کاربر گرامی  خوش آمدید ... 

دانلود پاورپوینت فراورده لبنی منجمد

شما عبارت فراورده لبنی منجمدرا در سایت جستجو کرده اید. براساس درخواست جستجوی شما برای دانلود پاورپوینت فراورده لبنی منجمد درباره پاورپوینت فراورده لبنی منجمد و پاورپوینت آماده فراورده لبنی منجمد، دانلود قالب پاورپوینت فراورده لبنی منجمد و یا تم پاورپوینت، دانلود تم پاورپوینت و پس زمینه پاورپوینت فراورده لبنی منجمدتعداد 40 مورد در سایت یافت گردید که در لیست زیر نمایش داده شده اند:

پاورپوینت چپلت ها و مبرد ها Chaplets and chills

***2 •چپلت چیست؟ و روش استفاده از آن چگونه است؟ •چپلت وسیله‌ای است که ماهیچه را در محفظه قالب در محل معینی نگه داشته و مانع از تکان خوردن آن در هنگام بار ریزی می گردد. چپلت ماهیچه را در مراحل مختلف در وضع معین شده نگه می‌دارد و از خرد شدن، شکستن و فرونشستن ماهیچه جلوگیری می‌کند ***4 •چپلت چیست؟ و روش استفاده از آن چگونه است؟ •چپلت وسیله‌ای است که ماهیچه را در محفظه قالب در محل ...

پاورپوینت زیرکن (ZrSiO4)

***3 ریشه لغوی زیرکن نامی بسیار قدیمی دارد و تصور می‌شود از کلمات پارسی به معنی طلا و گون به معنی زنگ گرفته شده باشد. اطلاعات اولیه زیرکونیوم ، یکی از عناصر شیمیایی جدول تناوبی است که نماد آن ، Zr و عدد اتمی آن 40 می‌باشد. فلزی فروزنده به رنگ سفید و طوسی است که قابلیت تغییر از حالتی به حالت دیگر را داشته و شبیه تیتانیوم است. زیرکونیوم بطور عمده از زیرکون بدست می‌آید و در برابر ...

پاورپوینت پاسخ به وررزش استقامتی (سیستم قلبی عروقی)

***2 آناتومی قلب - این عضو مخروطی شکل به صورت کیسه ای عضلانی تقریبا در وسط فضای قفسه سینه(کمی متمایل به جلو وچپ) ابتدا در دل اسفنج متراکم و وسیعی مملو از هوا یعنی ریه ها پنهان شده و سپس توسط یک قفس استخوانی بسیار سخت اما قابل انعطاف مورد محافظت قرار گرفته است. - ابعاد قلب در یک فرد بزرگسال حدود6912 سانتیمتر و وزن آن درآقایان حدود 300 ودرخانومها حدود 250 گرم میباشد. - قلب توسط یک ...

پاورپوینت تغذیه مناسب برای ورزش شنا

***3 شنا از جمله ورزش هایی است که نیاز به دوره های تمرینی سخت دارد. بطور معمول هر شناگر حرفه ای هفته ای 3-2 جلسه تمرین 6 ساعته خواهد داشت. علاوه بر این تمرینات که در آب انجام می شود، ممکن است در برنامه تمرینی این ورزشکاران تمرینات ایروبیک از قبیل دو یا دوچرخه سواری نیز منظور شود ***4 از طرف دیگر مسابقات المپیک شنا عموماً بصورت دوره های 7-3 روزه انجام می شوند و در هر روز شناگران ...

پاورپوینت کار دستگاه گردش خون

***4 سلول ها در جانداران پرسلولی، به صورت فشرده قرار گرفته اند. در این صورت، مشکلی که برای سلول های دور از محیط بیرون پیش می آید. عدم دسترسی آن ها به مواد لازم و ناتوانی در دور کردن مواد زاید از خود است . به همین علت ، گیاهان و جانوران ناچار بوده اند این مشکل را به شکل خاصی حل کنند. قلب مانند تلمبه ای خون را به گردش در می آورد. هر تلمبه یک ورودی ویک خروجی دارد. قلب در حقیقت دو ...

پاورپوینت بهداشت ایمنی پوست

***2 ساختار پوست پوست وسیعترین، سنگین ترین و نیز موثرترین و پیچیده ترین عضو بدن میباشد. بطور متوسط کل سطح پوست فرد بالغ سطحی معادل 2 - 1.7 متر مربع و وزنی معادل 1/4 کیلوگرم دارد. پوست یک عضو زنده است که تنفس کرده خود را بازسازیکرده، اعمال فیزیولوژیک مختلفی انجام میدهد. چنانچه به عنوان یک چتر، یک سایبان یا یک پوشش محافظ عمل میکند. پوست از سلولهای کاملا“ تمایز یافته تشکیل شده که ...

پاورپوینت ویژگی های اقیانوس ها

***1 اقیانوس های جهان عبارتند از : اقیانوس آرام ، اطلس ، هند ، منجمد شمالی ، منجمد جنوبی اقیانوس آرام بزرگترین اقیانوس روی زمین است که حدودکره ی زمین را دربرمی گیرد. در درون آب دریاها و اقیانوس ها مواد مختلفی یافت می شود بعضی از این مواد توسط رود ها از سطح خشکی به آب دریاها و اقیانوس ها آورده می شوند . و بعضی دیگر از طریق کوه های آتش فشانی داخل اقیانوس وارد آب اقیانوس ها می شود. ...

پاورپوینت اصول کنترل بیماری های گیاهی

***2 جلوگیری از پیدایش آفت باکتریایی در بین گوجه های گلخانه ای به وسیله درمانهای بیولوژیکی ***3 مقدمه : آفت باکتریایی که توسط باکتری clavibacter michiganensisبه وجود آمده نوعی از بیماری است که کاملا مسری و مخرب بوده ودر بین گوجه های گلخانه ای و همچنین گوجه های زمین زراعی شایع می باشد . از علائم اولیه این بیماری می تو ان پژمردگی برگچه های زیرین را نام برد که به سمت بالا تاب ...

پاورپوینت انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آن

***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...

پاورپوینت اولترافیلتراسیون

***2 }مقدمه }هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرات آنها می‌باشد.. همچنین نتایج نشان میدهند که سرعت جریان تاثیر چندانی در میزان گرفتگی از خود نشان نمی‌دهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوی غشاها نشان می‌دهد که مدت زمان 20 دقیقه برای آبکشی و 30 دقیقه برای شستشوی شیمیایی مناسب می‌باشد. در ...

پاورپوینت اولترافیلتراسیون

***2 }مقدمه }هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرات آنها می‌باشد.. همچنین نتایج نشان میدهند که سرعت جریان تاثیر چندانی در میزان گرفتگی از خود نشان نمی‌دهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوی غشاها نشان می‌دهد که مدت زمان 20 دقیقه برای آبکشی و 30 دقیقه برای شستشوی شیمیایی مناسب می‌باشد. در ...

پاورپوینت تثبیت بیولوژیکی نیتروژن در مزارع برنج

***3 برنج برنج با نام علمی (Oryza Sativa) یکی از مهمترین غلات و از گیاهان علفی مهم در قاره آسیاست. برنج از خانواده گرامینه ها (گندمیان) بوده، دارای انواع یک ساله و چندساله می‌باشد. دانه برنج و فراورده های بدست آمده از آن تقریباً 40 درصد غذای مورد نیاز نصف مردم دنیا را تشکیل می دهند. ***4 مشخصات گیاه برنج ساقه برنج راست، استوانه ای و جز در قسمتی که گره ها وجود دارند توخالی است. ...

پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

***2 .1دلایل استفاده از روش های آنزیمی .2آنزیم ها ومنابع آن .3تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز .4تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز .5خصوصیات رئولوژیکی .6منابع نشاسته ***3 ¨ دلایل استفاده از روش های آنزیمی ¨روش اسیدی DE=55 ¨بالاتر ازDE=55 شربت تیره و تلخ می شود ¨امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) . ¨انجام واکنش میلارد و ...

پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو)

***2 خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند. از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و ...

پاورپوینت خط تولید مربای هویج

***2 تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراورده‌ای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست می‌آید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است. پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیواره‌های سلولی یاخته‌های گیاهی یافت می‌شود. از لحاظ شیمیایی پکتین پلی‌مری است که از به هم ...

پاورپوینت مسئولیت های اجتماعی مدیران

***2 مقدمه هماهنگی کوشش های ضروری برای یک نظام همکاری نیاز به یک نظام سازمانی ارتباط ها دارد. چنین نظامی از ارتباط ها وکانون ها یا نقطه های به هم پیوستن را در بر دارد و این نظام تنها زمانی به کار می پردازد که این کانون ها از سوی اشخاصی که مدیران خوانده می شوند در اختیار گرفته شوند.از این رو می توان گفت که وظیفه های مدیران خدمت کردن به عنوان کانال های ارتبا طی تا جایی است که ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان