کاربر گرامی  خوش آمدید ... 


پاورپوینت های تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی

دانشگاهی
مشخص نشده
30
پاورپوینت
1 MB
690
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
افزودن به سبد خرید
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت های تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی

    ***3

    •فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند :

    •1 کالباس های حرارت دیده

    •2 کالباس های خام

    •3 کالباس های پخته

    •4 گوشت های عمل آمده 

     

    ***4

    •تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس (sausage) از نظر تکنولوژی اختلاف شایانی ندارند ومهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است که در کالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است که در سوسیس معمولاً بیشتر است. 

     

    ***5

    •کالباس های حرارت دیده

    کالباس های حرارت دیده فرآورده هایی هستند که در تهیه آنها از حرارت (حدود 70 درجه     سانتی گراد) استفاده می گردد و متشکل از گوشت، چربی و آب می باشند. مهمترین مسئله در تولید این گونه فرآورده ها این است که ترکیبات فوق و مواد افزودنی به آن به صورتی آمیخته گردند که هنگام حرارت دادن از یکدیگر جدا نشده و فرآورده تولید شده دارای قوام و قابلیت برش مطلوب باشد

     

    ***6

    •بنابراین نگهداری و جذب آب، پایداری چربی و ایجاد ساختار مناسب سه اصل مهم در تولید این فرآورده محسوب می گردد. در این رابطه پروتئین های میوفیبریلی نقش بسزایی را ایفا می کنند، زیرا بخش اعظم آنها در حین کوتریزاسیون به صورت قابل حل در آمده، قادر به جذب آب می گردد. به عبارتی دیگر کالباس های حرارت دیده فرآوردهایی هستند که به وسیله خرد کردن و کوتریزاسیون گوشت، با حضور املاح به ویژه 

     

     

  • فهرست و منابع پاورپوینت های تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي, پاورپوینت درسی توليد فرآورده گوشتي, پاورپوینت درسی كالباس, پاورپوینت درسی كالباس هاي حرارت ديده, پاورپوینت درسی هاي تكنولوژي, پاورپوینت درسی هاي تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي, پاورپوینت دانشگاهی تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي, پاورپوینت دانشگاهی توليد فرآورده گوشتي, پاورپوینت دانشگاهی كالباس, پاورپوینت دانشگاهی كالباس هاي حرارت ديده, پاورپوینت دانشگاهی هاي تكنولوژي, پاورپوینت دانشگاهی هاي تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي, پاورپوینت پایان نامه تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي, پاورپوینت پایان نامه توليد فرآورده گوشتي, پاورپوینت پایان نامه كالباس, پاورپوینت پایان نامه كالباس هاي حرارت ديده, پاورپوینت پایان نامه هاي تكنولوژي, پاورپوینت پایان نامه هاي تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي, دانلود پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي, دانلود پاورپوینت توليد فرآورده گوشتي, دانلود پاورپوینت كالباس, دانلود پاورپوینت كالباس هاي حرارت ديده, دانلود پاورپوینت هاي تكنولوژي, دانلود پاورپوینت هاي تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي, دانلود نمونه پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي, دانلود نمونه پاورپوینت توليد فرآورده گوشتي, دانلود نمونه پاورپوینت كالباس, دانلود نمونه پاورپوینت كالباس هاي حرارت ديده, دانلود نمونه پاورپوینت هاي تكنولوژي, دانلود نمونه پاورپوینت هاي تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي, پاورپوینت آماده درسی تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي, پاورپوینت آماده درسی توليد فرآورده گوشتي, پاورپوینت آماده درسی كالباس, پاورپوینت آماده درسی كالباس هاي حرارت ديده, پاورپوینت آماده درسی هاي تكنولوژي, پاورپوینت آماده درسی هاي تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي, پاورپوینت آماده دانشگاهی تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي, پاورپوینت آماده دانشگاهی توليد فرآورده گوشتي, پاورپوینت آماده دانشگاهی كالباس, پاورپوینت آماده دانشگاهی كالباس هاي حرارت ديده, پاورپوینت آماده دانشگاهی هاي تكنولوژي, پاورپوینت آماده دانشگاهی هاي تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي, دانلود قالب پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي, دانلود قالب پاورپوینت توليد فرآورده گوشتي, دانلود قالب پاورپوینت كالباس, دانلود قالب پاورپوینت كالباس هاي حرارت ديده, دانلود قالب پاورپوینت هاي تكنولوژي, دانلود قالب پاورپوینت هاي تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان