پاورپوینت تغییرات آب و هوای و کارایی کشاورزی متشکل از سیستم های کشاورزی دانشگاهی ۲۴ ***9 •سهم کشاورزی در گرمایش جهانی (شامل حمل ونقل – ذخیره سازی – پیشرفت – مصرف - تدارکات ) Agriculture: 15% of the total world GHG. (World Resource Institute, 2000) •CH4: دام های روستای و مناطق خیس برنجی(42%) •N2وکود: کشت (specially NPK) (48%) •CO2: سوخت فسیلی, دشتهای تسویه, biomass burning (12%) ***10 •تاثیرات گرمایش جهانی بر روی تولیدات غذایی the end of the 21st Century تاثیرات ...
پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی دانشگاهی ۲۳ ***2 تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی 1-بر حسب شرایط آب و هوائی (کلیماتیک): مناطق معتدل: ارتفاع کم و قطر زیاد نواحی حاره : ارتفاع زیاد و ساقه بدون انشعاب نواحی خشک: ارتفاع کم و قطر زیاد و رشد ریشه زیاد – به صورت بوته و کمتر به صورت درختچه نواحی مرطوب: مخالف گیاهان مناطق خشک – نمو زیاد ***3 تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی 2-بر حسب شرایط ادافیک (edaphiqucs): شرایط ادافیک: جنس خاک ...
پاورپوینت جنین زایی Embryogenesis دانشگاهی ۱۱ ***2 گیاهان تعداد زیادی میوه دارند،پس تعداد زیادی دانه تولید می کنند . تعداد کمی از این دانه ها مکان مناسب و شرایط مطلوبی برای جوانه زنی پیدا می کنند اکثریت دانه ها از بین میروند ،زمانی که دانه ها انتشار می یابند آب بسیار کمی باخودشان دارند پوشش بیرونی سخت و چروکیده است و مانع جوانه زنی وعامل خفتگی میباشد . با این که دانه ها غیر فعال به نظر میرسند ولی سرشار از حیات هستند. جوانه ...
پاورپوینت چغندر قند دانشگاهی ۱۲۱ ***3 •چغندرقند نام علمی Beta Vulgaris نام انگلیسی Suger Beet والد اصلی B.Maritima •تفاوت گیاهان اهلی و وحشی چغندرقند 1- برگهای مستقیم 2 راندمان فتوسنتزی 3- ریشه های مستقیم غده ای توسعه یافته •عملکرد غده پتانسیل بیش از 30 تن 2- عملکرد بیش از 40 تن مطلوب و یا عملکرد بیش از 6 تن قند ***4 •22 درصد قند و ریشه عمیق و منشعب ----- جد •تیپ علوفه ای ---- درصد قند کم و عملکرد بالا ----- ...
پاورپوینت حفاظت آب و خاک دانشگاهی ۱۸ ***2 حفاظت آب و خاک: مقدمه: ذرات خاک از عناصر و مواد متعددی مانند هوموس، کربنات کلسیم، هیدارت، آهن، آلومینیوم به هم متصل گردیده و خاکدانه را بوجود میآورند. خاکدانه در صورت عامل اصلی ثبات و پایداری خاک در مقابل فرسایش محسوب میشوند. در اثر از بین رفتن پو.شش گیاهی و کم شدن مواد آلی ذرات خاک تحت تاثیر عوامل فرسایش پراکنده شده و توسط آب و باد از محل اولیه به مناطق دور و نزدیک انتقل ...
پاورپوینت خسارت موش ورامین به کشاورزی دانشگاهی ۲۷ ***2 سازمان بهداشت جهانی تخمین زده است که سالیانه تقریباً 33 میلیون تن مواد غذائی در تمام دنیا توسط موش ها از بین میرود که این مقدار براساس ارزیابی سازمان خواربار وکشاورزی جهانی معادل 0.5درصدکل تولید مواد غذائی جهان بوده وبرای تغذیه 130میلیون نفر انسان گرسنه کفایت میکند. موش ها خسارات فوق العاده و غیر قابل تصوری به مزارع ، دامداری ها ، کشتارگاهها ، کارخانجات مواد غذایی و صنعتی ...
پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو) دانشگاهی ۲۲ ***2 خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند. از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و ...
پاورپوینت خط تولید مربای هویج دانشگاهی ۱۲ ***2 تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراوردهای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست میآید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است. پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیوارههای سلولی یاختههای گیاهی یافت میشود. از لحاظ شیمیایی پکتین پلیمری است که از به هم ...
پاورپوینت روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن دانشگاهی ۳۱ ***3 تاریخچه برنج برنج از محصولات زراعی قدیمی است قدمت کشت آن در آسیا بالغ بر7000سال می باشد مبدا اصلی آن هند،بنگلادش ، تایلند و ویتنام ومرکز اولیه آن احتمالاً جنوب چین می باشد. کشت برنج در ایران به حدود 400سال قبل از میلاد برمی گردد . درمناطق بابل وشوش کشت می شده. ***4 مشخصات گیاه شناسی برنج گیاه یک ساله برنج به خانواده گندمیان (Poaceae) و جنس اوریزا (Oryzae) تعلق دارد. دارای ...
پاورپوینت روغن های سرخ کردنی دانشگاهی ۲۵ ***6 نقطه دود بعضی روغن ها به ترتیب زیر است: روغن گلرنگ 265 درجه سانتیگراد روغن آفتابگردان 246 درجه سانتیگراد روغن سویا 241 درجه سانتیگراد روغن کانولا (گلزا) 238 درجه سانتیگراد روغن ذرت 236 درجه سانتیگراد روغن بادام زمینی 231 درجه سانتیگراد روغن زیتون 190درجه سانتیگراد بعضی عوامل نقطه دود روغن را پایین می آورند و به تخریب زودتر روغن کمک می کنند که عبارتند از: - مخلوط کردن روغن ...
پاورپوینت هشت مجسمه بلند دنیا مهندسی معماری ۱۴ ***2 _ مجسمه Ushiku Amida Buddha در شهر Ushiku Arcadia ( که در گذشته باغ Jodo Teien نام داشت)، Ibaraki Prefecture در 50 کیلومتری شمال توکیو قرار دارد. این مکان بعنوان مکانی برا ی ا دامه را ه Hozo Bosatsu برای آنکه بودا آمیدا بشود وقف وی شده بود. طول این مجسمه 100 متر است که بر روی پایه ای 10 متری که به شکل نیلوفر آبی است و یک سکوی 10 متری قرار دارد. به عبارتی دیگر طول این مجسمه ...
پاورپوینت تغییر عادت منفی به مثبت روانشناسی ۱۱ ***2 با توجه به اینکه کنترل (( کلام )) ، آسان تر از کنترل (( احساس ها )) و (( اندیشه ها )) ست ، بنا براین ساده ترین راه برای شاداب ساختن خویشتن ، کنترل بیان و استفاده از کلمه های مثبت و شادی بخش است که قادرند تاثیر عمیقی بر افکار ، و احساس های ما به جای گذاشته و ما را مستعد احساس های شاد وافکار مثبت نماید . ***3 بگوییم : شاد و پر انرژی باشید نگوییم : خسته نباشید بگوییم : هدیه ...
پاورپوینت مهارت مقابله با استرس دانشگاهی ۲۲ ***3 انسان دنیای امروزی به دلیل پیچیدگی های زندگی با مسایل و بحران های زیادی دست به گریبان است . مواجه شدن با این بحران ها مهارت های خاصی را می طلبد . هدف از آموزش مهارت ها ی زندگی ،ایجاد روابط موثر با دیگران،مدیریت هیجان های خود و نحوه ی برخورد مناسب با هیجانهای دیگران تقویت تفکر خلاق و نقادانه برای تصمیم گیری های صحیح و مناسب و... است . ***4 استرس چیست؟ برای استرس تعاریف ...
پاورپوینت پروژه کارآفرینی تولید قند کبریتی با ظرفیت 1100 تن در سال دانشگاهی ۲۶ ***3 معرفی محصول:معرفی محصول: خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید قند کبریتی با ظرفیت 1100 تن در سال پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان ...
پاورپوینت اشعه ایکس ( x Ray ) دانشگاهی ۴۴ ***2 توصیف ساده از رادیولوژی( تصویربرداری با اشعه x ) اشعهx، امواج الکترو مغناطیس می باشد که برای تصویربرداری اعضاء داخلی بدن بکار می رود.این امواج طول موج بسیار کوتاهی دارند.هنگامیکه این اشعه به دورن بدن نفوذ می کند توسط بافتهای مختلف برحسب چگالی بافت مورد نظر به مقدار متفاوتی جذب می شود. برای مثال استخوانها که بسیار چگالی بالائی دارند بخوبی اشعه را جذب می کنند ولی بافتهای نرمی ...
پاورپوینت توصیف ساده از رادیولوژی ( تصویربرداری با اشعه x ) پیراپزشکی ۴۲ ***1 اشعهx، امواج الکترو مغناطیس می باشد که برای تصویربرداری اعضاء داخلی بدن بکار می رود.این امواج طول موج بسیار کوتاهی دارند.هنگامیکه این اشعه به دورن بدن نفوذ می کند توسط بافتهای مختلف برحسب چگالی بافت مورد نظر به مقدار متفاوتی جذب می شود. برای مثال استخوانها که بسیار چگالی بالائی دارند بخوبی اشعه را جذب می کنند ولی بافتهای نرمی مثل پوست، چربی و عضله براحتی به اشعه X اجازه می ...