پاورپوینت صمغ کتیرا و خواص رئولوژیکی آن مهندسی کشاورزی زراعت ۲۵ ***4 ¨صمغ ها صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند. v صمغ های ترشحی vصمغ های جلبکی vصمغ های دانه ای v صمغ های میکروبی v مشتقات نشاسته و سلولز ***5 ¨تمامی صمغ ها ملکولهای ...
پاورپوینت کاشت ، مدیریت و ملاحظات اقتصادی در کشت بدون خاک مهندسی کشاورزی زراعت ۳۱ ***6 کشت بدون خاک به تمامی روش هایی را که گیاهان در محیطی غیر از خاک کاشته شوند . آمریکا ........................... هیدروپونیک انگلیس و آلمان .................کشت در آب ***7 •انواع روش کشت کشت آبی یا مایع مخزن : گیاه از بالای ریشه توسط مقوا ، پلاستیک یا چوب و سیم نگه داشته می شود و ریشه گیاه بطور مداوم در محلول غذایی است . ***8 •کشت در ماسه •کشت در سنگ ریزه •کشت در هوا •کشت ...
پاورپوینت کشاورزی پایدار در حاصلخیزی خاک مهندسی کشاورزی زراعت ۱۰ ***2 سال های اخیر در ایلات متحده و دیگر کشورهای مناطق معتدله جهان، نظامهای زراعی متداول که اساساً بر مصرف زیاد انرژی و نهادههای شیمایی متکیاند. از جنبههای مختلف مورد بازنگری و موشکافیهای دقیق قرار گرفته است؛ بطوریکه در سالهای 1980 روند روبه گسترش این بازنگری در ایالات متحده ابعاد گستردهتری یافت و ارکان اصلی نظام کشاورزی در این کشور مانند دانشگاه ها، وزارت کشاورزی، تجارت ...