کاربر گرامی  خوش آمدید ... 

دانلود پاورپوینت خشک کردن انجمادی

شما عبارت خشک کردن انجمادیرا در سایت جستجو کرده اید. براساس درخواست جستجوی شما برای دانلود پاورپوینت خشک کردن انجمادی درباره پاورپوینت خشک کردن انجمادی و پاورپوینت آماده خشک کردن انجمادی، دانلود قالب پاورپوینت خشک کردن انجمادی و یا تم پاورپوینت، دانلود تم پاورپوینت و پس زمینه پاورپوینت خشک کردن انجمادیتعداد 700 مورد در سایت یافت گردید که در لیست زیر نمایش داده شده اند:

پاورپوینت سرمازدگی و گرمازدگی

***2 تاثیرات دو حد نهائی حرارت هر دو حد نهائی حرارت، سرما و گرمای زیاد می توانند باعث صدمه به پوست و دیگر بافتهای بدن شوند که در موارد حاد ممکن است منجر به مرگ شود. بدن ما دارای بیشترین کارآئی در محدوده حرارتی 36 تا 37 درجه سانتی گراد است. برای ثابت نگه داشتن این دما بایستی در هنگام سرما بدن حرارت خود را حفظ، و در هنگام گرما حرارت بدن را به خارج منتقل کند. مویرگ ها و غده های عرق ...

پاورپوینت گرمازدگی

***2 ¨اثرات گرمای زیاد پس از یک تلاش بدنی، گرمای ایجاد شده بوسیله ماهیچه ها از طریق خون به تمام بدن پخش می شود و در نتیجه به طور کلی حرارت بدن افزایش پیدا می کند. پس از آن بدن بلافاصله واکنش نشان می دهد و کوشش می کند که گرما را به خارج منتقل کند. * مویرگهای پوست گشاد می شوند. تا خون بیشتری به سطح پوست برسد و حرارت بیشتری به خارج منتقل شود. رسیدن خون زیاد به سطح پوست باعث می شود ...

پاورپوینت کنترل ولو ها و عملگر ها

***3 انواع عملگر نیو ماتیکی هیدرولیکی الکتریکی ***5 اجزای تشکیل دهنده سیستم های نیوماتیکی: 1- کمپرسور 2- خنک کننده و خشک کننده هوای تحت فشار 3- مخزن ذخیره هوای تحت فشار 4- شیرهای کنترل 5- عملگرها ***6 عملگر های نیو ماتیکی بسته و باز شدن شیر به تعادل بین نیروی فنر و فشار باد دارد از عملگر های بادی پیستونی در جاهایی استفاده می شود که تغییر مکان بیشتر از 2 اینچ باشد ***7 عملگر های ...

پاورپوینت بلند کردن و حمل اشیاء

***2 •حمل نادرست کیف بایک دست •بیشتر افراد عادت دارند کیف یا اشیاء را با یک دست حمل کنند. تکراراین وضعیت باعث ایجادعوارض زیرگردد: •شانه افتاده وکجی ستون فقرات (اسکولیوز) ***3 •حمل صحیح کیف با یک دست •دانش آموزان عادت دارند کیف یا کتاب را با یک دست حمل کنند . آنها باید در طول مسیر کیف یا کتاب را به صورت متناوب با دست راست یا چپ حمل نمایند . ***4 •حمل صحیح کیف روی شانه قرار دادن ...

پاورپوینت بهداشت ایمنی پوست

***2 ساختار پوست پوست وسیعترین، سنگین ترین و نیز موثرترین و پیچیده ترین عضو بدن میباشد. بطور متوسط کل سطح پوست فرد بالغ سطحی معادل 2 - 1.7 متر مربع و وزنی معادل 1/4 کیلوگرم دارد. پوست یک عضو زنده است که تنفس کرده خود را بازسازیکرده، اعمال فیزیولوژیک مختلفی انجام میدهد. چنانچه به عنوان یک چتر، یک سایبان یا یک پوشش محافظ عمل میکند. پوست از سلولهای کاملا“ تمایز یافته تشکیل شده که ...

پاورپوینت فرهنگ تربیتی والدین

***2 اولین و بدترین راه تعلیم و تربیت چیست؟ برآورده کردن همه‌ی نیازها و خواست‌های فرزندان، اولین و بدترین راه تعلیم و تربیت است. احساس محبت بیش از حد باعث لوس و ننر شدن فرزندان می‌شود. لوس و ننر بار اوردن به این معنی است که آن‌چه را می‌خواهند، ولو غیر منطقی بوده، ولو غیرمنطقی بوده، به آن نیاز نداشته باشند، برایشان فراهم کنید، یا این که کودک را همیشه مانند یک نوزاد تر و خشک کنید. ...

پاورپوینت کامپوزیت ها و برخی کاربرد های آن

***4 مقدمه: با پیشرفت علم و تکنولوژی مصالح ساختمانی نیز تحول چشمگیری پیدا کرده اند بطوریکه در جهان توسعه یافته امروز کمتر از مصالح سنتی استفاده میشود . یکی از علومی که به این پیشرفت کمک شایانی کرده است علم متالوژی است که با پیشرفت سریع خود هر روزه مصالح جدیدرابا کیفیت و رفتار بسیار بهتر ومفیدتر ارائه میکند . امروزه مواد کامپوزیت درساختمان سازهای گوناگون وهمچنین تقویت ومرمت سازها ...

