پاورپوینت مدیریت مالی 1 دانشگاهی ۳۰۵ رشته های حسابداری و مدیریت بازرگانی ***2 •هدف کلی درس: •آشنائی با تکنیک های حداکثر کردن ثروت و استفاده بهینه از منابع مالی ***3 •اهداف رفتاری کل درس: دانشجو باید بتواند پس از مشاهده این برنامه ها: 1 - مدیریت مالی را تعریف نماید. 2 - اهداف مدیریت مالی را برشمارد. 3 – مفهوم و نحوه محاسبه ارزش زمانی پول را بداند. 4 - نحوه محاسبه ارزش انواع مختلف اوراق بهادار را بداند. 5 - مفهوم و ...
پاورپوینت خلاصه ای از اصول حسابداری 1 جهت تدریس دانشگاهی ۳۳۹ رشته : مدیریت( بازرگانی ، دولتی و ... ) تعداد واحد : 3 واحد نام منبع : اصول حسابداری 1 مولف : دکتر ویدا مجتهد زاده ***3 فصل اول هدف : آشنایی با تاریخچه حسابداری، تعاریف و مفاهیم آن ***4 قرون وسطی جمع آوری مالیات توسط فرمانروایان و انجام مخارج حکومت در ایران خزانه دار و مستوفی ها حساب های دخل و خرج شاهانه را نکه می داشتند. ***5 اولین جرقه حسابداری دو طرفه کتاب ریاضیات نویسنده ...
پاورپوینت تنش Wind stress دانشگاهی ۱۶ ***3 nتنش چیست؟ تنش یک مفهوم مکانیکی است که دانشمندان علم فیزیک و مهندسی آن را به عنوان نیروی وارده بر سطح یک جسم می شناسند. اما احتمالاً مفیدترین تعریف:(جانز 1989) هر نیرو یا تأثیر نامطلوبی که به جلوگیری از فعالیت معمول سیستم زیستی منجر می شود. ***4 زندگی گیاهان دائماً تحت تاًثیر نیروهای فیزیکی در تمام مراحل رشد است. گیاهان این محرکها را به صورت باد؛بارندگی، عبور حیوانات و ...
پاورپوینت اصول کنترل بیماری های گیاهی دانشگاهی ۱۶ ***2 جلوگیری از پیدایش آفت باکتریایی در بین گوجه های گلخانه ای به وسیله درمانهای بیولوژیکی ***3 مقدمه : آفت باکتریایی که توسط باکتری clavibacter michiganensisبه وجود آمده نوعی از بیماری است که کاملا مسری و مخرب بوده ودر بین گوجه های گلخانه ای و همچنین گوجه های زمین زراعی شایع می باشد . از علائم اولیه این بیماری می تو ان پژمردگی برگچه های زیرین را نام برد که به سمت بالا تاب ...
پاورپوینت انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آن دانشگاهی ۲۲ ***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...
پاورپوینت اهمیت و کاربرد های گیاهان تراریخته (Transgenic Plants) در کشاورزی مدرن دانشگاهی ۳۳ ***4 ساختار دورشتهای نردبان مانندی که مجموعهای از بازهای آلی و پلههای نردبان اتصالهای دوگانه و سهگانه بازهای آلی و حامل ژنهای موجود زنده است. قدرت همانندسازی داشته و از قابلیت جهت یا موتاسیون نیز برخوردار میباشد. ژنتیکی یک موجود زنده یک اندامک مانند میتوکندری یا یک ویروس است. قطعهای از DNA که در تولید یک زنجیره پلی پپتیدی دخالت دارد. هر ژن لوکوس یا جایگاه معینی را در ...
پاورپوینت اولترافیلتراسیون دانشگاهی ۱۶ ***2 }مقدمه }هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرات آنها میباشد.. همچنین نتایج نشان میدهند که سرعت جریان تاثیر چندانی در میزان گرفتگی از خود نشان نمیدهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوی غشاها نشان میدهد که مدت زمان 20 دقیقه برای آبکشی و 30 دقیقه برای شستشوی شیمیایی مناسب میباشد. در ...
پاورپوینت اولترافیلتراسیون دانشگاهی ۱۶ ***2 }مقدمه }هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرات آنها میباشد.. همچنین نتایج نشان میدهند که سرعت جریان تاثیر چندانی در میزان گرفتگی از خود نشان نمیدهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوی غشاها نشان میدهد که مدت زمان 20 دقیقه برای آبکشی و 30 دقیقه برای شستشوی شیمیایی مناسب میباشد. در ...
پاورپوینت بیماری بلاست برنج دانشگاهی ۴۰ ***7 nعلائم nدر این بیماری تمامی اندام های هوایی گیاه در طول دوره رشد میتوانند به این بیماری مبتلا شوند بیماری بلاست غالبا نوک برگ به صورت سوختگی آغاز میشود و به تدریج به بقیه قسمت ها می رود.این قارچ در گره ها و محل بندها ساقه ضایعاتی را ایجاد میکند که منجر به پوسیدگی و خشک شدن انها می شود وزودتر در معرض شکسته شدن قرار میگیرند آلودگی معمولا در اواخر فصل که تجمع رطوبت در گره ها ...
پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز دانشگاهی ۲۰ ***2 .1دلایل استفاده از روش های آنزیمی .2آنزیم ها ومنابع آن .3تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز .4تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز .5خصوصیات رئولوژیکی .6منابع نشاسته ***3 ¨ دلایل استفاده از روش های آنزیمی ¨روش اسیدی DE=55 ¨بالاتر ازDE=55 شربت تیره و تلخ می شود ¨امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) . ¨انجام واکنش میلارد و ...
پاورپوینت جنین زایی Embryogenesis دانشگاهی ۱۱ ***2 گیاهان تعداد زیادی میوه دارند،پس تعداد زیادی دانه تولید می کنند . تعداد کمی از این دانه ها مکان مناسب و شرایط مطلوبی برای جوانه زنی پیدا می کنند اکثریت دانه ها از بین میروند ،زمانی که دانه ها انتشار می یابند آب بسیار کمی باخودشان دارند پوشش بیرونی سخت و چروکیده است و مانع جوانه زنی وعامل خفتگی میباشد . با این که دانه ها غیر فعال به نظر میرسند ولی سرشار از حیات هستند. جوانه ...
پاورپوینت چغندر قند دانشگاهی ۶۲ ***3 22 درصد قند و ریشه عمیق و منشعب ----- جد nتیپ علوفه ای ---- درصد قند کم و عملکرد بالا ----- بیشتر غده در بیرون خاک 1- کروی تمام غده n2- غلطکی یا استوانه ای بیش از نصف n3- دوکی 2/3 غده بیرون از خاک اول رشد برگ ها بعد از سه ماهگی ریشه زیاد هشت روز 20 سانتی متر n6 تا 8 برگی 200 سانتی متر ***4 nدوایر چغندر قند 8 حداکثر 12 nعلوفه ای 3 تا 5 عدد برگ به فرم طبقه ای با زوایای متفاوت ...
پاورپوینت خط تولید مربای هویج دانشگاهی ۱۲ ***2 تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراوردهای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست میآید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است. پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیوارههای سلولی یاختههای گیاهی یافت میشود. از لحاظ شیمیایی پکتین پلیمری است که از به هم ...
پاورپوینت علوم سال دوم راهنمایی علوم آموزشی و مشاوره تحصیلی ۱۸ ***3 گرما چیست؟ آیا تا به حال به نقش گرما در زندگی بشر فکر کرده اید؟ نظریه قدیمی :در زمان قدیم مردم معتقد بودند که گرما یک مناده نامرئیست .اعتقاد بر این بود که وقتی یک ماده گرم در کنار یک ماده سرد قرار می گیرد ،ماده ای نامرئی از کالر یک ماده گرم خارج می شود و به ماده سرد منتقل می شود و ماده گرم سرد می شود ***4 نظریه امروزی : گرما ماده نیست .بلکه از صورت های انرژی است.انرژی ...
پاورپوینت شبکه های برق رسانی دانشگاهی ۴۸ درس تأسیسات الکتریکی ***3 نیروگاه نیروگاه برق (که با نامهای کارخانه برق یا پست نیرو هم شناخته میشود) مجوعهای از تأسیسات صنعتی است که از آن برای تولید انرژی الکتریکی استفاده میشود. وظیفه اصلی یک نیروگاه تبدیل انرژی از دیگر شکلهای آن مانند انرژی شیمیایی، انرژی هستهای، انرژی پتانسیل گرانشی و... به انرژی الکتریکی است. وظیفه اصلی در تقریباً همه نیروگاهها بر عهده مولد یا ...