پاورپوینت پنبه دانشگاهی ۱۷ ***2 مقدمه: پنبه گیاهی است دولپه،یکساله از خانوادهMalvaceae جنس Gossypium که گونه های آن به دیپلوئید تترائید تقسیم شده است.مبدأ آن آسیا و آفریقا می باشد.کشت پنبه به منظور تهیه پارچه و لباس به 5000 سال قبل می رسد.هرودوت (تاریخ نویس یونانی) از این محصول به نام درخت پشم در هندوستان نام برده است.کشت پنبه در ایران از زمان های دور رایج بوده به طوری که مارکوپولو در سفر نامه خود از کشت ...
پاورپوینت تدریس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی از کتاب تکنولوژی فراورش غذا ( اصول و کاربرد ) دانشگاهی ۱۹۰ ***2 واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی) نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی ***3 جایگاه درس درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است. ***4 از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصههای احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی ...
پاورپوینت ماهیچه سازی به روش Hot box & Warm box دانشگاهی ۲۴ ***5 مقدمه مزیت ریخته گری با ماهیچه با اینکه ماهیچه موجب هزینه اضافی میشود توانایی های فرایند را به میزان چشمگیری افزایش می دهد. ***6 در شکل زیر قطعاتی نشان داده شده که با هیچ روش دیگر به جز ریخته گری همراه ماهیچه قابل تولید نیست ***7 روش های ساخت ماهیچه روش دستی روش ماشینی ***9 ماشین ماهیچه سازی در Hot box در ماهیچه سازی به روش جعبه داغ و جعبه گرم بدلیل مزایای زیر از روش پرتابی ...
پاورپوینت چپلت ها و مبرد ها Chaplets and chills دانشگاهی ۴۸ ***2 •چپلت چیست؟ و روش استفاده از آن چگونه است؟ •چپلت وسیلهای است که ماهیچه را در محفظه قالب در محل معینی نگه داشته و مانع از تکان خوردن آن در هنگام بار ریزی می گردد. چپلت ماهیچه را در مراحل مختلف در وضع معین شده نگه میدارد و از خرد شدن، شکستن و فرونشستن ماهیچه جلوگیری میکند ***4 •چپلت چیست؟ و روش استفاده از آن چگونه است؟ •چپلت وسیلهای است که ماهیچه را در محفظه قالب در محل ...