پاورپوینت حسابداری مواد و بهای تمام شده آن دانشگاهی ۸۱ ***2 •گفتار 1:خريد مواد هدف:انتظار مي رود پس از مطالعه اين گفتار بتوانيد:1- سه نوع فرم مربوط به نگهداري اطلاعات سفارش و خريد موادرا مشخص کنيد. 2-اطلاعاتي را که در هر يک از فرم هاي مربوط به سفارشو خريد مواد ثبت شده است،مشخص کنيد ***3 حسابداري مواد براي موسسات توليدي معموالا" با دو فعاليت اصلي ارتباط مي يابد:خريد مواد و وصرف آن در جريان توليد.معمولا" خريد مواد در موسسات توليدي از ...
پاورپوینت مواد و مصالح دانشگاهی ۳۸۰ ***4 منابع تهیه گچ گچ از پختن و آسیاب کردن سنگ گچ بدست می آید. سنگ گچ پنجمین منبع از فراوان ترین منابع طبیعی است. معادن سنگ گچ تقریباً در تمام ایران وجود دارد. ***6 انواع سولفات کلسیم آبدار سنگ گچ مرمری: مصرف گچ پزی نداشته و جزو سنگهای تزینی است. سنگ گچ مطبق: این سنگ لایه لایه یا خوشه ای بوده و مصرف گچ پزی ندارد. سنگ گچ معمولی: این نوع سنگ غیر بلوری بوده و مصرف گچ پزی دارد. ***9 ...
پاورپوینت ذخیره سازی انرژی در معماری سنتی دانشگاهی ۳۵ ***3 ذخیره سازی انرژی در معماری سنتی •مقدمه تولید سرپناه همیشه یکی از اولیهترین اقدامات بشر بوده است. اولین منازل به صورت ساخت انواع چادر، کپر و یا ایجاد حفره در تپهها و کوهها شکل گرفتهاند. بعدها انسان به فکر احداث سرپناه از مواد محکمتر افتاد. استفاده از گل و سنگ و ساختن خانه و استفاده از چوب برای پوشاندن سقف و ایجاد خانهها جزو پیشرفتهای بشر بوده است. سپس نوبت به ابداع خشت ...
پاورپوینت وابستگی به مواد دانشگاهی ۲۸ ***2 توصيفات رفتاري 1-تغيير مشهود در رفتار؛يعني دوري گزيني از خانواده ودوستان نزديک،فقدان علاقه به انجام فعاليتهاي معمول،انرژي پايين،خواب زياد،افت نمره هاي تحصيلي. 2-مسموميت ويااستفاده از داروبراي دو يا چند موقعيت. 3-نوسان خلقي. 4-عدم حضور يا تاخيرمتوالي براي حضوردرمدرسه. 5-تغييرگروه همتاها به گروهي که به طورقابل توجهي در کار مصرف موادهستند. ***3 6-((تصويرخود))ضعيف،توصيف خودبه ...
پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 8 حسابداری موجودی مواد و کالا دانشگاهی ۲۵ ***2 دامنه کاربرد اين استاندارد نحوه ارزشيابي وانعکاس موجودي مواد و کالا در صورتهاي مالي را تشريح مي کند وموارد زير را در بر نمي گيرد: کار در جريان پيشرفت پيمانهاي بلند مدت ابزارهاي مالي پيچيده موجودي گله هاي دام، محصولات کشاورزي، جنگلي ومعدني در مواردي که اين اقلام در صنايع مربوط، به خالص ارزش فروش اندازه گيري مي شود. ***4 موجودي مواد وکالا به داراييهايي اطلاق مي شود که: براي ...
پاورپوینت ارائه ساختار فایل ها (ذخیره و بازیابی اطلاعات) - ترجمه : مهندس عین ا... جعفرنژاد قمی و ابراهیم محرابی دانشگاهی ۲۷۴ ***7 ساختار فايل ترکيبي از نحوه نمايش داده ها در فايل ها و عمليات لازم براي دستيابي به داده ها است. ساختار فايل به برنامه کاربردي اين امکان را مي دهد که داده ها را بخواند ،بنويسد و اصلاح کند. ***8 مشکل اصلي در طراحي ساختار فايل زمان نسبتاً زيادي است که براي گرفتن تطلاعات از ديسک مورد نياز است. در همه طراحي هاي ساختار فايل آنچه مورد توجه است به حد اقل رساندن دفعات دستيابي به ديسک ...
پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی دانشگاهی ۴۶ ***2 رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد غذائي مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتي در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد توليدي مواد غذائي :طرح و امکانات واحد تو ليد مواد غذا يي : ضرورت هاي بهداشتي ضرورت هاي بهداشتي و سلامت فردي کارکنان ضرورتهاي بهداشتي در توليد ويژگيهاي فرآورده نهايي ***3 nبسمه تعالي استاندارد رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد ...
پاورپوینت سموم مواد غذایی دانشگاهی ۲۲ ***3 •سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده •شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود ***4 •سازمان خواربار جهاني (FAO) و سازمان جهاني بهداشت (WHO) ...
پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد دانشگاهی ۱۴ ***2 منجمد کردن يکي از اسان ترين و قابل قبول ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. يخ زدن باعث کشتن ميکروب ها در مواد غذايي نمي شود بلکه سبب کند شدن عمل ميکرو ارگانيزم ها شده و با کند شدن تغييرات شيميايي که بر کيفيت غذا تاثير مي گذارند از خراب شدن انها جلوگيري مي کند. ***3 nتغييرات شيميايي در پي انجماد در طي انجماد فعاليت انزيم هاي موجود در ميوه ها کند مي شود. در صورت غير فعال ...
پاورپوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی دانشگاهی ۲۱ ***6 1.تولید فشار بالا: غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل ***7 2.تجهیزات فشار بالا: مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر 09. متر – طول225.متر- حجم- - لیتر – حداکثر فشار فراوری ...
پاورپوینت سیستم بسته بندی ضد عفونی شده دانشگاهی ۱۲ ***2 •تعریف ASEPTIC •پر کردن بسته های استریل با محصولات استریل شده . •کلمه آسپتیک از کلمه یونانی SEPTICOS گرفته شده که معنی آن عدم وجود آنزیم های فاسد کننده است ،به این مفهوم که ماده مورداستفاده در بسته بندی خواص مکانیکی مطلوب برای جلوگیری از نفوذ گازها ویا مایعات غیر مجاز را داشته باشد . ***4 فواید تکنولوژی بسته بندی ضد عفونی شده : •در این سیستم انواع مختلف مواد و ظروف بسته ...
پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع علوم تغذیه ۲۶ ***3 üروشهای نگهداری مواد غذایی üالف)روشهای فیزیکی در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود. üب)روشهای شیمیایی ***4 üاشعه دهی(Irradiation ) üاشعه دهی مواد غذایی نوعی فرآیند «سرد» برای نگهداری غذا محسوب می شود. üاشعه دهی مواد غذایی نوعی روش فیزیکی برای فرآوری محسوب می شود که شامل قرار دادن ماده غذایی بسته بندی شده در برابر اشعه های گاما، اشعه X و ...
پاورپوینت حالت های مواد دانشگاهی ۱۸ ***2 دید کلی یونانیان باستان ، عالم را متشکل از چهار عنصر آتش ، خاک ، آب و هوا میدانستند. امروزه دانشمندان بکمک این عناصر ، تمام اجزای تشکیل دهنده جهان را آن طور که هست ، توضیح میدهند. آتش بیانگر انرژی بوده و سه عنصر دیگر نشان دهنده سه حالت از ماده جامد ، مایع و گاز میباشند. بر طبق این تقسیم بندی ، مواد جامد دارای شکل و ابعاد مشخصی بوده و همچنین جرم ، حجم و وزن مشخصی دارند. ...
پاورپوینت مطالعه کربن های توقیف شده در سازمان خاک های استوایی: Case Study Nakornratchasrima Province دانشگاهی ۳۷ ***3 موضوع مطالعه مطالعه گنجایش کربن در سازمان خاک های نشاسته ای ***4 مدیریت کودهای سازمانی که رهبری میکنه یک کربن توقیف شده که متفاوته ***5 گنجایش کربن درخاک ها(سازمان کربن) 2) The C/N ratio in biomass (برگ نشاسته ای) و سازمان کودی 3) موضوع مقدار تلاش سازمانی در منطق سازمان برگ نشاسته ای ***6 ¢پیشرفته ¢دانستن راه مدیریت سازمان کود که متفاوت بسیار اثر می گذاره روی کربن توقیفی ...
پاورپوینت بررسی سیستم بهای تمام شده ی شرکت صنایع رنگین آلومینیوم بجنورد دانشگاهی ۳۸ ***7 هدف اصلی در شرکت کسب سود است . در جهت اشتغال زایی در استان فعالیت میکند . با توجه به عدم وجود واحد تولیدی مشابه در استان و سایر مناطق نزدیک در جهت ارتقای سطح تولید پروفیل وپوشش دادن در سطح استان . ***8 تولید انواع قطعه پروفیل آلومینیومی جهت ساخت درب و پنجره تک و دو جداره در جهت انجام خدمات رنگ پودری وآبکاری فلزات کهدر حال حاضر شرکت فعالیت تولید انواع ...
پاورپوینت مواد مخدر دانشگاهی ۳۳ ***2 اعتیاد به مواد مخدر اعتیاد به مواد مخدر،به عنوان نابسامانی اجتماعی، پدیده ای است که بدان« بلای هستی سوز» نام نهاده اند. اعتیاد به مواد مخدر تقریباً پدیده نو ظهوری است که از عمر آن شاید بیش از 150 سال نمی گذرد. ***3 اعتیاد چیست؟ معتاد کیست؟ ابتلای اسارات آمیز به ماده مخدر که از نظر جسمی یا اجتماعی زیان آور شمرده شود اعتیاد نام دارد. عواقب ان به صورتهای مختلف نظیر کم شدن تحمل ...
پاورپوینت روش های مرمت و نگهداری راه های آسفالت شده ، پل ها و وسایل کنترل ترافیک دانشگاهی ۶۹ ***2 بطور کلی انواع خرابی ها به دو دسته تقسیم می شوند. الف) خرابی های بنیادی ب) خرابی های سطحی خرابی های بنیادی به علت عدم قدرت باربری کافی بستر راه و صدمه های وارد شده اتفاق می افتد. خرابی های سطحی به علت ناهمواری زیاد سطح جاده ، بهره برداری از مسیر راه را با اشکال مواجه می کند. تشخیص نوع خرابی راه بسیار مهم است چرا که عمل مرمت و بهسازی راه بر اساس تشخیص نوع خرابی انجام می شود. ...
پاورپوینت ساختمان مواد فیزیک ۱۰ ***2 ¨ماده چیست؟ تمام چیزهای غیر زنده ای که در اطراف ما هستند، ماده نام دارند. بعضی از مواد مانند چوب و سنگ شکل ثابتی دارند. موادی که در دمای معمولی شکل آنها تغییر نکند، جامد هستند. موادی که به شکل ظرف خودشان در آیند مایع هستند و موادی که در فضا پخش می شوند و با چشم دیده نمی شوند گاز هستند. ***3 ¨مواد از چه ساخته شده اند؟ اگر به دانه های شکر نگاه کنید می بینید از دانه های بسیار ...
پاورپوینت انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آن دانشگاهی ۲۲ ***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...
پاورپوینت کنترل ریزبرنامه نویسی شده مهندسی کامپیوتر ۳۸ ***2 وظایف واحد کنترل. •تنظیم مسیرهای لازم جهت اجرای دستورالعملها •متغیر های کنترلی –تنظیم گذرگاه مشترک –پایه های رجیسترها –انتخاب مولتی پلکسرها –تعیین نوع عمل ALU –... •در هرلحظه گروههایی از بیتهای کنترلی در وضعیتSET یا RESET قرار دارند •ایجاد یک سری مراحل متوالی جهت اجرای ریزعمل ها ***4 روشهای طراحی واحد کنترل •کنترل سیم بندی شده (WIRED) –خروجی واحد کنترل ، متغیرهای کنترلی سخت ...
پاورپوینت پایان نامه بهینه سازی تقاضا تحت رتبه بندی در سیستم های توزیع شده دانشگاهی ۲۷ کارشناسي ارشد نرم افزار ***4 مقدمه پردازش تقاضا: به مراحل مورد نياز براي تبديل يک تقاضاي ورودي به طرح صحيح و کارا براي اجرا و بازيابي، پردازش تقاضا گفته مي شود. سه مرحله اصلي پردازش تقاضا تجزيه تقاضا بهينه سازي تقاضا اجراي تقاضا ***5 بهينه سازي تقاضا تحت رتبه بندي بهينه سازي تقاضا تحت رتبه بندي براي بدست آوردن K جواب بهتر بکار مي روند. روشهاي مطرح : با استفاده از عملگرهاي اتصال ...
پاورپوینت ذخیره و بازیابی اطلاعات دانشگاهی ۳۳۲ ***2 مهمترین مراجع درس به ترتیب اولویت: lFile Structures: An Object-Oriented Approach With C++ Authors: Folk, Michael J. Zoellick, Bill Riccardi, Greg lسیستم و ساختار فایلها(مهندسی فایلها) ، روحانی رنکوهی ***6 lآشنایی با محتوای درس ذخیره وبازیابی اطلاعات (File Management) ین درس با درس ساختمان داده ها چه تفاوتها یا تشابه هایی دارد؟ تشابه : هر دو درس در مورد ساختار داده ها و ...
پاورپوینت آلودگی مواد غذایی دانشگاهی ۱۸ ***2 انسان در حالت بیماری یاگذراندن دوران نقاهت بیماری و یا بصورت ناقل، حامل میکروب بیماری زا است. ناقل بیماری: افرادی که از بیماری مربوط شفا یافته اند و دوره نقاهت خود را سپری می کنند یا دارای عامل بیماری اند اما به دلایلی در برابر میکروب موردنظر مصون اند و به بیماری مبتلا نشده اند ***3 منبع اصلی میکروب در بدن افراد ناقل 1-پوست 2-دهان، حلق، بینی، چشم و گوش 3- دستگاه گوارش ***4 ...
پاورپوینت تدریس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی از کتاب تکنولوژی فراورش غذا ( اصول و کاربرد ) دانشگاهی ۱۹۰ ***2 واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی) نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی ***3 جایگاه درس درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است. ***4 از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصههای احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی ...