کاربر گرامی  خوش آمدید ... 

دانلود پاورپوینت سلامت شیر تولیدی

شما عبارت سلامت شیر تولیدیرا در سایت جستجو کرده اید. براساس درخواست جستجوی شما برای دانلود پاورپوینت سلامت شیر تولیدی درباره پاورپوینت سلامت شیر تولیدی و پاورپوینت آماده سلامت شیر تولیدی، دانلود قالب پاورپوینت سلامت شیر تولیدی و یا تم پاورپوینت، دانلود تم پاورپوینت و پس زمینه پاورپوینت سلامت شیر تولیدیتعداد 267 مورد در سایت یافت گردید که در لیست زیر نمایش داده شده اند:

پاورپوینت طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی جمع آوری شیر با ظرفیت 5/8 تن در روز

***5 خلاصه طرح محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمايه گذاري کل: 85/1203 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 85/423 ميليون ريال سهم تسهيلات: 780 ميليون ريال دوره بازگشت سرمايه: 28 ماه ***6 مقدمه : جمعيت جهان که در آغاز قرن پيش حدود دو ميليارد نفر تخمين زده مي‌‌شد به بيش از شش ميليارد نفر در آغاز سده جديد افزايش يافته و پيش بيني مي‌شود که تا سال 2020 اين رقم از مرز هشت ميليارد ...

پاورپوینت طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی جمع آوری شیر با ظرفیت 5/8 تن در روز

***5 خلاصه طرح محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمايه گذاري کل: 85/1203 ميليون ريال سهم آورده متقاضي: 85/423 ميليون ريال سهم تسهيلات: 780 ميليون ريال دوره بازگشت سرمايه: 28 ماه ***6 مقدمه : جمعيت جهان که در آغاز قرن پيش حدود دو ميليارد نفر تخمين زده مي‌‌شد به بيش از شش ميليارد نفر در آغاز سده جديد افزايش يافته و پيش بيني مي‌شود که تا سال 2020 اين رقم از مرز هشت ميليارد ...

پاورپوینت استفاده از ارزیابی مدفوع برای کمک به تغذیه ی گاوهای شیرده

***3 •مقدمه •ابزارهاي زيادي وجود دارد که متخصصان تغذيه ممکن است از آنها براي ارزيابي و کنترل وضعيت تغذيه اي گاوهاي توليده کننده ي شير فراوان استفاده کنند. ارزيابي و بررسي مدفوع يا کود، مي تواند اطّلاعاتي در مورد سلامت کلي، تخمير در سيرابي و عملکرد هضمي در گاوها به ما بدهد. گاوهاي بالغ فرصت زيادي براي مشاهده و بررسي مدفوع در آنها ايجاد مي کنند زيرا آنها تقريباً هر 5/1 تا 2 ساعت ...

پاورپوینت برنامه های واکسیناسیون گاو های شیری و گوشتی

***3 •برنامه هاي واکسيناسيون گاوهاي شيري و گوشتي •بيماري هاي مسري توليدات سودمند گوشتي و شيري دامها را تهديد مي کند. واکسيناسيون يک روش بسيار مهم در کنترل و جلوگيري از اين بيماري ها مي باشد. اما به هر حال، يک برنامه ي واکسيناسيون جانشين خوبي براي تغذيه ي خوب، تهويه ي مناسب، اقدامات بهداشتي مؤثر و ديگر روشهائي که براي مديريت سلامت انجام مي گيرد نمي تواند باشد. ***4 •برنامه هاي ...

پاورپوینت پایان نامه مقایسه سبک های دلبستگی ، سلامت روان مادر و اختلال توجه – بیش فعالی در کودکان ADHD و سالم

پايان نامه جهت دريافت درجه کارشناسي ارشد روان شناسي باليني ***3 بيان مسئله اختلال بيش فعالي و نقص توجه شايع ترين اختلال رفتاري است که کودکان را مبتلا مي کند راهنماي تشخيصي آماري اختلال رواني(DSM-V) آن را به عنوان الگوي پايدار عدم توجه و تکانشگري شرح مي دهد. و در واقع نوعي اختلال مزمن شديد در تحول رواني است و براي تشخيص آن حد اقل 6 مورد از 9 معيار بي توجهي و يا بيش فعالي-تکانشگري ...

پاورپوینت معرفی نژاد های گاو های بومی ایران و نژاد های شیری جهان

***3 به‌‌نظر مى‌رسد که اين نژاد از اختلاط و آميزش گاوهاى بومى ايران با گاوهائى که از کشور شوروى سابق وارد منطقه سراب شده بودند به‌وجود آمده و بعداً به نام سرابى معروف گشته است رنگ آن زرد طلائى و قهوه‌اى سوخته است کوچک و خوش اندام است. اخيراً از گاوهاى سرابى به‌صورت گله‌هاى نيمه صنعتى پرورش داده مى‌شوند. سرابي (Saraby) ***4 •يک نژاد شيري محسوب ميشود که موطن آن شهرستان سراب در ...

پاورپوینت سلامت الکترونیکی

***3 سلامت الکترونيکي : آشنايي با برخي خطرات زندگي الکترونيکي E-Lifeدر فضاي اينترنت کافي است به اطرافمان بنگريم که زندگي الکترونيکي چگونه همه عرصه هاي زندگي بشري را يکي پس از ديگري به احاطه خود درآورده و به همراه ويژگي هاي مثبت و مفيد خود اثرات سوء و مخربي را نيز به دنبال آورده است. اگر چه همه اقشار جوامع بشري در سطوح گوناگون از منافع و راحتي هاي Facilities زندگي الکترونيک بهره ...

پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

***2 تعريف عوامل نگهدارنده گاهي براي نگهداري شير و جلوگيري از فساد و زماني براي تبديل شير فاسد و خراب به شيري که داراي ظاهر معمولي باشد, اضافه ميگردند. حالت اول طبيعي بوده و حالت دوم تقلب محسوب مي شود. ***3 اصول آزمايش: جستجو و اندازه گيري بيکرمات دوپتاس: بيکرمات دوپتاس معمولاً براي نگهداري نمونه هاي شير اضافه مي گردد, بدين جهت اينگونه شيرها زرد رنگ ميباشند. براي تشخيص بيکرمات ...

پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر

***2 دسته اول_ روشهاي حجمي در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجي اندازه گيري مي شود. روشهاي حجمي بعلت سرعت در عمل در آزمايشهاي روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهاي حجمي عبارتند از: روشهاي Gerber و Babcock ***3 دسته دوم_ روشهاي وزني در اين روشها چربي شير بوسيله انحلال در يک ماده حلاله چربي استخراج مي ...

پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر

***3 : هدف سابقه و نانو فناوري يکي از جديد ترين علومي است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه اي اينده زندگي بشر را دگرگون خواهد ساخت . يکي از مهمترين زمينه هاي تاثير گذاري نانو فناوري در زندگي انسان ، علم غذا است که به دليل احتياج روزمره و دائمي انسان به غذا هر گونه تغيير و تحو لي در ان نقش به سزايي در تغيير کيفيت زندگي انسان خواهد داشت . لذا به منظور تبيين جايگاه نانو فناوري و ...

پاورپوینت فعالیت بدنی و سلامت

***2 اهداف آموزشي: تشويق دانش آموزان و دانشجويان به فعاليت بدني بيشتر شناخت ورزش و اثرات آن بر پيشگيري از بيماري ها ارائه مثال هايي از فعاليت بدني ساده و با شدت متوسط تشويق به فعاليت بدني منظم در کشورهاي در حال توسعه به ويژه براي زنان تشويق به تناسب بدني در افراد داراي معلوليت فيزيکي ايجاد يک المپيک فعاليت بدني و سلامت با Supercourse ***3 بازيهاي المپيک امسال، آتن 2004 تعداد: ...

پاورپوینت ارتقاء سلامت و بهبود کیفیت زندگی در برنامه چهارم توسعه

***3 تبیین وضع موجود -فرصتها برخورداری از تمدن و فرهنگی غنی با وحدت جوامع و اقوام گوناگون،‌یکپارچگی سرزمین و پیشنیه تاریخی طولانی که سهم شایان توجهی در تعمیق و گسترش میراث فرهنگی،‌علمی و فکری بشر داشته است. موقعیت استثنایی و برتر جغرافیایی و ژئواکونومیک و ژئواستراتژیک برخورداری از سرمایه های انسانی،‌اجتماعی،‌پژوهشی و فناوری گسترده برخوردای از ظرفیتهای انسانی از جمله جمعیت ...

پاورپوینت گردشگری سلامت: چالشی نو

***4 •تعاریف ومفاهیم گردشگری سلامت •مسافرت به کشورویااستان دیگری بدلیل مشکلات مربوط به سلامتی (پیشگیری ویادرمان) •مسافرت به منظوردرمان بیماری های خاص زیرنظرمراکزپزشکی ویابدون آن،دربیمارستان ها یامراکزدرمانی،یارفتن به منابع بهبودی طبیعی(برای درمان یا استراحت) نظیرچشمه های آبگرم معدنی یادریاچه های نمک،درمدت زمان معین (بطورمتوسط4-2هفته ونه بیشتر از 1سال) البته براساس نوع بیماری ...

پاورپوینت ضرائب ایمنی در پایداری شیروانی‌ ها

***2 مقدمه اگر سطح زمین با راستای افق زاویه‌ای غیر از صفر بسازد، به این سطح شیبدار شیروانی خاکی گفته می‌شود. در شیروانی خاکی مؤلفه‌ای از وزن که نیروی رانشی نامیده می‌شود تمایل به حرکت دادن توده خاک بسمت پایین دارد. از طرفی مقاومت برشی خاک نیز نیروی مقاومی در برابر این نیروی رانشی ایجاد می‌کند. حال اگر نیروی رانشی آنقدر بزرگ باشد که بتواند بر نیروی مقاوم غلبه کند، در آنصورت در ...

پاورپوینت تقلبات شیر و آزمایشات تشخیص آن

***2 شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیاز بدن را به طور کامل و متعادل تامین کند. ترکیبات عمده شیر را آب، چربی، پروتئین، لاکتوز (قند شیر)، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند. به علت هضم آسان، این ماده همواره در رژیم تغذیه ای بیماران قرار داشته و مصرف آن در برنامه غذایی روزانه بیشتر افراد جامعه توصیه می شود . تعریف شیر مطابق استاندارد شماره 1756: منحصرا به ...

پاورپوینت فریدون مشیری

***1 تولد:30شهریور 1305تهران مرگ : 3ابان 1379-74سالگی تهران مدفن : قطعه هنرمندان بهشت زهرا زمینه فعالیت : شعر فارسی و روزنامه نگاری ملیت :ایرانی محل زندگی : تهران -مشهد ***2 زندگی فریدون مشیری در سی‌ام شهریور ۱۳۰۵ در تهران به دنیا آمد. جد پدری‌اش بواسطه ماموریت اداری به همدان منتقل شده بود و از سرداران نادر شاه بود. پدرش ابراهیم مشیری افشار فرزند محمود در سال ۱۲۷۵ شمسی در همدان ...

پاورپوینت بسته بندی شیر

***3 هموژن کردن شیر : پس از استاندارد کردن شیر ، باید هموژن شود. بدون عمل هموژن کردن ، چربی شیر جدا و به سطح آن بالا می رود. چربی شیر چیزی است که به شیر طعم خامه ای می دهد. هموژنیزاسیون باعث یکنواخت شدن چربی شیر می شود و بافت خامه ای و طعم یکسانی می یابد. دردستگاه هموژن کردن ، سلولهای چربی شیر پس از عبور از سوراخهای بسیار ریز ، به اجزای کوچکتر شکسته می شوند( یک هشتم اندازه قبل ...

پاورپوینت زردآلو و خواص آن

***3 •زرد آلو نام علمي: Prunus armeniaca) ) نام يکي از ميوه‌ها از خانواده گلسرخيان است. نام علمي زردآلو Armeniaca bulgar مي باشد. درخت زرد آلو بومي چين است . ***4 •توليدکنندگان زردآلو •کشورهاي اصلي توليدکننده زردآلو عبارت‌اند از ترکيه، ايران، ايتاليا، اسپانيا، يونان و آمريکا. ***5 •زردآلو؛ طلاي تابستان •درخت زردآلو بومي نواحي چين است و هنوز هم به صورت وحشي در اين مناطق مي رويد. ...

پاورپوینت پایان نامه نماتد چغندرقند

پايان نامه تحصيلي کارشناسي مهندسي کشاورزي ***2 چکيده : نوسانات توليد متأثر از عوامل مختلفي از قبيل تغييرات اقليمي ، آفات و بيماريها ، علفهاي هرز و ... مي باشد . درميان اين عوامل ، نماتد چغندر قند علاوه بر دامنه گسترش بالا بعنوان يکي از مهمترين عوامل محدود کننده کاهش عملکرد در منطقه چناران مي باشد . متأسفانه تکنيک هاي کنترل که تا به حال مورد استفاده قرار گرفته اند، سازگاري و ...

پاورپوینت طرح کسب و کار تولید انواع کارتن بسته بندی

***6 •کليات طرح کسب و کار عنوان طرح: توليد مقواي بسته بندي شرح مختصري از طرح: مرحله 1- مواد اوليه ( کاغذ و کارتن خريداري شده) به ايجاد سفارش داده شده مشتريان توسط دستگاه برش قطع و برش داده شده ميشود . مرحله 2- در مرحله دوم برروي درب برخي مقوا بوسيله دستگاه چاپ مشخصات سفارش شده مشتريان و همچنين مشخصات شرکت به چاپ مي رسد . مرحله 3- در اين مرحله درب کارتن و زيره آن به صورت بسته هاي ...

پاورپوینت اقتصاد گوسفند داری

***3 مقدمه: از مهمترين عواملي که پيشرفت در هر فعاليت توليدي و اقتصادي را تضمين مي کند، تلفيق دانسته هاي علمي با امکانات عملي است و اين امر به ويژه در برخي از رشته هاي توليدي مانند فعاليت هاي دامپروري و بخصوص گوسفند داري، حائز اهميت است. نکته حائز اهميت در آستانه ورود به اقتصاد جهاني ?سال????ميلادي? تنها پرورش آن دسته از دام و طيور توجيح پذير است که در جيره غذايي آنها از اقلام ...

پاورپوینت مهارت های آزمایشگاه شیمی

***3 هدف کار در آزمايشگاه پژوهش در درستي مطالب نظري افزايش توانايي انديشيدن و استدلال ايجاد علاقه به دانش تجربي ايجاد مهارت در کار و حل دشواري هاي روزمره زندگي آساني انتقال مفاهيم فرا گيري انجام کار گروهي ايجاد حس اعتماد بنفس ***4 سلامتي در مرحله ي نخست ايمني در آزمايشگاه ايمني آزمايشگاه مکان آزمايشگاه تهويه مناسب جعبه کمک هاي اوليه کپسول آتش نشان دوش اضطراري ماسک هاي گاز محلول ...

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی

***2 رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد غذائي مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتي در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد توليدي مواد غذائي :طرح و امکانات واحد تو ليد مواد غذا يي : ضرورت هاي بهداشتي ضرورت هاي بهداشتي و سلامت فردي کارکنان ضرورتهاي بهداشتي در توليد ويژگيهاي فرآورده نهايي ***3 nبسمه تعالي استاندارد رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد ...

پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روش های بهبود کیفیت آن

***3 vپنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود. vپنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است. vدر 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است. vرهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان