پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو) دانشگاهی ۲۲ ***2 خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند. از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و ...
پاورپوینت لیمو ترش دانشگاهی ۲۵ ***2 تاریخچه مرکبات در ایران ورود مرکبات درایران به جزگونه بالنگ،سابقه ای حدود400ساله دارد. به استناد مدارک تاریخی،ایران دروازه خوج مرکبات از اسیا به سایر مناطق دنیا بوده است. محصولات مرکبات عبارت اند از:(انواع پرتغال ها ،نارنگی ها،لیموها،لایم ها،گریپ فروت و...) تاریخچه لیمو ترش در ایران گرچه قریب به 400 سال پیش از تولد مسیح ، تئو فراست از لیمو سخن گفت ، اما تنها در قرن چهارم ...
پاورپوینت آزمایشگاه مبانی بیوشیمی دانشگاهی ۶۰ ***2 بررسي دو موضوع سنتز نانو ذرات دي اکسيد تيتانيوم ترکيب شده با پلاتين سريا به روش ميکروامولسيون و نحوه عملکرد آنها در سنسور اکسيژن و افزايش مقاومت به خوردگي فولادزنگ نزن به وسيله اعمال پوشش نانوذرات دي اکسيد تيتانيوم با روش سل-ژل ***3 سنتز نانو ذرات دي اکسيد تيتانيوم ترکيب شده با روش پلاتين و سريا به روش ميکروامولسيون و نحوه عملکرد آنها***4 چکيده نانو ذرات دي اکسيد تيتانيوم ...
پاورپوینت آزمایشگاه شیمی معدنی دانشگاهی ۱۸۵ آزمایشگاه شیمی معدنی(1) (رشته شیمی) ***2 آزمایش شماره 1 تهیه اسید بوریک از بوراکس و بررسی برخی از خواص آن q هدف از انجام این آزمایش تهیه اسید بوریک از بوراکس می باشد. ابتدا بوراکس را در آب گرم حل کرده و در مرحله بعد عمل خنثی سازی را با استفاده از اسید کلریدریک انجام دهید. ***3 q اسید بوریک (اسید ارتوبوریک) اسیدی بسیار ضعیف است که از بوراتها و یا هیدرولیز هالیدهای بور با ...
پاورپوینت پروژه کارآفرینی گاوداری دانشگاهی ۴۳ ***7 مقدمه ضرورت خود کفائي و عدم وابستگي از لحاظ کشاورزي و دامپروري و يا به عبارتي ديگر تهيه ارزاق عمومي بر هيچ فردي از افراد ديگر پوشيده نيست و هر فرد سليمي با جزئي تفکر و تعقل نمي تواند از قبول آن سرباز زند . به عقيده صاحب نظران ، اولين و ابتدائي ترين شرط لازم و ضروري براي پيشرفت سريع در تمام امور کشور، همانا خود کفا شدن از لحاظ ارزاق عمومي مي باشد و به همين مناسبت است که ...
پاورپوینت گیاه داروئی زنجبیل دانشگاهی ۲۰ ***2 •زنجبيل زَنجِبيل يا زنجفيل يکي از گياهان دارويي است. زنجبيل از گياه زرد رنگ داراي رگههاي بنفش با نام علمي (Zingiber officinale) بدست ميايد. اگرچه معمولا" از زنجبيل به عنوان ريشه آن گياه نام برده ميشود ولي در اصل قسمت مورد استفاده گياه ساقه متورم شده زيرزميني آن است که "ريزوم" نام دارد. ***3 پيشينه زنجبيل از زمانهاي دور در چين مورد استفاده بوده وهنوز هم درطب سنتي چين نقش ...
پاورپوینت بیماری های هلو دانشگاهی ۴۱ ***3 سفيدک پودري هلو و شليل سفيدک پودري هلو و شليل Peach powdery mildew ***4 •بيماري سفيدک سطحي يا سفيدک نمدي هلو اولين بار در ايران دراطراف تهران درسال 1326 توسط اسفندياري گزارش شده است. معمولا درهرجا که هلو کشت ميشود بيماري نيز ديده ميشود. علاوه بر هلو به شليل نيز حمله ميکند. عامل بيماري قارچ Sphaerotheca pannosa var. Persica است. علت نامگذاري آن به پانوزا بواسطه توليد حالت ...
پاورپوینت شیمی تجزیه دانشگاهی ۳۳ ***2 سير تحولي و رشد اصولا توسعه و تغيير پايدار در فنون و روشهاي تجزيه وجود دارد. طراحي دستگاه بهتر و فهم کامل مکانيسم فرآيندهاي تجزيهاي ، موجب بهبود پايدار حساسيت ، دقت و صحت روشهاي تجزيهاي ميشوند. چنين تغييراتي به انجام تجزيههاي اقتصاديتر کمک ميکند که غالبا به حذف مراحل جداسازي وقت گير ، منجر ميشوند. بايد توجه داشت که اگر چه روشهاي جديد تيتراسيون مانند کريوسکوپي ، ...
پاورپوینت نوشابه دانشگاهی ۲۵ ***3 •تاريخچه توليد کوکاکولا •120 سال پيش وقتي دکتر ( جان پمبر تون ) در آزمايشگاه کوچکش با ترکيب چند ماده معجون جديدي را اختراع کرد و آنرا با نام کوکاکولا به دنيا معرفي نمود ، هيچ گاه فکر نمي کرد که اين نوشيدني روزي چنان مرزهاي دنيا را در نوردد که در هر گوشه اي از جهان جزء ثابتي از سفره غذا باشد . اين در حالي است که با ورود و عرضه ي انواع نوشابه هاي رژيمي ، معدود افرادي هم که از ...
پاورپوینت امواج دانشگاهی ۱۱ ***2 امواج مکانيکي الکترومغناطيس فيلسوف و خيالباف روسي کوزما پروتکوف چنين گفت: اگر به انتشار حلقه هاي آب توجه نکنيد کار شما فقط سرگرمي به شمار مي آيد غالبا مشاهده کرده ايد که هنگامي که سنکي را داخل آب مي اندازيم امواحي پديد مي آيد که داراي خواص زيرند 1 حامل انرژي هستند 2 داراي طول موج عرضي يا ستوني هستند اين امواج جزء امواج مکانيکي هستند ***4 •امواج مايکرو ويو مايکل فارادي با ...
پاورپوینت طرح توجیهی کمپوت کنسانتره دانشگاهی ۴۵ ***3 کمپوت کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. ***4 همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی هایی که مردم ...
پاورپوینت تهیه اسید بوریک از بوراکس جدید دانشگاهی ۱۸۵ ***2 §آزمایش شماره 1 §تهیه اسید بوریک از بوراکس و بررسی برخی از خواص آن q هدف از انجام این آزمایش تهیه اسید بوریک از بوراکس می باشد. ابتدا بوراکس را در آب گرم حل کرده و در مرحله بعد عمل خنثی سازی را با استفاده از اسید کلریدریک انجام دهید. ***3 q اسید بوریک (اسید ارتوبوریک) اسیدی بسیار ضعیف است که از بوراتها و یا هیدرولیز هالیدهای بور با هیبریداسیون sp2 به دست می آید. این اسید به ...
پاورپوینت زنگ گندم دانشگاهی ۱۴ ***3 مقدمه : گیاه گندم از جمله مهمترین غلات به شمار میآید. این گیاه ، یک ساله و از خانواده گرامینهها (گندمیان) میباشد و دارای دو گونه اهلی و وحشی است. نام علمی آن Triticum spp میباشد. خصوصیات گیاه گندم گندم ، گل آذین سنبلهای دارد. از هر گره آن معمولا یک سنبلچه متشکل از دو گلوم و سه گلچه بوجود میآید. گاهی تعداد گلچهها به 9 هم میرسد. دانه گندم بین دو پوشش قاشق مانند به ...
پاورپوینت شربت های قندی دانشگاهی ۲۴ ***2 }مقدمه تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند . ***3 }شربت خرما }خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . ***4 }شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه ...
پاورپوینت شکلات علوم تغذیه ۶۷ ***2 شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 کیلو کالری انرژی را تامین می کند. ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد , چربی 5/32 درصد , کربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 ...
پاورپوینت کمپوت آناناس علوم تغذیه ۱۰ ***3 }قوطی کردن آناناس: کمک دستورالعمل زیر می توان آناناس را در منزل کنسرو کرد به این منظور می توان آناناس را به تکه های حلقه ای و یا بزرگ خورد کرد. ما پیشنهاد می کنیم که پس از باز کردن کنسرو مقداری شکر برای درست کردن شربت رقیق آناناس اضافه کنیم و در صورت تمایل می توانیم از شربت غلیظ تر در این فرآیند استفاده کنیم. به یاد داشته باشیم که در این حال از دستور العمل غذایی مختلف پیروی ...
پاورپوینت ماشین آلات کشاورزی دیسک مهندسی صنایع ۲۸ ***2 تاریخچه خاکورزی عبارت است از عملیات مکانیکی که به منظور آماده سازی زمین برای زراعت روی خاک انجام می شود. هدف از خاکورزی مطلوب ایجاد محیط مناسب برای جوانه زنی بذر، رشد ریشه، کنترل گیاهان هرز، کنترل فرسایش خاک و کنترل رطوبت خاک است. بشر طی هزاران سال برای افزایش میزان تولید مبادرت به خاکورزی کرده است. از ابزارهای ابتدایی خاکورزی می توان گاوآهنی سبک و چوبی را نام برد که 3000 ...
پاورپوینت مرکبات مهندسی کشاورزی زراعت ۴۰ ***3 تا ریخچه مرکبات ازقرون گذشته وگویا بوسیله پرتقالیها به ایران آورده شده ودر ابتدا درجنوب که محیط مناسبی برای رویش آن به شمار می رود کاشته شده و از این جهت نام پرتقال را بروی یکی از گونه های آن گذاشتند. اکنون کشور ایران در مقام هفتم تولید مرکبات در جهان است. بومی قسمت های جنوب شرق آسیا و کشورهای چین و اندونزی و مالزی است. ***4 مرکبات از راسته granilas وتیره Rutaceae و زیرتیره ...
پاورپوینت جدا کننده ها دانشگاهی ۲۶ ***2 مقدمه جداسازی عملی است که مخلوط مواد که به حالتهای گاز، مایع، جامد وجود دارند از یکدیگر جدا میشوند ولی این عملیات در جدا کنندهها معمولاً به معنی جداسازی گاز از مایع میباشد. در عملیات تصفیه گاز در حالتهای گاز و گاز - مایع معمولاً از سه نوع جدا کننده استفاده میشود: 1- جداکننده عمودی 2- جداکننده افقی 3- جداکننده کروی ***3 1- جداکننده عمودی Vertical Separator : یک ظرف ...
پاورپوینت آزمایشگاه شیمی آلی 1 دانشگاهی ۷۱ ***4 تئوری و زمینه .aنقطه ذوب دمایی است که در آن تبدیل فاز بین جامد و مایع اطفاق می افتد. دمایی است که در آن بین کریستالهای منظم و جامد و حالت قرار گرفتن شانسی در مایع تعادل وجود دارد. .bمحدوده نقطه ذوب اولین نقطه (دمای پایین ) دمایی است که اولین قطره مایع در بین کریستالها تشکیل میشود. نقطه دوم ( دمای بالا) دمایی است که کل توده جامد به مایه شفاف تبدیل میشود. .cاستفاده شناسایی ...
پاورپوینت عمل آوری بتن دانشگاهی ۳۱ ***3 موضوعاتی که در این پروژه به آنها خواهیم پرداخت: 1. تعریف عمل آوری بتن و تاثیر رطوبت و حرارت در فرایند عمل آوری 2. عوامل موثر در مراقبت از بتن 3. روش های عمل آوری بتن 4.مدت زمان عمل آوری 5.کنترل کفایت عمل آوری ***4 تعریف عمل آوری بتن: عمل آوردن فرایندی ا ست که طی آن از افت رطوبت بتن جلوگیری شده و دمای بتن در وضعیت رضایتبخشی حفظ می شود . عمل آوردن بتن تأثیری بسزایی روی ...
پاورپوینت میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری دانشگاهی ۴۰ ***3 تا ریخچه مرکبات ازقرون گذشته وگویا بوسیله پرتقالیها به ایران آورده شده ودر ابتدا درجنوب که محیط مناسبی برای رویش آن به شمار می رود کاشته شده و از این جهت نام پرتقال را بروی یکی از گونه های آن گذاشتند. اکنون کشور ایران در مقام هفتم تولید مرکبات در جهان است. بومی قسمت های جنوب شرق آسیا و کشورهای چین و اندونزی و مالزی است. ***4 مشخصات مرکبات مرکبات از راسته granilas وتیره ...
پاورپوینت بررسی سیستم بهای تمام شده ی شرکت صنایع رنگین آلومینیوم بجنورد دانشگاهی ۳۸ ***7 هدف اصلی در شرکت کسب سود است . در جهت اشتغال زایی در استان فعالیت میکند . با توجه به عدم وجود واحد تولیدی مشابه در استان و سایر مناطق نزدیک در جهت ارتقای سطح تولید پروفیل وپوشش دادن در سطح استان . ***8 تولید انواع قطعه پروفیل آلومینیومی جهت ساخت درب و پنجره تک و دو جداره در جهت انجام خدمات رنگ پودری وآبکاری فلزات کهدر حال حاضر شرکت فعالیت تولید انواع ...
پاورپوینت پتانسیل آللوپاتیکی غلات زمستانه و تأثیر مالچ گیاهان پوششی روی کنترل علف های هرز گراس و نمو ذرت دانشگاهی ۶۶ ***3 ¡علف هرز سوروف و ارزن(دم روباهی) جزء سمج ترین و خطر ناکترین علف های هرز در جهان محسوب می شوند.(Holm ¡et al.,1977) ¡بعلاوه سوروف جزء علف های هرز سمج در یونان و مشکل جدی در مزارع ذرت در انتاریو می باشد.Bosnic and Swanton.,1977)) ***4 گیاهان پوششی مثل لگوم ها، باعث کنترل علف های هرز و افزایش عملکرد دانه می شوند.گیاهانی مثل چاودار باعث کاهش معنی داری در تراکم و بیوماس گونه های ...