پاورپوینت درختان میوه دانشگاهی ۳۰ ***2 درخت ميوه به درختي اطلاق مي شود که داراي ميوه مي باشد – ساختارهايي که ازتخمدان رسيده يک گل که داراي يک يا چند دانه است تشکيل شده است. بنابراين چون تمام درختان گياهان گلدار ميوه توليد مي کنند ( همه درختان بجز سرخس درختي و بازدانگان) اين اصطلاح در باغداري در مورد درختاني بکار مي رود که ميوه آنها مورد مصرف غذايي انسان قرار مي گيرد.انواع ميوه ها در جاي ديگري تعريف و توصيف ...
پاورپوینت سیب زمینی دانشگاهی ۳۹ ***4 مشخصات گياه شناسي: سيب زميني تعلق به خانواده بادمجانيان((solanaceae دارد.جنس solanumداراي گونه هاي زيادي بوده ولي تنها گونه tuberosum ,تعداد بسيار محدود ديگر هستند که توليد غده مي نمايند. قسمت هوايي اين گياه در اثر سرماي زمستان خشکيده واز بين مي رود ولي غده هاي باقي مانده در خاک مي توانند در بهار سال بعد جوانه زده وگياه جديدي را توليد نمايد. بنابراين سيب زميني ازنظرساقه هاي ...
پاورپوینت گیاهان زینتی دانشگاهی ۲۹ ***2 گياهان زينتي بخشي از کل گياهان موجود در دنيا هستند که بر اساس سليقه انسان و دارا بودن خصوصيات ويژه اي از جمله رنگ، شکل اندازه گل، برگ و ساقه جزء گروه گياهان زينتي قرار داده شده اند. يک گياه را نمي توان به يک گروه خاصي از گياهان محدود و منحصر نمود. با توجه به اين امر مشاهده مي شود که روز به روز تعدادي از گياهان، از يک گروه به گروه ديگري وارد مي شوند و بر تعداد گياهان مشترک ...
پاورپوینت یونجه دانشگاهی ۹۷ ***3 •يونجه •يونجه براي درمان کمبود ويتامين A,C,E,K بهکار ميرود. بهعنوان مغذي و منبع نمکهاي معدني کلسيم، فسفر و آهن ميباشد. ***4 •ريختشناسي گياه: گياهي پايا، ايستاده يا خيزان است که گاهي خوابيده با بن محکم و قوي، کم و بيش چوبي شده و طويل که ارتفاع آن به ??-?? سانتيمتر ميرسد. ساقه متعدد، ايستاده يا خيزان، گاهي خوابيده بر خاک، سبز علفي، برگپوش است. برگ داراي سه برگچه، ...
پاورپوینت مهارت های آزمایشگاه شیمی دانشگاهی ۲۴ ***3 هدف کار در آزمايشگاه پژوهش در درستي مطالب نظري افزايش توانايي انديشيدن و استدلال ايجاد علاقه به دانش تجربي ايجاد مهارت در کار و حل دشواري هاي روزمره زندگي آساني انتقال مفاهيم فرا گيري انجام کار گروهي ايجاد حس اعتماد بنفس ***4 سلامتي در مرحله ي نخست ايمني در آزمايشگاه ايمني آزمايشگاه مکان آزمايشگاه تهويه مناسب جعبه کمک هاي اوليه کپسول آتش نشان دوش اضطراري ماسک هاي گاز محلول ...
پاورپوینت تعریف عیار پروتئین دانشگاهی ۴۲ ***3 اسيدينه اي را که در واکنش فوق ظاهر ميگردد ميتوان در مجاورت فنل فتالئين با سود تيتره نموده و از روي عبارت پروتئين به نسبت درصد پروتئينهاي موجود در شير پي برد. عيار پروتئين که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده ميشود عبارتست از تعداد ميلي ليترهاي سودکه براي 25 ميلي ليتر شير لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئيد در مجاورت فنل فتالئين رنگ استاندارد بدست آيد عيار پروتئين در شيرهاي ...
پاورپوینت کربوهیدرات ها دانشگاهی ۴۵ ***3 کربوهيدراتها : هيدراتهاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکولهاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پليهيدروکسيآلدئيد يا پليهيدروکسيکتون ميدانند. هيدراتهاي کربن از اتمهاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شدهاند. کربوهيدراتها بيشتر به عنوان مولکولهاي ذخيرهکننده انرژي عمل ميکنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...
پاورپوینت نوشابه دانشگاهی ۲۵ ***3 •تاريخچه توليد کوکاکولا •120 سال پيش وقتي دکتر ( جان پمبر تون ) در آزمايشگاه کوچکش با ترکيب چند ماده معجون جديدي را اختراع کرد و آنرا با نام کوکاکولا به دنيا معرفي نمود ، هيچ گاه فکر نمي کرد که اين نوشيدني روزي چنان مرزهاي دنيا را در نوردد که در هر گوشه اي از جهان جزء ثابتي از سفره غذا باشد . اين در حالي است که با ورود و عرضه ي انواع نوشابه هاي رژيمي ، معدود افرادي هم که از ...
پاورپوینت HACCP در تولید بستنی دانشگاهی ۲۷ ***4 •1. توصيف فرآورده: •بستني (Ice cream) فرآورده لبني منجمد آماده مصرفي است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روي خامه يا ساير فرآورده هاي لبني با شکر و مواد طعم دهنده خوراکي بدست مي آيد. همچنين حاوي, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ هاي خوراکي مجاز نيز ميباشد. •اين برنامه صرفاً ه ک فرآورده يعني "بستني" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده هاي ...
پاورپوینت صادرات خاویار دانشگاهی ۳۱ ***2 مقدمه : براساس بررسيهاي ديرين شناسي،اجداد ماهيان خاوياري بيش از يکصد ميليون سال پيش درروي زمين ظاهر گشتند وبه علت سازش با محيط توانسته اند از دوره مزوزوئيک تا امروز به زندگي خود ادامه دهند ماهيان خاوياري در حوزه هاي درياي خزر ، درياي ازوف ، درياي سياه ، درياچه ارال ، درياي بالتيک ودرابهاي شوروشيرين بخشهايي از شمال وخاوردورمانند سرزمين پهناورروسيه ، سيبري وچين وهمچنين درقاره ...
پاورپوینت طرح توجیهی کمپوت کنسانتره دانشگاهی ۴۵ ***3 کمپوت کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. ***4 همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی هایی که مردم ...
پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل دانشگاهی ۴۲ ***2 تعریف عیار پروتئین: ***3 اسیدینه ای را که در واکنش فوق ظاهر میگردد میتوان در مجاورت فنل فتالئین با سود تیتره نموده و از روی عبارت پروتئین به نسبت درصد پروتئین های موجود در شیر پی برد. عیار پروتئین که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده میشود عبارتست از تعداد میلی لیترهای سودکه برای 25 میلی لیتر شیر لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئید در مجاورت فنل فتالئین رنگ استاندارد بدست ...
پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روش های بهبود کیفیت آن دانشگاهی ۲۹ ***3 vپنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود. vپنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است. vدر 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است. vرهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، ...
پاورپوینت ژلاتین ماهی: جنبه هایی که تحت آن میتوان ژلاتین ماهی را به عنوان جایگزین برای ژلاتین پستانداران به شمار آورد دانشگاهی ۴۵ ***2 lچکیده غذا و صنعت داروسازی در سراسر دنیا شاهد تقاضای روزافزونی برای کلاژن و ژلاتین میباشد. ژلاتینهای پستانداران (وابسته به خوک و گاو) که به عنوان محبوبترین و گستردهترین نوع ژلاتین مورد استفاده قرار میگیرد، مبحثی است که مورد اجبار و شک و تردید اساسی در مصرف کنندگان قرار گرفته است و این شک و تردیدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگی اجتماعی است، میباشد. ژلاتین ...
پاورپوینت شربت های قندی دانشگاهی ۲۴ ***2 }مقدمه تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند . ***3 }شربت خرما }خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . ***4 }شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه ...
پاورپوینت شکلات علوم تغذیه ۶۷ ***2 شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 کیلو کالری انرژی را تامین می کند. ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد , چربی 5/32 درصد , کربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 ...
پاورپوینت غذا دادن روزانه گوساله علوم دامی - دامپروری - دام و طیور ۱۶ ***2 nدر هنگام تولد معده ئ گوساله از4 قسمت تشکیل شده؛ نگاری و شکمبه و هزارلا و شیردان. nشیردان تنها قسمت فعال معده می باشد. شکمبه تنها قسمت از دستگاه گوارش است که مسئول تخمیر دانه هاست ***3 در زمان تولد شکمبه فاقد جمعیت میکروبی است. آنزیم های هضمئ از شیردان و روده ئ کوچک ترشح میشوند(کیموسین،پپسین،رنین،اسید هیدروکلریدریک). مایعات از طریق ناودان مری به شیردان می ریزند. شکل گیری ...
پاورپوینت گزارش کار عملی دامپروری علوم دامی - دامپروری - دام و طیور ۳۸ ***3 lبازدید از دامپروری در ابتدا بعد از ورود به گاوداری اولین عیبی که مشاهده شد نداشتن حوضچه ضدعفونی بود. سپس به انبار مواد غذایی رفتیم در آن جا یکی از مواد غذایی یونجه خشک شده بود، که یکی از ملاک های یونجه خشک شده مرغوب بسته بندی شده این است که بسته 17کیلویی باشد و اگر بیشتر بود نشان می دهد که آبدار است. معمولاً برای بررسی خوب بودن یونجه می توان قسمت وسط آن را باز کرده و ببینم ...
پاورپوینت مرکبات مهندسی کشاورزی زراعت ۴۰ ***3 تا ریخچه مرکبات ازقرون گذشته وگویا بوسیله پرتقالیها به ایران آورده شده ودر ابتدا درجنوب که محیط مناسبی برای رویش آن به شمار می رود کاشته شده و از این جهت نام پرتقال را بروی یکی از گونه های آن گذاشتند. اکنون کشور ایران در مقام هفتم تولید مرکبات در جهان است. بومی قسمت های جنوب شرق آسیا و کشورهای چین و اندونزی و مالزی است. ***4 مرکبات از راسته granilas وتیره Rutaceae و زیرتیره ...
پاورپوینت مگس سفید گلخانه مهندسی کشاورزی زراعت ۲۵ ***2 ►مگس سفید گلخانه: مگس سفید گلخانه حشره ای است با دامنه میزبانی بسیار وسیع که در حدود 250 گونه گیاه میزبان شامل گیاهان زراعی زینتی و علف های هرز برای ان شناسایی و معرفی شده است . این افت در مزارعه و گلخانه های شیشه ای پلاستیکی و پاسیو های منازل با مکیدن شیره نباتی گیاهانی چون توتون لوبیا سویا گوجه فرنگی بادمجان خیار فلفل بنت قنسول داوودی شمعدانی ایجاد خسارت نموده وبازار ...
پاورپوینت میکروفیلتراسیون مهندسی کشاورزی زراعت ۲۸ ***2 تعریف غشاء لایه ای نازک است که می تواند اجزای یک سیال را به طور انتخابی جدا نماید. دو عمل اصلی که توسط غشا انجام می شود: نفوذ پذیری یا تراوش permeability انتخابگری یا گزینش پذیریselectivity ***3 انواع قالب های غشا طرح صفحه ای قالبی طرح لوله ای طرح مارپیچ صافی های فیبر میان تهی طرح مارپیچ ارزان است اما نمی تواند جامدات معلق را تصفیه کند. طرح فیبر تو خالی نمی تواند با فشارهای ...
پاورپوینت نحوه احداث باغ سیب و مراحل مختلف تولید آن مهندسی کشاورزی زراعت ۳۱ ***3 nسیب ) یک میوه شفتدار) میوه درختی ازطبقه Malus که عضوی از خانواده گل سرخیان می باشد. بیشتر گروه سیب ها به گونه M. domesticaیا پیوندی های آن تعلق دارند. nاجداد وحشی سیب ها احتمالاً درختی به نام ( Malus sieversii ) است که فاقد اسم همگانی است.و هنوز هم در قزاقستان یافت می شود .محققان در حال مطالعه روی M. sieversii که در برابر بسیاری از بیماریها و آفات مقاوم است می باشند تا ...
پاورپوینت نماتد مرکبات citrus nematode مهندسی کشاورزی زراعت ۱۳ ***2 نماتد مرکبات Tylenchulus semipenetrans اولین بار در سال1912 توسط یک بازرس اداره باغبانی کالیفرنیا به نامR.Hdges در یکی از باغات لسآنجلس مشاهده شد. اولین نمونهبرداری در ایران درشیراز انجام شد. نماتد درفسا، جهرم، کازرون، برازجان، اندیمشک، اهواز، آبادان نیزنمونهبرداری شده است ***3 oمرفولوژی و بیولوژی دارای دو شکل جنسی بوده و مادهها تخممرغی شکل و درخارج ریشه روی آن قرار ...
پاورپوینت نوشیدنی های غیر الکلی علوم تغذیه ۲۰ ***2 مقدمه : همانطور که می دانیم ابتدایی ترین و ساده ترین نوشیدنی مصرفی در بین عموم مردم دنیا آب است، ممکن است این دلیل ( ایجاد تنوع در طعم آب ) یکی از دلایل به وجود آمدن نوشیدنی ها ذکر شده باشد . ***3 نوشیدنی غیر الکلی نوشیدنی است که الکل جزء محتویات آن نیست . نوشابه های مخلوط غیر الکلی شامل پانچ ها ، بعضی از کوکتل ها و ... می باشند . این نوشابه ها کمتر از نیم درصد الکل دارند و ...