پاورپوینت گل همیشه بهار : Calendula officinalis

***2 نام انگلیسی: Pot marigold ● گیاهشناسی: گیاهی علفی و یکساله است که منشاء آن مدیترانه و غرب آسیا گزارش شده و دارای ریشه مخروطی شکل و راست می باشد . برگها باریک، بلند و کم و بیش کرکدار، فاقد دندانه و به صورت متناوب می باشند. رنگ برگها سبز روشن، گلها درشت (قطر کل ۷-۴ سانتی متر) می باشد. گلچه های زبانه ای در محورهای متحدالمرکز که تعداد آنها ۴ تا ۸ یا بیشتر است قرار می گیرند. رنگ ...

پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

***2 üاستخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. ***3 کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز ستخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید ...

پاورپوینت انگور

***2 nمقدمه تولید سالیانه انگور بالغ بر 65 میلیون تن می باشد . انگورها در حدود 9 میلیون هکتار از سطوح زیر کشت را به خود اختصاص می دهند. که بیشترین مصرف آن برای تولید نوشابه های الکلی است . همچنین برای تازه خوری و تولید کشمش نیز از آن استفاده می شود. این متن بیشتر درباره انگورهایی بحث می کند که vinifera Vitis خالص نیستند . Vitis قسمت کوچکی از تولید کل جهان را به خود اختصاص می ...

پاورپوینت بررسی اثر فسفر و تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف نخود در منطقه گرگان

***2 lچکیده این آزمایش در سال زراعی 85–84 در ایستگاه تحقیقات هاشم‌آباد گرگان به منظور بررسی اثر کود فسفره و تراکم بوته بر روی ارقام نخود با استفاده از طرح کرت‌های خرد شده در قالب بلوک‌های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. فاکتور اصلی شامل سه سطح کود فسفره (کود فسفره=A شامل سه مقدار 0=a1، 45=a2 و 90=a3 کیلوگرم سوپرفسفات ترپیل در هکتار) بود. فاکتور فرعی شامل ترکیب سه رقم (رقم=C و ...

پاورپوینت بلانچینگ Blanching

***2 •مقدمه •آنزیمها کاتالیزورهایی هستند که باعث تسریع در واکنش بین مواد غذایی می شوند. فعالیت آنزیمها ممکن است مطلوب یا نا مطلوب باشد و حتی فعالیت یک آنزیم ممکن است در یک ماده غذایی خاص مطلوب و فعالیت همان آنزیم در ماده غذایی دیگر نامطلوب باشد و به عنوان مثال می توان به فعالیت آنزیم پکتیناز اشاره کرد: ***3 üکه در محصولی نظیر تولید رب گوجه فرنگی فعالیت این آنزیم نامطلوب بود زیرا ...

پاورپوینت بلایت باکتریایی پنبه

***2 تاریخچه و مناطق انتشار بیماری : بلایت باکتریای پنبه یکی از مهمترین عوامل خسارتزای پنبه می باشد وتقریباً در تمامی مناطق پنبه خیز دنیا وجود دارد و از بیماریهای مهم پنبه در کشورهای هند ، پاکستان ، چین ،جنوب شرقی آسیا ،آمریکای جنوبی،استرالیا ، اروپا ، آفریقا ، تاجیکستان ، ترکمنستان ، آذربایجان وازبکستان می باشد .این بیماری برای اولین بار در دنیا در سال 1891توسط ژرژ آتکینسون از ...

پاورپوینت جنین زایی Embryogenesis

***2 گیاهان تعداد زیادی میوه دارند،پس تعداد زیادی دانه تولید می کنند . تعداد کمی از این دانه ها مکان مناسب و شرایط مطلوبی برای جوانه زنی پیدا می کنند اکثریت دانه ها از بین میروند ،زمانی که دانه ها انتشار می یابند آب بسیار کمی باخودشان دارند پوشش بیرونی سخت و چروکیده است و مانع جوانه زنی وعامل خفتگی میباشد . با این که دانه ها غیر فعال به نظر میرسند ولی سرشار از حیات هستند. جوانه ...

پاورپوینت چغندر قند

***3 •چغندرقند نام علمی Beta Vulgaris نام انگلیسی Suger Beet والد اصلی B.Maritima •تفاوت گیاهان اهلی و وحشی چغندرقند 1- برگهای مستقیم 2 راندمان فتوسنتزی 3- ریشه های مستقیم غده ای توسعه یافته •عملکرد غده پتانسیل بیش از 30 تن 2- عملکرد بیش از 40 تن مطلوب و یا عملکرد بیش از 6 تن قند ***4 •22 درصد قند و ریشه عمیق و منشعب ----- جد •تیپ علوفه ای ---- درصد قند کم و عملکرد بالا ----- ...

پاورپوینت خط تولید مربای هویج

***2 تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراورده‌ای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست می‌آید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است. پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیواره‌های سلولی یاخته‌های گیاهی یافت می‌شود. از لحاظ شیمیایی پکتین پلی‌مری است که از به هم ...

پاورپوینت روش های نگهداری مرکبات بعد از برداشت

***3 lمقدمه: علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود. تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود . با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، در فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند . علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات را در مراحل مختلف نگهداری مورد ...

پاورپوینت شبکه های برق رسانی

درس تأسیسات الکتریکی ***3 نیروگاه نیروگاه برق (که با نام‌های کارخانه برق یا پست نیرو هم شناخته می‌شود) مجوعه‌ای از تأسیسات صنعتی است که از آن برای تولید انرژی الکتریکی استفاده می‌شود. وظیفه اصلی یک نیروگاه تبدیل انرژی از دیگر شکل‌های آن مانند انرژی شیمیایی، انرژی هسته‌ای، انرژی پتانسیل گرانشی و... به انرژی الکتریکی است. وظیفه اصلی در تقریباً همه نیروگاه‌ها بر عهده مولد یا ...

پاورپوینت ابزار های راه اندازی اینترنت ، اینترانت ، اکسترانت

***2 دو نمونه از مهمترين گستره هاي اينترنت، " اينترانت ها و اکسترانت ها " هستند که شايد کمتر به آنها توجه شده است. گاهي وجود "اينترانت " و " اکسترانت " در مشاغل کوچک در راستاي اجراي برنامه هاي مربوط به اين گونه کسب و کارها تعجب آور است. البته شايد بتوان گفت بهره گيري از اين خدمات، صرفا براي کسب و کارهاي محدود امکان پذير است و ناگفته پيداست که کار با اين شبکه ها در شرکت هاي بزرگ ...

پاورپوینت امکانات به اشتراک گذاری منابع از راه دور

***2 شبکه هاي خصوصي اينترنت ايترانت ماهواره اينترنتي تلويزيون اينترنتي تلفن اينترنتي بلوتوث تلفن هاي ماهواره اي GPS-GIS ***3 تکلونوژِي انتقال اطلاعات 1- ماهواره اي 2- تلفني 3- اينترنتي راه هاي انتقال اطلاعات فيبر نوري شبکه هاي انتقال گيرنده و فرستنده زميني و هوايي ***4 تعريف ارتباطات ارسطو فيلسوف يوناني شايد اولين انديشمندي باشد که 2300 سال پيش نخستين بار درزمينه ي ارتباط سخن ...

پاورپوینت ارائه فصل 1 تا 7 کتاب اصول مهندسی اینترنت - مهندس ضیایی

***2 رشته تحصيلي: مهندسي کامپيوتر (نرم‌افزار) گروه آموزشي: کامپيوتر ***3 جايگاه درس در رشته کامپيوتر دروس پيش‌نياز مهندسي اينترنت: معماري کامپيوتر – سيستمهاي عامل نوع درس: اختياري تعداد کل ساعات تدريس: 30 تعداد جلسات تدريس: 10 ***4 مفاهيم شبکه‌هاي کامپيوتري •کاربردهاي شبکه‌هاي کامپيوتري • سخت‌افزار شبکه • دسته‌بن ...

پاورپوینت اینترنت

***1 مرورگر وب نرم افزاري است که مي تواند اطلاعات موجود در صفحات وب را از روي اينتر نت به شما نشان دهد يک مرورگر شامل امکانات زير مي با شد الف ) جستجو، دريافت ومشاهده انواع مستندات از جمله تصوير صدا وويدئودر وب گسترده جهاني ب ) فرستادن گرفتن ومديريت پيامهاي الکترونيکي که خود مي تواند شامل فايلهاي ضميمه صدا تصويرو … باشد. از مرور گرهاي معروف مي توان NetscapeCommunicator و ...

پاورپوینت آزمون سازی فرایند های شناختی و غیر شناختی

***2 محورهاي يادگيري يونسکو يادگيري براي دانستن يادگيري براي انجام دادن يادگيري براي بودن يادگيري براي با هم زيستن ***3 يادگيري براي دانستن در اين محور يادگيري، فرد به توسعه مهارت هاي شناختي براي استفاده از فرصت هاي يادگيري ،که در طول عمر خود به دست خواهند آورد مي پردازد. ***4 يادگيري براي انجام دادن در اين محور، فرد نه تنها به کسب مهارت هاي شغلي مي پردازد. بلکه صلاحيت هايي که ...

پاورپوینت آزمایشگاه شیمی معدنی

آزمایشگاه شیمی معدنی(1) (رشته شیمی) ***2 آزمایش شماره 1 تهیه اسید بوریک از بوراکس و بررسی برخی از خواص آن q هدف از انجام این آزمایش تهیه اسید بوریک از بوراکس می باشد. ابتدا بوراکس را در آب گرم حل کرده و در مرحله بعد عمل خنثی سازی را با استفاده از اسید کلریدریک انجام دهید. ***3 q اسید بوریک (اسید ارتوبوریک) اسیدی بسیار ضعیف است که از بوراتها و یا هیدرولیز هالیدهای بور با ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان