پاورپوینت بلانچینگ Blanching دانشگاهی ۳۳ ***2 •مقدمه •آنزیمها کاتالیزورهایی هستند که باعث تسریع در واکنش بین مواد غذایی می شوند. فعالیت آنزیمها ممکن است مطلوب یا نا مطلوب باشد و حتی فعالیت یک آنزیم ممکن است در یک ماده غذایی خاص مطلوب و فعالیت همان آنزیم در ماده غذایی دیگر نامطلوب باشد و به عنوان مثال می توان به فعالیت آنزیم پکتیناز اشاره کرد: ***3 üکه در محصولی نظیر تولید رب گوجه فرنگی فعالیت این آنزیم نامطلوب بود زیرا ...
پاورپوینت بیماری های ویروسی گیاهان جالیزی دانشگاهی ۲۵ ***3 CTV ا ز لحاظ اقتصادی یکی از مهمترین ویروس های گیاهی است، این ویروس در سال های دهه 1920 منابع قند سازی از چغندر در غرب آمریکا را به بر شکستگی کشانید.تا حدود سال1958 تصور می شدکه این ویروس محدود به آمریکا است. در این سال CTV از ترکیه ودر سال 1968 از ایران گزارش گردید.در حال حاضر این ویروس یکی از مهمترین ویروس های چغندر قند و گوجه فرنگی در فارس است . ***4 دامنه میزبانی CTV ...
پاورپوینت خط تولید مربای هویج دانشگاهی ۱۲ ***2 تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراوردهای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست میآید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است. پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیوارههای سلولی یاختههای گیاهی یافت میشود. از لحاظ شیمیایی پکتین پلیمری است که از به هم ...
پاورپوینت روش های بیوتکنولوژی اصلاح گیاهان دارویی دانشگاهی ۲۹ ***3 مقدمه ¥اگرچه کاشت گیاهان دارویی به هزاران سال پیش باز میگردد ولی باید گفت که در مورد اصلاح آنها تاکنون پیشرفت قابل ملاحظهای صورت نگرفته است و در حال حاضر، تعداد کالتیوارهای مفید بهدست آمده بر اثر اصلاح گیاهان دارویی اندک است. هدف از اصلاح گیاهان دارویی، افزایش کمیت و کیفیت آن دسته از مواد مؤثره در این گیاهان است که در صنایع دارویی از اهمیت خاصی برخوردار هستند. در سالهای ...
پاورپوینت روغن های سرخ کردنی دانشگاهی ۲۵ ***6 نقطه دود بعضی روغن ها به ترتیب زیر است: روغن گلرنگ 265 درجه سانتیگراد روغن آفتابگردان 246 درجه سانتیگراد روغن سویا 241 درجه سانتیگراد روغن کانولا (گلزا) 238 درجه سانتیگراد روغن ذرت 236 درجه سانتیگراد روغن بادام زمینی 231 درجه سانتیگراد روغن زیتون 190درجه سانتیگراد بعضی عوامل نقطه دود روغن را پایین می آورند و به تخریب زودتر روغن کمک می کنند که عبارتند از: - مخلوط کردن روغن ...
پاورپوینت اشعه ایکس ( x Ray ) دانشگاهی ۴۴ ***2 توصیف ساده از رادیولوژی( تصویربرداری با اشعه x ) اشعهx، امواج الکترو مغناطیس می باشد که برای تصویربرداری اعضاء داخلی بدن بکار می رود.این امواج طول موج بسیار کوتاهی دارند.هنگامیکه این اشعه به دورن بدن نفوذ می کند توسط بافتهای مختلف برحسب چگالی بافت مورد نظر به مقدار متفاوتی جذب می شود. برای مثال استخوانها که بسیار چگالی بالائی دارند بخوبی اشعه را جذب می کنند ولی بافتهای نرمی ...
پاورپوینت توصیف ساده از رادیولوژی ( تصویربرداری با اشعه x ) پیراپزشکی ۴۲ ***1 اشعهx، امواج الکترو مغناطیس می باشد که برای تصویربرداری اعضاء داخلی بدن بکار می رود.این امواج طول موج بسیار کوتاهی دارند.هنگامیکه این اشعه به دورن بدن نفوذ می کند توسط بافتهای مختلف برحسب چگالی بافت مورد نظر به مقدار متفاوتی جذب می شود. برای مثال استخوانها که بسیار چگالی بالائی دارند بخوبی اشعه را جذب می کنند ولی بافتهای نرمی مثل پوست، چربی و عضله براحتی به اشعه X اجازه می ...