پاورپوینت ریخت شناسی تاس ماهیان دانشگاهی ۱۴ ***1 دارای بدن کشیده،دراز،دوکی شکل و پوشیده از پنج ردیف طولی از صفحات استخوانی ( اسکوت های ) بزرگ بر روی بدن : یک ردیف پشتی ، دو ردیف جانبی و دو ردیف شکمی یا جانبی شکمی است ؛ بقیه پوست توسط دانه های ظریف ، دندانک ها و صفحات کوچک پوشیده شده است. سر توسط تعداد زیادی صفحات ( پلاک های ) استخوانی پوشیده شده است که به آنها درموکرانیوم ( جمجمه پوستی ) می گویند. ***2 پوزه طویل ، مخروطی ...
پاورپوینت ریخت شناسی تاس ماهیان دانشگاهی ۱۴ ***1 nریخت شناسی تاس ماهیان دارای بدن کشیده،دراز،دوکی شکل و پوشیده از پنج ردیف طولی از صفحات استخوانی ( اسکوت های ) بزرگ بر روی بدن : یک ردیف پشتی ، دو ردیف جانبی و دو ردیف شکمی یا جانبی شکمی است ؛ بقیه پوست توسط دانه های ظریف ، دندانک ها و صفحات کوچک پوشیده شده است. سر توسط تعداد زیادی صفحات ( پلاک های ) استخوانی پوشیده شده است که به آنها درموکرانیوم ( جمجمه پوستی ) می گویند. ...
پاورپوینت دستگاه تولید مثل در گیاهان عالی – پیدازادان , نهاندانگان دانشگاهی ۲۲ ***3 •ساختمان گل - گل مانند سایر جوانه ها از کنار برگ کوچکی (برگه) خارج می شود. و بر روی یک پایه(پایک) قرار می گیرد. گل شامل دو بخش : 1- پوشش گل -جام گل(گلبرگ) - کاسه گل (کاسبرگ) دستگاه تولید مثل -پرچم -نافه گل -مادگی کویول: محور کوتاهی که تمام قسمتهای برگ روی آن قرار گرفته اند. نهنج: انتهای محور گل که قطعات گل روی آن قرار دارند ***5 کاسه گل مجموع قطعات سبز رنگ بنام کاسبرگ یا ...
پاورپوینت تکثیر مصنوعی ماهیان خاویاری دانشگاهی ۲۰ ***2 بررسی میزان استحصال ماهیان خاویاری در آبهای جهان یک روند کاهشی از مقدار30 هزار تن در سال 1349 به حدود 19 هزار تن در اوایل دهه 60را نشان می دهد که این سیر نزولی همچنان ادامه دارد . تکثیر و رها سازی ماهیان خاویاری به دریا یکی از راهکارهای مفیدی است که در جهت بهبود جمعیت این گونه از ماهیان انجام می گیرد . اولین بار کارشناسان روسی اقداماتی را در جهت تکثیر ورها سازی این ماهیان ...
پاورپوینت اجزاء مخلوط ماهیچه دانشگاهی ۵۶ ***2 •مقدمه •اگر چه قوانین ویژه ای برای ترکیب مخلوط های ماهیچه وجود دارد ولی موفقیت یا شکست یک مخلوط خاص معمولا مشخص نیست مگر آنکه عملا در کارگاه مورد استفاده یا آزمایش قرار گیرد متغیر های بسیاری در این زمینه از عملیات ریخته گری در یک کارگاه خاص وجود دارد که ممکن است در کارگاه دیگری وجود نداشته باشد.مثلا ماسه ای که در اختیار یک کارگاه ریخته گری است و مشکلات اقتصادی موجود، اغلب ...
پاورپوینت تولید مثل و تشکیلات کندوی زنبور عسل دانشگاهی ۵۰ ***3 بکرزايي بکرزايي نوعي توليد مثل در جانداران است که در آن تخمک بدون آنکه بوسيله گامت نر تلقيح شود، خودبخود تقسيم شده و به جاندار جديد ، تبديل ميشود که اين نوع توليد مثل هم در گياهان و هم در جانوران ديده ميشود. ***4 ديد کلي در هر جاندار ، اعم از اينکه تک جنسي باشد يا هرمافروديت ، بسيار اتفاق ميافتد که نتوانند جفت مناسبي پيدا کنند. بيشتر چنين گامتهاي ناموفقي پس از اندک زماني ...
پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی دانشگاهی ۴۶ ***2 رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد غذائي مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتي در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد توليدي مواد غذائي :طرح و امکانات واحد تو ليد مواد غذا يي : ضرورت هاي بهداشتي ضرورت هاي بهداشتي و سلامت فردي کارکنان ضرورتهاي بهداشتي در توليد ويژگيهاي فرآورده نهايي ***3 nبسمه تعالي استاندارد رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد ...
پاورپوینت کربوهیدرات ها دانشگاهی ۴۵ ***3 کربوهيدراتها : هيدراتهاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکولهاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پليهيدروکسيآلدئيد يا پليهيدروکسيکتون ميدانند. هيدراتهاي کربن از اتمهاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شدهاند. کربوهيدراتها بيشتر به عنوان مولکولهاي ذخيرهکننده انرژي عمل ميکنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...
پاورپوینت طرح توجیهی کارخانه تولید یخ دانشگاهی ۶۳ ***2 کارآفرینی: فرآیند ایجاد یک طرح کسب و کار جدید را کارآفرینی گویند.حالا خواه این طرح در هر زمینه باشد. کشاورزی, صنعت و خدماتی و غیره. کارآفرینی به ایجاد فرصتهای شغلی برای افراد جامعه را گویند. در کارآفرینی یک فرد با یک ایده جدید می خواهد زمینه ای را برای کسب و کار خود یا دیگران راه اندازی کند. البته یک کارآفرین موفق کسی است که طرحی بدهد که جدید باشد و از نظر علمی و عملی صحیح ...
پاورپوینت فرآیند و طرح توجیهی تولید آب معدنی دانشگاهی ۹۳ ***2 پروسه تولید آب معدنی بخش 1 ***3 •مقدمه: آب این ماده حیاتی و با اهمیت در دنیا نقش بسیار مهمی را درشکل گیری تمدنها و استمرار آنها داشته است مروری بر سوابق تمدنهایی که در طول تاریخ شکل گرفته اند و شکوفا شده اند نشانگر این واقعیت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن یکی از کلیدی ترین عوامل فراگیری و استمرار آنها بوده است . افزایش تقاضا برای آب و اوجگیری رقابت بین مصرف کنندگان ...
پاورپوینت ژلاتین ماهی: جنبه هایی که تحت آن میتوان ژلاتین ماهی را به عنوان جایگزین برای ژلاتین پستانداران به شمار آورد دانشگاهی ۴۵ ***2 lچکیده غذا و صنعت داروسازی در سراسر دنیا شاهد تقاضای روزافزونی برای کلاژن و ژلاتین میباشد. ژلاتینهای پستانداران (وابسته به خوک و گاو) که به عنوان محبوبترین و گستردهترین نوع ژلاتین مورد استفاده قرار میگیرد، مبحثی است که مورد اجبار و شک و تردید اساسی در مصرف کنندگان قرار گرفته است و این شک و تردیدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگی اجتماعی است، میباشد. ژلاتین ...
پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید مهندسی صنایع ۴۴ ***1 طراحی محصولات از ایده تا تولید طراحی محصولات جدید در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی فرایند پیچیده ای است که متضمن عبور از مراحل مختلف بوده و نیازمند مطالعات گسترده و صرف زمان مناسب است. این عملیات در واحدهایی تحت عنوان واحدهای تحقیق و توسعه انجام می پذیرد. واحدهای طراحی و توسعه در هر سازمان بعنوان مغز متفکر سازمان محسوب شده و مهمترین اهداف آن ها بشرح زیر است: 1- توسعه ...
پاورپوینت بیوتکنیک تکثیر و پرورش ماهیان دریایی جنوب ایران دانشگاهی ۳۷ ***2 ظرفیت و پتانسیل پرورش ماهیان دریایی درقفس در کل کشور معادل 100هزار تن می باشد. از این میزان 90هزار تن به استان هرمزگان(50هزارتن متعلق به قشم) اختصاص دارد. اولین پایلوت پرورش ماهی درقفس(ظرفیت 180 تن)در سال 85 با دوگونه شانک وصبیتی در قشم آغاز به کار نمود اکنون تولید ماهیان دریایی در سطح جهان2/5میلیون تن می باشد. سرمایه گذاری احداث پایلوت پرورش در قفس:11میلیون ریال به ازای ...
پاورپوینت ماهیچه سازی به روش Hot box & Warm box دانشگاهی ۲۴ ***5 مقدمه مزیت ریخته گری با ماهیچه با اینکه ماهیچه موجب هزینه اضافی میشود توانایی های فرایند را به میزان چشمگیری افزایش می دهد. ***6 در شکل زیر قطعاتی نشان داده شده که با هیچ روش دیگر به جز ریخته گری همراه ماهیچه قابل تولید نیست ***7 روش های ساخت ماهیچه روش دستی روش ماشینی ***9 ماشین ماهیچه سازی در Hot box در ماهیچه سازی به روش جعبه داغ و جعبه گرم بدلیل مزایای زیر از روش پرتابی ...
پاورپوینت ساخت جعبه ماهیچه های رزینی (اپوکسی) دانشگاهی ۴۵ ***3 جعبه ماهیچه: جعبه ماهیچه وسیله ای برای ساخت ماهیچه است0 مدلساز میتواند بسته به شکل- تعداد و ساخت ماهیچه جعبه ماهیچه های متفاوتی طرح وارایه کند0 ***4 جعبه ماهیچه بدون قطعه آزاد: 1- جعبه ماهیچه چند تکه 2- جعبه ماهیچه سه تکه 3- جعبه ماهیچه دو تکه 4- جعبه ماهیچه یک تکه ***5 جعبه ماهیچه با قطعه آزاد: 1- جعبه ماهیچه چند تکه 2- جعبه ماهیچه سه تکه 3- جعبه ماهیچه دو تکه 4- جعبه ...
پاورپوینت پوشش دادن قالب و ماهیچه دانشگاهی ۳۷ ***2 مقدمه مشخصات فلز مذاب ، ب ویژه هنگامی که از درجه حرارت بالا وارد قالب می شود ، به گونه ای است که ممکن است به انجام فعل و انفعالات فیزیکی و شیمیایی میان مذاب و مواد قالب یا ماهیچه منجر شود ***3 مقدمه بدیهی است انجام این واکنشها می تواند به خصوص متالورژیکی و مکانیکی قطعه آسیب رسانده و از تولید قطعه سالم و بدون عیب جلوگیری نماید . ایجاد سطوح زبر و خشن (در قطعه ) یکی از این ...
پاورپوینت انواع ماهیچه دانشگاهی ۳۴ ***4 تقسیم بندی بر اساس ساخت ماهیچه : - ماهیچه رزین فنوئل - ماهیچه رزین فوران - ماهیچه با ماسه سیمانی - ماهیچه روغنی - ماهیچه با ماسه تر - ماهیچه پوسته ای - ماهیچه با جعبه گرم - ماهیچه با آب شیشه - ماهیچه با جعبه سرد و ... تقسیم بندی بر اساس شکل و نحوه قرار گیری در قالب : * ماهیچه های داخلی - ماهیچه های داخلی ساده - ماهیچه آویزان - ماهیچه نشسته - ماهیچه مشترک - ماهیچه مجموعه - ...
پاورپوینت افزودنی های مخلوط ماهیچه دانشگاهی ۴۷ ***2 •مقدمه •گذشته از سه جز اصلی مخلوط ماهیچه گیری یعنی ماسه چسب و اب مواد دیگری در مخلوط ماهیچه گیری وجود دارند که افزودنی نامیده میشوند و به منظور کسب برخی خواص ویژه به کار میروند ***3 •افزودنی ها •حبوبات و غلات :چسب غله ای مصرفی در ریخته گری عبارت است از پودر ذرت ریز و یا نشاسته که ازذرت گرفته میشود •به منظور افزایش استحکام تر یا خشک و قابلیت فرو پاشی تا حد 2 در صد اضافه ...
پاورپوینت ماهیچه های دائمی (فلزی) دانشگاهی ۳۷ ***2 ماهیچهها سادهترین تعریف برای ماهیچه، بدین ترتیب است. ماهیچه ها اشکال مختلف ماسه بوده و طرح قسمتی از قطعه را تشکیل میدهند که با قالبگیری توسط مدل امکانپذیر نیست. بیرون کشیدن مدل از قالب را ایجاد میکند که بتوان در سطوح عمودی این عمل را بآسانی انجام داد. ***3 ساخت حفره های داخلی به ماهیچه مربوط بوده و ماهیچه در قسمت داخلی قطعه قرار میگیرد. بعلت استعمال ماهیچه در ...
پاورپوینت بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی دانشگاهی ۳۹ ***3 مقدمه خواص آب آب مادهای است که دور تا دور تمام موجودات دریایی را فراگرفته است. آب توده بدن حیوانات و گیاهان دریایی را میسازد و به عنوان واسطهای است که انواع واکنشهای شیمیایی در داخل و خارج بدن موجودات زنده، در آن صورت گیرد. ترکیب شیمیایی آب خالص ترکیبی شیمیایی است که از دو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن که به هم اتصال یافتهاند تشکیل شده است. آب را با فرمول شیمیایی H2O ...
پاورپوینت دهیدراتاسیون و رهیدراتاسیون در ورزش dehydration & rehydration in sport دانشگاهی ۹۵ ***3 ابتدا به بررسی کلیات هیدراتاسیون در ورزش می پردازیم و سپس در رشته های ورزشی مختلف این پدیده را بررسی می نماییم ***5 مواد مغذی به 6 دسته تقسیم شود : کربوهیدرات چربی پروتئین ویتامین ها مواد معدنی آب ***7 •آب •مهمترین ماده غذایی است.نرسیدن آب به بدن به مراتب خطر مرگ بیشتری نسبت به محرومیت از سایر مواد غذایی به همراه دارد. • •مهم ترین اعمالی که آب انجام می دهد انتقال و واگذاری ...
پاورپوینت ماهی در معماری دانشگاهی ۴۶ ***4 پیشگفتار تمام فعالیتها و اقدامات بشر نمودی در طبیعت دارد و در حقیقت ریشه و بنیاد آن در طبیعت است. بر این اساس تمامی نوآوریهای بشر در زمینه علوم و مهارتهای زندگی چیزی به جز کشف گوشهای از طبیعت نبوده است. هدف از مطرح نمودن این بحث حساس شدن نسبت به محیط ویافتن نگاه معنی یاب به پدیده هاست. سپس با دانش آنها را قابل ارائه و ملموس کرده و تکمیل نماییم و با مهارت و تکنیک آن را ...
پاورپوینت خط تولید مربای هویج دانشگاهی ۱۲ ***2 تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراوردهای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست میآید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است. پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیوارههای سلولی یاختههای گیاهی یافت میشود. از لحاظ شیمیایی پکتین پلیمری است که از به هم ...
پاورپوینت کارگاه آموزشی تولید ناب دانشگاهی ۴۶ ***3 مشخصه هاي توليد دستي 1 - توليد محصول طبق سفارش مشتري 2 - انعطاف زياد 3 - کارگران بسيار ماهر 4 - ابزار و ماشين آلات ساده اما چند کاره 5 - حجم پايين توليد 6 - قيمت بالاي محصول 7 - تقسيم ناچيز در فعاليت ها 8 - Fitting ***4 مشخصه هاي توليد انبوه 1 – تعويض پذيري کارگر 2 – وجود نيروي غير مستقيم فراوان 3 – وجود م ...