پاورپوینت خسارت موش ورامین به کشاورزی دانشگاهی ۲۷ ***2 سازمان بهداشت جهانی تخمین زده است که سالیانه تقریباً 33 میلیون تن مواد غذائی در تمام دنیا توسط موش ها از بین میرود که این مقدار براساس ارزیابی سازمان خواربار وکشاورزی جهانی معادل 0.5درصدکل تولید مواد غذائی جهان بوده وبرای تغذیه 130میلیون نفر انسان گرسنه کفایت میکند. موش ها خسارات فوق العاده و غیر قابل تصوری به مزارع ، دامداری ها ، کشتارگاهها ، کارخانجات مواد غذایی و صنعتی ...
پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو) دانشگاهی ۲۲ ***2 خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند. از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و ...
پاورپوینت روش های بیوتکنولوژی اصلاح گیاهان دارویی دانشگاهی ۲۹ ***3 مقدمه ¥اگرچه کاشت گیاهان دارویی به هزاران سال پیش باز میگردد ولی باید گفت که در مورد اصلاح آنها تاکنون پیشرفت قابل ملاحظهای صورت نگرفته است و در حال حاضر، تعداد کالتیوارهای مفید بهدست آمده بر اثر اصلاح گیاهان دارویی اندک است. هدف از اصلاح گیاهان دارویی، افزایش کمیت و کیفیت آن دسته از مواد مؤثره در این گیاهان است که در صنایع دارویی از اهمیت خاصی برخوردار هستند. در سالهای ...
پاورپوینت روش های نگهداری مرکبات بعد از برداشت دانشگاهی ۳۴ ***3 lمقدمه: علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود. تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود . با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، در فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند . علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات را در مراحل مختلف نگهداری مورد ...
پاورپوینت روغن های سرخ کردنی دانشگاهی ۲۵ ***6 نقطه دود بعضی روغن ها به ترتیب زیر است: روغن گلرنگ 265 درجه سانتیگراد روغن آفتابگردان 246 درجه سانتیگراد روغن سویا 241 درجه سانتیگراد روغن کانولا (گلزا) 238 درجه سانتیگراد روغن ذرت 236 درجه سانتیگراد روغن بادام زمینی 231 درجه سانتیگراد روغن زیتون 190درجه سانتیگراد بعضی عوامل نقطه دود روغن را پایین می آورند و به تخریب زودتر روغن کمک می کنند که عبارتند از: - مخلوط کردن روغن ...
پاورپوینت آشنایی با قوانین دیوان عدالت اداری حقوق و فقه ۴۲ ***4 گفتار اول : آشنایی با سابقه دیوان عدالت اداری و تشکیلات آن الف ) سابقه تاریخی 1- پس از تلاش و کوششهای فراوان جمع زیادی از حقوقدانان پیش از انقلاب اسلامی درسال 1339، قانون تاسیس شورای دولتی از تصویب کمیسیونهای مجلسین گذشت. اما دولتهای وقت علیرغم اینکه اختیار مطلق در انتخاب اعضای این شورا داشتند، هرگز آن را تاسیس نکردند. 2- سپس از انقلاب اسلامی ضرورت تشکیل دیوان عدالت ...
پاورپوینت کاربرد فناوری های جدید در آموزش دانشگاهی ۲۱۳ ***2 شناسنامه درسنام درس: کاربرد تکنولوژی آموزشی در آموزش زبان فارسی نام کتاب: کاربرد فناوریهای جدید در آموزش نام مؤلف: دکتر شهناز ذوفن شماره ویرایش: ویرایش اول تابستان 1383 انتشارات: سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی (سمت) تعداد واحد: 2 فصلهای مرجع درس: کل کتاب 8 فصل رشته تحصیلی: کارشناسی ارشد آموزش زبان فارسی گروه آموزشی: علوم تربیتی طراح اسلایدهای خلاصه درس: دکتر داود ...
پاورپوینت بررسی علایم اجتماعی اوتیسم در فرزندان خانواده های دارای فرزند مبتلا به اوتیسم دانشگاهی ۲۶ ***5 تعریف اختلال اوتیستیک با نقایص کیفی در تعاملات اجتماعی و مهارتهای ارتباطی و محدود شدن الگو های رفتاری مشخص می شود. این اختلال دارای انواع زیر می باشد/ 1 اختلال اوتیستیک 2 اختلال رت (Rett) 3 اختلال انسجام نیافته کودکی(childhood disintegrative dis) 4 اختلال آسپرگر 5 اختلال نافذ رشد طبقه بندی نشده می باشد (2و1) ***6 علائم اوتیسم اصلی ترین کرایتریا های تشخیصی اوتیسم عبارت است ...
پاورپوینت زبان فنی (استاندارد) در امور فنی دانشگاهی ۳۹ ***2 مقدمه: باپیشرفت صنعت و تجهیزات کارخانه ها لازم است کارمندان از قدرت بیان بالایی برخوردار باشند اکنون یک سری واژه های استاندارد در امور فنی وبخش نت مورد اشتفاده قرار می گیرند که اهداف زیررا دنبال میکنند. 1-استاندارد کردن اصطلاحات نت 2-استاندارد کردن ساختار جملات فنی در نت 3-حذف اصطلاحات مترادف ***3 از سال ۱۹۳۰ تا کنون میتوان سیر تحولات و تغییرات در نگهداری و تعمیرات را به سه ...
پاورپوینت توصیف ساده از رادیولوژی ( تصویربرداری با اشعه x ) پیراپزشکی ۴۲ ***1 اشعهx، امواج الکترو مغناطیس می باشد که برای تصویربرداری اعضاء داخلی بدن بکار می رود.این امواج طول موج بسیار کوتاهی دارند.هنگامیکه این اشعه به دورن بدن نفوذ می کند توسط بافتهای مختلف برحسب چگالی بافت مورد نظر به مقدار متفاوتی جذب می شود. برای مثال استخوانها که بسیار چگالی بالائی دارند بخوبی اشعه را جذب می کنند ولی بافتهای نرمی مثل پوست، چربی و عضله براحتی به اشعه X اجازه می ...
پاورپوینت تجزیه و تحلیل عضلانی حرکات دست و پا در شنای پروانه دانشگاهی ۱۹ ***3 تجزیه و تحلیل عضلانی حرکات دست و پا در شنا ی پروانه حرکت دست در شناى پروانه شامل مراحل زیر مىباشد : ورود دست به آب (Entry) و کشش دست به بیرون (Out Sweep) کشش پایین دست ( Down Sweep) کشش داخلی دست ( In Sweep) کشش بالایی دست ( Down Sweep) حرکت دست در بیرون از آب ( Recovery) ***4 تجزیه و تحلیل عضلانی حرکات دست و پا در شنای پروانه ورود دست به آب (Entry) و کشش دست به بیرون (Out ...