مبتني بر کامپيوتر ***3 اطلاعات مديريت Informationاطلاعات منابع مهم سازماني ***4 اطلاعات(داده) نيروي انساني مواد اوليه لوازم وماشين ها (شامل تسهيلات و انرژي) پول مفهومي فيزيکي پنج منبع اصلي ***5 چگونگي مديريت منابع اکتساب آماده کردن وجمع بندي استفاده بهينه جايگزيني ***6 انواع کاربران ...
پاورپوینت شبکه های وایرلس (شبکه های بی سیم) دانشگاهی ۴۵ ***2 از آنجا که شبکههاي بي سيم، در دنياي کنوني هرچه بيشتر در حال گسترش هستند، و با توجه به ماهيت اين دسته از شبکهها، که بر اساس سيگنالهاي راديويياند، مهمترين نکته در راه استفاده از اين تکنولوژي، آگاهي از نقاط قوت و ضعف آنست. نظر به لزوم آگاهي از خطرات استفاده از اين شبکهها، با وجود امکانات نهفته در آنها که بهمدد پيکربندي صحيح ميتوان بهسطح قابل قبولي از بعد امنيتي دست ...
پاورپوینت کارآفرینی پرورش قارچ دانشگاهی ۳۲ ***5 مقدمه از نظر تاريخچه،پرورش قارچ در هاله اي از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگيري استفاده ميکردندوقارچ راگوشت خدا مي ناميدند،ولي بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچين تقريباًاز2000سال قبل با ساده ترين روش والهام از طبيعت برروي چوب درختان کشت مي شده است وتکنولوژي روش کاشت اين قارچ ها جزءهنرهاي خيلي قديمي و محرمانه ي اين سرزمين ها بوده ...
پاورپوینت پرورش و نگهداری زنبور عسل دانشگاهی ۶۵ ***8 و اوحي ربک الي النحل ان اتخذي من الجبال بيوتا ومن الشجر و مما يعرشون.ثم کلي من کل الثمرات فاسلکي سبل ربک ذللا يخرج من بطونهاشراب مختلف الوانه فيه شفاء للناس ان في ذالک لايه لقوم يتفکرون. نحل(67-69) پروردگارت به زنبور الهام کرد که در کوهها و درختان و در آنچه سقف دارند لانه کن، آنگاه از هر ميوه اي بخور و راه هموار پروردگارت را بپوي ، و از شکم آنها نوشابه اي که رنگهاي مختلف ...
پاورپوینت پروژه کارآفرینی کشت صیفی جات و سبزی جات دانشگاهی ۲۷ ***5 مقدمه تقاضاي مداوم براي سبزي هاي تازه و فراورده ها در بازار هاي کشور نشان دهنده عظيم بودن نقش اقتصادي صنعت توليد سبزي وسهم آن در بر آورد کردن عمده رژيم هاي غذايي است متخصصين علم تغذيه معتقدندکه مصرف سبزي وميوه به صورت تازه يافراورده اي ازبروزناراحتيهاي ناشي ازفقرغذايي جلو گيري مي کند.خوشبختانه مصرف سبزي و ميوه به صورت تازه در ايران بسيار رايج است. ...
پاورپوینت پایان نامه بررسی و شناسایی (آسیب شناسی و فن شناسی) کاشی های مجموعه بقعه شیخ صفی الدین و ارائه طرح مرمتی دانشگاهی ۴۶ پايان نامه براي دريافت درجه کارشناسي ارشد (M.A) ***3 مقدمه مشاهدات مکرر از بناي بقعه شيخ صفي به ويژه قسمتهاي کاشي کاري شده و انواع آن به عمل آمده و آسيب و ضايعات وارده بر آنها بررسي شد. بيان مساله و فرضيات آن و سوابق تحقيق و اهداف آن و روش کار که هسته اصلي تحقيق را شامل مي شود پژوهش حاضر در نظر دارد. ضمن معرفي اوضاع جغرافيايي سياسي استان اردبيل و ضمن معرفي مجموعه بناهاي شيخ صفي، ...
پاورپوینت گوجه فرنگی دانشگاهی ۴۷ ***3 گوجهفرنگي گوجهفرنگي گياهي است با نام علمي "LYCOPERSISCOM ESCULENTUM" از خانواده سيب زميني "SOLANACEAE" که به نام عمومي "TOMATO" در جهان مشهور است. ميوه اين گياه که قسمت اصلي آن است به صورت خام يا پخته در سالاد، انواع سسها، سوپ و انواع مواد غذايي به طور وسيع در جهان مورد استفاده قرار ميگيرد. اکثرا گوجهفرنگي را در زماني که به رنگ قرمز است استفاده ميکنند و کمتر از ...
پاورپوینت گرافیک رایانه ای : کم کردن حجم تصویر دانشگاهی ۲۱ ***4 oکارت گرافيک کارت گرافيک در کامپيوتر شخصي داراي جايگاهي خاص است . کارت هاي فوق اطلاعات ديجيتال توليد شده توسط کامپيوتر را اخذ و آنها را بگونه اي تبديل مي نمايند که براي انسان قابل مشاهده باشند. در اغلب کامپيوترها ، کارت هاي گرافيک اطلاعات ديجيتال را براي نمايش توسط نمايشگر ، به اطلاعات آنالوگ تبديل مي نمايند. در کامپيوترهاي Laptop اطلاعات، همچنان ديجيتال باقي خواهند ماند ...
پاورپوینت مصالح در مدارس ابتدایی دانشگاهی ۳۱ ***3 •ذهنيت و عينيت در معماري کودکان •در راستاي ايجاد فضاي معماري زيبا ومطلوب و دوست داشتني براي کودکان و جهت ادراک ماهيت فضاي معماري به بهترين وجه ممکن به بررسي چگونگي شکل گيري ذهنيات و عينيات کودکان مي پردازيم و با توجه به کنش ها و واکنش ها در برابر قابليتهاي محيط ايجاد شده تلاش جهت بهبود فضاهاي موجود و يا در حال شکل گيري صورت گيرد. ***4 •امروزه مهمترين مساله در معماري ((ماهيت ...
پاورپوینت معماری رنسانس دانشگاهی ۲۲ ***2 معماري رنسانس به معماري اروپا در سدههاي ?? و ?? ميلادي (دوره? رنسانس) اطلاق ميشود که از مشخصههاي آن، نوزايي عناصر فرهنگي روم و يونان باستان بود. ***3 ?دورههاي ?زماني ?با وجود اينکه در تاريخ هنر، آغاز رنسانس به اموري همچون سال فتح قسطنطنيه در سال 1453 به وسيله سلطان محمد فاتح و تشکيل حکومت عثماني به جاي دولت بيزانس، يا پايان يافتن بيماري طاعون و اموري از اين قبيل نسبت ...
پاورپوینت برنامه FrontPage محصولی از شرکت مایکروسافت دانشگاهی ۴۳ ***2 nFrountPage چه کاري مي کند؟ ساخت صفحه هاي تشکيل دهنده يک سايت، فعاليت اجتماعي آن دسته از برنامه نويسان رايانه اي است که اطلاعات جامعي درباره زبان برنامه نويسي HTML -زبان مورد استفاده در ساخت صفحه هاي وب- دارند.اما با استفاده از برنامه FrontPage ديگر ضرورتي ندارد ه با زبان HTML آشنا باشيد.برنامه FrontPage 2000 به جاي شما برنامه نويسي مي کند و به شما امکان مي دهد تا روي عناصر ...
پاورپوینت طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی جمع آوری شیر با ظرفیت 5/8 تن در روز دانشگاهی ۲۸ ***5 خلاصه طرح محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمايه گذاري کل: 85/1203 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 85/423 ميليون ريال سهم تسهيلات: 780 ميليون ريال دوره بازگشت سرمايه: 28 ماه ***6 مقدمه : جمعيت جهان که در آغاز قرن پيش حدود دو ميليارد نفر تخمين زده ميشد به بيش از شش ميليارد نفر در آغاز سده جديد افزايش يافته و پيش بيني ميشود که تا سال 2020 اين رقم از مرز هشت ميليارد ...
پاورپوینت طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی جمع آوری شیر با ظرفیت 5/8 تن در روز دانشگاهی ۲۸ ***5 خلاصه طرح محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمايه گذاري کل: 85/1203 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 85/423 ميليون ريال سهم تسهيلات: 780 ميليون ريال دوره بازگشت سرمايه: 28 ماه ***6 مقدمه : جمعيت جهان که در آغاز قرن پيش حدود دو ميليارد نفر تخمين زده ميشد به بيش از شش ميليارد نفر در آغاز سده جديد افزايش يافته و پيش بيني ميشود که تا سال 2020 اين رقم از مرز هشت ميليارد ...
پاورپوینت آمار خسارت علف های هرز در گندم دانشگاهی ۲۹ ***3 علف هرز چيست؟ گياهي است که درمکاني غير از مکان اصلي خود يا در جاي نا خواسته رشد کرده است. در محصولات رشد مي کنند و به آنهاخسارت مي نند. نسبت به علفکشها مقاوم مي شوند. در زيستگاههاي تخريب شده مستقر مي شوند. از نظر اقتصادي ارزش چنداني ندارند. بافعاليتهاي انسان درمکانها يا زمانهاي خاص دخالت ميکنند ***4 گندم واهميت آن کشت آسان منبع غذايي اصلي انسان توانايي تطابق وسازگاري بالا ...
پاورپوینت هواشناسی دانشگاهی ۴۹ ***4 تاريخچه هواشناسي در ايران مطالعه? و بررسي جو هميشه مورد نظر دانشمندان ايراني بوده است ، از اين رو خيلي از دانشمندان نجوم در آثار خود بخشي را به مسائل جوي اختصاص داده اند . مطالعه? و بررسي جو هميشه مورد نظر دانشمندان ايراني بوده است ، از اين رو خيلي از دانشمندان نجوم در آثار خود بخشي را به مسائل جوي اختصاص داده اند .محمد بن ذکرياي رازي ، ابن سينا ، حکيم عمر خيام ، ابوريحان ...
پاورپوینت پرورش قارچ خوراکی صدفی دانشگاهی ۷۷ ***8 مقدمه انسان از هزاران سال گذشته از قارچها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمين غذا استفاده کرده است. قارچها که بيشتر در مناطق جنگلي به صورت خودرو رشد ميکنند به علت بالا بودن پروتئين بهعنوان پروتئين جنگل معروف شدهاند. زمينهايي که داراي خاک غني از مواد آلي هستند مکان مناسب براي رويش قارچها ميباشند. استفاده از قارچها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا اين که ...
پاورپوینت آبیاری بارانی دانشگاهی ۱۸ ***3 ابياري تحت فشار دراين روش جريان اب بااستفاده از مو تورو پمپ در شبکه اي از لوله هاي اصلي وفرعي به صورت فشار جريان مي يابد. ابياري باراني ابياري باراني روشي است که در ان ابياري را با سرعتي مساوي وياکمتر از نفوذ پذيري خا ک به صورت باران بر سطح زمين پخش مي کنند مجموعه وسايل ولوله هاي کهاين اب را از منبع ابي تا دهانه منتقل مي شبکه ابياري ناميده مي شود ***4 ابياري باراني به خاطر ...
پاورپوینت تکنولوژی ساخت پنیر های صنعتی دانشگاهی ۱۵ ***3 مقدمه بدون شک يکي از کهن ترين فنون نگهداري فرآورده هاي غذايي که بشر آن را فرا گرفته ، توليد پنير از شير بوده است. فن پنير سازي در گذشتهء نه چندان دور يک هنر محسوب مي شده تا دانش ، ولي اکنون يکي از شاخه هاي علوم غذايي محسوب مي شود. وضعيت اين صنعت در ايران در مراحل اوليهء رشد و تکامل قرار دارد و مشکلات فني آن هنوز حل نشده است . لازم است با برنامه ريزي هاي فشرده تر گام هاي ...