کاربر گرامی  خوش آمدید ... 


پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی

دانشگاهی
مشخص نشده
46
پاورپوینت
715 KB
545
قیمت: ۱۳,۸۰۰ تومان
افزودن به سبد خرید
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی

    ***2

    رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی

    مقدمه

    هدف و دامنه کاربرد

    نکات بهداشتی در مرا حل کاشت , داشت و برداشت .

    واحد تولیدی مواد غذائی :طرح و امکانات

    واحد تو لید مواد غذا یی : ضرورت های بهداشتی

    ضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنان

    ضرورتهای  بهداشتی در تولید

     ویژگیهای فرآورده نهایی

     

    ***3

    nبسمه تعالی

    استاندارد رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی که نخستین بار در 1356 تهیه گرد ید بر اساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تائید کمیسیون فنی بهداشت مواد غذائی برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در پنجاه و نهمین جلسه کمیته ملی استاندارد فرآورده های کشاورزی و غذائی مورخ 25/3 / 66 تصویب شد ، اینک به استناد ماده 1 قانون مواد الحاقی به قانون تاسیس مؤمسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذر ماه سال 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می گردد.

     

    ***4

    حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی در زمینه صنایع و علوم ، استانداردهای ایران درمواقع لزوم مورد تجدید نظر قرار خواهد گرفت , و هر گونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استاندارد برسد مورد تجدید نظر بعدی مورد توجه

    برای

    بنابراین برای مراجعه به استاندار دهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدید نظر آنها استفاده کرد .

    در تهیه و تجدید نظر این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه حتی المقدور بین این استاندارد و استاندارد کشورهای صنعتی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود . 

     

    ***5

    لذا با بررسی امکانات و مهارتهای موجود و اجرای آزمایشهای لازم این استاندارد با استفاده از منابع زیر تهیه گرد یده است

    استاندارد شماره 2204 مقررات بهداشتی کارگران کارگاههای تولید مواد غذائی

    استاندارد شماره 2287 آیین کاربرد تاسیسات بهدا ثبتی در کارخانجات

    آیین نامه مقررات بهداشتی وزارت بهداری مصوب تیر ماه 1346

    Recommended international code of practice general principles " .of food hyglene codex alimentarius volume A first revision (1979)

    environmental engineering and sanitation Joseph A _ Salvato third edition 1982

  • فهرست و منابع پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی اصول کلی بهداشت, پاورپوینت درسی تولید کننده مواد غذائی, پاورپوینت درسی غذائی مواد, پاورپوینت درسی واحدهای تولید کننده مواد غذائی, پاورپوینت دانشگاهی اصول کلی بهداشت, پاورپوینت دانشگاهی تولید کننده مواد غذائی, پاورپوینت دانشگاهی غذائی مواد, پاورپوینت دانشگاهی واحدهای تولید کننده مواد غذائی, پاورپوینت پایان نامه اصول کلی بهداشت, پاورپوینت پایان نامه تولید کننده مواد غذائی, پاورپوینت پایان نامه غذائی مواد, پاورپوینت پایان نامه واحدهای تولید کننده مواد غذائی, دانلود پاورپوینت اصول کلی بهداشت, دانلود پاورپوینت تولید کننده مواد غذائی, دانلود پاورپوینت غذائی مواد, دانلود پاورپوینت واحدهای تولید کننده مواد غذائی, دانلود نمونه پاورپوینت اصول کلی بهداشت, دانلود نمونه پاورپوینت تولید کننده مواد غذائی, دانلود نمونه پاورپوینت غذائی مواد, دانلود نمونه پاورپوینت واحدهای تولید کننده مواد غذائی, پاورپوینت آماده درسی اصول کلی بهداشت, پاورپوینت آماده درسی تولید کننده مواد غذائی, پاورپوینت آماده درسی غذائی مواد, پاورپوینت آماده درسی واحدهای تولید کننده مواد غذائی, پاورپوینت آماده دانشگاهی اصول کلی بهداشت, پاورپوینت آماده دانشگاهی تولید کننده مواد غذائی, پاورپوینت آماده دانشگاهی غذائی مواد, پاورپوینت آماده دانشگاهی واحدهای تولید کننده مواد غذائی, دانلود قالب پاورپوینت اصول کلی بهداشت, دانلود قالب پاورپوینت تولید کننده مواد غذائی, دانلود قالب پاورپوینت غذائی مواد, دانلود قالب پاورپوینت واحدهای تولید کننده مواد غذائی

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان