پاورپوینت تدریس مدیریت رفتار سازمانی دانشگاهی ۲۷۱ نام درس: مدیریت رفتار سازمانی؛ تعداد واحد درسی: 3 واحد؛ نام منبع درسی: مدیریت رفتار سازمانی؛ مؤلف: زهرا برومند؛ ***4 فصل اول: موضوع رفتار سازمانی ***5 گفتار اول: کلیات ***6 مقدمه کشمکشهای رویاروی سازمانهای امروزی: اقتصاد جهانی یکپارچه از راه می رسد. ما تقریباً به دومین نسل دهۀ اطلاعات پیوند خورده ایم. توجه کم و بیش به کیفیت تولید کالا و خدمت یا ”انقلاب خدمات کیفتی“. ***7 موضوع ...
پاورپوینت تدریس سازماندهی و تشکیلات از کتاب تئوری و طراحی سازمان دانشگاهی ۲۵۰ نام درس: سازماندهی و تشکیلات؛ تعداد واحد درسی: 3 واحد؛ نام منبع درسی: تئوری و طراحی ساختار؛ مؤلف: ریچارد ال دفت؛ترجمۀ:اعرابی-پارساییان ***4 بخش اول: مقدمه ای بر سازمان ***5 فصل اول: سازمان ها و تئوری سازمان ***6 چالشهای کنونی پیش روی سازمانها .1رقابت جهانی .2تجدید سازمان .3برتریهای استراتژیک .4روابط کارکنان .5ناهمگونی نیروی کار .6مسؤلیتهای اجتماعی و اصول اخلاقی ***7 مقدمه ”بیشتر ...
پاورپوینت تدریس از کتاب مدیریت تولید دانشگاهی ۹۹ ***2 هدف هدف آشنا کردن دانشجویان با مفاهیم و نحوه مدیریت در واحد های تولیدی و فنون افزایش میزان تولید و کیفیت محصولات تولید است و ضمن بررسی مسائل و مشکلات یک سازمان صنعتی علت های آن ریشه یابی شود. ***3 فصل اول شناخت تولید و فعالیت های تولیدی ***4 مقدمه : اکثر قریب به اتفاق محصولات مختلف مورد نیاز و مورد استفاده بشر برای ادامه حیات به طور طبیعی وجود ندارند و باید انها را(( به ...
پاورپوینت مدیریت تطبیقی دانشگاهی ۳۶۵ ( رشته مدیریت دولتی ) مؤلف : دکتر سید مهدی الوانی / سیمین سلطانی عربشاهی ***4 مقدمه برای مطالعه مدیریت تطبیقی دلایل بسیاری موجوداست :1) مادردنیایی وابسته به هم زندگی می کنیم.2)محدودیتهای فکری رامی زدایدومارابه سوی ادراکی فراترازآن سوق می دهد.3)باعث افزایش مبانی علم وآگاهی میشود4)توانایی مارابرای تشریح ودرک فرایندهای مدیریتی هرکشوردوچندان می سازد. ***5 مهمترین دلیل مطالعه مدیریت ...
پاورپوینت تدریس تصمیم گیری و تعیین خط مشی دولتی دانشگاهی ۲۴۱ دکتر سید مهدی الوانی رشته مدیریت دولتی تعداد واحد:3 انتشارات:پیام نور ***2 •فصل اول:مفاهیم وویژگی های خط مشی عمومی •هدف کلی:آشنایی با تعاریف،مفاهیم و ویژگی های خط مشی عمومی ،نقش عمده خط مشی عمومی درجامعه ، شناخت انواع خط مشی عمومی. ***3 •خط مشی عمومی چیست ؟ •خط مشی عمومی،عبارت است از خط مسیر وراهی است که انسان درپیش رودارد. ***4 •خط مشی ،درمعنی خاص عبارت است از تصمیمات و سیاست ...
پاورپوینت اکولوژی برنج دانشگاهی ۲۱ ***2 wفصل اول مقدمه، مبداء اولیه برنج: برنج از زبان هندی گرفته شده است که به آن اریسی (Arisi) میگویند. در زبان انگلیسی به برنج Rice گفته میشود که همان نام عمومی برنج است. در زبان فرانسه Riz و در استان گیلان به برنج (بج) (Bej) و به خوشه آن (ورزه) (Vorze) و به شلتوک آن جو میگویند. کشت برنج که امروزه در تغذیه صدها میلیون انسان در سرتاسر جهان نقش مهمی را عهدهدار است. در چین و ...
پاورپوینت انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آن دانشگاهی ۲۲ ***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...
پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته دانشگاهی ۱۸ ***2 مقدمه پسته محصولی است که با شهرت بی نظیر خود ،نام سزمین ما را در اقصی نقاط دنیا بر زبانها جای می سازد. پسته میوه مطلوب و پرطرفداری است از گروه مغزها بوده،و در میان همه اقلام خشکبار به سلطان مغزها شهرت یافته است. در برخی مدارک قدیمی تر تا حدود 7000 سال قبل آثار پسته دیده شده که احتمالا قدیمی ترین میوه جهان محسوب می گردد. به رغم سابقه طولانی پسته در ایران ،پسته کاری در نیم ...
پاورپوینت چربی ها و روغن های سرخ کردنی دانشگاهی ۴۸ ***3 روغن سرخ کردنی مناسب برای استفاده صنعتی باید در مقابل اکسیداسیون مقاوم بوده، نقطه دود بالائی داشته، در هنگام سرخ کردن کف زیادی تشکیل نشده، نقطه ذوب پائین، بدون طعم و بو، دارای ارزش تغذیه ای خوب و عملاً فاقد اسید های چرب ترانس باشد ***4 Òدر حال حاضر در اروپا روغنهای تصفیه شده کلزا، کلزای نیمه هیدروژنه، مخلوطهای پالم با کلزا یا سویا و پالم اولئین یا سوپر اولئین روغنهای ...
پاورپوینت خسارت موش ورامین به کشاورزی دانشگاهی ۲۷ ***2 سازمان بهداشت جهانی تخمین زده است که سالیانه تقریباً 33 میلیون تن مواد غذائی در تمام دنیا توسط موش ها از بین میرود که این مقدار براساس ارزیابی سازمان خواربار وکشاورزی جهانی معادل 0.5درصدکل تولید مواد غذائی جهان بوده وبرای تغذیه 130میلیون نفر انسان گرسنه کفایت میکند. موش ها خسارات فوق العاده و غیر قابل تصوری به مزارع ، دامداری ها ، کشتارگاهها ، کارخانجات مواد غذایی و صنعتی ...
پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو) دانشگاهی ۲۲ ***2 خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند. از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و ...
پاورپوینت روش های بیوتکنولوژی اصلاح گیاهان دارویی دانشگاهی ۲۹ ***3 مقدمه ¥اگرچه کاشت گیاهان دارویی به هزاران سال پیش باز میگردد ولی باید گفت که در مورد اصلاح آنها تاکنون پیشرفت قابل ملاحظهای صورت نگرفته است و در حال حاضر، تعداد کالتیوارهای مفید بهدست آمده بر اثر اصلاح گیاهان دارویی اندک است. هدف از اصلاح گیاهان دارویی، افزایش کمیت و کیفیت آن دسته از مواد مؤثره در این گیاهان است که در صنایع دارویی از اهمیت خاصی برخوردار هستند. در سالهای ...
پاورپوینت روش های نگهداری مرکبات بعد از برداشت دانشگاهی ۳۴ ***3 lمقدمه: علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود. تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود . با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، در فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند . علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات را در مراحل مختلف نگهداری مورد ...
پاورپوینت روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن دانشگاهی ۳۱ ***3 تاریخچه برنج برنج از محصولات زراعی قدیمی است قدمت کشت آن در آسیا بالغ بر7000سال می باشد مبدا اصلی آن هند،بنگلادش ، تایلند و ویتنام ومرکز اولیه آن احتمالاً جنوب چین می باشد. کشت برنج در ایران به حدود 400سال قبل از میلاد برمی گردد . درمناطق بابل وشوش کشت می شده. ***4 مشخصات گیاه شناسی برنج گیاه یک ساله برنج به خانواده گندمیان (Poaceae) و جنس اوریزا (Oryzae) تعلق دارد. دارای ...
پاورپوینت کنترل اتوماتیک مهندسی مکانیک ۱۲۳ ***4 مقدمه ***5 مزیت کنترل خودکار: عملکرد بهینه سیستم های پویا و بهبود کیفیت و ارزانتر شدن فرآورده ها وگسترش میزان تولید و نیزماشینی کردن بسیاری از عملیات. کنترل علمی است که به تنظیم رفتار و یا مقدار کمیت های موجود در محیطهای مختلف عملیاتی (همانند محیطهای صنعتی) می پردازد. به عنوان مثال کنترل یک کوره به معنی تنظیم رفتار تغییرات دمایی یا مقدار دمای آن می باشد. ***7 ورودیها خود به ...
پاورپوینت زبان فنی (استاندارد) در امور فنی دانشگاهی ۳۹ ***2 مقدمه: باپیشرفت صنعت و تجهیزات کارخانه ها لازم است کارمندان از قدرت بیان بالایی برخوردار باشند اکنون یک سری واژه های استاندارد در امور فنی وبخش نت مورد اشتفاده قرار می گیرند که اهداف زیررا دنبال میکنند. 1-استاندارد کردن اصطلاحات نت 2-استاندارد کردن ساختار جملات فنی در نت 3-حذف اصطلاحات مترادف ***3 از سال ۱۹۳۰ تا کنون میتوان سیر تحولات و تغییرات در نگهداری و تعمیرات را به سه ...