کاربر گرامی  خوش آمدید ... 


پاورپوینت خط تولید مربای هویج

دانشگاهی
مشخص نشده
12
پاورپوینت
359 KB
897
قیمت: ۱۰,۰۰۰ تومان
افزودن به سبد خرید
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت خط تولید مربای هویج

    ***2

    تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراورده‌ای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست می‌آید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است.
    پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیواره‌های سلولی یاخته‌های گیاهی یافت می‌شود.
    از لحاظ شیمیایی پکتین پلی‌مری است که از به هم پیوستن مولکول‌های اسید گالاکتوزوئیک تشکیل شده که شکل اولیه آن در بافت‌های گیاهی به صورت پروتوپکتین نامحلول در آب بوده و در ساختمان آن همی‌سلولز، آرابان، گالاکتان و .... وجود دارد.
    به هنگام رسیدن میوه تحت تاثیر آنزیم‌های پکتولیتیک و هیدرولیز عوامل مذکور پکتین ایجاد می‌شود. پکتین در حضور مواد قندی و محیط اسیدی قادر است ژل تشکیل دهد. به این دلیل معمولا میوه رسیده برای تهیه مربا مناسب است.
    مربا باید بافت مالش‌پذیر و کوتاه داشته باشد و قطعات میوه در آن به آسانی قابل تشخیص باشند. جدا شدن میوه و دو فاز شدن محصول، کریستالیزاسیون قند و بافت سخت از عوامل نامطلوب کیفی در مورد مربا محسوب می‌شوند.

     

    ***3

    تولید مربا با روش سنتی

    در روش سنتی به طور معمول برای هر سه کیلو میوه موردنظر  تقریبا 5/2 تا 3 کیلو شکر مصرف می‌شود و بنا به سلیقه و به تناسب میوه موردنظر، از طعم‌دهنده‌هایی مثل وانیل، گلاب، آب‌لیمو و دانه هل استفاده می‌شود.
    پس از جدا کردن هسته، دم و یا پوست‌گیری و صاف کردن به تناسب بافت هر میوه و ترکیب آن، اقداماتی برای بهبود طعم، رنگ و شفافیت مربا انجام می‌گیرد.

    مثلا در آب آهک قرار دادن میوه برای تردتر شدن و یا در آب جوش قرار دادن برای اجتناب از سیاه شدن میوه و تلخی گرفتن از برخی میوه‌ها، اختلاط سفیده تخم‌مرغ با شربت برای سفیدتر کردن شربت و خیساندن در آب سرد برای نرم شدن بافت میوه از جمله این اقدامات است.

    اما اصول کلی تهیه مربا به روش سنتی تقریبا برای تمامی میوه‌ها و خلال‌ها و سبزی‌های مشابه بوده است. پس از آماده‌سازی میوه اعم از شستن، پاک کردن ، اسلایس کردن، دم‌گیری یا هسته‌گیری در صورت لزوم، همراه با شربت یا پس از قوام آمدن شربت میوه را برای جوشیدن درون ظرف ترجیحا لعابی روی شعله قرار می‌دهند. پس از پخته شدن میوه و قوام مناسب شربت ضمن جدا کردن کف از سطح شربت و اضافه کردن مواد طعم‌دهنده دلخواه در اواخر پخت، مربا را از روی آتش برداشته پس از سرد شدن درون شیشه تمیز ریخته، معمولا شربت را صاف می‌کنند بعد به قطعات میوه اضافه می‌کنند

    برای تهیه مرباهای سنتی رعایت برخی اصول مثل تهیه میوه از بهترین نوع، بدون لکه و کرم‌زدگی ضروری است. همچنین شربت باید کاملا غلیظ باشد و پس از سرد شدن به حالت کش‌دار از قاشق ریخته شود. همچنین به شربت مربایی‌ که از میوه‌های شیرین تهیه می‌شود باید بعد از قوام آمدن، کمی ترشی در اواخر طبخ مربا افزود تا رنگ مربا تیره نشود

     

    ***4

    تولید مربا به روش صنعتی

    مواد اولیه

    میوه و سبزی

    در تولید مربا به روش صنعتی میوه یا سبزی مورد استفاده باید به درجه رسیدگی نسبی رسیده باشد و عطر و طعم و رنگ آنها کاملا ظاهر شده باشد ولی کاملا رسیده نباشند. زیرا در صورت رسیدگی زیاد پکتین موجود در بافت میوه توسط آنزیم‌های پکتولیتیک هیدرولیز شده و قدرت تشکیل ژل پایین می‌آید.
    همچنین میوه و سبزی مورد استفاده در تهیه مربای صنعتی باید بافت مقاوم و نسبتا سختی داشته باشد  تا در حین فرآیند پخت متلاشی نشود و دیگر اینکه دارای ماده خشک محلول بالا و PH پایین باشد

  • فهرست و منابع پاورپوینت خط تولید مربای هویج

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی خط تولید, پاورپوینت درسی خط تولید مربای هویج, پاورپوینت درسی مربای هویج, پاورپوینت درسی هویج, پاورپوینت دانشگاهی خط تولید, پاورپوینت دانشگاهی خط تولید مربای هویج, پاورپوینت دانشگاهی مربای هویج, پاورپوینت دانشگاهی هویج, پاورپوینت پایان نامه خط تولید, پاورپوینت پایان نامه خط تولید مربای هویج, پاورپوینت پایان نامه مربای هویج, پاورپوینت پایان نامه هویج, دانلود پاورپوینت خط تولید, دانلود پاورپوینت خط تولید مربای هویج, دانلود پاورپوینت مربای هویج, دانلود پاورپوینت هویج, دانلود نمونه پاورپوینت خط تولید, دانلود نمونه پاورپوینت خط تولید مربای هویج, دانلود نمونه پاورپوینت مربای هویج, دانلود نمونه پاورپوینت هویج, پاورپوینت آماده درسی خط تولید, پاورپوینت آماده درسی خط تولید مربای هویج, پاورپوینت آماده درسی مربای هویج, پاورپوینت آماده درسی هویج, پاورپوینت آماده دانشگاهی خط تولید, پاورپوینت آماده دانشگاهی خط تولید مربای هویج, پاورپوینت آماده دانشگاهی مربای هویج, پاورپوینت آماده دانشگاهی هویج, دانلود قالب پاورپوینت خط تولید, دانلود قالب پاورپوینت خط تولید مربای هویج, دانلود قالب پاورپوینت مربای هویج, دانلود قالب پاورپوینت هویج

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان