پاورپوینت عدس دانشگاهی ۳۰ ***4 عدس از قديمي ترين منابع غذايي گياهي بشر است و عمر آن به قدمت تاريخ کشاورزي است. از عدس هم در قرآن (سوره بقره آيه 61) و هم در انجيل نام برده شده است. وجود بقاياي دانه هاي عدس در مقابر مصري به 2300 سال قبل از ميلاد مسيح مي رسد. کشت آن در مصر، جنوب اروپا و غرب آسيا در قديم رواج داشته و از اين مناطق بعداً به شمال اروپا، هندوستان، چين و بطرف غرب تا اتيوپي پراکنده گرديده است. ...
پاورپوینت کارخانه آبمیوه آی سو ارومیه دانشگاهی ۷۷ ***2 •مقدمه •کارخانجات توليد کنسانتره آبميوه از محصولات باغات کشور و استان آذربايجان غربي ضمن حفظ نگهداري باغات موجب شده تا زمينه اي براي اشتغال و ارزآوري جديد فراهم آورد به طوريکه از محل صادرات کنسانتره و آبميوه به طور متوسط ساليانه بالغ بر 40 ميليون دلار ارز عايد کشور شود. شرکت شهدآب در راستاي سياست هاي کلي دولت مبني بر انجام سرمايه گذاري هاي مورد نياز و به منظور کمک به حل ...
پاورپوینت کاشت ، داشت و برداشت پنبه دانشگاهی ۲۳ ***3 کاشت پنبه آمادهسازي زمين براي پنبه زمان کاشت بذر پنبه عمق کاشت بذر و فاصله بوتهها در پنبه آمادهکردن بذر پنبه کرکگيري ضدعفوني کردن بذر پنبه روشهاي کاشت بذر پنبه مقدار بذر پنبه ***4 آمادهسازى زمين براى پنبه براى آمادهسازى زمين سه مرحله شخم، ديسک و مالهکشى انجام مىگيرد: ***5 شخم: شخم يکى از کارهاى مهم در آمادهسازى زمين براى کشت پنبه است که بهصورت عميق و نسبتاً عميق ...
پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک) دانشگاهی ۳۲ ***2 nهدفهاي کلي اصلاح نباتات nهدفهاي کلي اصلاح نباتات افزايش عملکرد در واحد سطح بهتر نمودن کيفيت محصولات کشاورزي و توليد مواد اوليه مورد نياز جوامع انساني است. ارقام و واريتههاي اصلاح شده گياهان زراعي و زينتي هر ساله از کشوري به کشور ديگر انتقال داده ميشود. بدين طريق کيفيت و کميت محصولات کشاورزي افزايش يافته و احتياجات فراوردههاي زراعي رفع ميشود. ***3 در اغلب گياهان يک يا ...
پاورپوینت کشاورزی پایدار دانشگاهی ۳۸ ***3 •چکيده •امروزه با افزايش توليد کشاورزي به جهت رفع نيازمندي هاي رو به رشد جمعيت در حال گسترش ، نگراني در مورد آينده تامين غذا براي مردم مطرح گرديده است . آلودگي هاي آب ، خاک ، هوا و فرسايش خاک ، مقاومت آفات به سموم و گسترش کود شيميايي سبب گرديده تا به جهت حفظ منابع به گذشته و کشت هاي صنعتي برگرديم . زراعتي که به هر صورت در عين پايين بودن بازده سلامتي آتي بشر را تضمين مي کند ...
پاورپوینت گیاهان زینتی دانشگاهی ۲۹ ***2 گياهان زينتي بخشي از کل گياهان موجود در دنيا هستند که بر اساس سليقه انسان و دارا بودن خصوصيات ويژه اي از جمله رنگ، شکل اندازه گل، برگ و ساقه جزء گروه گياهان زينتي قرار داده شده اند. يک گياه را نمي توان به يک گروه خاصي از گياهان محدود و منحصر نمود. با توجه به اين امر مشاهده مي شود که روز به روز تعدادي از گياهان، از يک گروه به گروه ديگري وارد مي شوند و بر تعداد گياهان مشترک ...
پاورپوینت ماشین های برداشت چغندر دانشگاهی ۴۰ ***3 ماشين هاي برداشت چغندر قند تکامل ماشين هاي برداشت چغندرقند در کشور هاي پيشرفته به قدري با موفقيت همراه بوده است که امروزه کمتر کشاورزي است که چغندقند کشت نمايد اما فاقد يکي از انواع ماشين هاي برداشت اين محصول باشد . حتي کشاورزاني که فقط چند هکتار محصول چغندرقند مي کارند نيز مي توانند مالک يک ماشين برداشت چغندرقند به نيروي کارگري زيادي نياز دارد ، گواينکه طوقه زدن ها و ...
پاورپوینت مبارزه بیولوژیکی علف های هرز دانشگاهی ۳۱ ***2 کنترل گياه هرز به روش بيولوژيکي: نخستين منظورازکنترل بيولوژيکي کاهش آلودگي گياهان هرز در سطحي غيراقتصادي است.اين منظور بابکارگيري مستقيم يا غير مستقيم موجودات زنده اي مانند گياهان زراعي،انگلها،شکارگرهاوعوامل بيماريزا برآورده مي شود. کنترل بيولوژيکي شامل دو روش اصلي است: 1)استفاده ازرقابت گياه زراعي و گياه هرز، 2)استفاده از انگل،شکارگر و عوامل بيماريزا. ***3 استفاده از رقابت ...
پاورپوینت سمینار مدیریت علف های هرز گندم دانشگاهی ۴۶ ***3 گندم واهميت آن کشت آسان منبع غذايي اصلي انسان توانايي تطابق وسازگاري بالا در مناطق مختلف مهمترين محصول کشاورزي ازنظرتوليدوسطح زيرکشت توانايي توليد عملکرد بالا ***4 اجزاي اصلي براي عملکرد گندم جمعيت گياهي تعدادپنجه اندازه سنبله تعداد دانه هاي موجود در سنبلچه وزن بذر ***5 عوامل مهم وتاثير گذار در توليد گندم واريته 2- شرايط اقليمي 3- خاک 4- نوع ومقدار وزمان مصرف کود ...
پاورپوینت یونجه دانشگاهی ۱۸ ***2 •مبدا اوليه يونجه •ظاهراً ارزش يافتن گياهان علوفه اي همزمان بااهلي کردن حيوانان وحشي بوده است.هرچه بشر بيشتر به فراورده هاي دامي احتياج پيدا مي کرد اهميت اقتصادي نباتات علوفه اي بارزتر مي شد. تا آنجا که اين بخش امروز در زراعت اساسي ترين قسمتها راتشکيل ميدهد وشناسائي آن همانطور که گفته شد بااستفاده از حيونانات شروع مي شود. ***3 •تاريخ کشت يونجه به دوران مادها و هخامنشي ها مي ...
پاورپوینت یونجه دانشگاهی ۹۷ ***3 •يونجه •يونجه براي درمان کمبود ويتامين A,C,E,K بهکار ميرود. بهعنوان مغذي و منبع نمکهاي معدني کلسيم، فسفر و آهن ميباشد. ***4 •ريختشناسي گياه: گياهي پايا، ايستاده يا خيزان است که گاهي خوابيده با بن محکم و قوي، کم و بيش چوبي شده و طويل که ارتفاع آن به ??-?? سانتيمتر ميرسد. ساقه متعدد، ايستاده يا خيزان، گاهي خوابيده بر خاک، سبز علفي، برگپوش است. برگ داراي سه برگچه، ...
پاورپوینت کنترل گیاه هرز به روش بیولوژیکی دانشگاهی ۳۰ ***1 نخستين منظوراز کنترل بيولوژيکي کاهش آلودگي گياهان هرزدرسطحي غيراقتصادي است.اين منظور بابکارگيري مستقيم يا غير مستقيم موجودات زنده اي مانند گياهان زراعي،انگلها،شکارگرهاوعوامل بيماريزا برآورده مي شود. کنترل بيولوژيکي شامل دو روش اصلي است: 1)استفاده از رقابت گياه زراعي و گياه هرز، 2)استفاده از انگل،شکارگر و عوامل بيماريزا. ***2 استفاده از رقابت گياه زراعي و گياه هرز: در اين ...
پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد دانشگاهی ۱۴ ***2 منجمد کردن يکي از اسان ترين و قابل قبول ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. يخ زدن باعث کشتن ميکروب ها در مواد غذايي نمي شود بلکه سبب کند شدن عمل ميکرو ارگانيزم ها شده و با کند شدن تغييرات شيميايي که بر کيفيت غذا تاثير مي گذارند از خراب شدن انها جلوگيري مي کند. ***3 nتغييرات شيميايي در پي انجماد در طي انجماد فعاليت انزيم هاي موجود در ميوه ها کند مي شود. در صورت غير فعال ...
پاورپوینت مباحث جاری در حسابداری - موئلف : دکتر حسین کرباسی یزدی دانشگاهی ۲۰۶ ***4 §فصل اول : حسابداري پيمانکاري ( تعريف واژه ها ) §پيمانکاران معمولا ازحسابداري پيمانکاري استفاده مي کنند . ***5 §پيمان اعم ازکوچک وبزرگ ،يک توافق دو جانبه است که به موجب آن پيمانکار مي تواند عملياتي را تعهد واجرا نمايد . مانند ساختن پل ، ساختمان ، کشتي ، جاده سازي ياريل گذاري راه آهن . پيمانهاي بزرگ نياز به مدت وزمان طولاني براي تکميل دارند . ***6 §تعريف واژه ها §کارفرما : ...
پاورپوینت نیروگاه های بادی دانشگاهی ۴۷ ***2 انرژی باد : دید کلی باد پیوسته جزء کوچکی از تابش خورشید که از خارج به اتمسفر میرسد، به انرژی باد تبدیل میشود. گرم شدن زمین و جو آن بطور نامساوی سبب تولید جریانهای همرفت (جابجایی) میشود و نیز حرکت نسبی جو نسبت به زمین سبب تولید باد است. با توجه به اینکه مواد قابل احتراق فسیلی در زمین رو به کاهش است، اخیرا پیشرفتهای زیادی در مورد استفاده از انرژی باد حاصل شده است. ***3 ...
پاورپوینت طرح توجیهی خیار درختی دانشگاهی ۳۳ ***2 خلاصه طرح: موضوع طرح: کشت گیاهان گلخانه ای نوع تولیدات: خیاردرختی تعداد شاغلین: 10 مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح: 000/000/080/2 سرمایه گذاری ثابت: 000/000/026/2 سرمایه در گردش: 000/000/30 درآمد سالیانه: 000/000/120 سود ویژه: 000/000/482 دوره بازگشت سرمایه: 50 ماه نرخ بازدهی سرمایه: 24% ***3 مقدمه: یکی از اقدامات مهم جهت بالا بردن کیفیت و ...
پاورپوینت راهنمایی و توصیه های کاربردی جهت آغاز فعالیت پرورش شتر مرغ دامپروری دانشگاهی ۵۰ ***5 •بخش اول- منابع تولید احداث مزرعه شترمرغ برای هر کسی پر ماجراست. برای راه اندازی مزرعه شترمرغ به زمین، نیروی کار، آب، مجوز و نقدینگی نیاز دارید. قبل از آغاز چنین پروژه ای برخی از جنبه های مورد نیاز را مورد بررسی قرار می دهیم ***6 •زمین باید بررسی کنید که چگونه از زمینی که در اختیار دارید استفاده کنید. بسته به اینکه چه گزینه هایی را در شروع کار در نظر گرفته اید باید تصمیم ...
پاورپوینت صادرات در صنعت زعفران دانشگاهی ۱۲ ***3 مقدمه الف ) تاریخچه مصارف زعفران : زعفران خودروی ، با نام گویش کهن « کرکمیس » و اسم قدیمی « کرکمینسه » و نام گویشی کنون « جد قاسم » ریشه از دامنه های زاگرس بویژه الوند دارد . ب ) نخستین زعفران زارهای جهان : نخستین زعفران زارهای جهان در نواحی همدان و کرمانشاه دایر شده و با نام پارسی کهن و میانه کرکم و نام گویشی کرکیماس شهرت داشته است . و با نام علمی کرکوس ساتیوس ( Crocus ...
پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روش های بهبود کیفیت آن دانشگاهی ۲۹ ***3 vپنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود. vپنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است. vدر 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است. vرهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، ...
پاورپوینت چغندر قند دانشگاهی ۲۲ ***3 •مقدمه زراعت چغندر به روش سنتی و نیمه مکانیزه پرهزینه میباشد بطوریکه عملکرد 25_30 تن ریشه در هکتار معادل هزینه های تولید میباشد. از این رو باید کمیت و کیفیت تولید بالا برده شود تا زراعت این محصول توجیه اقتصادی داشته باشد . ***4 •انتخاب زمین مناسب خاکهایی که ساختمان متوسط و عمیق دارند برای کشت مناسب هستند . در خاکهایی با شوری کم یا ( لب شور ) نیز میتوان کشت کرد . خاک های سبک ...
پاورپوینت زراعت گیاه یونجه دانشگاهی ۲۴ ***2 •کلیات گیاه شناسی یونجه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا یک متر میرسد برگهای آن دارای سه برگچه میباشد برگچههای نوک تیز، سبز رنگ و بیضی شکل است. گلهای یونجه بشکل سبز و برنگ بنفش تیره یا آبی روشن است میوه یونجه مانند صدف بوده و دانه داخل میوه مانند لوبیا ولی کوچکتر از آن میباشد. یونجه ریشهای بسیار عمیق درد و ریشه آن تا سه متر بداخل زمین نفوذ میکند و بنابراین ...
پاورپوینت زعفران دانشگاهی ۳۲ ***1 مقدمه کشت زعفران از گذشته دور در مناطق جنوبی خراسان معمول بوده و به عنوان محصولی فوق استراتژیک برای مناطق خراسان مرکزی و جنوبی محسوب میشود .ویژگیهای آن علاوه بر نیاز آبی کم ، میتوان از امکان بهره برداری آن به مدت 5-7 سال در یک نوبت کاشت و ماندگاری محصول به مدت طولانی عدم نیاز زراعت آن به ماشین آلات سنگین و مصارف صنعتی ودارویی و غذایی نام برد . جنس زعفران متعلق به خانواده ...
پاورپوینت سبزی کاری دانشگاهی ۳۳ ***2 گرچه امروز مطابق اصول و قواعد فنی میتوان با اصلاح سختترین و بدترین زمینها از آن استفاده کرد ولی این اصلاح نسبت به وضعیت زمین که از چه نوع باشد فرصت زیادی را توأم با خرج بسیار در بر دارد که از موضوع عملی که ما میخواهیم انجام دهیم به دور است، زیرا در این کتاب ما فقط میخواهیم این موضوع را روشن کنیم خوانندگانی که دارای زمینی حاضر برای کشت هستند برای حداکثر استفاده از زراعت ...
پاورپوینت نکات مهم در زراعت سیب زمینی دانشگاهی ۲۸ ***3 nمقدمه سیب زمینی گیاه بومی قاره آمریکا است و بیش از 400 سال قدمت دارد ودر اواخر قرن 16 وارد اروپا شد . . سیب زمینی نقش مهمی در برنامه غذایی مردم و صنایع تبدیلی دارد و سطح زیر کشت آن در استان گلستان برابر 7 تا 10 هزار هکتار است . . امروزه سیب زمینی از نظر میزان تولید مقام چهارم را بین محصولات کشاورزی دارد . . کشت سیب زمینی با مشکلاتی همراه است از این جمله میتوان به پایین ...