کاربر گرامی  خوش آمدید ... 

دانلود پاورپوینت بالا امدن ویندوز xp

شما عبارت بالا امدن ویندوز xpرا در سایت جستجو کرده اید. براساس درخواست جستجوی شما برای دانلود پاورپوینت بالا امدن ویندوز xp درباره پاورپوینت بالا امدن ویندوز xp و پاورپوینت آماده بالا امدن ویندوز xp، دانلود قالب پاورپوینت بالا امدن ویندوز xp و یا تم پاورپوینت، دانلود تم پاورپوینت و پس زمینه پاورپوینت بالا امدن ویندوز xpتعداد 700 مورد در سایت یافت گردید که در لیست زیر نمایش داده شده اند:

پاورپوینت Free Hand

***4 خط کش های صفحه (Page Rulers): با فعال کردن این گزینه از منوی View خط کش های افقی و عمودی در سند جاری به نمایش درآمده و کنترل مقیاس در طراحی را برای طراح امکان پذیر می سازد. خط کش ها امکان تعیین دقیق موقعیت نشانگر ماوس را در جهات افقی و عمودی بر اساس واحد اندازه گیری جاری برای کاربر فراهم می آورند نقطه مبدأ ( 0 و 0 ) خط کش در گوشه سمت چپ و پائین صفحه گرافیکی می باشد. واحد ...

پاورپوینت تنش Wind stress

***3 nتنش چیست؟ تنش یک مفهوم مکانیکی است که دانشمندان علم فیزیک و مهندسی آن را به عنوان نیروی وارده بر سطح یک جسم می شناسند. اما احتمالاً مفیدترین تعریف:(جانز 1989) هر نیرو یا تأثیر نامطلوبی که به جلوگیری از فعالیت معمول سیستم زیستی منجر می شود. ***4 زندگی گیاهان دائماً تحت تاًثیر نیروهای فیزیکی در تمام مراحل رشد است. گیاهان این محرکها را به صورت باد؛بارندگی، عبور حیوانات و ...

پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

***4 milk plasma مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد. آب پنیر به 2 صورت تولید می شود Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود. Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود. ***5 تولیدات آب پنیر Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از ...

پاورپوینت اثر عوامل محیطی در رشد و نمو بازدهی محدودکننده در زراعت آفتابگردان

***4 lمقدمه آفتابگردان زراعی گیاهی است یکساله که به فامیل کمپوزیته (مرکبه) تعلق دارد. جنس هلیانتوس 49 گونه و 19 زیرگونه را شامل می‌شود که 12 گونه آن یکساله و 37 گونه آن چند ساله است. تمام گونه‌های بومی نیمکره غربی بوده و با طیف وسیعی از خاستگاه‌های متنوع تطابق یافته‌اند. در طی قرن هیجدهم و نوزدهم بیش از 200 گونه از جنس هلیانتوس توسط مولفین مختلف معرفی شد. در اوائل قرن بیستم ...

پاورپوینت اصلاح آفتابگردان زراعی

***6 آفتابگردان یک نبات بسیار دگرگرده افشان می باشد. علت این امر وجود پدیده ای بنام عدم آمادگی همزمان اندام های نر و ماده گل برای تلقیح که اصطلاحا Dichogamy گفته می شود، می باشد.گل های بشقابی منفرد، به طور موثری پروتاندر (یعنی حالتی که پرچم زودتر از مادگی آماده تلقیح است) هستند و وضعیت کلاله در بالای بساک ها، عمل خود باروری را مشکل می سازد. کنترل شده ژنتیکی خود ناسازگاری در لینه ...

پاورپوینت اصول کنترل بیماری های گیاهی

***2 جلوگیری از پیدایش آفت باکتریایی در بین گوجه های گلخانه ای به وسیله درمانهای بیولوژیکی ***3 مقدمه : آفت باکتریایی که توسط باکتری clavibacter michiganensisبه وجود آمده نوعی از بیماری است که کاملا مسری و مخرب بوده ودر بین گوجه های گلخانه ای و همچنین گوجه های زمین زراعی شایع می باشد . از علائم اولیه این بیماری می تو ان پژمردگی برگچه های زیرین را نام برد که به سمت بالا تاب ...

پاورپوینت انگور

***2 nمقدمه تولید سالیانه انگور بالغ بر 65 میلیون تن می باشد . انگورها در حدود 9 میلیون هکتار از سطوح زیر کشت را به خود اختصاص می دهند. که بیشترین مصرف آن برای تولید نوشابه های الکلی است . همچنین برای تازه خوری و تولید کشمش نیز از آن استفاده می شود. این متن بیشتر درباره انگورهایی بحث می کند که vinifera Vitis خالص نیستند . Vitis قسمت کوچکی از تولید کل جهان را به خود اختصاص می ...

پاورپوینت انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آن

***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...

پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن

***4 —هدف از آنجائیکه شیر و فرآورده های لبنی از اهمیت غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و مصرف فرآورده های لبنی در گروه های سنی مختلف لازم می باشد پس سالم بودن و عاری بودن از هرگونه آلودگی و سموم قارچی در این فرآورده ها بسیار حائز اهمیت است و از آنجا که سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ها دارای اثرات سمی سرطانزایی ، جهش زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند و از جمله خطرات بالقوه برای ...

پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته

***2 مقدمه پسته محصولی است که با شهرت بی نظیر خود ،نام سزمین ما را در اقصی نقاط دنیا بر زبانها جای می سازد. پسته میوه مطلوب و پرطرفداری است از گروه مغزها بوده،و در میان همه اقلام خشکبار به سلطان مغزها شهرت یافته است. در برخی مدارک قدیمی تر تا حدود 7000 سال قبل آثار پسته دیده شده که احتمالا قدیمی ترین میوه جهان محسوب می گردد. به رغم سابقه طولانی پسته در ایران ،پسته کاری در نیم ...

پاورپوینت برگ LEAF

***2 اندام سبز در طول ساقه و شاخه - در اثر رشد و نمو جوانه انتهائی ساقه یا جوانه های محوری تولید می شود. - در روی ساقه های زیرزمینی و گیاهان نواحی خشک به صورت فلس - در نباتات بیابانی به صورت تیغ - برگها در جوانه ها و انتهای ساقه جوانتر و کوچکتر از سایر برگها ***3 مورفولوژی خارجی برگ - پهنکLima : صفحه سبز رنگی به ابعاد مختلف ، به صورت افقی قرار گرفته دمبرگpetiole: دنباله باریک ...

پاورپوینت بسته بندی شیر

***3 هموژن کردن شیر : پس از استاندارد کردن شیر ، باید هموژن شود. بدون عمل هموژن کردن ، چربی شیر جدا و به سطح آن بالا می رود. چربی شیر چیزی است که به شیر طعم خامه ای می دهد. هموژنیزاسیون باعث یکنواخت شدن چربی شیر می شود و بافت خامه ای و طعم یکسانی می یابد. دردستگاه هموژن کردن ، سلولهای چربی شیر پس از عبور از سوراخهای بسیار ریز ، به اجزای کوچکتر شکسته می شوند( یک هشتم اندازه قبل ...

پاورپوینت بوقلمون

***3 تاریخچه اهلی شدن : بوقلمون بزرگترین و سنگینترین پرنده خانگی است . برخی مبدا اصلی این پرنده را آمریکای شمالی و مرکزی ذکر می کنند و برخی دیگر ساکنین مکزیکو یعنی سرخپوستان آزتک و مایا را مسئول اهلی شدن آن می دانند . اولین شخصی که به طور مکتوب در شال 1499 به بوقلمون اشاره کرده و در مورد آن بحث نموده است پدروالونسونینو می باشد . ضمنا او را اولین فردی می دانند که در سال 1500 ...

پاورپوینت بیماری های ویروسی گیاهان جالیزی

***3 CTV ا ز لحاظ اقتصادی یکی از مهمترین ویروس های گیاهی است، این ویروس در سال های دهه 1920 منابع قند سازی از چغندر در غرب آمریکا را به بر شکستگی کشانید.تا حدود سال1958 تصور می شدکه این ویروس محدود به آمریکا است. در این سال CTV از ترکیه ودر سال 1968 از ایران گزارش گردید.در حال حاضر این ویروس یکی از مهمترین ویروس های چغندر قند و گوجه فرنگی در فارس است . ***4 دامنه میزبانی CTV ...

پاورپوینت تثبیت بیولوژیکی نیتروژن در مزارع برنج

***3 برنج برنج با نام علمی (Oryza Sativa) یکی از مهمترین غلات و از گیاهان علفی مهم در قاره آسیاست. برنج از خانواده گرامینه ها (گندمیان) بوده، دارای انواع یک ساله و چندساله می‌باشد. دانه برنج و فراورده های بدست آمده از آن تقریباً 40 درصد غذای مورد نیاز نصف مردم دنیا را تشکیل می دهند. ***4 مشخصات گیاه برنج ساقه برنج راست، استوانه ای و جز در قسمتی که گره ها وجود دارند توخالی است. ...

پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

***2 .1دلایل استفاده از روش های آنزیمی .2آنزیم ها ومنابع آن .3تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز .4تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز .5خصوصیات رئولوژیکی .6منابع نشاسته ***3 ¨ دلایل استفاده از روش های آنزیمی ¨روش اسیدی DE=55 ¨بالاتر ازDE=55 شربت تیره و تلخ می شود ¨امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) . ¨انجام واکنش میلارد و ...

پاورپوینت تیپ صحیح گاو

***2 lقد و قامت ارتفاع از ناحیه جدوگاه تا سطح زمین را قد و قامت می گویند. معمولا این فاصله بین 130 تا 154 سانتی مترمی باشد. ***3 lعرض سینه اندازه سطح داخلی در ناحیه فوقانی بین دستها را عرض سینه می گویند. معمولا این فاصله بین 13 تا 29 سانتی متر می باشد. باریک ( 3 تا 1 ) متوسط ( 6 تا 4 ) عریض ( 9 تا 7 ) ***4 lاندازه دور سینه محیط بدن در ناحیه قفسه سینه عقب دستها را اندازه دور سینه ...

پاورپوینت جنین زایی Embryogenesis

***2 گیاهان تعداد زیادی میوه دارند،پس تعداد زیادی دانه تولید می کنند . تعداد کمی از این دانه ها مکان مناسب و شرایط مطلوبی برای جوانه زنی پیدا می کنند اکثریت دانه ها از بین میروند ،زمانی که دانه ها انتشار می یابند آب بسیار کمی باخودشان دارند پوشش بیرونی سخت و چروکیده است و مانع جوانه زنی وعامل خفتگی میباشد . با این که دانه ها غیر فعال به نظر میرسند ولی سرشار از حیات هستند. جوانه ...

پاورپوینت چربی ها و روغن های سرخ کردنی

***3 روغن سرخ کردنی مناسب برای استفاده صنعتی باید در مقابل اکسیداسیون مقاوم بوده، نقطه دود بالائی داشته، در هنگام سرخ کردن کف زیادی تشکیل نشده، نقطه ذوب پائین، بدون طعم و بو، دارای ارزش تغذیه ای خوب و عملاً فاقد اسید های چرب ترانس باشد ***4 Òدر حال حاضر در اروپا روغنهای تصفیه شده کلزا، کلزای نیمه هیدرو‍‍ژنه، مخلوطهای پالم با کلزا یا سویا و پالم اولئین یا سوپر اولئین روغنهای ...

پاورپوینت چغندر قند

***3 •چغندرقند نام علمی Beta Vulgaris نام انگلیسی Suger Beet والد اصلی B.Maritima •تفاوت گیاهان اهلی و وحشی چغندرقند 1- برگهای مستقیم 2 راندمان فتوسنتزی 3- ریشه های مستقیم غده ای توسعه یافته •عملکرد غده پتانسیل بیش از 30 تن 2- عملکرد بیش از 40 تن مطلوب و یا عملکرد بیش از 6 تن قند ***4 •22 درصد قند و ریشه عمیق و منشعب ----- جد •تیپ علوفه ای ---- درصد قند کم و عملکرد بالا ----- ...

پاورپوینت چغندر قند

***3 22 درصد قند و ریشه عمیق و منشعب ----- جد nتیپ علوفه ای ---- درصد قند کم و عملکرد بالا ----- بیشتر غده در بیرون خاک 1- کروی تمام غده n2- غلطکی یا استوانه ای بیش از نصف n3- دوکی 2/3 غده بیرون از خاک اول رشد برگ ها بعد از سه ماهگی ریشه زیاد هشت روز 20 سانتی متر n6 تا 8 برگی 200 سانتی متر ***4 nدوایر چغندر قند 8 حداکثر 12 nعلوفه ای 3 تا 5 عدد برگ به فرم طبقه ای با زوایای متفاوت ...

پاورپوینت حفاظت آب و خاک

***2 حفاظت آب و خاک: مقدمه: ذرات خاک از عناصر و مواد متعددی مانند هوموس، کربنات کلسیم، هیدارت، آهن، آلومینیوم به هم متصل گردیده و خاکدانه را بوجود می‌آورند. خاکدانه در صورت عامل اصلی ثبات و پایداری خاک در مقابل فرسایش محسوب می‌شوند. در اثر از بین رفتن پو.شش گیاهی و کم شدن مواد آلی ذرات خاک تحت تاثیر عوامل فرسایش پراکنده شده و توسط آب و باد از محل اولیه به مناطق دور و نزدیک انتقل ...

پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو)

***2 خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند. از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و ...

پاورپوینت خط تولید مربای هویج

***2 تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراورده‌ای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست می‌آید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است. پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیواره‌های سلولی یاخته‌های گیاهی یافت می‌شود. از لحاظ شیمیایی پکتین پلی‌مری است که از به هم ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان