کاربر گرامی  خوش آمدید ... 

پاورپوینت دانشگاهی، دانلود پاورپوینت دانشگاهی و قالب پاورپوینت رشته دانشگاهی

کاربر گرامی، به بخش دانلود پاورپوینت دانشگاهی، دانلود قالب پاورپوینت دانشگاهی خوش آمدید. ما در بخش پاورپوینت رشته دانشگاهی تمام تلاشمان خود را ارائه نموده ایم تا با جمع آوری پکیج های کاملی از پاورپوینت آماده دانشگاهی برای تم پاورپوینت دانشگاهی ، دانلود قالب پاورپوینت دانشگاهی، دانلود تم پاورپوینت دانشگاهی، پس زمینه پاورپوینت دانشگاهی، شما را در هر چه بهتر ارائه دادن پاورپوینت ها، و پاورپوینت پایان نامه رشته دانشگاهی راهنمایی نماییم.

لازم به ذکر است پس زمینه پاورپوینت پایان نامه دانشگاهی ، بانک پاورپوینت پایان نامه دانشگاهی، پاورپوینت پایان نامه کارشناسی دانشگاهی که در آران پی پی تی جهت انجام قالب پاورپوینت دانشگاهی و قالب پاورپوینت پایان نامه دانشگاهی قرار داده ایم فقط به جهت دانلود پاورپوینت دانشگاهی و راهنمایی شما در ارائه هر چه بهتر پاورپوینت آماده دانشگاهی و انجام پاورپوینت دانشگاهی تان و تم پاورپوینت دانشگاهی است و هدف ما درباره ارائه تم پاورپوینت دانشگاهی ارائه مشاوره در مورد دانلود قالب پاورپوینت دانشگاهی، دانلود powerpoint و همچنین دیدن دانلود تم پاورپوینت دانشگاهی، دانلود پاورپوینت دانشگاهی، کمک به اجرای بهتر قالب پاورپوینت آماده دانشگاهی می باشد. لازم به توضیح است کلیه powerpoint ها در سایت aranppt.ir با پسوند ppt ارائه میگردد و شما دسترسی برای تغییر در فایلهای پاورپوینت را دارید.

پاورپوینت بررسی مکانیسم تحمل گیاهان به شوری

***2 lمقدمه و آشنایی با اصطلاحات علمی خاک‌های هالوموروف یا تحت تاثیر املاح lخاک‌های شور lخا‌ک‌های قلیا lخاک‌های شور و قلیا   ***3 lنظریه‌های مختلف در مورد مکانیسم جذب نمک‌ها توسط گیاهان lنفوذپذیری بافت‌ها lاثر پروتوپلاسم lدرجه اشباع بافت‌ها

پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته

***2 مقدمه پسته محصولی است که با شهرت بی نظیر خود ،نام سزمین ما را در اقصی نقاط دنیا بر زبانها جای می سازد. پسته میوه مطلوب و پرطرفداری است از گروه مغزها بوده،و در میان همه اقلام خشکبار به سلطان مغزها شهرت یافته است. در برخی مدارک قدیمی تر تا حدود 7000 سال قبل آثار پسته دیده شده که احتمالا قدیمی ترین میوه جهان محسوب می گردد. به رغم سابقه طولانی پسته در ایران ،پسته کاری در نیم ...

پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن

***4 —هدف از آنجائیکه شیر و فرآورده های لبنی از اهمیت غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و مصرف فرآورده های لبنی در گروه های سنی مختلف لازم می باشد پس سالم بودن و عاری بودن از هرگونه آلودگی و سموم قارچی در این فرآورده ها بسیار حائز اهمیت است و از آنجا که سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ها دارای اثرات سمی سرطانزایی ، جهش زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند و از جمله خطرات بالقوه برای ...

پاورپوینت بررسی اثر فسفر و تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف نخود در منطقه گرگان

***2 lچکیده این آزمایش در سال زراعی 85–84 در ایستگاه تحقیقات هاشم‌آباد گرگان به منظور بررسی اثر کود فسفره و تراکم بوته بر روی ارقام نخود با استفاده از طرح کرت‌های خرد شده در قالب بلوک‌های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. فاکتور اصلی شامل سه سطح کود فسفره (کود فسفره=A شامل سه مقدار 0=a1، 45=a2 و 90=a3 کیلوگرم سوپرفسفات ترپیل در هکتار) بود. فاکتور فرعی شامل ترکیب سه رقم (رقم=C و ...

پاورپوینت اولترافیلتراسیون

***2 }مقدمه }هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرات آنها می‌باشد.. همچنین نتایج نشان میدهند که سرعت جریان تاثیر چندانی در میزان گرفتگی از خود نشان نمی‌دهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوی غشاها نشان می‌دهد که مدت زمان 20 دقیقه برای آبکشی و 30 دقیقه برای شستشوی شیمیایی مناسب می‌باشد. در ...

پاورپوینت اولترافیلتراسیون

***2 }مقدمه }هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرات آنها می‌باشد.. همچنین نتایج نشان میدهند که سرعت جریان تاثیر چندانی در میزان گرفتگی از خود نشان نمی‌دهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوی غشاها نشان می‌دهد که مدت زمان 20 دقیقه برای آبکشی و 30 دقیقه برای شستشوی شیمیایی مناسب می‌باشد. در ...

پاورپوینت اهمیت و کاربرد های گیاهان تراریخته (Transgenic Plants) در کشاورزی مدرن

***4 ساختار دورشته‌ای نردبان مانندی که مجموعه‌ای از بازهای آلی و پله‌های نردبان اتصال‌های دوگانه و سه‌گانه بازهای آلی و حامل ژن‌های موجود زنده است. قدرت همانندسازی داشته و از قابلیت جهت یا موتاسیون نیز برخوردار می‌باشد. ژنتیکی یک موجود زنده یک اندامک مانند میتوکندری یا یک ویروس است. قطعه‌ای از DNA که در تولید یک زنجیره پلی پپتیدی دخالت دارد. هر ژن لوکوس یا جایگاه معینی را در ...

پاورپوینت انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آن

***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...

پاورپوینت انگور

***2 oانگور و آفرینش انگور، شراب، باده و مستی حتی زمانی که تنها با نامشان نردِ عشق می‌باختم برایم عظمتی داشتند. خلقتِ انگور به گمانم هم‌عنان با خلقتِ آدمی باشد. انگور، حامل رازهاست و حامله‌ی شراب. انگورِ سفینه‌ی مستی است؛ مستی و راستی. شاید حکمتی باشد در اینکه گاهی اوقات گرانبهاترین چیزها را در جایی می‌شود یافت که گمانِ آن نمی‌رود: در خراباتِ مغانِ نورِ خدا می‌بینم! انگور چنان ...

پاورپوینت انگور

***2 nمقدمه تولید سالیانه انگور بالغ بر 65 میلیون تن می باشد . انگورها در حدود 9 میلیون هکتار از سطوح زیر کشت را به خود اختصاص می دهند. که بیشترین مصرف آن برای تولید نوشابه های الکلی است . همچنین برای تازه خوری و تولید کشمش نیز از آن استفاده می شود. این متن بیشتر درباره انگورهایی بحث می کند که vinifera Vitis خالص نیستند . Vitis قسمت کوچکی از تولید کل جهان را به خود اختصاص می ...

پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند

***3 Øتعاریفی ازآنتالپی 1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال. 2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد. H=u+p.v انرژی داخلی U = فشار P = حجم مخصوص=V ***4 در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد: ü1-انتالپی مایع اشباع ü2-انتالپی تبخیر ü3-انتالپی ...

پاورپوینت آموزش کاشت گندم

***3 nضد عفونی بذور بذور گندم را بر روی یک سطح تمیز مانند نایلون یا برزنت پهن نموده سپس بذرها را با مقداری آب خیس نموده به حدی که بذور مرطوب شوند سپس سم را به نسبت مناسب با بذور به طوری آغشته نمایید تا یک لایه سم به بذر چسبیده باشد. برای اختلاط بهتر است از پارو یا بیل استفاده نمایید . از سموم مناسب ضدعفونی می توان به سموم دیویدند و ویتاواکس تیرام اشاره نمود که به ازاء هر 100 ...

پاورپوینت اکولوژی برنج

***2 wفصل اول مقدمه، مبداء اولیه برنج: برنج از زبان هندی گرفته شده است که به آن اریسی (Arisi) می‌گویند. در زبان انگلیسی به برنج Rice‌ گفته می‌شود که همان نام عمومی برنج است. در زبان فرانسه Riz و در استان گیلان به برنج (بج) (Bej) و به خوشه آن (ورزه) (Vorze) و به شلتوک آن جو می‌گویند. کشت برنج که امروزه در تغذیه صدها میلیون انسان در سرتاسر جهان نقش مهمی را عهده‌دار است. در چین و ...

پاورپوینت اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی

***2 •انتخاب صحیح آب وزمین و رعایت کامل استانداردهای بهداشتی در ساخت استخرها •کانال بتنی یا خاکی جهت هدایت آب •احداث استخرهای روسوبگیر: ته نشین شدن مواد معلق در آب ورودی - ذخیره آب جهت استفاده در مواقع ضروری •دریچه ورودی •دریچه خروجی 1- تنظیم سطح آب استخر 2- تخلیه سریع آب استخر در مواقع ضروری 3- تخلیه رسوبات و باقیمانده مواد غذایی کف استخر 4- جلو گیری از خروج ماهیان •شیب کف ...

پاورپوینت اصول کنترل بیماری های گیاهی

***2 جلوگیری از پیدایش آفت باکتریایی در بین گوجه های گلخانه ای به وسیله درمانهای بیولوژیکی ***3 مقدمه : آفت باکتریایی که توسط باکتری clavibacter michiganensisبه وجود آمده نوعی از بیماری است که کاملا مسری و مخرب بوده ودر بین گوجه های گلخانه ای و همچنین گوجه های زمین زراعی شایع می باشد . از علائم اولیه این بیماری می تو ان پژمردگی برگچه های زیرین را نام برد که به سمت بالا تاب ...

پاورپوینت اصلاح آفتابگردان زراعی

***6 آفتابگردان یک نبات بسیار دگرگرده افشان می باشد. علت این امر وجود پدیده ای بنام عدم آمادگی همزمان اندام های نر و ماده گل برای تلقیح که اصطلاحا Dichogamy گفته می شود، می باشد.گل های بشقابی منفرد، به طور موثری پروتاندر (یعنی حالتی که پرچم زودتر از مادگی آماده تلقیح است) هستند و وضعیت کلاله در بالای بساک ها، عمل خود باروری را مشکل می سازد. کنترل شده ژنتیکی خود ناسازگاری در لینه ...

پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

***2 üاستخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. ***3 کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز ستخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید ...

پاورپوینت آشنایی با نماتد مرکبات

***2 nمقدمه اگر یک مشت خاک را از هر نقطه باغ یا مزرعه بردارید و آن را در مقداری آب استخر رهاکنید، به جانوران نخی شکل بلند وفعالی خواهید یافت، که این موجودا نماتدها هستند که بسیاری از آنها بدون بزرگ نمایی قابل رؤیت هستند. نماتد از کلمه یونانی گرفته شده به معنی نخ وموجودات کشیده، کرمی شکل ولوله ای هستند که بدن آنها تا حدودی دوکی شکل بوده وشبیه مارها حرکت می کنند. گونه ای از ...

پاورپوینت ازدیاد نباتات

***2  برگ انجیری فری  خانواده آرالیاسه  تکثیر: قلمه ی ساقه از طریق بذر   ***4  مارچوبه ( آسپاراگوس )  تکثیر : بذر- جدا سازی- تقسیم بوته ( در فصل استراحت گیاه )   ***5  مارچوبه ( آسپاراگوس )  تکثیر : بذر- جدا سازی- تقسیم بوته ( در فصل استراحت گیاه

پاورپوینت ارزیابی تنوع ژنتیکی جمعیت های بومی یونجه ایران ( Medicago sativa L.) با استفاده از نشانگر مولکولی AFLP

***13 نام AFLP برای نخستین بار توسط قره یاضی و همکاران در سال 1993 به نام روش ALP مورد استفاده قرار گرفت، که به دلیل ثبت آن توسط شرکت کی جین این نام به AFLP تغییر پیدا یافت. نشانگر AFLP در سال 1995 توسط ووس و همکاران معرفی شد(Vos et al ., 1995). ***15 سابقه تحقیق سگوویا وهمکاران (2003)، تنوع ژنتیکی را در 9 ژرم پلاسم یونجه توسط 34 مارکر AFLP مورد ارزیابی قراردادند. توکاک و ...

پاورپوینت اثر عوامل محیطی در رشد و نمو بازدهی محدودکننده در زراعت آفتابگردان

***4 lمقدمه آفتابگردان زراعی گیاهی است یکساله که به فامیل کمپوزیته (مرکبه) تعلق دارد. جنس هلیانتوس 49 گونه و 19 زیرگونه را شامل می‌شود که 12 گونه آن یکساله و 37 گونه آن چند ساله است. تمام گونه‌های بومی نیمکره غربی بوده و با طیف وسیعی از خاستگاه‌های متنوع تطابق یافته‌اند. در طی قرن هیجدهم و نوزدهم بیش از 200 گونه از جنس هلیانتوس توسط مولفین مختلف معرفی شد. در اوائل قرن بیستم ...

پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

***4 milk plasma مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد. آب پنیر به 2 صورت تولید می شود Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود. Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود. ***5 تولیدات آب پنیر Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از ...

پاورپوینت تنش Wind stress

***3 nتنش چیست؟ تنش یک مفهوم مکانیکی است که دانشمندان علم فیزیک و مهندسی آن را به عنوان نیروی وارده بر سطح یک جسم می شناسند. اما احتمالاً مفیدترین تعریف:(جانز 1989) هر نیرو یا تأثیر نامطلوبی که به جلوگیری از فعالیت معمول سیستم زیستی منجر می شود. ***4 زندگی گیاهان دائماً تحت تاًثیر نیروهای فیزیکی در تمام مراحل رشد است. گیاهان این محرکها را به صورت باد؛بارندگی، عبور حیوانات و ...

پاورپوینت Free Hand

***4 خط کش های صفحه (Page Rulers): با فعال کردن این گزینه از منوی View خط کش های افقی و عمودی در سند جاری به نمایش درآمده و کنترل مقیاس در طراحی را برای طراح امکان پذیر می سازد. خط کش ها امکان تعیین دقیق موقعیت نشانگر ماوس را در جهات افقی و عمودی بر اساس واحد اندازه گیری جاری برای کاربر فراهم می آورند نقطه مبدأ ( 0 و 0 ) خط کش در گوشه سمت چپ و پائین صفحه گرافیکی می باشد. واحد ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان