پاورپوینت باغبانی دانشگاهی ۱۹۶ ***3 •تفاوت زراعت و باغبانی •الف) میزان کار مورد نیاز و بازده محصول در واحد سطح •ب) نحوه مصرف محصولات تولید شده •ج)عرف و عادات محلی. ***4 •گروه بندی گیاهان باغبانی •الف )گروه بندی از نظر چرخه زندگی : •1 یک ساله ها مثل:کاهو و اطلسی •2- دوساله ها مثل : کرفس و پیاز •3- چند ساله ها : مارچوبه، نعناع ،کوکب و درختان میوه ***5 •ب) گروه بندی از نظر شرایط محیطی •1)محصولات فصل خنک : مثل ...
پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی دانشگاهی ۳۴ ***2 üاستخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. ***3 کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز ستخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید ...
پاورپوینت اصول کنترل بیماری های گیاهی دانشگاهی ۱۶ ***2 جلوگیری از پیدایش آفت باکتریایی در بین گوجه های گلخانه ای به وسیله درمانهای بیولوژیکی ***3 مقدمه : آفت باکتریایی که توسط باکتری clavibacter michiganensisبه وجود آمده نوعی از بیماری است که کاملا مسری و مخرب بوده ودر بین گوجه های گلخانه ای و همچنین گوجه های زمین زراعی شایع می باشد . از علائم اولیه این بیماری می تو ان پژمردگی برگچه های زیرین را نام برد که به سمت بالا تاب ...
پاورپوینت انگور دانشگاهی ۲۷ ***2 nمقدمه تولید سالیانه انگور بالغ بر 65 میلیون تن می باشد . انگورها در حدود 9 میلیون هکتار از سطوح زیر کشت را به خود اختصاص می دهند. که بیشترین مصرف آن برای تولید نوشابه های الکلی است . همچنین برای تازه خوری و تولید کشمش نیز از آن استفاده می شود. این متن بیشتر درباره انگورهایی بحث می کند که vinifera Vitis خالص نیستند . Vitis قسمت کوچکی از تولید کل جهان را به خود اختصاص می ...
پاورپوینت انگور دانشگاهی ۱۴ ***2 oانگور و آفرینش انگور، شراب، باده و مستی حتی زمانی که تنها با نامشان نردِ عشق میباختم برایم عظمتی داشتند. خلقتِ انگور به گمانم همعنان با خلقتِ آدمی باشد. انگور، حامل رازهاست و حاملهی شراب. انگورِ سفینهی مستی است؛ مستی و راستی. شاید حکمتی باشد در اینکه گاهی اوقات گرانبهاترین چیزها را در جایی میشود یافت که گمانِ آن نمیرود: در خراباتِ مغانِ نورِ خدا میبینم! انگور چنان ...
پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته دانشگاهی ۱۸ ***2 مقدمه پسته محصولی است که با شهرت بی نظیر خود ،نام سزمین ما را در اقصی نقاط دنیا بر زبانها جای می سازد. پسته میوه مطلوب و پرطرفداری است از گروه مغزها بوده،و در میان همه اقلام خشکبار به سلطان مغزها شهرت یافته است. در برخی مدارک قدیمی تر تا حدود 7000 سال قبل آثار پسته دیده شده که احتمالا قدیمی ترین میوه جهان محسوب می گردد. به رغم سابقه طولانی پسته در ایران ،پسته کاری در نیم ...
پاورپوینت بلانچینگ Blanching دانشگاهی ۳۳ ***2 •مقدمه •آنزیمها کاتالیزورهایی هستند که باعث تسریع در واکنش بین مواد غذایی می شوند. فعالیت آنزیمها ممکن است مطلوب یا نا مطلوب باشد و حتی فعالیت یک آنزیم ممکن است در یک ماده غذایی خاص مطلوب و فعالیت همان آنزیم در ماده غذایی دیگر نامطلوب باشد و به عنوان مثال می توان به فعالیت آنزیم پکتیناز اشاره کرد: ***3 üکه در محصولی نظیر تولید رب گوجه فرنگی فعالیت این آنزیم نامطلوب بود زیرا ...
پاورپوینت بیماری های سیب دانشگاهی ۱۹ ***2 تغییر رنگ برگ درختان سیب اولین بار در سال 1827 از کشور فرانسه گزارش شده است. سپس در سال 1910 در نیویورک استوارت این علائم را موزائیک نامید. در ایران این بیماری از سال 1334 جلب توجه کرد و در اطراف کرج و شهریار مخصوصاً روی واریته سیب شفیع آبادی و گلاب و همچنین در مشهد شدید می باشد. درخت بیمار کوچک می ماند و میوه های ریز می دهد ***3 lعلائم بیماری لکه های کوچک سفید یا زردرنگ ...
پاورپوینت تثبیت بیولوژیکی نیتروژن در مزارع برنج دانشگاهی ۴۳ ***3 برنج برنج با نام علمی (Oryza Sativa) یکی از مهمترین غلات و از گیاهان علفی مهم در قاره آسیاست. برنج از خانواده گرامینه ها (گندمیان) بوده، دارای انواع یک ساله و چندساله میباشد. دانه برنج و فراورده های بدست آمده از آن تقریباً 40 درصد غذای مورد نیاز نصف مردم دنیا را تشکیل می دهند. ***4 مشخصات گیاه برنج ساقه برنج راست، استوانه ای و جز در قسمتی که گره ها وجود دارند توخالی است. ...
پاورپوینت جنین زایی Embryogenesis دانشگاهی ۱۱ ***2 گیاهان تعداد زیادی میوه دارند،پس تعداد زیادی دانه تولید می کنند . تعداد کمی از این دانه ها مکان مناسب و شرایط مطلوبی برای جوانه زنی پیدا می کنند اکثریت دانه ها از بین میروند ،زمانی که دانه ها انتشار می یابند آب بسیار کمی باخودشان دارند پوشش بیرونی سخت و چروکیده است و مانع جوانه زنی وعامل خفتگی میباشد . با این که دانه ها غیر فعال به نظر میرسند ولی سرشار از حیات هستند. جوانه ...
پاورپوینت خسارت موش ورامین به کشاورزی دانشگاهی ۲۷ ***2 سازمان بهداشت جهانی تخمین زده است که سالیانه تقریباً 33 میلیون تن مواد غذائی در تمام دنیا توسط موش ها از بین میرود که این مقدار براساس ارزیابی سازمان خواربار وکشاورزی جهانی معادل 0.5درصدکل تولید مواد غذائی جهان بوده وبرای تغذیه 130میلیون نفر انسان گرسنه کفایت میکند. موش ها خسارات فوق العاده و غیر قابل تصوری به مزارع ، دامداری ها ، کشتارگاهها ، کارخانجات مواد غذایی و صنعتی ...
پاورپوینت خط تولید مربای هویج دانشگاهی ۱۲ ***2 تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراوردهای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست میآید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است. پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیوارههای سلولی یاختههای گیاهی یافت میشود. از لحاظ شیمیایی پکتین پلیمری است که از به هم ...
پاورپوینت دستگاه تولید مثل در گیاهان عالی – پیدازادان , نهاندانگان دانشگاهی ۲۲ ***3 •ساختمان گل - گل مانند سایر جوانه ها از کنار برگ کوچکی (برگه) خارج می شود. و بر روی یک پایه(پایک) قرار می گیرد. گل شامل دو بخش : 1- پوشش گل -جام گل(گلبرگ) - کاسه گل (کاسبرگ) دستگاه تولید مثل -پرچم -نافه گل -مادگی کویول: محور کوتاهی که تمام قسمتهای برگ روی آن قرار گرفته اند. نهنج: انتهای محور گل که قطعات گل روی آن قرار دارند ***5 کاسه گل مجموع قطعات سبز رنگ بنام کاسبرگ یا ...
پاورپوینت روش های نگهداری مرکبات بعد از برداشت دانشگاهی ۳۴ ***3 lمقدمه: علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود. تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود . با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، در فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند . علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات را در مراحل مختلف نگهداری مورد ...
پاورپوینت پروژه کارآفرینی تولید قند کبریتی با ظرفیت 1100 تن در سال دانشگاهی ۲۶ ***3 معرفی محصول:معرفی محصول: خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید قند کبریتی با ظرفیت 1100 تن در سال پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان ...
پاورپوینت پروژه هیدروموتور دانشگاهی ۴۰ ***2 تعریف و تاریخچه هیدرولیک هیدرولیک از کلمه یونانی " هیدرو " مشتق گردیده است و این کلمه بمعنای جریان حرکات مایعات می باشد در قرون گذشته مقصود از هیدرولیک فقط آب بوده و البته بعدها عنوان هیدرولیک مفهوم بیشتری بخود گرفت مفهوم هیدرولیک در این قرن دیگر مختص به آب نبوده بلکه دامنه وسیعتری بخود گرفته و شامل قواعد و کاربرد مایعات دیگری ، بخصوص " روغن معدنی " میباشد ، بطور خلاصه ...