کاربر گرامی  خوش آمدید ... 

دانلود پاورپوینت امنیت غذ ایی

شما عبارت امنیت غذ اییرا در سایت جستجو کرده اید. براساس درخواست جستجوی شما برای دانلود پاورپوینت امنیت غذ ایی درباره پاورپوینت امنیت غذ ایی و پاورپوینت آماده امنیت غذ ایی، دانلود قالب پاورپوینت امنیت غذ ایی و یا تم پاورپوینت، دانلود تم پاورپوینت و پس زمینه پاورپوینت امنیت غذ اییتعداد 700 مورد در سایت یافت گردید که در لیست زیر نمایش داده شده اند:

پاورپوینت امنیت غذایی Food Security

***2 •فقر = ناتوانی در برآوردن نیازهای بنیادی انسان • غذا و تغذیه از جمله نیازهای بنیادی جامعه بشری است، که تأمین آن در مقوله امنیت غذایی نهفته است تأمین امنیت غذایی برای جامعه یکی ازاهداف کلان برنامه ریزی های اقتصادی-اجتماعی است ... ***3 هدف نهایی کاربردی علم تغذیه: بهبود وضع تغذیه جامعه علم تغذیه چکار می کند؟ 1. مطالعه نقش و کارانرژی ومواد مغذی در بدن 2. مقدار نیازبدن به انرژی ...

پاورپوینت سموم مواد غذایی

***3 •سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده •شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود ***4 •سازمان خواربار جهاني‎ (FAO) و سازمان جهاني‎‎ بهداشت (WHO)‎ ...

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد

***2 منجمد کردن يکي از اسان ترين و قابل قبول ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. يخ زدن باعث کشتن ميکروب ها در مواد غذايي نمي شود بلکه سبب کند شدن عمل ميکرو ارگانيزم ها شده و با کند شدن تغييرات شيميايي که بر کيفيت غذا تاثير مي گذارند از خراب شدن انها جلوگيري مي کند. ***3 nتغييرات شيميايي در پي انجماد در طي انجماد فعاليت انزيم هاي موجود در ميوه ها کند مي شود. در صورت غير فعال ...

پاورپوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

***6 1.تولید فشار بالا: غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل ***7 2.تجهیزات فشار بالا: مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر 09. متر – طول225.متر- حجم- - لیتر – حداکثر فشار فراوری ...

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

***3 üروشهای نگهداری مواد غذایی üالف)روشهای فیزیکی در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود. üب)روشهای شیمیایی ***4 üاشعه دهی(Irradiation ) üاشعه دهی مواد غذایی نوعی فرآیند «سرد» برای نگهداری غذا محسوب می شود. üاشعه دهی مواد غذایی نوعی روش فیزیکی برای فرآوری محسوب می شود که شامل قرار دادن ماده غذایی بسته بندی شده در برابر اشعه های گاما، اشعه X و ...

پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی

***4 فرض تحقیق: ایران در تولید و صادرات اقلام گروه صنایع غذایی دارای مزیت نسبی است. هدف تحقیق: شناسایی و تعیین مزیت نسبی در گروه صنایع غذایی (کالاهای منتخب) و بررسی عملکرد صادراتی آن طی چند سال اخیر روش تحقیق: در این تحقیق از روش کاربردی مزیت نسبی آشکار شده که اولین بار توسط بالاسا ارائه شده استفاده شده است ***5 lنظریات مزیت نسبی در زمینه تجارت بین الملل lآدام اسمیت: توجیه ...

پاورپوینت بررسی اثر پروتئین جیره غذایی و شوری های متفاوت آب بر رشد و بازماندگی میگوی وانامی

***4 مقدمه: میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) یکی از مهمترین گونه های پرورشی میگو می‌باشد پراکنش جغرافیایی آن به صورت بومی در آبهای اقیانوس آرام و سواحل مکزیک ، آمریکای جنوبی و مرکزی است ناحیه‌ای که درجه حرارت آب اقیانوس در تمام طول سال بالاتر از 20 درجه سانتیگراد می‌باشد (ویبان و سویینی ،1991). نسبت به شوری‌های مختلف تحمل خوبی داشته و رشد بالایی نیز دارد. در مقابل بیماریهای ...

پاورپوینت بررسی طراحی معماری نشیمن ، پذیرایی ، غذاخوری در طراحی داخلی

***2 ابعاد فضا های خانه و تاثیر مبلمان در معماری داخلی هنگام تهیه‌ی طرح بهتر است به فضا های داخلی و مبلمان آن توجه کافی شود و محل مناسب آن، ابعاد، فاصله‌ی بین وسایل برای رفت و آمد و ارتباط مناسب آنها با یکدیگر پیش‌بینی گردد. این عمل می‌تواند کنترل کننده مناسبی برای رسیدن به طرح مطلوب باشد و تنگناها، فضاهای اضافی و سایر مشکلاتی از این قبیل که معمولاً بعد از پایان ساختمان مشاهده ...

پاورپوینت تدریس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی از کتاب تکنولوژی فراورش غذا ( اصول و کاربرد )

***2 واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی) نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی ***3 جایگاه درس درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است. ***4 از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصه‌های احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی ...

پاورپوینت کمبود عناصر غذایی در پسته

***3 عناصر غذایی کم مصرف: استفاده از کود های ریز مغزی از طریق خاک منافع چندانی ندارد . برای رفع این مشکل در دراز مدت و جلوگیری از رسوب عناصر کم مصرف, باید ابتدا وضعیت خاک بهبود یافته و EC و خصوصاً Ph خاک متعادل گردد . در کوتاه مدت استفاده از کودهای میکرو از طریق محلول پاشی صورت می گیرد که خیلی مفید واقع شده است. ***4 A) آهن:Fe آهن یکی از بی تحرک ترین عناصر در گیاهان است. به همین ...

پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

***2 üاستخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. ***3 کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز ستخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید ...

پاورپوینت سیاست های تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران

***3 •تعريف تبليغات •واژه تبليغ از نظر لغوي ، از ريشه ابلاغ و به معناي رساندن پيام است ، و از نظر فني ، Advertising عبارت از پيش بيني ، تهيه و ارايه پيام هاي سمعي و بصري توسط عوامل تبليغاتي در ازاي بهاي نشر، اطلاعاتي از خصوصيات و امتيازات يک کالا و خدمت يا فکر در جهت افزايش فروش کالا و استقبال عمومي از آن مي باشد . ***4 •اهداف تبليغات •آگاهي بخشي •متقاعد سازي •يادآوري ***5 سياست ...

پاورپوینت آلودگی مواد غذایی

***2 انسان در حالت بیماری یاگذراندن دوران نقاهت بیماری و یا بصورت ناقل، حامل میکروب بیماری زا است. ناقل بیماری: افرادی که از بیماری مربوط شفا یافته اند و دوره نقاهت خود را سپری می کنند یا دارای عامل بیماری اند اما به دلایلی در برابر میکروب موردنظر مصون اند و به بیماری مبتلا نشده اند ***3 منبع اصلی میکروب در بدن افراد ناقل 1-پوست 2-دهان، حلق، بینی، چشم و گوش 3- دستگاه گوارش ***4 ...

پاورپوینت آشنایی با شبکه های کامپیوتری - امنیت شبکه

***2 lبیان مساله؟؟؟ lمزایا و معایب شبکه اختصاصی lاختصاصی بودن کانال و کم شدن احتمال حمله lآزادی در انتخاب پروتکل lهزینه بالا در ایجاد lهزینه نگهداری و ارتقاء lعدم اتصال به دنیای خارج از سازمان lاینترنت، بستر ارتباط الکترونیکی دنیا و ضرورت اتصال به آن ***3 lراه حل... اما... lارتباط بین‏شبکه‏ای از طریق اینترنت و بسطی بر اینترنت lحال پتانسیل اتصال میلیون‌ها نفر به شبکه سازمانی ...

پاورپوینت تاثیر عناصر سنگین بر تغذیه

***2 مقدمه •لاوازاويه را مي توان پايه گذار علم تغذيه در اواخر قرن 18 به حساب آورد از قرن بيستم در بسياري در کشور ها مسئله ي کميت و کيفيت مواد غذايي مورد مصرف جامعه مورد توجه قرار گرفت و برخي دولتها براي اجراي اين مسوليت به کاربرد علم تغذيه در برنامه ريزي هاي خود نقش مهمي دارند. ***3 تعريف تغذيه •عبارت از مجموعه فعل و انفعالات که عضو زنده مواد مغذي را دريافت داشته و آنها را به ...

پاورپوینت عناصر ضد مغذی - بازدارنده ها

***3 70% هزينه هاي پرورشي مربوط به غذاست. بسياري از غذا ها بطور طبيعي حاوي اين ترکيبات هستند. اثرات زيان آور اين ترکيبات بر رشد و کارکرد بدن حيوان انتخاب مواد خوراکي و تعيين حد مجاز آنها جهت جيره نويسي استفاده از مواد ضد مغذي براي منظورهاي مفيد فرآوري مواد غذايي و راههاي افزايش کيفيت خوراک ***4 عناصر ضد مغذي - بازدارنده‌ها بازدارنده‌هاي پروتئيني : بازدارنده‌هاي پروتئاز ...

پاورپوینت استفاده از ارزیابی مدفوع برای کمک به تغذیه ی گاوهای شیرده

***3 •مقدمه •ابزارهاي زيادي وجود دارد که متخصصان تغذيه ممکن است از آنها براي ارزيابي و کنترل وضعيت تغذيه اي گاوهاي توليده کننده ي شير فراوان استفاده کنند. ارزيابي و بررسي مدفوع يا کود، مي تواند اطّلاعاتي در مورد سلامت کلي، تخمير در سيرابي و عملکرد هضمي در گاوها به ما بدهد. گاوهاي بالغ فرصت زيادي براي مشاهده و بررسي مدفوع در آنها ايجاد مي کنند زيرا آنها تقريباً هر 5/1 تا 2 ساعت ...

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی

***2 رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد غذائي مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتي در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد توليدي مواد غذائي :طرح و امکانات واحد تو ليد مواد غذا يي : ضرورت هاي بهداشتي ضرورت هاي بهداشتي و سلامت فردي کارکنان ضرورتهاي بهداشتي در توليد ويژگيهاي فرآورده نهايي ***3 nبسمه تعالي استاندارد رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد ...

پاورپوینت راهنمایی و توصیه های کاربردی جهت آغاز فعالیت پرورش شتر مرغ دامپروری

***5 •بخش اول- منابع تولید احداث مزرعه شترمرغ برای هر کسی پر ماجراست. برای راه اندازی مزرعه شترمرغ به زمین، نیروی کار، آب، مجوز و نقدینگی نیاز دارید. قبل از آغاز چنین پروژه ای برخی از جنبه های مورد نیاز را مورد بررسی قرار می دهیم ***6 •زمین باید بررسی کنید که چگونه از زمینی که در اختیار دارید استفاده کنید. بسته به اینکه چه گزینه هایی را در شروع کار در نظر گرفته اید باید تصمیم ...

پاورپوینت ژلاتین ماهی: جنبه هایی که تحت آن می‌توان ژلاتین ماهی را به عنوان جایگزین برای ژلاتین پستانداران به شمار آورد

***2 lچکیده غذا و صنعت داروسازی در سراسر دنیا شاهد تقاضای روزافزونی برای کلاژن و ژلاتین می‌باشد. ژلاتین‌های پستانداران (وابسته به خوک و گاو) که به عنوان محبوب‌ترین و گسترده‌ترین نوع ژلاتین مورد استفاده قرار می‌گیرد، مبحثی است که مورد اجبار و شک و تردید اساسی در مصرف کنندگان قرار گرفته است و این شک و تردیدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگی اجتماعی است، می‌باشد. ژلاتین ...

پاورپوینت عوامل و فاکتور های خاکزایی

***2 nمقدمه آیا می‌توان چیزی را تصور نمود که برای بیشترین مفهومی باارزش‌تر از خاک داشته باشد. ارتباط بسیار نزدیک تمدن‌های گذشته با خاک به حدی زیاد بوده است که واژه خاک حتی در جملات مربوط به آفرینش و خلقت بشر، همانند جمله زیر تجلی یافته است: «خداوند انسان را از خاک آفرید و آنگاه به او جان بخشید» حرکت خاک چه در روزگاران گذشته و چه در حال حاضر برای بشر بس والا بوده است،حتی امروزه ...

پاورپوینت کاربرد فناوری نانو در بسته بندی غذا

***4 نانو تکنولوژی: واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین 1 تا 100 نانومتر) - نانومتریک بیلیونیم متر است. - فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهی مولکولی است ***5 پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی ،هدف بسیاری از شرکتهاست .این سیستم های بسته ...

پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز

***2 فروکتوز مقدمه : فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ، این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ، میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال : انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ، ***3 ...

پاورپوینت ارزیابی امنیتی سیستم عامل ویندوز

***4 ارزیابی امنیتی سیستم عامل ویندوز سیستم عامل ویندوز یکی از ده ها سیستم عامل موجود در جهان است که مدیریت منابع سخت افزاری در یک کامپیوتر را بر عهده دارد. استفاده از ویندوز بعنوان سیستم عاملی شبکه ای همزمان با عرضه NT وارد مرحله جدیدی گردید. در ادامه و بدنبال ارائه نسخه های دیگری از ویندوز فصل جدیدی از بکار گیری سیستم عامل فوق در شبکه های کامپیوتری گشوده گردید. استفاده از ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان