پاورپوینت بن بست ها - Deadlocks دانشگاهی ۳۶ ***1 کامپيوتر ها داراي منابع زيادي هستند که در هر لحظه فقط توسط يک processمي توانند استفاده شوند . مثلا printer ها ،tape drive ها ، scanner ها ، slot هاي process table . اگر دو پروسس همزمان بخواهند در يک slot درون process table بنويسند، باعث خراب شدن سيستم ميشود.اگر دو پروسس بخواهند روي printer بنويسند حاصل آشغال خواهد بود. بنا بر اين تمام سيستم هاي عامل قدرت تخصيص دسترسي ...
پاورپوینت ماده 18پروتکل کارتاهینا:مقررات بکارگیری ،حمل و نقل، بسته بندی و شناسائی دانشگاهی ۱۹ ***2 در اجتناب از اثرات سوء بر حفظ منابع طبيعي و استفاده پايدار از تنوع زيستي و با در نظر گرفتن ميزان خطر در سلامت انسان، تمامي اعضا، موظف مي باشند، هنگام حمل و نقل بين مرزي سازواره هاي دستورزي شده ژنتيکي زنده و دربه کارگيري، بسته بندي و انتقال اين سازواره هاکه درچارچوب اين پروتکل قرار ميگيرد را تحت شرايط ايمني ويا با در نظر گرفتن تمامي قواعد و استانداردهاي بين المللي مربوطه ...
پاورپوینت طرح کسب و کار تولید انواع کارتن بسته بندی دانشگاهی ۲۱ ***6 •کليات طرح کسب و کار عنوان طرح: توليد مقواي بسته بندي شرح مختصري از طرح: مرحله 1- مواد اوليه ( کاغذ و کارتن خريداري شده) به ايجاد سفارش داده شده مشتريان توسط دستگاه برش قطع و برش داده شده ميشود . مرحله 2- در مرحله دوم برروي درب برخي مقوا بوسيله دستگاه چاپ مشخصات سفارش شده مشتريان و همچنين مشخصات شرکت به چاپ مي رسد . مرحله 3- در اين مرحله درب کارتن و زيره آن به صورت بسته هاي ...
پاورپوینت سیستم بسته بندی ضد عفونی شده دانشگاهی ۱۲ ***2 •تعریف ASEPTIC •پر کردن بسته های استریل با محصولات استریل شده . •کلمه آسپتیک از کلمه یونانی SEPTICOS گرفته شده که معنی آن عدم وجود آنزیم های فاسد کننده است ،به این مفهوم که ماده مورداستفاده در بسته بندی خواص مکانیکی مطلوب برای جلوگیری از نفوذ گازها ویا مایعات غیر مجاز را داشته باشد . ***4 فواید تکنولوژی بسته بندی ضد عفونی شده : •در این سیستم انواع مختلف مواد و ظروف بسته ...
پاورپوینت کاربرد فناوری نانو در بسته بندی غذا مهندسی صنایع غذایی ۲۱ ***4 نانو تکنولوژی: واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین 1 تا 100 نانومتر) - نانومتریک بیلیونیم متر است. - فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهی مولکولی است ***5 پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی ،هدف بسیاری از شرکتهاست .این سیستم های بسته ...
پاورپوینت انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آن دانشگاهی ۲۲ ***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...
پاورپوینت بسته بندی شیر دانشگاهی ۲۴ ***3 هموژن کردن شیر : پس از استاندارد کردن شیر ، باید هموژن شود. بدون عمل هموژن کردن ، چربی شیر جدا و به سطح آن بالا می رود. چربی شیر چیزی است که به شیر طعم خامه ای می دهد. هموژنیزاسیون باعث یکنواخت شدن چربی شیر می شود و بافت خامه ای و طعم یکسانی می یابد. دردستگاه هموژن کردن ، سلولهای چربی شیر پس از عبور از سوراخهای بسیار ریز ، به اجزای کوچکتر شکسته می شوند( یک هشتم اندازه قبل ...
پاورپوینت کتاب اصول مدیریت آموزشی - مؤلف:دکتر علی علاقه بند دانشگاهی ۲۶۹ ***3 اصول مديريت آموزشي « طرح درس » 1- آزمون مقدماتي ( سنجش آغازين ) 2- پيش آزمون از ( پيشدانسته هاي درس ) 3- ارائه اهداف کلي و رفتاري درس 4- توضيحات روي اسلايدها ***4 اصول مديريت آموزشي پرسش و پاسخ 6- توضيحات تکميلي 7- آزمون تکويني از مطالب بحث شده 8- مقايسه پيش آزمون و آزمون تکويني ***5 اصول مديريت آموزشي 9- ارزيابي پاياني بخش اول 10- شروع بخش دوم مطابق سرفصل و اهداف تعيين ...
پاورپوینت اصول بودجه دانشگاهی ۱۵ ***2 جايگاه اصل در بودجه هر علمي بر پايه هاي اصولي ثابت استوار است.بودجه نيز براصول و پايه هاي نهاده شده که از آنها به اصول بودجه ياد مي شود. تدوين اين اصول اولين بار در سال 1885 توسط ((لئون سه))انجام گرفت. البته پيش از ((سه))هم اين اصول به صورت پراکنده ودر لابلاي نوشته هاي علماي اقتصاد و ماليه يافت مي شد ولي مدون نمودن آن از ((سه))به يادگار مانده است. ***3 اصل سالانه بودن بودجه ...
پاورپوینت ارائه درس جامعه شناسی آموزش و پرورش -مولف : دکتر علی علاقه بند دانشگاهی ۲۴۰ ***2 •جايگاه درس درس جامعه شناسي آموزش و پرورش يکي از دروس اصلي رشته علوم تربيتي است که در هر دو گرايش مديريت و برنامه ريزي آموزشي دبستاني و پيش دبستاني معادل 3واحد درسي است. ***3 در نظام آموزش و پرورش ايران،درس جامعه شناسي آموزش و پرورش از اهميت چنداني برخوردار نيست. دلايل چندي مثل شمار اندک واحدهاي اين درس و ... براين واقعيت گواهي دارند. ***4 هدف کلي •اهداف درس هدف کلي درس ...
پاورپوینت پایان نامه مقایسه سبک های دلبستگی ، سلامت روان مادر و اختلال توجه – بیش فعالی در کودکان ADHD و سالم دانشگاهی ۳۲ پايان نامه جهت دريافت درجه کارشناسي ارشد روان شناسي باليني ***3 بيان مسئله اختلال بيش فعالي و نقص توجه شايع ترين اختلال رفتاري است که کودکان را مبتلا مي کند راهنماي تشخيصي آماري اختلال رواني(DSM-V) آن را به عنوان الگوي پايدار عدم توجه و تکانشگري شرح مي دهد. و در واقع نوعي اختلال مزمن شديد در تحول رواني است و براي تشخيص آن حد اقل 6 مورد از 9 معيار بي توجهي و يا بيش فعالي-تکانشگري ...
پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی دانشگاهی ۳۴ ***2 •1. توصيف فرآورده: •بستني (Ice cream) فرآورده لبني منجمد آماده مصرفي است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روي خامه يا ساير فرآورده هاي لبني با شکر و مواد طعم دهنده خوراکي بدست مي آيد. همچنين حاوي, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ هاي خوراکي مجاز نيز ميباشد. •اين برنامه صرفاً ه ک فرآورده يعني "بستني" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده هاي ...
پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی دانشگاهی ۴۶ ***2 رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد غذائي مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتي در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد توليدي مواد غذائي :طرح و امکانات واحد تو ليد مواد غذا يي : ضرورت هاي بهداشتي ضرورت هاي بهداشتي و سلامت فردي کارکنان ضرورتهاي بهداشتي در توليد ويژگيهاي فرآورده نهايي ***3 nبسمه تعالي استاندارد رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد ...
پاورپوینت HACCP در تولید بستنی دانشگاهی ۲۷ ***4 •1. توصيف فرآورده: •بستني (Ice cream) فرآورده لبني منجمد آماده مصرفي است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روي خامه يا ساير فرآورده هاي لبني با شکر و مواد طعم دهنده خوراکي بدست مي آيد. همچنين حاوي, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ هاي خوراکي مجاز نيز ميباشد. •اين برنامه صرفاً ه ک فرآورده يعني "بستني" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده هاي ...
پاورپوینت اصول علم اقتصاد 1 دانشگاهی ۲۵۷ ***2 uطرح درس در اين درس، ضمن تبيين کليه فصول کتاب مورد نظر، توضيحات لازم در خصوص هر مطلب ارائه شده است. بمنظور اثر بخشي بيشتر در تفهيم مطالب، از نمودارها و فرمولهاي مرتبط استفاده شايسته به عمل آمده است. بعضا از ارائه برخي مطالب که در متن کتاب حاضر موجود نيست ولي در يادگيري مباحث موثر و کارساز ميباشد، دريغ نشده است. ترتيب مطالب و مباحث ارائه شده دقيقا منطبق بر منبع درس ميباشد ...
پاورپوینت طراحی و پیاده سازی زبان های برنامه سازی بر اساس کتاب اصول طراحی و پیاده سازی زبان های برنامه سازی - ترجمه : جعفرنژاد قمی دانشگاهی ۲۵۸ ***2 فصل اول اصول طراحي زبان ها ***3 چرا زبان هاي برنامه سازي را مطالعه مي کنيم؟ براي بهبود توانايي خود در توسعه الگوريتمهاي کارآمد استفاده بهينه از زبان برنامه نويسي موجود مي توانيد با اصلاحات مفيد ساختارهاي برنامه نويسي آشنا شويد. انتخاب بهترين زبان برنامه سازي آموزش زبان جديد ساده مي شود. طراحي زبان جديد ساده مي شود. ***4 تاريخچه مختصري از زبان هاي برنامه سازي توسعه زبانهاي ...
پاورپوینت اصول طراحی پایگاه داده ها دانشگاهی ۴۱۶ ***6 اهداف این درس در این درس به بخشی از مفاهیم مبنایی دانش و تکنولوژی پایگاه دادهها و اصول مدلسازی و طراحی آن پرداخته میشود. پایگاه داده و عناصر اصلی محیط آن معرفی میشود. با مدلسازی معنایی دادهها و محیط انتزاعی آشنا میشویم. سطوح معماریهای پایگاه دادهها بیان میشود. سیستم مدیریت پایگاه دادهها (DBMS) و اجزاء آن شرح داده میشود. به انواع معماریهای سیستم پایگاهی و مفاهیم ...
پاورپوینت اصول کامپیوتر۲ - مولف : دکتر داود کریم زادگان مقدم دانشگاهی ۳۳۳ ***3 nالگوریتم الگوریتم مجموعه محدود و پایانپذیر از دستورالعملها است. ***4 شرایط الگوریتم: ورودی خروجی قطعیت محدودیت کارایی ***5 ۱- ورودی: یک الگوریتم می تواند هیچ یا چندین کمیت ورودی داشته باشد که از محیط خارج تامین می شود. ***6 خروجی: الگوریتم بایستی حداقل یک کمیت بعنوان خروجی ایجاد کند. ۳- قطعیت: هر دستورالعمل باید واضح و بدون ابهام باشد. ***7 محدودیت: اگر ما دستورالعملهای یک ...
پاورپوینت اصول مهندسی اینترنت دانشگاهی ۲۵۲ ***6 فصل اول: مفاهیم شبکههای کامپیوتری هدفهای آموزشی : •مفهوم شبکه و کاربردهای آن • سختافزار شبکه • انواع سوئیچینگ • طراحی شبکه و اصول لایهبندی • مدل هفتلایهای OSI از سازمان استاندارد جهانی • مدل چهارلایهای TCP/IP ***7 شبکههای کامپیوتری مجموعهای از کامپیوترهای مستقل است که به نحوی با یکدیگر اطلاعات و داده مبادله مینمایند. استقلال کامپیوترها کارکردن هر ماشین به تنهایی در ...
پاورپوینت اصول بهداشت و کمک های اولیه - موءلف : مهندس پریوش حلم سرشت و مهندس اسماعیل دل پیشه دانشگاهی ۱۴۳ ***4 آگاهی به مسایل بهداشتی انسان را در استفاده از زیبایی های زندگی ویک زندگی با نشاط وشاداب یاری می کند ***5 •ظاهرآراسته یک انسان به عوامل زیر بستگی دارد . شادابی ، درست ایستادن ، درست راه رفتن ،تمیز و متناسب بودن لباس و درعین حال پاکیزگی پوست ، موها ، دندانها و سایر اعضای بدن که همگی نشانه رعایت بهداشت فردی است ***6 فصل اول بهداشت اعضا و دستگاههای مختلف بدن •در این فصل بهداشت ...
پاورپوینت عفونت بند ناف دانشگاهی ۱۹ ***2 •مشکلات ناف درگوساله های تازه متولد شده •درمان عفونتها، وقت گیر و داروهای مورد نیاز هزینه بر می باشند ،از این رو پیشگیری از مشکلات ناف در مورد گوساله های تازه متولد شده مورد توجه بسیاری واقع شده است. در یک مطالعه دانشگاهی در مورد ضدعفونی کردن ناف، گوساله هایی که ناف آنها ضد عفونی نشده بود، میزان مرگ و میر 18 درصدی داشتند و در مقابل گوساله هایی که ناف آنهاضدعفونی شده بود در ...
پاورپوینت بندپایان و فسیل آن ها (حشرات - سخت پوستان – هزارپایان - عنکبوتیان ) دانشگاهی ۸۰ ***3 •بند پایان •مقدمه شاخه بندپایان بزرگترین شاخه در میان جانوران و اصولا همه جانداران است. گوناگونی بندپایان به تنهایی از گوناگونی همه جانوران و گیاهان نیز بیشتر است. در حدود 75 درصد از گونههای شناخته شده بندپایان را حشرات تشکیل میدهند. اندازه بندپایان از کنههای میکروسکوپی تا خرچنگهای غول پیکر 1.5 متری که وسعت پاهایشان به 4 متر میرسد متغیر است. این جانوران بیشتر از هر نوع ...
پاورپوینت اصول بهداشت و کمکهای اولیه دانشگاهی ۱۴۳ ***5 •ظاهرآراسته یک انسان به عوامل زیر بستگی دارد . •شادابی ، درست ایستادن ، درست راه رفتن ،تمیز و متناسب بودن لباس و درعین حال پاکیزگی پوست ، موها ، دندانها و سایر اعضای بدن که همگی نشانه رعایت بهداشت فردی است . ***6 فصل اول بهداشت اعضا و دستگاههای مختلف بدن •در این فصل بهداشت اعضا و دستگاههای مختلف بدن مورد بحث قرار می گیرد و قبل از ورود به بحث آناتومی و فیزیولوژی هر عضله یا ...
پاورپوینت اصول بازاریابی تلفنی دانشگاهی ۱۹ ***1 اصول بازاریابی تلفنی یکی از تاکتیک های مهم متقاعد کردن مشتریان آگاه امروزی که حق انتخاب آنان به علت گسترش رقابت، پیوسته روبه افزایش است، ترویج (PROMOTION) است که خود از پنج ابزار تبلیغات، پیشبرد فروش، روابط عمومی، فروش شخصی و بازاریابی مستقیم تشکیل می شود. ازطرفی، باتوجه به بالارفتن ارزش وقت و لزوم مدیریت زمان برای نیل به اهداف بنگاههای اقتصادی و همچنین اثربخشی بیشتر شیوه ...