کاربر گرامی  خوش آمدید ... 

دانلود پاورپوینت ترکیبات کوئوردیناسیون

شما عبارت ترکیبات کوئوردیناسیونرا در سایت جستجو کرده اید. براساس درخواست جستجوی شما برای دانلود پاورپوینت ترکیبات کوئوردیناسیون درباره پاورپوینت ترکیبات کوئوردیناسیون و پاورپوینت آماده ترکیبات کوئوردیناسیون، دانلود قالب پاورپوینت ترکیبات کوئوردیناسیون و یا تم پاورپوینت، دانلود تم پاورپوینت و پس زمینه پاورپوینت ترکیبات کوئوردیناسیونتعداد 75 مورد در سایت یافت گردید که در لیست زیر نمایش داده شده اند:

پاورپوینت شیمی آلی 3

مولف : دکتر سید احمد میرشکرایی ***2 فصل اول : آریل هالید ها هدف کلی: کسب اطلاعات کافی در مورد روشهای تهیه ، کاربردها، خاص فیزیکی، تفاوتهای این ترکیبات با آلکیل هالیدها و واکنشهای شیمیایی آریل هالید ها. هدف های مرحله ای: بیان ویژگیهای پیوند C-X در آریل هالیدها توضیح منابع و روش های تهیه آریل هالیدها آشنایی کامل با واکنش های مشخصه آریل هالید ها مکانیسم آنها درک دو مکانیسم افزایش – ...

پاورپوینت تدریس شیمی آلی 2

***3 •جایگاه درس شیمی آلی دو جزو دروس اختصاصی رشته شیمی میباشد و ارزش درسی آن سه واحد است ***4 فصل یک اترهاواپوکسید ها ***5 مقدمه •فرمول آنها R-O-R میباشدوR الکیل یا اریل است. •میتواند متقارن یا نامتقارن باشد. •مثال: ***6 •ساختمان و قطبیت •شکل هندسی مولکول خمیده است. •اکسیژن هیبدیداسیون sp3 دارد. •زاویه تتراهدرال ***7 •قبول کننده پیوند هیدروژنی •اتر ها با هم تشکیل پیوند هیدروژنی ...

پاورپوینت تدریس شیمی هسته ای - تالیف دکتر میرچی

***2 هدف از ارائه این درس،بررسی سیستماتیک شیمی هسته ای و رشته های وابسته به آن،در دوره کارشناسی می باشد. ***5 فصل اول رادیو شیمی و علوم وابسته به آن ***6 1-1-پیدایش رادیوشیمی 1-2-دامنه کاربرد و گستره رادیوشیمی 1-3-رابطه بین شیمی هسته ای و رادیوشیمی 1-4-شیمی تابش 1-5-عوامل مشترک بین رادیوشیمی و شیمی تابش 1-6-حوزه عمل شیمی هسته ای ***7 1-1-پیدایش رادیوشیمی برای نخستین بار پیش از ...

پاورپوینت تدریس درس شیمی عمومی 1

***2 تعداد واحد: 3 منبع :شیمی عمومی 1رشته شیمی مؤ لف :دکتر سید احمد میر شکرایی ***3 اهداف ارائه درس شیمی عمومی 1 بعنوان یک درس عمومی برای رشته های شیمی ،زیست شناسی ، فیزیک ،زمین شناسی و اکثر رشته های مهندسی در سال اول ارایه می گردد. هدف کلی از ارایه این درس آشنایی با مفاهیم اولیه و پایه شیمی است. ***4 فصل اول ساختار اتم ***5 مفاهیم کلیدی فصل اول پرتو کاتدی ،پرتو مثبت ، تابشهای ...

پاورپوینت تدریس شیمی عمومی 1

***1 فصل اول ساختار اتم ***2 :(1803-1807)نظریه اتمی دالتون الف ) عناصر از ذرات بسیار ریز وغیر فابل تقسیمی تشکیل شده اند. ب ) کلیه اتم ها ی یک عنصر یکسانند و اتم های عناصر مختلف با یکدیگر تفاوت دارند. ج ) از بهم پیوستن اتم ها با نسبت مشخص و معین ترکیبات بوجود می آیند. ***3 واحد های بار الکتریکی (C کولن ( و (esu) واحد بار الکتروستاتیک ***4 ذرات بنیادی الف ) الکترون : اطلاعات مربوط ...

پاورپوینت کارگاه فولاد

***3 مقدمه فولاد های میکرو آلیاژی به فولاد های حاوی کربن و منگنز اطلاق می شود که دارای حداکثر 1/0 درصد از عناصر وانادیم، نیوبیم، تیتانیم، بر و... می باشند که این عناصر از طریق تاثیر بر ساختار با کنترل واکنشهای رسوب­بهی و تشکیل رسوبات به صورت فاز دوم باعث بهبود خواص مکانیکی آلیاژ می شوند. در این فولادها دستیابی به خواص مطلوب مرهون حضور عناصر میکروآلیاژ و تاثیرآنها بر روی ...

پاورپوینت زیرکن (ZrSiO4)

***3 ریشه لغوی زیرکن نامی بسیار قدیمی دارد و تصور می‌شود از کلمات پارسی به معنی طلا و گون به معنی زنگ گرفته شده باشد. اطلاعات اولیه زیرکونیوم ، یکی از عناصر شیمیایی جدول تناوبی است که نماد آن ، Zr و عدد اتمی آن 40 می‌باشد. فلزی فروزنده به رنگ سفید و طوسی است که قابلیت تغییر از حالتی به حالت دیگر را داشته و شبیه تیتانیوم است. زیرکونیوم بطور عمده از زیرکون بدست می‌آید و در برابر ...

پاورپوینت ترکیب بدنی (چاقی) و فعالیت بدنی در کودکان

***3 ترکیب بدن اندازه گیری ترکیب بدن سابقه بسیار طولانی دارد و در طی 20 سال گذشته رشد شایان توجهی کرده است اهمیت ترکیب بدن - تاثیر بر اجرای ورزش میدانی و آزمایشگاهی - تفاوتهای جنسی در شاخصهای فیزیولوژیکی - تاثیر چاقی بر آمادگی قلبی تنفسی - پیامدهای بهداشتی ( تندرستی) نامطلوب ***4 روشهای اندازه گیری ترکیب بدن متاسفانه ابزارهایی برای اندازه گیری مستقیم وزن چربی و عضله وجود ندارد. ...

پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی

***3 مقدمه خواص آب آب ماده‌ای است که دور تا دور تمام موجودات دریایی را فراگرفته است. آب توده بدن حیوانات و گیاهان دریایی را می‌سازد و به عنوان واسطه‌ای است که انواع واکنش‌های شیمیایی در داخل و خارج بدن موجودات زنده، در آن صورت گیرد. ترکیب شیمیایی آب خالص ترکیبی شیمیایی است که از دو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن که به هم اتصال یافته‌اند تشکیل شده است. آب را با فرمول شیمیایی H2O ...

پاورپوینت قایقرانی

***2 انواع رشته های قایقرانی بخش اول کانوئینگ است که تحت نظر فدراسیون جهانی I.C.Fمی باشد و این فدراسیون شامل کمیته های زیر است: کمیته آبهای آرام (مسابقات سرعت در پیست) کمیته اسلالوم (مارپیچ) و آبهای خروشان کمیته ماراتون کمیته کانوپولو کمیته بادبانی بخش عمده رویئنگ است که تحت نظر فدراسیون جهانی پاروزنی میباشد. ***3 کانویئنگ 1- کمیته آبهای آرام (مسابقات سرعت در پیست) در این ...

پاورپوینت تقلبات شیر و آزمایشات تشخیص آن

***2 شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیاز بدن را به طور کامل و متعادل تامین کند. ترکیبات عمده شیر را آب، چربی، پروتئین، لاکتوز (قند شیر)، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند. به علت هضم آسان، این ماده همواره در رژیم تغذیه ای بیماران قرار داشته و مصرف آن در برنامه غذایی روزانه بیشتر افراد جامعه توصیه می شود . تعریف شیر مطابق استاندارد شماره 1756: منحصرا به ...

پاورپوینت طراحی شبکه های جمع آوری فاضلاب شهری

***3 فصل اول کلیات ***4 تعریف فاضلاب فاضلاب به هر نوع آبی اطلاق می شود که به لحاظ کیفی تحت تاثیر پیشرفت های تکنولوژیک جامعه بشری قرار گرفته و متشکل است ازآبهای تخلیه شده از منازل مسکونی، ساختمان های تجاری، صنعتی و یا کشاورزی که دربرگیرنده سطح وسیعی از آلاینده ها و کنسانتره ها میباشد ***5 انواع فاضلاب فاضلاب خانگی (Domerticw.w) : همانطور که از اسمش پیدااست فاضلاب حاصل از مصارف ...

پاورپوینت زرشک در پزشکی

***2 خواص درمانی زرشک مصرف طبی زرشک به دوره ی مصر باستان می رسد که فراعنه و ملکه ها، این گیاه را با تخم رازیانه به منظور درمان طاعون مصرف می کردند. ریشه و ساقه این گیاه زرد رنگ است و اروپایی ها و آمریکای شمالی برای رنگ آمیزی لباس از آن استفاده می کردند. اما ترکیبات موجود در پوست گیاه زرشک، آن را به یک گیاه درمانی تبدیل کرده است. پوست این گیاه حاوی آلکالوئیدهایی است که مهم ترین ...

پاورپوینت ناسازگاری ویروس انگیخته

***3 ناسازگاری ویروس انگیخته: این ناسازگاری به ظاهر گسترش داشته و بیشتر یافت می شود. از بین رفتن محل پیوند همانند نشانه های ناسازگاری می تواند در اثر عوامل بیماری زا باشد. در برخی از موارد، ناهنجاری ها نخست به ناسازگاری پایه و پیوندک مربوط دانسته شده بود و سپس دریافتند که به ویروس های نهفته یا عوامل بیماری زای میکوپلاسمائی که با پیوند از یک گیاه مقاوم به گیاه حساس انتقال یافته ...

پاورپوینت مسمومیت با دارو

***2 اقدامات اولیه در بروز مسمومیت هر گاه و در هرکجا مسمومیتی رخ داد، خونسردی خود را حفظ کرده و با مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم با شماره تلفن 09646 تماس حاصل کنید. در هنگام تماس بهتر است اطلاعات زیر را مهیا داشته باشید: نام و شماره تماستان سن، جنسیت و وزن تقریبی فرد مسموم علت بروز مسمومیت سابقه ی پزشکی فرد مسموم ترکیب و یا ترکیبات ایجاد کننده مسمومیت مقدار مصرف شده از هر ترکیب ...

پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

***2 üاستخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. ***3 کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز ستخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید ...

پاورپوینت انگور

***2 oانگور و آفرینش انگور، شراب، باده و مستی حتی زمانی که تنها با نامشان نردِ عشق می‌باختم برایم عظمتی داشتند. خلقتِ انگور به گمانم هم‌عنان با خلقتِ آدمی باشد. انگور، حامل رازهاست و حامله‌ی شراب. انگورِ سفینه‌ی مستی است؛ مستی و راستی. شاید حکمتی باشد در اینکه گاهی اوقات گرانبهاترین چیزها را در جایی می‌شود یافت که گمانِ آن نمی‌رود: در خراباتِ مغانِ نورِ خدا می‌بینم! انگور چنان ...

پاورپوینت انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آن

***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...

پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن

***4 —هدف از آنجائیکه شیر و فرآورده های لبنی از اهمیت غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و مصرف فرآورده های لبنی در گروه های سنی مختلف لازم می باشد پس سالم بودن و عاری بودن از هرگونه آلودگی و سموم قارچی در این فرآورده ها بسیار حائز اهمیت است و از آنجا که سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ها دارای اثرات سمی سرطانزایی ، جهش زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند و از جمله خطرات بالقوه برای ...

پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته

***2 مقدمه پسته محصولی است که با شهرت بی نظیر خود ،نام سزمین ما را در اقصی نقاط دنیا بر زبانها جای می سازد. پسته میوه مطلوب و پرطرفداری است از گروه مغزها بوده،و در میان همه اقلام خشکبار به سلطان مغزها شهرت یافته است. در برخی مدارک قدیمی تر تا حدود 7000 سال قبل آثار پسته دیده شده که احتمالا قدیمی ترین میوه جهان محسوب می گردد. به رغم سابقه طولانی پسته در ایران ،پسته کاری در نیم ...

پاورپوینت بلانچینگ Blanching

***2 •مقدمه •آنزیمها کاتالیزورهایی هستند که باعث تسریع در واکنش بین مواد غذایی می شوند. فعالیت آنزیمها ممکن است مطلوب یا نا مطلوب باشد و حتی فعالیت یک آنزیم ممکن است در یک ماده غذایی خاص مطلوب و فعالیت همان آنزیم در ماده غذایی دیگر نامطلوب باشد و به عنوان مثال می توان به فعالیت آنزیم پکتیناز اشاره کرد: ***3 üکه در محصولی نظیر تولید رب گوجه فرنگی فعالیت این آنزیم نامطلوب بود زیرا ...

پاورپوینت بیماری بلاست برنج

***7 nعلائم nدر این بیماری تمامی اندام های هوایی گیاه در طول دوره رشد میتوانند به این بیماری مبتلا شوند بیماری بلاست غالبا نوک برگ به صورت سوختگی آغاز میشود و به تدریج به بقیه قسمت ها می رود.این قارچ در گره ها و محل بندها ساقه ضایعاتی را ایجاد میکند که منجر به پوسیدگی و خشک شدن انها می شود وزودتر در معرض شکسته شدن قرار میگیرند آلودگی معمولا در اواخر فصل که تجمع رطوبت در گره ها ...

پاورپوینت جنین زایی Embryogenesis

***2 گیاهان تعداد زیادی میوه دارند،پس تعداد زیادی دانه تولید می کنند . تعداد کمی از این دانه ها مکان مناسب و شرایط مطلوبی برای جوانه زنی پیدا می کنند اکثریت دانه ها از بین میروند ،زمانی که دانه ها انتشار می یابند آب بسیار کمی باخودشان دارند پوشش بیرونی سخت و چروکیده است و مانع جوانه زنی وعامل خفتگی میباشد . با این که دانه ها غیر فعال به نظر میرسند ولی سرشار از حیات هستند. جوانه ...

پاورپوینت چربی ها و روغن های سرخ کردنی

***3 روغن سرخ کردنی مناسب برای استفاده صنعتی باید در مقابل اکسیداسیون مقاوم بوده، نقطه دود بالائی داشته، در هنگام سرخ کردن کف زیادی تشکیل نشده، نقطه ذوب پائین، بدون طعم و بو، دارای ارزش تغذیه ای خوب و عملاً فاقد اسید های چرب ترانس باشد ***4 Òدر حال حاضر در اروپا روغنهای تصفیه شده کلزا، کلزای نیمه هیدرو‍‍ژنه، مخلوطهای پالم با کلزا یا سویا و پالم اولئین یا سوپر اولئین روغنهای ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان