پاورپوینت بررسی مکانیسم تحمل گیاهان به شوری دانشگاهی ۱۳ ***2 lمقدمه و آشنایی با اصطلاحات علمی خاکهای هالوموروف یا تحت تاثیر املاح lخاکهای شور lخاکهای قلیا lخاکهای شور و قلیا ***3 lنظریههای مختلف در مورد مکانیسم جذب نمکها توسط گیاهان lنفوذپذیری بافتها lاثر پروتوپلاسم lدرجه اشباع بافتها
پاورپوینت پنبه دانشگاهی ۱۷ ***2 مقدمه: پنبه گیاهی است دولپه،یکساله از خانوادهMalvaceae جنس Gossypium که گونه های آن به دیپلوئید تترائید تقسیم شده است.مبدأ آن آسیا و آفریقا می باشد.کشت پنبه به منظور تهیه پارچه و لباس به 5000 سال قبل می رسد.هرودوت (تاریخ نویس یونانی) از این محصول به نام درخت پشم در هندوستان نام برده است.کشت پنبه در ایران از زمان های دور رایج بوده به طوری که مارکوپولو در سفر نامه خود از کشت ...
پاورپوینت بررسی اثر پروتئین جیره غذایی و شوری های متفاوت آب بر رشد و بازماندگی میگوی وانامی دانشگاهی ۲۹ ***4 مقدمه: میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) یکی از مهمترین گونه های پرورشی میگو میباشد پراکنش جغرافیایی آن به صورت بومی در آبهای اقیانوس آرام و سواحل مکزیک ، آمریکای جنوبی و مرکزی است ناحیهای که درجه حرارت آب اقیانوس در تمام طول سال بالاتر از 20 درجه سانتیگراد میباشد (ویبان و سویینی ،1991). نسبت به شوریهای مختلف تحمل خوبی داشته و رشد بالایی نیز دارد. در مقابل بیماریهای ...
پاورپوینت شناسایی و ارزیابی جنبه های زیست محیطی دانشگاهی ۲۷ ***2 در برقراري سيستم EMS ملاک اصلي ايجاد برنامه اي براي جنبه هاي زيست محيطي سازمان است. يعني اينکه يک سازمان مي تواند گواهي ايزو 14001 را دريافت نمايد هر چند که بسياري از جنبه هاي زيست محيطي مربوطه آن از حد استاندارد بيشتر باشد.آن چيز که براي EMS اهميت دارد در درجه اول شناسايي جنبه مورد نظر ، سپس ايجاد يک برنامه ريزي هر چند دراز مدت به منظور رفع مشکل شناسايي شده ميباشد. زمان ...
پاورپوینت گیاهان دارویی دانشگاهی ۶۳ ***5 گياه ترشک اين گياه در مناطق معتدل کشور ما رويش دارد و از قديم الايام به عنوان يک سبزي مفيد و مؤثر از آن استفاده مي شده است. گرچه در رابطه با مسائل غذايي از آن استفاده هاي فراواني مي شده ؛ ولي اکنون اين استفاده کاهش يافته است و در عوض موارد درماني اين گياه افزايش پيدا کرده و در همه زمينه ها از آن استفاده مي شود و هيچگونه عارضه اي ندارد. در ميان عشاير مرسوم است که از دانه هاي ...
پاورپوینت گیاهان زینتی دانشگاهی ۲۹ ***2 گياهان زينتي بخشي از کل گياهان موجود در دنيا هستند که بر اساس سليقه انسان و دارا بودن خصوصيات ويژه اي از جمله رنگ، شکل اندازه گل، برگ و ساقه جزء گروه گياهان زينتي قرار داده شده اند. يک گياه را نمي توان به يک گروه خاصي از گياهان محدود و منحصر نمود. با توجه به اين امر مشاهده مي شود که روز به روز تعدادي از گياهان، از يک گروه به گروه ديگري وارد مي شوند و بر تعداد گياهان مشترک ...
پاورپوینت ارتقاء سلامت و بهبود کیفیت زندگی در برنامه چهارم توسعه دانشگاهی ۵۶ ***3 تبیین وضع موجود -فرصتها برخورداری از تمدن و فرهنگی غنی با وحدت جوامع و اقوام گوناگون،یکپارچگی سرزمین و پیشنیه تاریخی طولانی که سهم شایان توجهی در تعمیق و گسترش میراث فرهنگی،علمی و فکری بشر داشته است. موقعیت استثنایی و برتر جغرافیایی و ژئواکونومیک و ژئواستراتژیک برخورداری از سرمایه های انسانی،اجتماعی،پژوهشی و فناوری گسترده برخوردای از ظرفیتهای انسانی از جمله جمعیت ...
پاورپوینت زراعت گیاه یونجه دانشگاهی ۲۴ ***2 •کلیات گیاه شناسی یونجه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا یک متر میرسد برگهای آن دارای سه برگچه میباشد برگچههای نوک تیز، سبز رنگ و بیضی شکل است. گلهای یونجه بشکل سبز و برنگ بنفش تیره یا آبی روشن است میوه یونجه مانند صدف بوده و دانه داخل میوه مانند لوبیا ولی کوچکتر از آن میباشد. یونجه ریشهای بسیار عمیق درد و ریشه آن تا سه متر بداخل زمین نفوذ میکند و بنابراین ...
پاورپوینت وضعیت گیاهان ترانس ژنیک(تراریخته) در دنیا مهندسی کشاورزی زراعت ۴۰ •افزایش رشد جمعیت از 6 میلیارد نفر در سال 1999 به 9 میلیارد نفر در 2050 •زمینهای زراعی قابل کشت در دنیا سرانه هر نفر • 0.45 ha. in 1966 0.25 ha. in 1998 0.15 ha. in 2050 •افزایش عملکرد در واحد سطح در دهه 1980 2.1 % در سال بوده و در دهه 1990 کمتراز 1 % در سال •840 میلیون نفر از سوء تغذیه رنج میبرند و 1.3 میلیلرد نفر جزو افرا د فقیر هستند •چاره چیست ؟؟؟ • تا سال 2050 حد اقل عملکرد ...
پاورپوینت گیاهان دانشگاهی ۳۶ ***5 تیمارهای خاک وآمیخته های خاکی،پیش از کاشت تیمار گرمائی بخاردهی به وسیله مواد شیمیایی کلروپیکرین(گاز اشک آور) متیل برومید آمیخته های متیل برومید وکلروپیکرین واپام خیساندن خاک با مواد قارچکش بهسازی در افزایش ***6 بخش دوم_افزایش بذری فصل3:نمو بذر وهاگ چرخه زندگی دانهال مراحل چرخه دانهال تولید گل تشکیل میوه،بذر ورویان نمو میوه،بذر ورویان رسیدن بذر وخفتگی اولیه رسیدن رویان زنده ...
پاورپوینت گیاهان دانشگاهی ۲۵ ***3 گوناگونی گیاهان گیاهان مانند جانوران انواع مختلفی دارند بعضی به شکل درخت، بعضی به شکل بوتههای کوچک دیده میشوند. ***4 قسمتهای اصلی هر گیاه الف - ریشه : گیاه را درون خاک نگه میدارد و با تارهای بسیار ظریفی که دارد آب را جذب میکند. ریشهی گیاهانی که برگهای دراز و باریک دارند با ریشهی گیاهانی که برگهای پهن دارند متفاوت است. ***9 ساقه ساقه آب را از ریشه گرفته و به قسمت ...
پاورپوینت اصلاح گیاهان دارویی دانشگاهی ۳۵ ***2 مقدمه اگرچه کاشت گیاهان دارویی به هزاران سال پیش باز میگردد ولی باید گفت که در مورد اصلاح آنها تاکنون پیشرفت قابل ملاحظهای صورت نگرفته است و در حال حاضر، تعداد کالتیوارهای مفید بهدست آمده بر اثر اصلاح گیاهان دارویی اندک است. هدف از اصلاح گیاهان دارویی، افزایش کمیت و کیفیت آن دسته از مواد مؤثره در این گیاهان است که در صنایع دارویی از اهمیت خاصی برخوردار هستند. در سالهای ...
پاورپوینت گل همیشه بهار : Calendula officinalis دانشگاهی ۲۰ ***2 نام انگلیسی: Pot marigold ● گیاهشناسی: گیاهی علفی و یکساله است که منشاء آن مدیترانه و غرب آسیا گزارش شده و دارای ریشه مخروطی شکل و راست می باشد . برگها باریک، بلند و کم و بیش کرکدار، فاقد دندانه و به صورت متناوب می باشند. رنگ برگها سبز روشن، گلها درشت (قطر کل ۷-۴ سانتی متر) می باشد. گلچه های زبانه ای در محورهای متحدالمرکز که تعداد آنها ۴ تا ۸ یا بیشتر است قرار می گیرند. رنگ ...
پاورپوینت بلایت باکتریایی پنبه دانشگاهی ۲۹ ***2 تاریخچه و مناطق انتشار بیماری : بلایت باکتریای پنبه یکی از مهمترین عوامل خسارتزای پنبه می باشد وتقریباً در تمامی مناطق پنبه خیز دنیا وجود دارد و از بیماریهای مهم پنبه در کشورهای هند ، پاکستان ، چین ،جنوب شرقی آسیا ،آمریکای جنوبی،استرالیا ، اروپا ، آفریقا ، تاجیکستان ، ترکمنستان ، آذربایجان وازبکستان می باشد .این بیماری برای اولین بار در دنیا در سال 1891توسط ژرژ آتکینسون از ...
پاورپوینت بیماری های ویروسی گیاهان جالیزی دانشگاهی ۲۵ ***3 CTV ا ز لحاظ اقتصادی یکی از مهمترین ویروس های گیاهی است، این ویروس در سال های دهه 1920 منابع قند سازی از چغندر در غرب آمریکا را به بر شکستگی کشانید.تا حدود سال1958 تصور می شدکه این ویروس محدود به آمریکا است. در این سال CTV از ترکیه ودر سال 1968 از ایران گزارش گردید.در حال حاضر این ویروس یکی از مهمترین ویروس های چغندر قند و گوجه فرنگی در فارس است . ***4 دامنه میزبانی CTV ...
پاورپوینت خسارت موش ورامین به کشاورزی دانشگاهی ۲۷ ***2 سازمان بهداشت جهانی تخمین زده است که سالیانه تقریباً 33 میلیون تن مواد غذائی در تمام دنیا توسط موش ها از بین میرود که این مقدار براساس ارزیابی سازمان خواربار وکشاورزی جهانی معادل 0.5درصدکل تولید مواد غذائی جهان بوده وبرای تغذیه 130میلیون نفر انسان گرسنه کفایت میکند. موش ها خسارات فوق العاده و غیر قابل تصوری به مزارع ، دامداری ها ، کشتارگاهها ، کارخانجات مواد غذایی و صنعتی ...
پاورپوینت روش های بیوتکنولوژی اصلاح گیاهان دارویی دانشگاهی ۲۹ ***3 مقدمه ¥اگرچه کاشت گیاهان دارویی به هزاران سال پیش باز میگردد ولی باید گفت که در مورد اصلاح آنها تاکنون پیشرفت قابل ملاحظهای صورت نگرفته است و در حال حاضر، تعداد کالتیوارهای مفید بهدست آمده بر اثر اصلاح گیاهان دارویی اندک است. هدف از اصلاح گیاهان دارویی، افزایش کمیت و کیفیت آن دسته از مواد مؤثره در این گیاهان است که در صنایع دارویی از اهمیت خاصی برخوردار هستند. در سالهای ...
پاورپوینت پایان نامه بهینه سازی تقاضا تحت رتبه بندی در سیستم های توزیع شده دانشگاهی ۲۷ کارشناسي ارشد نرم افزار ***4 مقدمه پردازش تقاضا: به مراحل مورد نياز براي تبديل يک تقاضاي ورودي به طرح صحيح و کارا براي اجرا و بازيابي، پردازش تقاضا گفته مي شود. سه مرحله اصلي پردازش تقاضا تجزيه تقاضا بهينه سازي تقاضا اجراي تقاضا ***5 بهينه سازي تقاضا تحت رتبه بندي بهينه سازي تقاضا تحت رتبه بندي براي بدست آوردن K جواب بهتر بکار مي روند. روشهاي مطرح : با استفاده از عملگرهاي اتصال ...
پاورپوینت کایزن (بهبود مستمر) دانشگاهی ۴۰ ***2 •کايزن چيست ؟ •کايزن ترکيبي دو کلمه اي از يک مفهوم ژاپني است که تعريف آن تغيير به سمت بهتر شدن يا بهبود مستمر و تدريجي است. در واقع کايزن بر اين فلسفه استوار است که براي ايجاد بهبود در سازمان ها لازم نيست به دنبال تغييرات انفجاري يا ناگهاني باشيم، بلکه هر نوع بهبود يا اصلاح به شرط آنکه پيوسته و مداوم باشد، ارتقاي بهره وري را در سازمان ها به ارمغان خواهد آورد. ***3 •KAI+ ...
پاورپوینت آشنایی با تایر و استفاده بهینه از آن دانشگاهی ۳۰ ***3 •مواد تشکيل دهنده تاير •کائوچو •دوده •نخ •سيم •محافظت کننده ها •ساير عوامل شيميايي ***4 •انواع ساختار تاير •تايرهاي باياس: در اين دسته از تايرها امتداد نخهاي لايه با خط مرکزي تاير زاويه مورب مي سازد و قرارگيري لايه ها روي يکديگر بصورت ضربدري مي باشد. جنس نخ لايه ها از نايلون است و در بدنه تاير، بجز در ناحيه طوقه ها، از سيم فولادي استفاده نمي شود. •تايرهاي راديال: در تاير ...
پاورپوینت بهبود نظام آموزشی، تنها از طریق اصلاح ارزشیابی تحصیلی امکان پذیر نیست دانشگاهی ۱۰ ***3 •اهداف اساسي طرح ارزشيابي توصيفي •بهبود کيفيت فرايند ياددهي- يادگيري •فراهم نمودن زمينه مناسب براي حذف فرهنگ 20 گرايي •تاکيد بر اهداف آموزش و پرورش به جاي تاکيد بر محتواي کتاب ها •فراهم نمودن زمينه مناسب براي حذف حاکميت مطلق امتحانات پاياني در تعيين سرنوشت تحصيلي دانش آموزان •افزايش بهداشت رواني محيط ياد دهي - يادگيري با کاهش فشارهاي رواني ناشي از نظام ارزشيابي موجود ***4 ...
پاورپوینت کاشت ، داشت و برداشت پنبه دانشگاهی ۲۳ ***3 کاشت پنبه آمادهسازي زمين براي پنبه زمان کاشت بذر پنبه عمق کاشت بذر و فاصله بوتهها در پنبه آمادهکردن بذر پنبه کرکگيري ضدعفوني کردن بذر پنبه روشهاي کاشت بذر پنبه مقدار بذر پنبه ***4 آمادهسازى زمين براى پنبه براى آمادهسازى زمين سه مرحله شخم، ديسک و مالهکشى انجام مىگيرد: ***5 شخم: شخم يکى از کارهاى مهم در آمادهسازى زمين براى کشت پنبه است که بهصورت عميق و نسبتاً عميق ...
پاورپوینت ماشین برداشت پنبه دانشگاهی ۱۶ ***2 پنبه چين ها :کابين ها (اتاقکهاي ) راحت : در ماشين پنبه چين 9970 کابين John Deere Gardtm تعبيه شده و در ماشين پنبه چين 9996 کابين Comfort Gardtm تعبيه شده است . کابين ملقب به sound - Grandtm داراي يک مکان (ايستگاه) عمل کننده تنگ (کوچک) است با تجهيزات گرمايي استاندارد و تعديل کننده هوا ، تا يک محيط ساکت ، تميز و راحت را بوجود آورد . ساير ويژگيها : يک تلسکوپ و رديف دسته هاي ...
پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی دانشگاهی ۴۶ ***2 رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد غذائي مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتي در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد توليدي مواد غذائي :طرح و امکانات واحد تو ليد مواد غذا يي : ضرورت هاي بهداشتي ضرورت هاي بهداشتي و سلامت فردي کارکنان ضرورتهاي بهداشتي در توليد ويژگيهاي فرآورده نهايي ***3 nبسمه تعالي استاندارد رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد ...