پاورپوینت کامپوزیت ها و برخی کاربرد های آن دانشگاهی ۴۳ ***4 مقدمه: با پیشرفت علم و تکنولوژی مصالح ساختمانی نیز تحول چشمگیری پیدا کرده اند بطوریکه در جهان توسعه یافته امروز کمتر از مصالح سنتی استفاده میشود . یکی از علومی که به این پیشرفت کمک شایانی کرده است علم متالوژی است که با پیشرفت سریع خود هر روزه مصالح جدیدرابا کیفیت و رفتار بسیار بهتر ومفیدتر ارائه میکند . امروزه مواد کامپوزیت درساختمان سازهای گوناگون وهمچنین تقویت ومرمت سازها ...
پاورپوینت چاپگر دانشگاهی ۱۷ ***3 تکنولوژی چاپگر انجام دادن یا ندادن کار توسط یک چاپگر به تکنولوژی آن بستگی دارد. عامل اصلی در تعیین کیفیت بر روی کاغذ. دسته بندی چاپگر ها : .1چاپگر های لیزری (Laser Printers) .2چاپگر های ضربه ای (Impact Printers) .3چاپگر های جوهر پاش (Inkjet Printers) .4چاپگر های حرارتی (Thermal Printers) .5چاپگر های تصعید رنگ (Dye-Sublimation Printers) ***4 چاپگر های ضربه ای کار کردن آن ، ...
پاورپوینت سیستم عامل ایرانیان دانشگاهی ۲۵ ***2 مقدمه آنچه در تقابل انسان و اطلاعات اهمیت می یابد؛ دسترسی آسان به بهترین اطلاعات و نرم افزارهای جامع و کامل است که نیاز به اخذ تدابیری می باشد تا نتیجه مطلوب حاصل گردد. دراین پروژه در مورد سیستم عامل IRWIN که توسط ایرانیان در شرکت تولیدی نرم افزاری IRWINدر حال ساخت است که این پروژه تا 90%پایان یافته وتا چند سال آینده ارائه ی بازارمی شود ***3 به طور کلی سیستم عامل میانجی بین ...
پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراوردههای لبنی دانشگاهی ۲۷ ***4 milk plasma مایع باقیمانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانههای پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد. آب پنیر به 2 صورت تولید می شود Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود. Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود. ***5 تولیدات آب پنیر Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از ...
پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند دانشگاهی ۲۰ ***3 Øتعاریفی ازآنتالپی 1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال. 2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد. H=u+p.v انرژی داخلی U = فشار P = حجم مخصوص=V ***4 در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد: ü1-انتالپی مایع اشباع ü2-انتالپی تبخیر ü3-انتالپی ...
پاورپوینت بلانچینگ Blanching دانشگاهی ۳۳ ***2 •مقدمه •آنزیمها کاتالیزورهایی هستند که باعث تسریع در واکنش بین مواد غذایی می شوند. فعالیت آنزیمها ممکن است مطلوب یا نا مطلوب باشد و حتی فعالیت یک آنزیم ممکن است در یک ماده غذایی خاص مطلوب و فعالیت همان آنزیم در ماده غذایی دیگر نامطلوب باشد و به عنوان مثال می توان به فعالیت آنزیم پکتیناز اشاره کرد: ***3 üکه در محصولی نظیر تولید رب گوجه فرنگی فعالیت این آنزیم نامطلوب بود زیرا ...
پاورپوینت بوقلمون دانشگاهی ۱۹ ***3 تاریخچه اهلی شدن : بوقلمون بزرگترین و سنگینترین پرنده خانگی است . برخی مبدا اصلی این پرنده را آمریکای شمالی و مرکزی ذکر می کنند و برخی دیگر ساکنین مکزیکو یعنی سرخپوستان آزتک و مایا را مسئول اهلی شدن آن می دانند . اولین شخصی که به طور مکتوب در شال 1499 به بوقلمون اشاره کرده و در مورد آن بحث نموده است پدروالونسونینو می باشد . ضمنا او را اولین فردی می دانند که در سال 1500 ...
پاورپوینت جنین زایی Embryogenesis دانشگاهی ۱۱ ***2 گیاهان تعداد زیادی میوه دارند،پس تعداد زیادی دانه تولید می کنند . تعداد کمی از این دانه ها مکان مناسب و شرایط مطلوبی برای جوانه زنی پیدا می کنند اکثریت دانه ها از بین میروند ،زمانی که دانه ها انتشار می یابند آب بسیار کمی باخودشان دارند پوشش بیرونی سخت و چروکیده است و مانع جوانه زنی وعامل خفتگی میباشد . با این که دانه ها غیر فعال به نظر میرسند ولی سرشار از حیات هستند. جوانه ...
پاورپوینت حفاظت آب و خاک دانشگاهی ۱۸ ***2 حفاظت آب و خاک: مقدمه: ذرات خاک از عناصر و مواد متعددی مانند هوموس، کربنات کلسیم، هیدارت، آهن، آلومینیوم به هم متصل گردیده و خاکدانه را بوجود میآورند. خاکدانه در صورت عامل اصلی ثبات و پایداری خاک در مقابل فرسایش محسوب میشوند. در اثر از بین رفتن پو.شش گیاهی و کم شدن مواد آلی ذرات خاک تحت تاثیر عوامل فرسایش پراکنده شده و توسط آب و باد از محل اولیه به مناطق دور و نزدیک انتقل ...
پاورپوینت خط تولید مربای هویج دانشگاهی ۱۲ ***2 تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراوردهای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست میآید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است. پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیوارههای سلولی یاختههای گیاهی یافت میشود. از لحاظ شیمیایی پکتین پلیمری است که از به هم ...
پاورپوینت شبکه های برق رسانی دانشگاهی ۴۸ درس تأسیسات الکتریکی ***3 نیروگاه نیروگاه برق (که با نامهای کارخانه برق یا پست نیرو هم شناخته میشود) مجوعهای از تأسیسات صنعتی است که از آن برای تولید انرژی الکتریکی استفاده میشود. وظیفه اصلی یک نیروگاه تبدیل انرژی از دیگر شکلهای آن مانند انرژی شیمیایی، انرژی هستهای، انرژی پتانسیل گرانشی و... به انرژی الکتریکی است. وظیفه اصلی در تقریباً همه نیروگاهها بر عهده مولد یا ...
پاورپوینت تاثیر عدم تعادل بار بر تلفات شبکه توزیع دانشگاهی ۲۴ ***2 ¨چکیده ¨بخش عظیمی از تلفات شبکه سراسری در قسمت شبکه فشار ضعیف ایجاد می شود که سهمی از آن نیز به خاطر عدم تعادل بار در شبکه های توزیع است. در این ارائه، ابتدا محاسبات تلفات این بخش انجام می شود و در انتها به تاثیر تعادل بار بر کاهش تلفات خواهیم پرداخت. ***3 ¨شرح ¨در شبکه فعلی توزیع، برای برق رسانی به مشترکین، از سیستم سه فاز چهار سیمه استفاده می شود که سه هادی، هادی فاز بوده ...
پاورپوینت پروژه نیروگاه های سیکل ترکیبی محیط زیست و انرژی ۳۲ آشنایی با برخی از انواع نیروگاه ها ***4 در حال حاضر مهمترین نوع نیروگاه های برق که به صورت مگاوات بالا با استفاده گسترده در دنیا هستند عبارتند از: - نیروگاه های اتمی - نیروگاه های فسیلی-حرارتی (بخار و گازی و یا ترکیب هردو به صورت سیکل ترکیبی) - نیروگاه های برق آبی (سد) - نیروگاه های بادی در ادامه با برخی از انواع نیروگاه های تولید برق آشنا می شویم. لازم به توضیح است که برخی از ...
پاورپوینت بررسی ترانسفورماتور و گروه برداری دانشگاهی ۱۹ ***1 ترانس یک سیستم الکترو مغناطیسی استاتیک است که دارای سیم پیچ های تحریک می باشد. این سیم پیچ ها در تزویج مغناطیسی با یکدیگر هستند. برای آنکه عمل تزویج مغناطیسی به حداکثر خود برسد سیم پیچ ها را بر روی یک هسته ی آهنی مشترک و بدون فاصله ی هوایی می پیچند. لذا سیم پیچ ها در ترانس از نظر الکتریکی هیچ نوع ارتباطی با هم نداشته لیکن از نظر مغناطیسی در تزویج با یکدیگر هستند.اساس کار ...