پاورپوینت انگور دانشگاهی ۱۴ ***2 oانگور و آفرینش انگور، شراب، باده و مستی حتی زمانی که تنها با نامشان نردِ عشق میباختم برایم عظمتی داشتند. خلقتِ انگور به گمانم همعنان با خلقتِ آدمی باشد. انگور، حامل رازهاست و حاملهی شراب. انگورِ سفینهی مستی است؛ مستی و راستی. شاید حکمتی باشد در اینکه گاهی اوقات گرانبهاترین چیزها را در جایی میشود یافت که گمانِ آن نمیرود: در خراباتِ مغانِ نورِ خدا میبینم! انگور چنان ...
پاورپوینت بررسی اثر فسفر و تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف نخود در منطقه گرگان دانشگاهی ۳۵ ***2 lچکیده این آزمایش در سال زراعی 85–84 در ایستگاه تحقیقات هاشمآباد گرگان به منظور بررسی اثر کود فسفره و تراکم بوته بر روی ارقام نخود با استفاده از طرح کرتهای خرد شده در قالب بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. فاکتور اصلی شامل سه سطح کود فسفره (کود فسفره=A شامل سه مقدار 0=a1، 45=a2 و 90=a3 کیلوگرم سوپرفسفات ترپیل در هکتار) بود. فاکتور فرعی شامل ترکیب سه رقم (رقم=C و ...
پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته دانشگاهی ۱۸ ***2 مقدمه پسته محصولی است که با شهرت بی نظیر خود ،نام سزمین ما را در اقصی نقاط دنیا بر زبانها جای می سازد. پسته میوه مطلوب و پرطرفداری است از گروه مغزها بوده،و در میان همه اقلام خشکبار به سلطان مغزها شهرت یافته است. در برخی مدارک قدیمی تر تا حدود 7000 سال قبل آثار پسته دیده شده که احتمالا قدیمی ترین میوه جهان محسوب می گردد. به رغم سابقه طولانی پسته در ایران ،پسته کاری در نیم ...
پاورپوینت بوقلمون دانشگاهی ۱۹ ***3 تاریخچه اهلی شدن : بوقلمون بزرگترین و سنگینترین پرنده خانگی است . برخی مبدا اصلی این پرنده را آمریکای شمالی و مرکزی ذکر می کنند و برخی دیگر ساکنین مکزیکو یعنی سرخپوستان آزتک و مایا را مسئول اهلی شدن آن می دانند . اولین شخصی که به طور مکتوب در شال 1499 به بوقلمون اشاره کرده و در مورد آن بحث نموده است پدروالونسونینو می باشد . ضمنا او را اولین فردی می دانند که در سال 1500 ...